sista lovet och mina jävla minnen som dödar mig.

jag saknar det som var då. ibland kan jag önska att allt ska vara som det var då, men strax därefter kommer jag på att livet måste ju gå vidare och saker måste förändras. men det känns inte bra. inte nu iaf. jag kände igår att inget är som det var. vi förändras. snart tar vi studenten och då ses vi inte varje dag längre inte ens varje vecka.
dem tre åren gick sjukt snabbt. det var väl typ igår vi var hemma hos Emma och firade nyårsafton 04/05? minnen som sakta kommer försvinna, eller iaf inte vara lika klara som dem är nu. det vill jag inte men så blir det ju.
jag kommer bli knäpp av mina tankar.




2 juli 2006. jag önskar mig tillbaka. nu nu nu. till sommaren, till robbie, till göteborg, till jenny, till värmen.. till då.



dagens låt (för att den påminner mig om hur det var): Alannah Myles - Black velvet


springbreak! (för att verka lite amerikansk sådär)

Jag är ännu inte helt tillbaka på banan efter den där kvällen på starbar i onsdags. Åkej, hur ska hon klara av Maj? tänker du. Men maj maj måne det kommer gå jättebra då jag skyller allt på en äcklig liten förkylning jag gått och dragit på mig. Apropå äcklig, vad skulle man välja att bli kallad: Äcklig eller köttig? Jag skulle hellre bli kallad ful än köttig, men äcklig och köttig väger rätt så jämt. Tufft dilemma det där.

Idag lyste halva klassen med sin frånvaro. Vart var ni? Hade ni hittat på nått skoj utan mig och i så fall, vad hade jag och "min" halva gjort/inte gjort för att tvingas gå miste om eran heldag? Trots detta var det lite småtrevligt i skolan. Rasten psykologin-marknadsföringen var najs. Ett riktigt glassinferno! Det konstaterades att Solero Exotic är för dyr för sitt eget bästa men ack så god. Så vi hade inget annat val än att skrapa ihop 15 kvar for that little taste of heaven. (I e3a betalar vi nämligen för våra glassar, till skillnad från vissa andra tattarungar i skolan)

CONGALINE!

Fenomenet congaline: Något som i nyktert tillstånd skulle ses som löjligt, pinsamt och helt otänkbart verkar nu efter ett par öl som en riktigt bra idé. Där sitter du, lite dimmig i blicken och rätt så nöjd med dig själv då någon obetydlig och övertaggad person som ur intet plötsligt dyker upp och en dm från ditt öra lixom tjuter "CONGALINE!". På två sekunder är den där lite småmysiga hemmafeststämningen som bortblåst och du befinner dig istället i karnevalen i Rio, mitt i den mänskliga ormformationen. Att de åskådare som inte fått/hört detta fantastiska mänskliga-orm-erbjudandet ser det hela som löjligt, pinsamt och helt otänkbart bryr du dig inte alls om. Det är inte varje dag man kommer till Rio. 

en jävla bra dag helt enkelt

ja jag håller med Cissi om att det var en trevlig kväll igår. vi tjejor hade iaf riktigt trevligt med s3a killarna + dem andra grabbsen. Starbar alltså, vilket ställe! det var myckt folk också, det gillar vi ju.
det kändes ju sjukt bra att gå upp klockan 7 imorse. har sovit i 3 ½ timme! mysigt som bara den att vara bakis i skolan. första vardagsfyllan för den här våren. Det kommer ju komma många fler såna här dagar i Maj.

Idag har vi planerat skivan. det känns så himla konstigt och samtidigt så jävla kul. jag är så glad. är det såhär det känns att vara lycklig? jag vet inte.
efter skolan åkte jag och Lisa till adidas lagret och checkade in adidaströjorna. dem var fina fina. min lisa!


hejdå cissi (vi ses på lördag) och hej påsklov.

The Roots - the seed
Herman Dune - I wish that I could see you soon


AAAAAAAANNARS SJUNKER MAN!

lisa jag är skyldig dig en kebabsak! du får den.... nån dag! säg bara till. hihihi.
förövrigt en rolig utekväll igår. tequilan satt där den skulle.
hörs på
lördag
mina
små
vänner.
KRAMMMMMMMMMMM!







För tiden skuttar fram

TA DET LUGNT IBLAND!


nu ska jag iväg till pinnstolsstarbar & dricka billig sprit.


föresten har jag just fått 20 extra-pastiller askar i fem olika smaker från buzzador idag. moahaha! gottgottgott!

solen fortsätter visa sig, hejaaaaaaaa!

nej, nu ska jag gå!

och jag hade t-shirt på mig hela dagen utan att frysa!

Idag har det hänt. Säkra källor intygade runt 13.30 tiden, att denna uppenbarelse till låda idag anlädde i en viss skåpbil via en av tg's parkeringsplatser (vi kan kalla den tg's vip p-plats). Glasslådan är här! Jag kan verkligen föreställa mig cafeteriapersonalen, lyriska i blicken, stå där uppställda på en rad för att se på då frysboxen, märkt gb, sakta rullades in av någon sk glassman. Det är knäpptyst. Sedan dras skjutlocket sakta åt sidan och någon lycklig utvald ur TG Café Crew plockar upp årets första Solero Exotic. Sen är glassfesten igång.
För mig är detta en stor dag för det är nu dags för E3a att åter uppta sitt årliga piggelinmissbruk.



t?


Bild från min och annas semesterresa till gbg sommaren -06. Härliga tider.

Ballerina och Grillning

en bra vårdag med promenad genom stan, lite glass på djurgården och grillat till middag. mer vår kan det väl inte bli? snart är det helg och på måndag har vi påsklov. sista lovet innan vi slutar skolan. jag ska njuta, njuta som fan.




143911

ibland blir det kanske lite väl mycket gnäll här på bloggen? men det är svårt att hålla humöret uppe när allt är grått och skolan pressar på en på 1000 olika saker att göra. men nu är det chill och solen skiner därför tänkte jag mig ett lite mer positivt inlägg. BRA SAKER:
1. vi slutade klockan elva istället för ett idag.
2. det var femton grader varmt
3. 39 skoldagar kvar tills vi tar studenten
4. påsklov om en vecka
5. jag fyller år nästa onsdag (5 APRIL)
6. nu börjar vardagsfyllorna, yeey
7. inte mycket i skolan nu (bara 1 inlämning denna vecka!)
8. kortare nätter och längre dagar nu
9. ska bunkra upp mig på alkohol på torsdag. bra skit.
10. jag känner mig positiv. det är en bra sak.

jag måste få skriva en neggo grej, annars blire för mycket tjafs här:
1. bankomaten ville inte ha mitt ena bankomatkort och käkade upp det andra! vafan? jag (& ida) bildade en lång kö framför atomaten där jag stod och svor, spottade och stampade med fötterna. helvete. vad ska jag nu göra? känns som någon ätit upp mitt barn.

image216

dagens tips: ramlösa persimon & grape/granatäpple. 
dagens kändisspotting: idol-danny & förkvälls-carolina. eller big brother? vad låter bäst?

I tried to be chill but your so hot that i melted

jag klagar. på allt. är jag inte trött så har jag ont nånstans eller bara hungrig eller så är det fel på vädret eller så hatar jag alla par. det är alltid fel på någonting. idag har Frey fått höra mina klagomål och jag tror inte han uppskattade det.
Idag var det iaf en bra dag. Jag var inte bakis, jag hatade inte vädret och jag tog tillomed fram saxen och klippte lite band. solen sken och vi åt glass. pratade om vår framtid som väntar runt hörnet och hur mycket som inte är som det brukar?

slut.

möss äter våfflor

Idag är det våffeldagen! Och som jag nyss konstaterade; finns det något att fira ska man passa på! Vi gjorde våfflor och då from scratch! Det blev mycket gott. Det är känt att jag inte direkt är vän med varken spisen, någon av kastrullerna eller skåpet med kokböckerna, dvs jag lagar inte mat, och jag ogillar att baka. Jag skulle inte säga att jag inte KAN laga mat jag bara gör mitt allra yttersta för att få slippa. Dessutom kan man ju inte veta om man kan eller inte när man aldrig ha prövat. Vem vet, jag kanske är en riktig hejare på att koka potatis? Jag kanske slår varenda kinaman på riskokning?


m?ss ?ter v?fflor

Kortinfo: Forskning visar att solen tar som bäst i Maj. Då denna information nådde mina örongångar drog jag på mig stora tankehatten och räknade ut att den Nu tar lika bra som i Juli.

If you hate the taste of wine, Why do you drink it till you're blind?

yes, igår var trevligare än fredagen. först var vi hemma hos flutten och spelade och drack sen drog vi oss in mot staden för att festa lite mer. första stället vi kom till; 20 års gräns. okej den kan jag ta, men när andra stället har 19 blir jag arg. 1½ vecka kvar ju! så vi gick då till after istället. eller, innan så gick vi och käkade sen after. & sen käkade vi lite till efter det. jag gjorde nog av med mer pengar på mat än något annat igår? 100:- alltsomallt. typ. fan vad gööööttttt! mimimimihihi.
juste, lång kö till debban m igår & idag kom jag på svaret: bright eyes spelade juuu.. hade velat höra. får nöja mig med att lyssna på låtarna nu...

WE ARE NOWHERE AND ITS NOW med bright eyes, ja LADDA HEM & LYSSNA.



& jag är inte bakis! känns sköntskönareskönast. ciao


my love my love my love

jag kände att jag inte ville sova. jag sitter här istället. jag kom just hem från Stereo Lounge. det var najs idag. Schyssta och trevliga människor. dem ville gärna ha med mig på efterfest, men jag kände att efterfest med 24 åriga killar inte alls var min grej. iaf inte idag. kul att en timme försvann också. Kul för alla som var ute! hahaaa.

jag har haft en mysig dag idag. Jag är beroende av Jonathan. Oliver frågade idag om jag bodde där? är jag verkligen där såååå ofta så att en kille på 4 år tror att jag bor hemma hos honom? jag tänker inte skriva här vad han mer sa till mig. ungjävel! iaf så var de en bra dag. snygga kläder köpte dem två herrarna också.

jo men juste. jag har ju fan lov om en vecka. hur bra är inte det?


jag kommer nog skriva den mest oseriösa praktikrapporten genom tiderna. "nej men vi har ingen affärsidé, vi kör bara" PARTY.

What the hell am I doing here?

var den fråga jag ställde mig igår precis när jag klev innanför dörrana på claras. Jag var den enda som inte ville dit, var jag verkligen den enda som förstått att stället var tråkigt? eller varför ville alla andra dit? är jag bara för negativ av mig? nej..det sög? jag stod och kollade på hur töntiga alla såg ut, jonte sa att ingen skulle våga prata med mig för jag såg mordisk ut, men det var inte direkt så att jag ville prata med någon där alla såg ut som wannabe-brääätz ungar som man vill sparka på även om dom redan ligger. sen spotta på. sen gå därifrån med ett nöjd leende. jaja, snälla ni aldrig mer claras? då sitter jag nästan hellre på en parkbänk i hökarängen med en häxblandning. får se vart onsdag för oss, för då skulle vi ut, aiiiight? ikväll med men då blir det nog absolut inteinte claras. äääh, tråkigt hatinlägg.


Hanna har lagt in en liten frågeskit för att se hur många som laddar hem musiken man blir tipsad om. men jag undrar då istället vad fan ni lyssnar på för musik? för om ni inte laddar hem kanske ni sitter hemma och brukar lyssna på the vocie, ni vet jobbig kanal med 99 % dålig musik? om ni mot förmodan ändå inte laddar hem så är det väl för att ni redan har låtarna - bra av er. så även om ingen laddar hem tänker jag fortsätta säga vad jag lyssnar på, för det är inte så att ni måste ladda hem låtarna, men gör ni det får ni bra musik till er annars dåliga playlist. nä skoja bara, hejdå

peps persson - hyreskasern (jag gick och sjöng den för mig själv igår på vägen hem så den måste man väl tipsa om idag antar jag) (jag sjöng tyst. hoppas jag.)


jag är ett stort skämt

nämen fyfan alltså. Cissi, vadå 15 grader? det är typ TRE. vad i helvete. fan vad sur jag blir nu. som fan verkligen.. inte alls eftersom jag orkar inte riktigt bry mig. jag är bakis så då orkar jag ändå inte gå ut? jag är hur trött som helst och jag ska jobba ikväll. vilket jävla skämt. jag kommer somna. och jag som läst att det tar 23 timmar för kroppen att "få ut" alkoholen ur kroppen, eller nej jag skojade. 35 cl sprit tar 23 timmar. om man är normalstor lixom, men jag är fan inte normal jag är liten som fan. jag kommer ha skiten i mig tills imorn eller nåt. fan också. det är ju nästan som att man är full. kanske. fan vad bra det skulle va om det va så? mamma tror att jag fortf är full för att jag pratar så mycket. men jag kan inte rå för att jag har så sjukt mycket att berätta? eller? nu blev jag ännu tröttare. och så lyssnar jag på min blivande man. han är snygg. snygg som fan. och Claras. JESUS. varför går man dit? nej det finns egentigen inget svar på den jävla frågan. jag visste att vi skulle hamna där. Cissi var iaf med. det var tur, annars hade jag som vanligt varit själv med alla dem där jäkla killarna. fast dom är ju rätt så snälla.

snart snart så kommer syster yster hit. jag saknar henne. jag har inte träffat henne sen.. hm? jag vet fan inte? så länge sen är det. jag börjar smått se framemot att åka till landet. mys.

om ni vill se nåt fint kan ni ju kolla på sunblocks nya musikvideo. tuttar i mängder. jag såg den hos Jonte. fan vilka tjejer. jag ska bli lesbisk. dööööööh.

Sunworshipper

oj, femton grader i helgen!



PÅ MED SOLGLASÖGON, SOMMARSKOR MEN BEHÅLL HELST ERA FJÄLLRÄVEN PÅ.  jävla fanskap.



nåja, femton grader... jag är nöjd!

mylo - sunworshipper

Drömmen om Köpenhamn

Är för tillfället inne i en riktig drömperiod. Drömmer hur mycket som helst och då om väldigt detaljerade saker. Vissa drömmar är värre än andra, som t.ex. den när jag var vittne till det brutala knivmordet på emma och ida. Andra är desto trevligare.  Att lyssna på när en person berättar om en dröm de haft måste nästan vara det som toppar den inofficiella listan över världens tråkigaste saker. Är man inte med i personens dröm(och knappt ens då) bryr man sig inte ett skit. Men HAHA på dig för jag berättar ändå om min dröm! Inte den om knivmordet då utan den om Köpenhamn. Det var så att jag helt sonika skulle ta mitt pick och pack och flytta till Köpenhamn. En riktig drömlya med utsikt över hamnen (som då mera liknade manhattan, med skyskrapor och grejer!). Där skulle jag, mamma och syrrorna spendera sommaren och jag var inte det minsta ledsen. Det var bara helt underbart. Det var varmt, fint och jag fattade typ vad alla sa. När jag vaknade kändes det inte alls som om det skulle va ett svårt beslut det här med att flytta till sveriges korvätande granne och jag måste säga att känslan delvis sitter kvar. Hm. kanske är min poäng här egentligen att jag verkligen vill flytta, inte nödvändigtvis till Danmark, men bara någon annan stans. http://bovision.se/ 

maybe you don't love me but you'll grow to love me even more

Lock it, fill it, call it, find it View it, coat it, jam - unlock it



Ida klagade på att hon inte var med på någon bild så jag tänkte att hon skulle få ett eget inlägg med tre vackra bilder jag hittade. observera att bilderna är typ 1 vecka gamla, så hon ser ju faktist inte ut sådär hallåååååååååååååååååååååååå. hon har i varje fall växt...eller...nä


HEY

"this feeling isn't here to stay, cause we are getting older"

varför är jag som jag är? varför vet alla hur jag är? varför är jag så förutsägbar? så tråkigt egentligen. men jag har fått höra att jag är spontan. jag har alltid velat vara det.

jag blir så lycklig och nostalgisk samtidigt. när jag tänker på.. ja juste vad tror du jag tänker på? studenten såklart det som jag har i mitt huvud konstant. vart jag är befinner mig så dyker det upp i huvudet på mig.
den där jäkla studentmössan känns så självklar nu. vi treor har den nu. alla vi har en alldeles egen.
Mia kom på en jäkla bra idé och jag tror jag ska göra som henne. jag gillade det verkligen. varför inte lixom? det är ju tack vare dem som jag sitter här just nu? eller? hm.. jag vet inte. jag vet egentligeg ingenting. däför bjuder jag på lite låttips. ta för er.


(tänkte bara tilläga att jag är inte med på en enda bild här nedan)



James Morrison - better man
                                 one last chance
                                 under the influence
                                 undiscovered
                                 the last goodbye

Tell me tell me is life just a playground?



jag gillar bilder, det är hur kul som helst även om jag själv ogillar att vara med..men det är inte så konstigt med att jag alltid lyckas se så extremt snygg ut på bilder. snyggast på BILDEN, kan bli nåt nytt hannz!
bilderna är från mias fest (söta abdulla och mitt glas) massa zante bilder (snyggast på lisa när jag leker P.I.M.P eller när hon läser i vattnet...) jag och hanna på bryggan den 12 juni, niiiceee. lisa och hanna innan vi åkte på fest i nacka. där fanns det många grodor!!
You'll end up old and lonely
If you don't get a bullet in your head
Jag måste kanske tillägga ett YES DET ÄR FREDAG IMORGON? så otroooligt skönt, ja!

ciao

en dag

här sitter jag nu. Internet funkar igen. pappa firrade imorse innan han gick till jobbet, undra hur han gjorde? det är en värdslig fråga.
Snart ska jag iväg till skolan och det börjas med idrott. jag och Hanna ska ha vår lektion idag, fatta vad kul klassen kommer ha? dem älskar oss redan så det kan bara bli bättre eftersom dem alla älskar att leka. typ.

igår var vi och fikade igen. jag adela och lisa. så jävla mysigt vi har tillsammans va? gick igenom helgen.. det fann INGET att säga om helgen för den var rätt så trist faktiskt. utgången blev inte alls som jag ville och claras är numera ett skämt (men tro inte att jag inte kommer gå dit igen).

jag har tänkt på det där med att jag ska ha fest på Stereo. Hm! jag får nog tänka lite mer men det skulle ju vara jäkligt kul iaf. och JUSTE. 9 jävla veckor kvar nu. fan vilken nedräkning.


update:
jag är sur och förbannad. jävla skitkola! jag hatar den där jävla skolan nu. Nu har jag verkligen tröttnat. Det märks väl med tanke på att jag har fyra prov och 2 inlämmningar att göra, men det är inte därför jag är sur. jag har inte ens ångest över att jag inte går till skolan eller gör proven. då är det fan fel.
När jag och Lisa satt och väntade på bussen idag så kände jag verkligen hur jag inte vill sitta där en enda gång till.

veckan efter lovet kommer nog allt vara som det ska igen. kanske. om jag känner för det. jag kanske skiter i skolan då också. det kasnke helt enkelt slutar med att jag går ut med sjuttioelva IG.



Nelly furtado, justin timberlake & timbaland - Give it to me
Mooli - One design


stockholm city, neonljus, coola kolamänniskor och lilla du taxi, dörrvakt, krossat glas, bergochdalbanan och lilla jag här är de

hejsan på er! min helg har varit lugnare än en filbunke & det har varit sjukt skönt. storasyster & oliver här varit här så det har blivit kvalitetstid med dom. har även sett Johan Hagelbäcks utställnings på sthlms stadsmuseum. utställningen var kool. annorlunda! kolla in den här bilden tex;
 RUSSKILDE.

suveränt, fan. hann även kolla in sthlms stadsteaters utställning om döden. den var inte så rolig. ;|
 är lite arg, har varit så sugen på att kolla in finding neverland så idag laddade jag hem den. men nu när jag skulle kolla på den hade jag laddat hem filmen "neverland". den jag laddade hem hette "finding neverland johnny depp, kate winslet & dustin hoffman" så inte så konstigt jag trodde att det var den då? skit.
nåja, jag firrade även satcS5 så får väl kolla på den då!

ingenting - bergochdalbana (
http://www.myspace.com/nadazipp)

St Patrics Day


Kommer det en högtid ska man ta tillfället i akt och fira! Och jag kan informera alla er som trodde att jag och Lisa skulle va de enda grönklädda människorna i Stockholm kan ta er. Helt plötsligt var alla irländare! Gröna klänningar, slipsar och hattar syntes lite här och var kring stadens gator och torg. Väldigt trevligt tycker jag med en sån här högtid, varför kan inte vi i Sverige införa en egen liknande tradition, med färgtema? Kanske därför att den antagligen skulle gå i beiget eller på sin höjd i någon grå nyans.. Men en parad då? För det har jag hört är det dom gör på Irland den 17e mars, dom går i parader. Det skulle väl va kul hurrni, "Karnevalen i Stockholm", weey!

För att sammanfatta kvällen lite kort så var vi inte på nån irländsk pub. Vi orkade helt enkelt inte med den 48 meter långa kö som slingrade sig utan för det ställe vi sätt ut, så vi drog till några andra ställen, höhö.. Indigo måste vi i alla fall se till att besöka någon mer gång. Verkade väldigt bra, om man får sittplats då vill säga.
Planen var ju att INTE gå ut och "klubba" denna heliga dag, men efter ett par öl så gör sig danssuget sig påmint och vad gör man då? jo man går ut och möter upp I och Co. (se nedan)



Idag fyller min syster 10 år, och flitig finurligt-läsare som hon är kände jag mig tvungen att uppmärksamma detta.

"han kommer få men för livet" haahhaha...

fasiken också. det är söndag och det regnar. jag gillar inget av det. vakna upp men huvudvärk är ej okej, men det var iaf en trevlig kväll igår. Som vanligt hänger jag med killarana. jag kanske är en Idvar ändå? vi började med lite förkrök hos Jonte och sen tog vi limosin(HAHA) till Claras.jag har nog aldrig riktigt kollat på alla människor som är där men efter Carro sa att det är lite som 360 och viperrom så var jag ju tvungen nu och hon har fan rätt. JESUS! en tjej hade fan magtröja. jag blir rädd ibland. till slut kom iaf Lisa och Hanna. mysmys.
vi träffade lite norrlänningar på tunnelbanan också. det var himla skoj! sen tog John mina 33.50. vilken jäkla kväll alltså.

Nästa helg blir det till att hjälpa till på Stereo Lounge. det är chill.


Idag kommer mamma och pappa hem, det ska firas med att jag ska städa! YEY.

02:35 lördag morgon.

jag har jobbat ikväll/inatt. Johanna hade fest (ENDLA) så det var folk i en härlig ålder och fan snygga killar också. jag tror jag har lite fördomar om folk som lyssanr på Techno och Electro. Dem ser och beter sig exakt likadant som alla jag känner. vafan Ida! dumt. Nu är det lördag och en ny dag att spendera på något skoj vis. Jag får la se vad dagen har att erbjuda. Skulle ju vara kul med lite fest kanske?  ne men vafan. jag kanske ska sova? eller kanske baka muffins eller kanske äta godis och kolla på en film? det är jobbigt att vara pigg halv tre. jag kan inte råför att jag sov TOLV jäkla timmat inatt. helt sjukt.
och HANNA, jag har äntligen träffat excellence-malin! vilken kvinna!! 

 

Här har vi dem! EXCELLENCE!

För jag vet att du älskar mig, annars stämmer du inte in på min filosofi

första helgen på länge jag inte varit sugen på att gå ut. men nu, tjugo i åtta börjar min partyängel på axeln snacka. hm. vad ska man göra?
nåja, sitter här & lyssnar på musik så länge.. är ju fruktansvärt trött, känner jag. sitter & kollar ut på nackamastarna & tänker på dig. Du vet vem du är! jag vet att även du sitter och kollar och tänker på mig. så jäkla romantiska vi är, hanz(y).
MEN JAG VET JAG VET JAG VET DET FINNS INGA PRINSESSOR,
ÄNDÅ DRÖMMER JAG LITE TILL SÅ JAG NÄSTAN TROR ATT DET FINNS.
går och drömmer om dig ibland, ja jag går och drömmer att du var här.
du som alltid håller min hand o du som kan förklara allt det här.
du som har ett eget liv, men som delar mitt liv när jag vill.
fast jag har ett eget liv, så drömmer jag om dig lite till.
Den här låten ger mig en resa bakåt i tiden och tankarna går till sommaren mellan nian och ettan. det är snart tre år sen. Vart tog tiden vägen? sommar & förväntningar inför att börja gymnasiet....bäst att byta låt innan jag hugger någon. får fan ångest. glöglögö............näää, att fånga en fjäril, gråa dagar, dunkla rum, du hade tid.... det går inte att lyssna på lars winnerbäck utan att göra en mindre tidsresa märkte jag nu. de flesta av hans låtar har en viss betydelse för mig. vissa bra. andra inte. nej, jag pallar inte. inte ikväll. jag får kolla på dexter istället..
du letar efter gråa dagars själ att skynda på
och vill byta planet, Hjärter Dam, jag vet
hur det känns



du har sparkat på i kön till ett ställe som man inte ens vill in på

inget party här inte.

Mycket mer än müsli, nrj in the morning och Alex Schulmans blogg är humor. ja jag har tråkig humor. men ändå!


Jag känner en doft av pinne

14 mars är den 73:e (74:e under skottår) dagen på året i den gregorianska kalendern, det är 292 dagar kvar till årets slut. Namnsdagsbarnen är Matilda och Maud och vi gratulerar Taylor Hanson(känd från gruppen Hanson) på födelsedagen. Mycket mer än så blir det tyvärr inte av den 14e mars 2007. Gunnsi fortsätter att roa oss med sina små spex och utspel. Riktigt intressant idag på naturkunskapen då mr Scharin testar en ny väg genom pedagogikens hårda terräng och förklarar grundämnenas föreningsprocess med hjälp av ett tankeexperiment bestående av äpplen och apelsiner. Kanske ännu mer intressant hur han sen lyckas med konststycket att spela helt oberörd av de efterföljande skrattsalvorna. Vilken man. Denna glada jargong från min sida kommer dock förändras radikalt efter naturprovet på tisdag. Jag måste säga att jag imponeras av alla er som verkar förstå sig på det här med joner och kemiska föreningar. Nä, tyvärr kan nog inte ens äpplen och apelsiner rädda mig från att få ett stort fet IG på provet.

Kul med fint väder förresten, riktigt kul.

Janis Joplin, woodstock 69


HUMOR


SEJFT UF.

var tvungen att lägga upp den. så himla snygg! fyfan alltså.. det var tider det!

vi har förövrigt äntligen fått våra studentmössor! JAG ÄR SÅ LYCKLIG. och jag får ont i magen varje gång jag tänker på att det bara är 10 ynka veckor kvar..

sömnlös i skåne

ja, ni är nog trötta på alla dessa låttips jag droppar titt som tätt. men det kan inte hjälpas. och nu gör jag det igen. men ni måste helt enkelt höra den underbara låten 52 weeks av inga mindre än två av Sveriges största artister Salem Al Fakir och Marit Bergman. lyssna på låten på http://youtube.com/watch?v=NUhQcRr253I  NU!

om ni är sugna på hiphop på skånska ska ni lyssna på
timbuktu -
ta det lugnt
nu
karmakontot
sömnlös i skåne
ett halvår utan

ääeujh, det blev inga femton grader. och solen behagade inte titta fram förräns jag satte min fot innanför dörren. vadihelvete. nåja: våra studentmössor har kommit (skall hämtas imorgon!) och jag börjar klockan två imorgon! jippie. hur bra som helst

Enough for me is not much for you



fyra fina bilder. palla mer. jag längtar till imorn; 15 grader skulle det bli va? annars fan!
tahiti 80 - heartbeat
tahiti 80 - get yourself togheter

föresten hade jag kul igår! & hångelsoffan blev officiellt en hångelsoffa då crazy-i invigde den! fett niiiice!
eh, jag har inte gjort psykon än. inte praktikrapporten heller. skit. jag gör den imorn!


tjena!

11 mars

Cissi har skrivit om vädret men jag bara måste... Vaknade imorse av att solen sken rakt i ansiktet, kollade ut genom fönstret och upptäcker att våren har kommit. jag kommer ta livet av mig om snön kommer igen. jag älskar det här. Våren är nästan bättre än sommaren..
det blev lite chips, the och rostade mackor till frukost. fettona tog slut på smöret igår! och maten. jävla fyllon. men det var iaf en trevlig kväll. som sagt så älskar vi alla S3fuckingA killarna. och jag kände att crazy-ida behövde komma fram..
jag råkade ta fel buss hem också. jag satte mig på 816 och precis när den kör ifrån TC så kommer jag på att det är den bussen som åker genom lindalen sen till älta, förbi flaten och sen till skarpnäck. men jag gillar att åka buss så det gjorde inte så mycket?

psykologi var det ja.. tack karin! kärring.


Sun is shining, the weather is sweet

11/3 sön12/3 mån
emkvällnattmorgemkväll
  


V
6 m/s



V
6 m/s



V
8 m/s



V
9 m/s


15°
V
10 m/s


10°
SV
10 m/s

jep, det blir mycket vår-bloggande nu från vår sida. men vi älskar våren. ÄÄÄLSKAR. så hur glad blir man då inte när det står att det ska bli 15 grader och  imorn? HUR GLAD SOM HELST, såklart. yez.  ville bara säga det. det där om femton grader alltså. ska försöka mig på att skriva lite psykologi nu. rätt jobbigt. kom hem halv sju och var pigg så jag fick ligga å läsa för att bli trött. gick upp vid elva-tolv. NU är jag trött. but the sun is shining, the weather is sweet make you want to move, your dancing feet
bob marley - sun is shining


hej jag har tråkigt och så pratar jag med cissi i telefon

idag var det vår. nästan.. typ inte alls. men det var sol iaf och jag kände hur lyckan spred sig i kroppen. sen när jag såg alla som gick omkring med systempåsar försvann lyckan lite snabbt. fan det är ju hela 24 timmar kvar tills jag ska hem till Lisa.
Imorgon är det melodifestivalen, kul! om inte the ark vinner blir jag förbannad. jävla skit! om dem där jäkla Lordi kan vinna så SKA fan ark vinna.

jag har tequila med en larv i. den är ofarlig! hur tråkigt är inte det? Cissi sitter och läser på wikipedia nu om larvar i tequila. det står att det är en myt, men vafan jag har ju en larv i min. tack Mia förresten.
Cissi har bott där i finnboda nu i två månader. NU packar hon upp dem sista lådorna i hennes rum. så jäkla seg kvinna det där alltså. Hon hittade just en elefant hon fått av lisa. fint.

idag har jag städat mitt rum. det är så städat att det ekar. jag fick mig ett skratt när jag tog bort "Where the action is"-affischen också.
"klart som fan att du ska vara full hela dagen på mösspåtagningen!!
klart som fan ska du även vara full hela jävla kvällen!!
missa inte första skivan på kickis kom och skallen av dig,
det är du värd efter tre sketna år på TG!!!! PARTY ON!"
en fin lapp som jag tog från skolan. nu är det visst vår tur!



Det är rätt kul att det är en spanjor som läser denna intressanta blogg. det är ju ännu roligare att han inte fattar vad det står. vilken kille! han gillar vi.





VI HAR STUDENTSKIVA DEN 13 MAJ PÅ APRIL. KÖP BILJETTER AV OSS VAFAN!



update:
trodde att jag skulle ha en lugn fredag framför tv:n men Icke. Johan ringde kl 9 och behövde mig på Stereo så jag skyndade mig dit. Det var riktitgt sköna männsiskor där. Söderkillar i min egen ålder slår aldrig fel. fasiken vad jag gillar mitt extrajobbb!

yatta! time to pop a waffle and go

Image:Heroes s01e02.jpg
här mina vänner har ni bilden på min nya idol, hiro nakamura från heroes. jag har knarkat heroes den här veckan och ligger nu på avsnitt fjorton. av arton. blir så ledsen eftersom säsong två kommer i höst? vad fan ska jag göra! dö.



föresten, det är ju fredag idag! så dagens låt är: lily allen - friday night

torsdag 8 mars

hade fått ett sms av mamma när jag vaknade imorse "grattis på kvinnodagen". jahaja, tack! så typiskt henne. men iaf. skulle ju gå på lektion 8:15 men jag kände att min säng var så jävla mycket skönare än en jävla stol i skolan. så bra som jag är åker jag ändå dit 1½ tidigare än nästa lektion började för jag bara älskar att sitta i cafeterian med hanna, lina, tjulle, palle och bäckman. vilka människor alltså.
imorgon har e3a EN lektion. det kan ju bli en jävla bra början på denna helg. tjoho så kul jag ska ha! party för hela slanten? jaja.

i nästa vecka ska det bli +10. det gillar vi.

Cissi fyller år snart. det ska vi ju fira för 19 är en jäkla bra ålder. bara ett år kvar till 20. eh..




www.tv4.se/sport och så klickar du på "drott påväg ut ur elitserien" och kollar extra noga på nr 13.

olp - bring back the sun

Trots ett hål på sådär en 4,5 timmar var dagen inte alls tråkig. Jag hade ingen lust att åka hem, för hemma är det ju inte så kul alla gånger. Den mindre depression jag lidit av i veckan verkar ha gått över, nu är ensam stark, igen. Nej idag har jag inte alls irriterat mig lika mycket på såna där äckligt söta par (som vart jag än går måste stå och gulla mitt framför ögonen på mig!) Lina och Tjulle gör mig bara glad. Skönt med människor som kan skämta lite om sin relation ibland. Se och lär ni överseriösa vi-är-så-gott-som-gifta-par. Ni är tråkiga!!! 

Idag hände även de där man så ofta önskar skulle hända, men det händer verkligen aldrig när man verkligen vill det. Jag hittade pengar! Förvisso mina egna pengar, och förvisso bara en tjuga men i alla fall, denna tjuga var sedan länge borttappad och bortglömt. Tänk bara allt man göra för en tjuga! Köpa te och macka i cafeterian? Hänga in jackan på vibe? Investera i 2 st tianlotter? Gå på loppis och plocka hem en fjuttig liten tavla som sedan, efter ett besök på antikrundan, visar sig vara värd 75 000? Ja ni ser, möjligheterna är obegränsade. Jag har själv ännu inte bestämt Min tjugas öde, måste sova på saken.


i'm rolling down the stairs too drunk to fuck


ska snart gå tillbaka till mitt heroes tittande som blivit min nya drog. tänkte bara ge en uppmaning till alla; se den.
sen efter ska ni lyssna på musik. & varför inte:
nouvelle vague - blue monday
nouvelle vague - psyche

mmmm, börjar 1 imorn. mmmm 1 lektion. yezzzzss.

jag är inte den som är den jag är den andra

jag vet inte hur många som missat rondellhundarna, men för er som gjort det:
http://www.rondellhund.se
nåja.. tänkte berätta om min rondell. för ungefär en vecka sen stod det enbart en hund där. en gul liten sak som flyttades runt i rondellen. väldigt fin. men för några dagar sen när jag gick förbi stod det inte enbart en liten gul hund där. där fanns ett helt jävla zoo. jag lovar. det finns tillochmed en skylt där det står; zoo. till och med nalle puh och en myrsloksliknande varelse finns där. och kort kommer inom kort, folk!




slut för idag.


våren

det kändes i luften idag. våren är påväg. åh vad glad jag blev. jag, lisa och adela hade riktigt mysigt när vi fikade på muggen idag. väldigt konstigt att det fortfarande finns saker som vi inte vet om varann? eller det var väl mest saker dem inte visste om mig kanske? men kul var det iaf. kul att prata igenom allt möjligt kul som hänt. jag och hanna har mycket (läs många) gemensamt tydligen, haha!
och jag ska fan leva upp till mitt rykte. CRAZY IDA. så sant som det var sagt. vad har hänt med mig egentligen? om jag ska komma ikapp mig själv få jag verkligen ligga i och jag ska ligga ofta! HUMOR.

ja men visst blir vi lika glada varje gång vi ser den där snyggingen? det är trevligt med snygga männsikor.

TJOHOOOOOO! snart är det helg. middag och alkohol hos mig. jag och lisa har lite abstinens.

It was a beautiful day don't let it get away

så var vi tillbaka i skolan. en dörr hade dom bytt på 4e våningen. sen var det nog inte så många mer skillnader? lisa har blivit vindögd, men enligt bäckman har hon visst varit det ett tag. tog mig tid att gå hem från t-centralen idag. hade först endast tänkt gå till slussen, men blev inspirerad av mitt gående så jag fortsatte. jamenar, allting kändes som vår & termometern på katarinahissen visade +7!
på min vandring idag stötte jag på konstigt folk, men dom va lätta att identifiera för efter bara en blick sa jag tyst för mig själv; TURISTER. en stod brevid något fult troll på drottninggatan medan hans kompanjon fotade. kul, killar! det var även några som fotade en ful svan. sen såg jag även en icke-turist. han är väl till-och-med lite av en kändis i stockholm; munspelsmannen. tjena, tjena ville jag säga men han såg ut att vara så inne i sin musik så jag gick bara vidare.

nä. nu har jag inget mer på hjärtat gottfolk! eller, blev lite inspirerad av hannas inlägg så jag skriver väl; skattkista eller skatt i kista?     detta hörde jag på radion idag. det var en reklam för lokaluthyrning eller liknande. den sög tyckte jag. (DEN LÄT INTE PRECIS SÅDÄR, MEN FAN VAD DEN SÖG!)

dagens vårinspirerade låtar:
lupe fiasco - daydreaming
mika - billy brown
lily allen - LDN
timbuktu - lika barn avvika bäst del 2
håkan hellström - uppsnärjd i det blå

Sämsta låttexten nånsin


En låt som jag lovar att ni känner igen när ni hör den. Men hur kan det vara möjligt för en låt med sådan usel och intetsägande text få bli känd?!

Life by Des'ree 1998

I?m afraid of the dark,
?specially when I?m in a park
And there?s no-one else around,
Ooh, I get the shivers.
I don?t want to see a ghost,
It?s a sight that I fear most.
I?d rather have a piece of toast and
watch the evenings news.

Life, oh life, oh life, oh life doo,
doot doot dooo. Life, oh life,
oh life doo, doot dooo.

I?m a superstitious girl,
I?m the worst in the world.
Never walk under ladders, I keep
a rabbit?s tail. I?ll take you up on a dare,
anytime, anywhere. Name the place
I?ll be there, bungee jumping,
I don?t care!

Life, oh life, oh life, oh life doo,
doot doot dooo. Life, oh life,
oh life doo, doot dooo.

So after all?s said and done
I know I?m not the only one.
Life indeed can be fun, if you really want to.
Sometimes living out your dreams,
Ain?t as easy as it seems.
You wanna fly around the world,
In a beautiful balloon.

Life, oh life, oh life, oh life doo,
doot doot dooo. Life, oh life,
oh life doo, doot dooo. Life, oh life, oh life,
oh life doo, doot doot dooo. Life,
oh life, oh life, oh life doo, doot dooo.
Doo doot doot dooo. Repeat
Oh life, oh life.
Repeat





I?d rather have a piece of toast lixom. Herre...

jag

jag har velat ha pojkvän ända sen 17 April 2006. det är snart ett år sedan, men jag vill det mer nu än någonsin. helt plötsligt har alla flickvänner/pojkvänner. hur gick det till? jag blir konstig av det här, väldigt konstigt humör. det låter sjukt patetiskt men det är ju så.
Jag vill också vara kär. nykär. sådär gulligt! sådär gulligt att alla kallar en för toffel för att man är så kär. men en vacker dag händer det kanske mig med. jag får helt enkelt se vad som väntar runt hörnet..


Imorgon ska vi alla till skolan. efter tre långa veckor ska vi tillbaka till det där trevliga stället. Tyresö gymnasium. jag vill inte. jag har ingen lust. jag vill fortsätta med chillandet. jag gillar Stereo Lounge och jag gillar sportlov. Imorgon ska vi fika. det blir man alltid glad av. bara lite sådär by the way.. 11 ½  vecka kvar till studenten.





Regina Spektor - Braille


när jag inte har nåt att skriva..

gatukonst

you are so naive

somebody told me you had a boyfriend
who looked like a girlfriend

vissa dagar mår man nog som man förtjänar. men jag tycker inte jag förtjänar att vara såhär bakis. drack jag verkligen så mycket igår? jag brukar väl ändå kunna dricka mer och knappt bli bakis? vafan! nåja....det enda jag kan göra är att ligga i soffan (som kom i torsdags, äntligen soffa!) och slappa... sen är det ju jävligt bra att vi för tillfället har alla kanaler som finns, så nu ska jag kolla på constant gardener. hoppas den är bra.



ciao

Singelklubben - ensam är stark

Singelklubben, en ideell organisation som grundades i slutet på februari 2007 av Ida och Frey. Det är lätt att bli medlem, enda kriteriet är att du är singel. Klubben har nu, några veckor sen grundandet en mindre skara medlemmar, förenade i och med sitt civilstånd. Det som däremot kan skilja medlemmarna åt är om man valt detta faktum eller inte. Vi i styrelsen tvistar om att dela in singelklubben i underorganisationer, frivilliga och ofrivilliga singlar. Men det ser ut som om förslaget kommer läggas på is då klubben helt enkelt inte är redo för en sådan omorganisering. Undersökningar visar att gruppen "frivilliga singlar" skulle hamna i klar minoritet, med en viss C som enda medlem.
Men varför en klubb? Undrar du. Tja, man skulle ju kunna tänka sig att klubben skulle kunna fungera som ett forum för alla dom som inte hittat nån att dela sin glädje och sorg med. Men det låter så himla deprimerande och jag tror personligen inte någon av de nuvarande medlemmarna har gått ned sig så totalt att de skulle va i behov av något liknande. Nej här ska vi fokusera på positiva saker! Förslag på speeddating inom klubben har framförts och det har varit tal om ett "partyflak" med singelklubbens medlemmar som enda resenärer. Båda fina förslag som jag inte alls tycker ska förkastas, än.
OBS! Radera inte ditt konto på spray.se! Denna klubb är ej tänkt att fungera som en datingfirma, utan som en parallell organisation och mötesplats.  


Till SK-medlemmar: Håll ut, tröjorna ligger på tryckeriet.


Doom da da di da di

har just kollat på mitt första heroes-avsnitt (ja, jag är lite efter) och det verkade bra, så nu måste jag helt enkel kolla in hela serien! 22.00 på canal+, eller så kollar man bara på peekvid.com     molto bene.
IDAG ska jag på bio. blev ju lite knaz igår, eller mer..biljetterna tog slut? men det var INTE MITT FEL. det är det ju aldrig? näpp.

måste bara skriva att jag har LITE ångest...har 1 bok att läsa ut på 250 sidor, sen ska jag såklart skriva nåt tjafs om den. sen har jag psykologinX2 att skriva också. den tar jag itu med imorn.. idag orkar jag ju inte. nänää. juste, sen har jag ju min praktikrapport på minst fem (?) sidor att skriva.
vem i helvete kan lura sig själv att man ska plugga på lovet?
och vem i helvete gör det?
inte jag.
nepp.
fan vad illa... nu blev allting lite mer ångest. men..ÄH.. det där tänker jag på imorn!
 snook - inga problem
snook - jag gör min grej
mika - billy brown (eller alla låtar föresten)




ISH.

kom hit och ändra på allt

ja, jag är bloggberoende. tragiskt men fan så sant. men har man inget att göra så är det hur bra som helst att skriva lite blogg, eller?

vilken dag! en heldag med Hanna, det kan fan inte vara fel alltså. delade ut lite reklam idag. där tjänade vi 300 var. jäkla bra skit det där alltså. lite mer jobb imorn också, alltså 300 till. jag har jobbat in mina slösade pengar. jag lyckas alltid slösa dem på krogen också, det suger ju.
En fredagkväll som denna brukar jag inte alls spendera i trollbäcken men Frey skickad ett sms och meddelade om att det var partey på Tonys ikväll. jag och hanna åkte dit för att lyssna lite på aston och lars (dem andra har jag ingen aning om vad dem heter). det var riktigt trevligt iaf. Söder och Frey är härliga som få! jag gillar dem killarna. Ante är väl rätt "kul" han med. han satt mest tyst eller skrek lite ibland, alltså inget man behöver nämna. killen är tråkig i min närvaro.  
Lars aka snygg-lars, vilket tunnelseende! han hade bara ögon för trummorna. han var grym! Aston också.. han är fan min gud. det var iaf ett jäkla drag på Tonys. jag gillar rytmys människor, fan helt galna.
jag fick lite sällskap på bussen hem också, det var kul. tekniks skiva blir ju nåt att hurra över, verkligen. synd för mig att jag känner folk i den klassen så jag måste gå på den. attans. kanske ska försöka smita undan?

tre månader kvar till studenten. jag får ont i magen bara jag tänker på det. undra hur många tusen tårar jag kommer fälla under den dagen? en jäkla dag att se framemot, eller ser jag ens framemot den dagen? jag har redan börjat tänka på vad jag ska ha för klänning på mig, vad för skor, hur ska jag ha håret.. fyfan! orka tänka på det nu? ÅÅH. jag får ångest. eller jag har fan alltid ångest över allt möjligt. hela jag är ångest. den där jävla kirkegaard. jag hatar honom! filosof jävel.

jag kan inte lyssna på moneybrother utan att tänka på WTAI. vilket drag det var! värme, sommar, sol och grönt gräs under fötterna. (jag tjatar om denna kväll igen)

en jävla avslutning skulle väl vara jäkligt bra. fan.



Moneybrother - I'm not ready for it, Jo
Moneybrother - I may not always love you

BILDER

   
1. jag blir nästan rädd?
2. Emma visar Lisa hur man gör. 
3. dansgolvet. e3a kör ringen(?)
4. alla killar som vi gillar.
5. Bäckman. 
6. Alla saknar vi Tallinn

 

lite bilder från kryssningen. alltid kul! och tre bilder från igår. Vi är så jäkla snygga.

en liten utgång igen.

jaha så var vi ute igår igen. Vi började med en liten middag hemma hos Lisa. Vi hade mys, som vanligt när vi umgås.

vi tog oss in till staden för att möta alla inne på Soft bar. det var nice! har inte träffat dem där killarna på ett tag. min Simon var med också, han är gullig han på sitt egna lilla vis. Emma och benjamin..dem ska vi inte tala om. men tack, verkligen!  jag blir mer och mer deprimerad. Tur att jag har frey, hanna, lisa och cissi. jäklar vilken klubb alltså! men iaf. chill på softbar och sen drog vi (jag, hanna, cissi, emma c) vidare till Vibe för att umgås med S3a killarna. det var nice. kul att dansa lite lixom!  jag ska inte ångra mig, hanna! (man ska inte ångra saker man gör). men jaa. kvällen var helt ok. jag ska inte klaga. vi träffade även på tre tjejer under kvällen, typ tusen år sedan.
Cissi skulle haft sjalen på sig. det hade varit humor! haha. båda på samma kväll också, det var kul

jag blir arg. jag fattar inte ens varför jag orkar bry mig? Ida, SLUTA!
"OCH MINA MINNEN OCH TANKAR STÅR MIG UPP I HALSEN"


Gwen Stefani - The sweet escape