INGA PROBLEM!




















dom ÄR så bra!

nyårsafton alltså. med alla dessa komplikationer folk lyckas skapa runt det. varför göra något enkelt svårt? känns så typiskt svenskt. mioehoeh.
ska snart dra mig hem till hanabanana. trevligare än så kan de inte bli & därför vet jag att jag kommer få en toppen nyårsafton. god mat, trevlig sällskap, alkohol & bra musik! greaaaaaaaat!



ciao bello

todays;

snook - 7 timmar
bloc party - this modern love
outkast - idlewild blues
moneybrother - pajas på timlön
håkan hellström - klubbland



HA EN ROLIG DAG/KVÄLL/NATT!

30 dec

det här är ett skämt. hur lyckas det bli såhär? om vi nu är 18 år så kan man väl bete sig som det också?  all lust i mig försvann. spårlöst försvunnen. jag vet inte riktigt hur vi ska lyckas med allt, men vi är ju rätt så grymma.. så det går nog ändå! jag har iaf målat mina naglar, alltså något mindre att göra imorgon.
mamma och pappa, kan ni komma hem? jag behöver mat och kanske lite sällskap också. Snart är det ett nytt år och jag har snott cissis nyårslöfte: ta mer kort!

jag fick Moneybrothers nya skiva av Cissi i julklapp. den är så skön! ååh.
downtown train (tåget som går in till stan)
jag skriver inte på nåt.


på måndag kommer det ultimata blogginlägget.


tack och hej orörda grej.

ÅHOJ! GRATTIS FELIX PÅ 19 ÅRSDAGEN.

cause we are getting older..?

 



"the summer is dying fast, this time we have will soon have passed
this feeling isn't here to stay, cause we are getting older"



Jag har ångest. brutal ångest. Året är snart slut! 2007. året då VI tar studenten.


2 days 2 go

Idag är det fredag, december och snart slut på 2006. Det säger jag för att upplysa de vilsna varelser som vid det här laget totalt vänt på dygnet och inte riktigt vet vilken dag, vilken månad eller vilket år det är. Ni vet vilka ni är. Själv har jag full koll. Jag har, pga diverse inneboende släktingar, inte haft den möjligheten att få ett traditionellt kaosat jullovsliv. Här går allt på rutin. Men igår gjorde jag en utsvävning ur den schemalagda vardagen och hade spelkväll. (hah. Fatta vilket basic liv) Chillade på strandvägen, spelade wall street och drack oboy. Hög mysfaktor.

130392-60

Idag var jag i stan hela dagen med mamma, men jag tänker skona er trogna läsare från bilder på nyinköpta rea-plagg. Skulle tro att det blir bäst så.

jag har väldigt tråkigt och inget att skriva om

Igår firrade jag och Cissi musiken till nyårafton. alla kommer tycka vi är dåliga men det skiter vi i. ni får fan nöja er med det ni får. jag blev lite besviken jag med när jag såg vad vi åstadkommit. Cissi firrar till det där. jag känner att nyårs kommer blir bra. Jag orkar inte riktigt bry mig om hur det blir. Det blir som det blir.

Jag har fastnat på OC säsong 3. det är rätt så illa, men jag gillar det. Johnny och Marissa dör. jäkligt bra säsong. jag blir så ledsen hela tiden, varje jäkla avsnitt vafan. det kan bero på att jag är sjukt jävla känslig eller bara att OC är så otroligt sorgligt..


jag är fortfrande rädd för fyverlerier/rakter och kommer nog förbli det också. läste SVD alldeles nyss. usch!



Sufjan Stevens - For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti


my darling you

vi har inget att skriva om just nu. tyvärr!

lite låttips kanske?

50 hertz - nigga please
SMK - terror flynn OK OK

GOOD NIGHT!


vill du gifta dig med mig (och min bror)?

lite kort sammanfattning om julen känns rätt orginellt såhär års...men min jul var mysig. fick suveräna julklappar och familjen var samlad.

igår kom jag hem från dalarna igen. gick på bio med jonte och såg the holiday som enligt honom var en tjejfilm. jag säger att den var bra. men det var kul att jonte var den enda killen i  biosalongen. nästan. var väl ungefär fyra till? very nice..
sen mötte jag ida & co & vi gick till..EHHH.. 360. men bara för att rådbjäär jobbade där. ställen sög. suger. rätt mycket. jag menar om viper room kan framställas som ett megaparty ställe i jämförelse med 360 känns det ju som om det säger rätt mycket om det stället.. ? whaatever, nice att träffa snygga människor igen (=mina vänner).

Idag var jag på bounce med mammaa&cattis (en av mina julklappar till mamma & lillasyster). fan vad grymt det var! har sett första så det var kul att se deras andra föreställning! dem får verkligen ihop allt helt perfekt. så bra! gå & se om ni inte sett ;)
sen åkte jag hem till ida eftersom hon & hanahh satt och planerade inför nyår. =what2eat. & musik. kommer vara SÅ GRYM musik! jamenar tracklistan för 5-10 år sedan, vad hade den å bjussa på?

föresten, jag flyttar om 2 veckor. eller 15 dagar. hur nice som helst! längtar så mycket. har längtat i mer än 1½ år nu, så det kanske inte är så konstigt? så imorgon ska jag, mamma & storasyster åka & kolla på lite saker. kulkulkul!!

snook - inga problem
SAMVETET SÄGER EN SAK, LUST EN ANNAN!


update

Igår  var vi ute jag, lisa, Ante, frey och nille. Först Starbar och sen åkte vi till t-centralen där vi mötte Cissi. Sen gick vi till 360. det var ju kul att vi slapp betala entré och garderob till det där jäkla skitstället. det sög! jävla strippstångar, herrejesus!
Två kändisar såg vi därinne också. Tre om man räknar med Rådbjär. efter våran lilla visit på 360 så gick vi till max. hur gott som helst! japanerna var roliga. haha dem gjorde min kväll!

Imorgon ska jag och Hanna ha planeringsdag. undra hur det kommer gå egentligen? allt ordnar sig islutändan. Nyårs är ju precis likadant varje år. det blir vad man gör det till.
fan två år sen.. tiden går snabbt. jag kommer ihåg den nyårsafton som om det var igår. det var ju då som vi blev kompisar med Robban, benja och david. det var tider det. 2007. jag litar på 2007.


en termin kvar. mitt sista jullov är snart förbi. och då, då är det en termin kvar..



en juldag

Så var julen över, och jag var inte ens beredd på att den kom. Det var mitt livs kortaste julfirande. Köpa paket och ge bort dom direkt. Det blev lixom inte det där stämnnigen som kommer när man låter presenterna ligga inslagna sådär en 2 veckor innan jul. Mystiken som i vanliga fall tätnar runt första advent, små barn som med tindrande ögon går och klämmer på paketen. (Nä det där sista  brukar inte hända då jag slår ihjäl den jäveln som rör mina paket) Men icke. Det sista paketet slog jag in EFTER kalle anka. Jag är en usel tomte. Bättring till nästa år.

Julafton utvärdering: Det var ÅKEJ. Jag hade inte lagt ner så mycket energi på en sk önskelista, vilket syntes då alla paket var utdelade och min hög var den minsta av alla barns, men som dock toppades av flest kuvert. Det bästa jag fick var en shoppingdag med mamma, precis vad jag önskat mig : )
Om man ska utvärdera julen i SVT så blir det nog ett åkej även där. Tyckte värden dög alldeles utmärkt. Det klockrenaste i tevetablån är Carl-Bertil Jonssons julafton. Har nog aldrig uppskattat det på samma sätt som i år. Sättet Tage Danielsson berättar på är så klockrent så jag blir irriterad.

Idag bär det av mot krusboda för mera julmat (och kanske en present?). Det är farbror Johan som bjuder in. Trevligt. God Jul.

tragiskt

oj. lördag.
IGÅR så hade vi mys på Soft bar. det var trevligt att fira julen lite. jag och David är ett vackert par också (tyvärr oliver)..
jag blir så ledsen, jag får sån ångest när jag ser benjamin och Emma. Sluta pilla på varann! herregud. get a room! tänk lite på människorna runt omkring.. typ mig och hanna som känner oss ensama.

Emma säger:

haha, ett halsband och så fick jag en första dejt,

IDA säger:

SÅ SÖTT ;D

IDA säger:

åååh! jag blir ledsen..

Emma säger:

och en björn

IDA säger:

men serri! vafan!

Emma säger:

o så hade han skrivit massa söta saker

IDA säger:
tyst



imorgon är det julafton och det känns som om det skulle vara vår. jag blir ledsen. Fan


hejdå

danföredanföredopparedan

så var det 2 dagar kvar till julafton. 10 dagar kvar till ett nytt år.
Så, alla julklappar är köpta och imorgon halv åtta på morgonen bär det av till dalarna som ska firas med morfar (imorgon) och mormor, moster & kusiner på själva julafton. kommer bli mysigt. första året med en lite mer medveten oliver vid jul kommer även det bli mysigt. förra året sov han sig igenom hela kalle, maten & vaknade väl lagom till presenterna? men med tanke på att han var fem månader är det kanke inte så konstigt. nu är han ju 1 år & fem månader..för att citera honom "mjaaaoooo"        
Okej alltså så har jag tio dagar kvar på 2006. måste tänka lite har det varit ett bra år? ett dåligt år? vad har varit bra? höjdpunkterna? bästa musiken som släppts 2006? jag tror det varit ett rätt bra år. har hittat många mysiga människor. har sett bra konserter. har fått gå ut på krogen, bullar och alkohol blev snabbt vardag för mig någonstans där i början av april..thailand (1 år sen snart!). grekland med alla konstigheter. Sen allt dåligt minns jag inte. har nog inte hänt något speciellt dåligt. 2006 musik känns bra. har hittat många nya artister och låtar att förälska mig i! till exempel snook. ja. allt för mig idag.

till er alla från mig en riktigt GOD JUL:

snook - bejbi

första dagen på mitt sista jullov

Hur kunde allt gå så snabbt? Nästa gång vi sitter i Aulan och Anders pratar om nåt oviktigt så tar vi studenten. Studenten. som vanligt likte känsloladdat ämne...

Igår var vi som sagt ute. Hanna har redan skrivit om denna kväll..! jag kan bara säga att jag håller med henne. Tack för presenterna! dem ska användas väl ;)

Idag har jag faktiskt variti skolan, dendu! jag ringde Ante när jag vaknade för jag kände att mcdonalds skulle göra susen. Han och Julia var påväg åt mitt håll just då så dem kom och hämtade mig. Sen bar det av till skolan för att fixa med deras UF företag. Dem är jäkligt dukitga dom där småbarnen (dem är små för jag är fan 18). lite donken blev det också. sen sov jga lite hemma hos Johanna, åkte hem till Ante och åt middag, åkte hem för att fixa till mig lite. jag var lite sliten efter gårdagen! herrejesus.
Ante kom till slut och hämtade mig. Åkte tillbaka till tyresö, till TONYS PLACE. vilket place också.. Niklas, Josefin och Anna spelade. dem var lika bra som förra gången. Efter det så drog vi hem till Ante för lite chill. Och det är inte bara Cissi som gillar namnet Karin...


Hm..varför blir jag som jag blir? allt knäppt händer på Candy. kan inte riktigt förstå det där. Jag blir så jävla irriterad på mig själv. Jävla iddi.
jag upptäckte även ett roligt sms på vägen hem. roligaste jag fått på länge! haha. tack robban!

Happy Xmas

Igår var dagen då vi framförallt skulle fira att lilla Ida blivigt stor! Men också att Lisa klarade teorin och att vi nu hade jullov och med det bara en termin kvar att spendera i Tyresö Gymnasiums trånga korridorer. Jag har börjat tänka på att det är sista gången för många saker. Och sånt är sorgligt, inte av den anledningen att vi t.ex. aldrig mer kommer få äta skolans torra lidl-lussebullar, utan just för att det är sista gången vi äter dom! (du tycker antagligen nu mera att jag är överdrivet sentimental alt. töntig, men sånt får man ta) Tänk bara på nästa termin och på alla sista-gången-grejer, det kommer bli jobbigt.

Det är inte stället som gör en kväll bra eller dålig, det är sällskapet. (skulle va kul om fler insåg detta) Jag hade väldigt kul igår!  =) Ha ett bra sista jullov alla!

                                                                 130392-59

snö

jag ser det snöar, jag ser det snöar..

130392-58


streaking

tänkte mest bara hylla en film här & nu; old school! ni som inte sett den får gå och hyra den NU (eller tanka hem?) och om ni inte har tid så gå in på www.youtube.com och sök efter old school så kommer det upp massa klipp. jag tipsar på streaking klippet. hysteriskt roligt. roligare när man ser hela filmen dock. Will Farrel är en riktigt rolig skådis. vince också. jag gillar!


2 dagar kvar sen har jag lov. och onsdag utgång, kan ju inte bli annat än kul! det är tur att det är julafton i helgen (=inget festande) för nu ska jag nog ta och vila upp mig inför nyårsafton. den kommer bli HELCRAZY. det ska jag se till!!

usch, blev lite halvtrött nu..ska man kanske gå & kolla lite movie? om jag har någon bra.

ja, jag har tjatat på att snön ska komma & så blev jag faktist LITE GLAD när kylan kom för jag tänkte att DÅ KOMMER SNÖN, en NEJ.. jag lackar satan! om det ska vara kallt ska det vara snö annars kan det lika gärna bli 10+ igen. sug!

med sex dagar kvar till jul sattes granen upp idag! min lillasyster fick sköta jobbet. hon är den starka av oss.

det var nåt fett bra jag tänkte på förut, men synd som det är så har jag glömt det!


respect!

arton år

Måste såklart sammanfatta dagen som har gått. Idag är det min födelsedag och jag är äntligen 18 år. 18 härliga år och nu får jag faktiskt ringa in till ringaling. det är det första jag ska göra imorgon!
dagen började med frukost på sängen och paket. det var mys! sen bar det av till skolan där dem flesta faktiskt kom ihåg att jag fyllde år, jag blev faktiskt imponerad (kan bero på mitt eviga tjat om denna dag). Nu ikväll har vi haft gäster här hemma med ännu mera presenter. Åh jag ska shoppa sen! mellandagsrean, here I come!
det har varit en bra dag och jag kan äntligen köpa 3,5:or och snus.

Tack Andreas för presenten. Väldigt bra, det behövdes :)

För att göra Lisa glad tänkte jag skriva om nåt kul? ja men det har absolut inte hänt något kul, inte i mitt liv iaf. jag blev lite irriterad att det var hemmafest i lördags. JAG VAR FAN INTE HEMMA. jävla tommy vid golfbanan. orka ha fest när jag inte är hemma? ja tydligen.
imorgon börjar jag 13:50. inte helt fel? på onsdag kommer kalle hem till stockholm och själv får jag jullov. på torsdag ska jag och robban kolla på film eller vafan! det var ju då jag skulle ut med Ante och dem. herregud! jag har dåligt minne. ojoj! hur ska jag nu göra?
sen är det iaf helg och sen julafton.  tyvärr lisa jag kommr faktiskt inte på något att skriva.. haha!

snart är det lov. julafton och nyårsafton. får se hur det kommer arta sig.
Pusselipussan.



dom.


jag tänkte lägga upp lite bilder på några söta ur våran klass E3A, som faktiskt inte kommer vara E3A så länge till.. bara några få ynka månader..

130392-57
Palle! han är snäll och härlig!

130392-56
Victor i spetsen och resten av klassen i bakgrunden. Mys

130392-55
Min Bäckman och Linas Tjulle.

130392-54
Victor! behöver jag säga mer?

If I stop lying I'd just disappoint you

Jag kollade just på Sex And The City. Sista säsongen "talk a little, pick a little". Så himla gulligt när Berger säger att han älskar Carrie! mys. Jag vill också ha.

Helgen har varit lugn som alla andra helger den senaste tiden. jag har varit på landet och chillat, idag har jag även firat mig själv lite. Åt brunch på moderna museet, det var gott.

Imorgon är det en ny vecka, en ny dag.. Måndag. Lite bild med Tobias och sen blir det väl lika chill som vanligt antar jag. bara tre dagar kvar till lov nu. så himla underbart! julafton om en vecka.. helt sjukt..




"I'm not scared of dying I just don't want to"

can you hear what i hear?

Har fastnat lite på youtube just nu så här kommer ännu en video. ljudet sätts inte igång förän efter 7 sekunder.. http://www.youtube.com/watch?v=XVSmT4nNEkQ
grym röst och bra trummis!


mysigt har det varit med helg! fredagen tillbringde jag med mor min, vi såg borat. den var riktigt rolig ibland men i slutet var den inte lika bra därför bara CCC i betyg! :o
igår var jag på lite fest med alla snygga killar eftersom lisa bangade på fest.. men det var fan en trevlig fest även om det var ruuuskigt mycket folk både inne och utanför. och hemvägen var ju riktigt rolig.. fick väl vänta på bussen i tyresö ehh.. vet inte hur länge sen missade sista tunnelbanan fick vänta på fööjking natbuss.. och det var SVINKALLT!!!!!!!! trodde jag skulle förfrysa. shiIItteeet.

nu måste jag plugga! fast jag har inte så mycket kvar! 2 företagsanalyser bara

Löjligt!

Vad är löjligt? undrar du. Jo det ska jag tala om. Som jag tidigare ältat har jag vart sjuk i veckan men på fredagen kände jag mig bättre och tänkte att; va fan, klart man ska fira. Kort sagt det blev inte mycket till sova den natten. Och på lördagen skulle det handlas julklappar men en viss liten anna. Det blev en springmarsch runt stadens gator och torg och utan att ha inhandlat en ända julklapp sätter jag mig utslagen på bussen. Samma kväll skulle jag och lenkan fortsätta firandet med en inflyttningsfest i hökis och kanske senare fortsätta lördagsturnén till tyresös inskränkta samhälle. Allt var planerat men ack så trött jag var. Jag går hem och tar en tupplur tänkte jag så kommer jag på nolltid va fit for fight igen. Vid 17 tiden släcker jag lampan och är helt borta inom 2 sekunder. Nu kommer det löjliga. Nästa gång jag slår upp ögonen känner jag mig väldigt utvilad. Underligt. Vänder mig om och försöker fokusera på de starkt lysande siffrorna på golvet bredvid sängen. 08.06. GAAAAH!! Jag har alltså sovit 15 timmar och jag tror aldrig jag har gått och lagt mig så tidigt i hela mitt liv. Hur kunde det bli såhär!?! En våg av dåligt samvete sköljer över och jag hoppas verkligen Anna hade kul utan mig.

var är du ikväll?

ALLT DET HÄR VÄNDER SIG IN I MIG:
http://www.youtube.com/watch?v=DGGGK0tcswU&mode=related&search
för det är så jag säger det till dig.

kolla in videon. vad fan ska man säga? UNDERBART. perfekt. bäst. allt. kärlek.



ida tipsade om jullåtar så då kan väl jag göra det också; 
Moneybrother&jerry williams - falling in love with Christmas

tips

JULLÅTAR:
Adolphson & Falk - Mer Jul
All I want for christmas is you
. men det måste vara hon tjejen i Love Actually som sjunger.

ha en trevlig helg. puss och kram.


men ge mig loooov då!

4 dagar kvar i skolan!!!!!!!!! blir rätt så jävla lycklig av den tanken. blir lite mindre lycklig när jag tänker på att jag har många arbeten kvar att skriva.. men.. det ordnar sig! har skrivit en början på trading dagboken idag! (fan vad bra jag är) men nu måste jag köpa lite fler aktier. NÅGON SOM HAR NÅGOT BRA AKTIETIPS? blev något förvånad idag över vg på aktiekunskapsprovet.. och lycklig. LYCKLIG&FÖRVÅNAD, lix.

ehh hanna&ida har skrivt om det hemska provet alla kategorier (eller nja.. aktieprovet också) så jag hoppar den. + att det inte finns något att skriva om det? Ja, jag hade inte pluggat typ, Ja det var svårt, Ja jag orkar inte bry mig. Lesley är ändå....... något som varken bör skrivas eller sägas högt! får rysningar bara av namnet..

jag är så glad över att vissa ämnen tar slut snart. Filosofi.. jävlajävla filosofi. tråkigare ämne får man leta efter och då hittar man nog internationell ekonomi? eller aktiekunskap.

Fan vad det är julafton snart! och det skulle vara underbart om den där jävla julkänslan bara ville komma!!!!!!!!! ingenting får mig att känna julstämning. och det gör mig ledsen. jag älskarälskarälskar julen. men nu vill inte känslan som kommer alla år komma. Har jag blivit för gammal? kan man bli för gammal? eller vad är det som händer? jag tror det bara är så att pga att snön inte har fattat att den ska falla över jävla sverige så har alla människor i hela sverige helt och hållet tappat bort sin julstämning. undra vart den är? & hur man hittar den...Får se i helgen ,då ska jag kanske köpa julklappar... får väl handla lite konstgjord snö också?







I said "Darling, you sound like a prostitute pausing"

idioti

jag börjar med ONSDAGEN. förövrigt den slappaste dagen i manna minne.
ja som alla vet var det ju Lucia igår. En Lucia nästan som alla andra. det enda stora felet var väl att det inte fanns en enda liten gnutta av julkänsla. jag och Cissi tog bussen till skolan, Gick iväg till j22 och fick bullar och saft. jävligt trevligt. lika äcklig fika som varje år, men vafan! är det gratis så är det. efter Lucia, som var rätt så fint men rätt så tråkigt, så hade vi rast i typ 140 år. Efter den jäkligt långa rasten hade vi Juristbyårerna. TRÅK. jag åkte hem.

Kvällen var mys. Lussebullar och OC, kan det bli bättre eller? Jag tror jag blivit knäpp. Jag brukar inte gråta till något tv program men igår så kom tårarna. Jävla Marissa dör. Orka att man inte ens kommer få se hennes begravning och orka att nästa säsong börjar med "3 månder senare". fuck you. 

Vi hade lite prov i Internationell Ekonomi idag och jag skulle plugga igår, men som vanligt gick det åt helvete. Jag är inte så bra på det där med plugg. det är helt enkelt inte min grej. Mamma blir jäkligt sur.. men ja? jag får väl som vanligt säga att jag ska rycka upp mig? haha, vilket skämt!

Och så måste jag självklart skriva att Ante har äntligen kirrat körkortet! GRATTIS!

TORSDAG.
Denna vackra dag började med lite Religion. Jag frågade jesper om mitt prov och jag fick G. jag trodde jag skulle dö. om man ordbajsar sig genom ett helt prov borde man ju inte få G, men jag lyckades. jag kunde tydligen en hel del som jag inte visste om. bra där, ida!

vi hade som sagt prov idag. jag vill helst inte diskutera den saken för det har vi gjort alldeles för mycket i skolan. jag undrar en sak.. varför ska vi i klassen alltid diskutera provet när man redan gjort det? Det spelar ingen roll vilkt prov det är så ska alla prata om provet. Vilka frågor det var, vem som svarade vad.. blablabla.. orka?  skit samma. om man redan har gjort provet kan man ändå inte göra så mycket åt det. man får ju bara ångest när man kommer på felen man gjorde. Eller?

Tips: vill du se en snygg kille så tycker jag att du ska ta en sväng förbi Replay på Bibliotkesgatan. Snygg kille! Andreas heter han också. han är så snygg så jag nästan får ont i magen.


HEJDÅ.


i'm looking in on the good life i might be doomed never to find

(Bara för att ha en så lång rubrik som möjligt)

Idag var jag i skolan i cirkus 1timmer och 39 minuter. Gick dit endast för att göra det som så många så länge fasat för: provet i internationell ekonomi. Tänker inte uttala mig om min prestation då jag ofta tror för mycket om mig själv. Man ska tänka att man får ig så räddar man sig själv från den bittra känslan av besvikelse. Eller så blir man bara glad helt enkelt. (pessimist? vem, jag?) 

Jag inbillar mig i alla fall att jag är på bättringsvägen idag, så håll ut små vänner! I will soon be the guy you married. Så jag hoppas att jag imorgon bitti slipper förnedringen av att försöka nå den kommunala vårdcentralen. Det här var min morgon idag, torsdag: Telefontiden är från klockan 8.00. 8.01 ringer jag första gången. Upptaget. 8.02. Upptaget. 8.03. Upptaget osv.. 8.19 och äntligen kopplar det. "Hej och välkommen till Tyresö vårdcentral, för akut vård och läkartid idag, tryck 2" vilket jag därefter gör. "Vi har inga lediga tider kvar, vänlig försök igen nästkommande vardag". I min ilska somnar jag utslagen på soffan.

Nu sitter jag och lyssnar på The Shins, det är verkligen mysmusik! Och nyss såg jag på vänner, sista avsnittet episod 6. När Chandler friar till Monica. Jag blir tårögd varje gång! (och bara 30% avundsjuk) Nä men det var också mysigt faktiskt.

130392-45

Varför en bild med fyrverkerier? Ja du, det kändes rätt helt enkelt.

mumma

tjena lena. jag har klippt till mig en lugg. eller rättare sagt, Lisa klippte! jag vette tusan om det är fint men vafan. nu får jag ha såhär. värre kunde det ju ha blivit. men Lisa är iaf himla söt.

idag var jag i skolan tillsammans med mina kära klasskamrater. klassen suger! eller nej inte alla. men vissa tycker jag verkligen inte om. det var rätt tråkigt i skolan faktiskt. jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde, då är det nog rätt illa.

Imrogon är det Lucia. hur bra blir inte det? säkert det sista jävla Luciatåget jag ser på ett par år. oh gosh!
Fika blir det fan. i skolan. dom bjussar. schysst!


JONTE. tänkte bara skriva hans namn. en trevlig ung man som inte tänkte ge sin mamma något i julklapp. galna människa.


hejsvejs. förretsen, hanna är sjuk men hon ska fan bli kry tills imorgon! ellerhur? ja. Nyårsafton.


come on, abuse me more, i like it

RHCP igår var bra! Men förbandet sögsögsögsögsög. Som tur var kom rhcp sen och räddade allt! dom är grymgrymgrymma! man blir lycklig av att se sånt. tihi.

idag klättrade vi lite på klätterväggen på idrotten. jag var grymmast..eller räddast? eller en blandning kanske?

12 december idag..det betyder; 1 månad kvar tills vi flyttar, imorgon är det lucia, 12 dagar kvar till julafton. 19 dagar till nyårsaton? och bara 8 dagar till LOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag behöver det. jag känner det. och jag förtjänar det. det gör vi alla. tjoho


ehm, lite nostalgi här en sitter & lyssnar på silverchair - abuse me. 


GODNATT!


rhcp

red hot chili peppers. helt enkelt en bäldigt bra konsert. Dom var braaaa! så härligt när Michael studsar omkring på scen, John med sina gitarr solon, Chad som kommer in och får igång hela pubilken.. sist men inte minst Anthony med sin vackra stämma. gudars! (nu ska ni inte tro att jag är värsta grym som vet vad alla heter, nej nej, jag har kollat upp det) men iaf så var dom jäkligt bra. Vi hade nog haft dubbelt så roligt om vi hade stått, men vafan! det funkade nästa lika bra att sitta. man slipper ju iaf få ont benen.
jag tog bilder hela tiden, men som vanligt blir alla bilder skitkassa. jag filmade när dom körde "snow" också. MUMS!

 
här är dom!


helvetisk dag

Antar att den här bloggen alldeles strax kommer överrösas med diverse glädjecitat från diverse bloggkollegor som har spenderat kvällen på ett mer underhållande sätt än jag. Men jag hoppas att jag hinner beklaga mig lite först. (Kanske för att få lite medlidande, kanske för att ta ut mina aggressioner på sjukdomar i allmänhet, vad vet jag?) Hur som helst lämnade jag idag skolbyggnaden kort efter att ha genomlidigt en helvetisk internationell ekonomilektion. Inte då bara som en vanligt jobbig lektion med favoritläraren, nej nej. Denna måndagslektion var pga av mina extrema smärtor i halsen brutal. Så jag gick helt sonika hem och överdoserade ipren. Usch vad äckligt det låter, men så är det. Den bittra sanningen. Jag mår inte bra idag.

Dock har jag hört charlie och under the bridge live och det är det inte många som har :D

REDHOTCHILIPEPPERS!

ÄNTLIGEN! dagen är här. dagen RHCP. SOM JAG HAR VÄNTATLÄGTATTRÅNAT efter denna dag. sjukligt mycket. idag. idag. idag.
Dagen började med ett annorlunda prov i aktiekunskap. 7sidor, kryssfrågor. ehm... jaja. börje brus! vilken man... sen flöt dagen på och avslutades med att vi började spåna på vårt rollspel som ska spelas upp på fredag. kommer bli BRA? jag är domare/vittne. nice.
men skit samma, allt det där är bara skit för idag är jag LYCKLIG! RHCP. kommer äga.

83904-68

titta hanna vilken kul!



måste plugga! PEACE OUT BROOOOH & SIIIISSTHAAZ..

mums

helgen har varit bra. I fredags var jag som sagt hemma hos Simon och myste lite lagom. Vilken fest! I lördags var jag i stan med Mamma och pappa. presenter och juleklappar till mig, DET är bra grejer. I lördags kväll var jag hemma hos Min syster. Julmat och julklappar :)

Idag blev det lite fika med Carro. det var verkligen på tiden, jag saknar den kvinnan. Ja vi var ju tvunga att prata om allt som hade hänt sen senast vi sågs och det hade hänt mycket kul! så nu vet vi allt om varandra igen. det känns tryggt.


imorgon blir det lite RHCP. Om en vecka fyller jag år. Om två veckor är det julafton. Om tre veckor är det ett nytt jävla år. jag gillar det här alltså, bra grejer.


Mums!

andra advent!

fredagens utgång var en hit (ÄN EN GÅNG!) hade mycket trevligt! jäkla bra.
igår var jag och handlade julklappar! så nu är jag nästan klar med alla! känns skönt. jag är nöjd över alla köp också så det är ännu skönare! hoppsa bara dom som får dom också är nöjda. hooho. på kvällen åkte jag hem till robert! vi såg lite på film, sen försökte jag tjata på honom att säga lite saker, men han vägrade. jävla häst det där alltså.
idag har jag bara vaknat. pluggar lite. måste fortsätta min pluggning snart. huuhh..   är helt ensam nu också för mami & syrrääähn är och köper julklappar! Till mig, månne? HÄRLIGT! höhöhkad...
åh, jag gillar julen. KAN DET INTE BARA TA OCH SNÖA?
+imorgon är det RHCP, kan det bli bättre? och det är bara 1½ vecka kvar i skolan! 2 prov och 7 inlämningsarbeten, alltså. hähääärligt!

låt; jullåtar. såklart!


du kallar dig tjirikål brabadus men heter nils-petter

Fredag, lite trött men det ska snart fixas till. Ska tagga till lite så jag kan dra ut sen. utgång även denna helg alltså! vad hände med det där om att spara pengar? hm.
imorgon ska jag & lillasyster åka in till staden & handla julklappar. mysigt!







Snook - håll käften orkestern

fredag

fredag idag.
en rätt så tråkig dag i skolan. Alltid lika segt att ha lektion med Peter. vi gör aldrig någonting nyttigt! på Filosfin så satt vi först i biblioteket och sen åt vi och sen spelade vi poker, jäkligt bra lektion!

igår så åkte jag och Cissi till stan efter skolan. det blev lite julklappar till Syter och Pappa. hoppas dem blir nöjda och glada. det blev iaf jag när jag köpte dem :)

jag har just ätit middag. Vi har lite gäster här hemma och dom har verkligen spännande jobb. Han är präst, en riktigt bra sådan. Hon är kurator/terapuet. Det är verkligen intressant när do berättar saker..Vi har pratat om religion och filosofi. Bra grejer! ska jag nog säga til Johan och jesper. MVG!!


Nu ska jag iväg till Sköndal och mys med Simon och dom andra nötterna.


"alla tyckte om den, nä inte alla, men det fanns några"

?




Har lite halvtråkigt. MÅSTE egentligen plugga. verkligen. men det är så så så så tråkigt så så så så jag skjuter upp det. allt ordnar sig? väl? kanske? inte... imorgon är det ÄNTLIGEN fredag igen! och i helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än köpa julklappar. KAN DET TA OCH SNÖA NÅGON GÅNG KANSKE? sUck.



om du tröttnat på din gamla vanliga tråkiga musik kan du ju alltid gå in www.pandora.com


så vi kan göra det baby till solen går upp!

jag är arg. varför lyssnar inte jag på jesper för? orka att jag lyssnar när han snackar om islam men fan inte när han säger att vi inte har nån lektion idag. jag hann bara komma till norra sköndal.. så det var ju bara att åka hem igen, men det var himla tur att jag ringde Palle för att fråga vilket klassrum vi skulle vara i. Herrgud jag måste nog börja lyssna...

Igår var det iaf Julshow. den var väl.. hm inte så bra. den var rätt långtråkig men några som var med var duktiga. Madde och dom andra två tjejerna var riktigt bra! det enda som var riktigt kul var när Söder och frey var med. Vilka killar! ja glitterkillarna var rätt så söta dom med. humor.
Julshowen i ettan är fortfarande bäst och kommer så förbli eftersom jag såg min sista Julshow i TG igår. allt är fan sista gången.. fan.

 
Söder och Frey eller Alex och Alex.



"tjejerna tar han om Ida, Cissi och Lina. killarna tar hand om Bäckman" vilket skämt..


ibland blir man kär..

grejen med mig är väl att jag ibland kan vara en aning pyttelite kanske rätt så kräsen har jag hört? jag brukar väl oftast sk "dizza" de flesta (som egentligen kanske ser rätt bra ut) men nu har jag hittat min kärlek! eller.. mina kärlekar? lixxx... jag skulle nog dissa ganska många av dom där hollywood-hunkarna...men dom här två..dom är något ut över det vanliga! vilka det är får ni gissa er till :O blir så jävla mkt roligare då!! suckerZzz.



du känner känslan nu, jag ser det på dig!



tisdag. en helt vanlig jävla tisdag

läste precis det Hanna hade skrivit och jag känner hur ångesten kommer. jag brukar alltid vara i julstämning i december? vad är det här egentligen? jag börjar nästan längta lite efter snön, och jag som inte tycker om snö. Men det tillhör lixom. vart är julstämningen?

ja men skoldagen har varit himla bra. Historia med Johan, idrotten var rolig om än lite pinsam. En kille vid namn Robin skulle lära oss (10 tjejer) att dansa streetdance. det gick väl inte så jättebra men han var iaf himla söt och det gjorde min dag :)
sen så hade vi lite marknadsföring med Cecilia. Vi pratade mest om Modevillan, trevligt ställe verkar det som. ska nog åka dit någon dag för att inhandla lite kläder. Nej skämtosido... lektionen sög.



vad har hänt egentlingen? helt plötsligt verkar alla väldigt kåta.
jag och Hanna måste sammanställa vår lista sen ska jag fan lägga upp den! ni får helt enkelt bli lite griniga. men det är fan humor.


snart Hultan! jag längtar.


SNOOK - ÄLSKLING JAG ÄR HEMMA NU


__________________________________________________________________________________

                                 130392-39
       jag hittade en fin bild på Emma och Lisa. sisådär 2år sedan. Innan vi kände dem små trollen!

Julkänslor

Antagligen vet varenda kotte som tillbringar dagarna i någon form av skolmiljö detta, men jag vill bara en engång poängtera att: om exakt två veckor är det jullov. Två veckor går väldigt snabbt. Sitter och lyssnar på massa julmusik och jag erkänner att nu har julkänslan infunnit sig. Skulle va trevligt om den gjorde det hos Sveriges övriga befolkning oxå, så att hela landet vandrade runt i den där harmoniska lite dimmiga, om än inbillade, jul-dvalan. Men det kommer väl(kanske efter julshowen imorgon?). Nu ska jag dricka te.

I know you think it's more than just bad luck

jag blir deprimerad.

otroligt tråkig dag idag. Jag åkte till skolan och efter två lektioner så orkade jag inte mer. jag åkte hem igen. jag gillar inte Lesley så jag orkade inte rikgit gå på hennes tråkiga lektion. Vi har ioförsig Olof aka Roro nu men han har också tråkiga lektioner. dom är bättre än Lesleys men dom är fan inte roliga.

Och min kära bäckman var  inte i skolan heller så jag blev lite ledsen. eftersom jag är så kär! :)


hejdå! godnatt.




Imogen heap - speeding cars
Coldplay - a message


Uppdatering
dagen slutade bättre än den började. Jag har äntligen köpt julklapp till Mamma och nu hoppas jag fan att hon blir nöjd.
min syster har förlovat sig! kul? svar ja. Någon gång i framtiden blir det alltså bröllop.

Sjuka djur

Jag är chockad. Vad är det för små djävulslika djur som smyger om kring i trakterna?! Min kanin dog i går, men det är inte det jag är chockad över då den levt i vad som känns som de längsta åtta åren i mitt liv. Nej det som chockar mig är det som skulle till att bli det stackars djurets öde efter dess död: 

Vi hade inte tid att begrava lilla Tuss i lördags så vi tänkte att den får ligga tills imorrn. Så går jag ner nu på söndagen och slänger ett öga ut mot buren. Till min förvåning ser jag ingen kanin. Går och frågar de övriga familjemedlemmarna om de helt sonika redan genomfört begravningscermonin utan mig. Men icke. Vi går ner (tro inte jag vågar gå ner själv nu när jag börjat fantisera om en nu återuppstånden kanin. Kanske skulle inte likstelheten helt "mjuknat" än och den hoppar runt där som en stelopererad ponny). Vid buren möts vi av ett uppbrutet hönsnät och tydliga spår av att något dragit ut kaninliket ur buren. Här av min fråga: Vad har vi för sjuka varelser som springer omkring på tomterna och äter husdjurskadaver?! Jag känner mig äcklad. Jag har resonerat och kommit fram till att det antagligen är en katt (dock en ganska så intelligent en) som ligger bakom detta illdåd, så det kan ni ju tänka på när er söta lilla katt kommer in på kvällen och ni tar upp och gosar med den. Det är ett sjukt djur ni håller i.

130392-36

raderna talar ju för sig själva som en schizofren

fredagen var lyckad och jag hade riktigt roligt!
lördagen var lyckad och jag hade riktigt roligt!
söndag..idag har jag varit trött.
en ny vecka imorn. kommer vara rätt OK? hoppas jag.

min vän karl är likadan full som nykter? eller hur var det nu? :S spy på bussar och kaosa totalt är något han gör dagligen i varje fall?




snook - lejonhjärta


MUMS. MYS. JA!

Pappa har kommit hem och nu är allt i sin ordning. jag har hunnit städa också! Vi åkte till Farsta en sväng för att jag avr tvungen att köpa nytt smink. Seriöst så är mitt smink äckligt. jag tror jag aldrig köpt smink själv förut? det är mammas uppgift. Träffade på Lina också.


den här helgen sög rejält och jag läntar til 17 dec. MYS! och självklart den 18 & 20 också :)

Inget plugg i veckan! än så länge iaf. men jag får nog börja plugga på alla prov redan imorgon! Jag måste ha ett alvarligt snack med Peter också. den segaste mentorn på år och dar. herregud!


Cissi är förvirrad och det är väl ingen förvånad av?

jag längtar.. ibland så längtar jag!

130392-35
Kräftskiva på Antes land. Sep05
130392-34 
Grillade hos Lisa. Juni06
130392-33
Vi var på Tynningö. Juni05
130392-32
Antes land för mera kräftor. sep06
130392-31
Antes land igen. sep06
The only thing I'll ever ask of you,
Vi på Djugården. Juni06
Lisa och Emma
Lisa och Emma på Tynningö. Juni05

hata mig fort älska mig aldrig

många fjantar hatar mig men de kan inte skada mig
har aldrig fått en smäll inte ens tanken har slagit mig
men om du ger mig får du se vad det leder till


är lite trött, eftersom jag inte sovit så värst mycket.. va ute igår. Hade en jäkla trevlig kväll faktist!! sånt gillar jag. Men vad händer ikväll då? bra fråga. inga svar. kanske ut igen. Har egentligen inte pengar till sånt skit men...det finns ju inget annat att göra? får helt enkelt se vad fan som kan tänkas hittas på.. nej nu ska jag duscha och sova. godnatt!
 

det bästa utav mig finns djupt i mina sämsta sidor

BLÖ

Lördag, det är lördag. helg vafan!
nämen veckan har väl gått lite sisådär. jag har försovit mig 3 utav 5 dagar. rätt så illa faktiskt! men det är inte mitt fel. Jag kan inte rå för att min mamma inte är hemma och skriker på mig när jag försover mig. faktiskt.
I torsdags var jag och cissi så sjukt duktiga att vi åkte till Eriksdalsbadet och simmade 50 längder. det var grejer det! igår eller idag? äh vafan i fredags så hade vi lite UF redovisning. vi var så duktiga så! det är inte alltid lätt att prata inför 40-50 pers. men JAG klarade det galant. tjoho!

jag och hanna var inne i stan idag. jag tänkte köpa julklappar med det gick verkligen skitdåligt. jag är sämst på det verkligen! jag hittar bara saker jag själv vill ha. jag hittade massa fina klänningar istället.

Mys hos simon. kom just hem! vi spelade monopol. jag hade lungt vunnit om vi spelat klart..

imorgon ska jag köpa julklappar. ASKUL! nej eftersom jag bli av med mina pengar. jävla skit!


from the ritz to the rubble


Min moppe är en moppe vid namnet Rex Sport och årsmodellen är 1966.
Den är encylindrig 50 cc med tre växlar ( fotväxlar ) och om jag har riktigt jävla tur så kan toppfarten bli 45 km / h i nedförsbackar lr på vanlig raksträcka...den drar ENDAST 3 dl bränsle / mil.
Farsan köpte den i Hägersten för 4500 kronor
____________________________________________________________________________________




Idag fick jag det bekräftat: jag är helt enkelt sämst. Finns inte så mycket att skriva mer. jag suger! itslike duuuude you suck!      och det suger?