but I'll wait for the day you will see

Idag har jag och min syster plaskat omkring i stan för att reka balklänningar. Det är väldigt roligt, men ganska så ångestframkallande. Jag känner mig seriöst stressad och det är inte ens mars. Och detta handlar inte om klänningen utom om det andra ”bal-dilemmat” och det hela blir ju inte bättre av att min syster och flera av mina vänner redan skaffat kavaljerer. Men jag ska lösa det här. Tror jag.

Tänkte också på det här med lokalen, hur fancy kan det bli lixom.. Visst, Tyresö Slott är ett så kallat slott, men det ser inte alls ut som ett slott ska se ut. Jämför
det här(hur jag menar att ett slott ska se ut) med det här(märk volvon). Så, på 2 sekunder har jag tagit ner er alla på jorden. Alla ni som med drömmande blickar, för er själva likt ett mantra, mumlar den något uttjatade repliken ”vad är väl en bal på slottet”. Det kommer säkert att regna också.



”Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen”

jag brukar haka upp mig på en viss artist eller en viss typ av musik och sen tröttnar jag. Så är det med Lars Winnerbäck. sommaren 2005 lyssnade jag och alla andra i min närhet på Lars. Kan ju bero på att vi skulle se honom på Solliden den 8 Aug. Efter den sommaren och hösten 05 har jag inte lyssnat på honom så mycket, men nu när jag lyssnar igen så kommer alla minnnen tillbaka. det var ju den sommaren. Juste, det hände.. och det! Vi pratade lite minnen igår hemma hos Frey. Lite tynningö och annat.. Senast Lisa klippte frey! ja men det var ju sommaren 05.

myskväll hos Frey igårkväll. han behövde klippa sig så Lisa klippte. hon är riktigt bra den där tjejen alltså. Efter allt hår så blev det middag på La fleur (typ gott), lite godis och american pie. eftersom jag bara hade sovit i fem timmar var jag stört trött när klockan var halv elva. Frey var snäll och skjutsade hem mig.
det var en bra kväll. jag, lisa och hanna behövde nåt att göra, vi blir lätt uttråkade.



Du hade tid..


italien



JAG LÄNGTAR.

(jag lägger inte upp några bilder på människor för jag antar att ni inte är så intresserade av min släkt. den sista bilden är från Tyskland, puttgarden. fyra våningar. mitt andra hem!)

MU.

ohoj jag jobbade igår som jag har nämnt typ hundramiljardr gånger nu. Men det tåls att sägas många gånger. Hur som helst så var det riktigt kul! jag vet inte vart jag och mina kära systrar har fått det där ifrån men vi gillar tydligen att servera och serva andra? haha vilket skämt. Han som hade festen på Stereo fyllde 30 så alla som var där var 25+, men det var nice. Det är kul att se hur dem ändras under kvällens gång och höra allas fyllesnack! städningen tog en timme, men det gjorde mig inget. jag fick en liten bonus också. tackar!

lov. lov.lov. lov.lov.lovovovlvovovlovlv.

LOV. ingen mer praktik. nu är det bara att sätta sig ner och skriva den där jäkla nulägesanalysen.

lördag

eeehm vi hade typ 53 besökare igår. vi känner inte ens så många! coolt.

Lite fika idag med Carro. alltid lika mys att träffa henne! lite skvaller om roliga människor. Killar hit och killar dit. när man inte ses så ofta så finns det ju iaf lite att berätta. nåt kul har väl hänt det här året? jorå, det har det väl. vi pratade om studenten också. Dem har redan fått sina mössor så jag antar att våra kommer när som helst. vad stor jag kommer känna mig när jag får den.


sportlov ja. kul. kul att det är mitt sista sportlov. TJOHO. partey! :D

sportlov

Lördag; en bra dag då det är första dagen på mitt sista sportlov. Dock känns inte som om ordet sport kommer vara temat på mitt(eller någon annan i finurligt crews) lov. Lite roligare skulle det kännas om inte folk envisades med att resa bort. Palla åka till ännu kallare bräddgrader lixom.. Men det är lugnt, jag behöver inte någon!

mitt sportlov

Update: Såg nu att C redan nämnt detta. Men jag pallar inte ändra bara för att den här bloggen ska bli mer enhetligt eller mindre förvirrande eller whateeeever. Är det jobbigt med den här typen av tre-för-priset-av-en-blogg?



Två veckor av prao är över. Detta firades igår med fika på café string, adidaströjornas mecka. Det va trevligt att träffa lille David igen. Han är allt kul han. ”Peking? är inte de den där kina-restaurangen”. Cissi kom också förbi, och när David trodde att när Cissi spelar harpan sitter och spelar på nått medeltida mun-instrument kände vi att det var dags för C och mig att bege oss. Bege oss till den extremt när liggande pizzerian, ciao ciao. Jag åt pizza medan C festade loss på vatten och bröd. Till vår stora besvikelse stängde dom redan 21.30 och vi hade verkligen ingen lust att åka hem, där av vår utflykt till Stereo Lounge. Det var vi och ett gäng stampare där, men det var mysigt ändå.  

Så där har du min fredagskväll. Lite ovanligt av mig att dra till med en sån här typ av beskrivning av min dag.   


Ulla, hon va en sån bra tjej för mig.
Ulla, världen tuggade på henne och spottade ut henne.

Texter är oftast bättre på engelska.


does it offend you (yeah)?










80talet 80talet vad kunde gå snett vad kunde gå galet? ciao.

sejft

IDAG har jag varit på älvsjömässan med Cissi. UF. det var tider det. fan va kul vi hade! när vi gjorde montern, när vi sålde.. allt var så jävla kul just då. jag kände verkligen att jag ville vrida tillbaka tiden och ha lika mys som alla andra hade där. Att vara där som en del av mässan är en sak, det är riktigt kul. men att vara där som åskådare är fan ingenting, det är verkligen tråkigt. Jag och Cissi letade upp Antes och deras monter för att se hur snygg den egentligen var (det ryktades om att den borde vinna pris). Den var jäkligt fin och klockorna var lika snygga som vanligt. Vi fick iaf en Loka av herpes-maxx.
men sejft, vilket jävla företag! 11 pers som ska dela på en liten jäkla monter. fan vad gryma vi var! Peter borde vara stolt, men det är han ju. fortf lappen på väggen och allt. han älskar Sejft UF. så är det bara.

Sista prakitkdagen idag. Inte alls sista dagen på Stereo men ändå. Imorgon blir det till att jobba och tjäna penagr. det kan nog bli skoj. Jack och Johan är riktigt sköna. två sköna veckor helt enkelt. precis när jag slutade kom Hanna och Cissi på besök. det var trevligt. lite förvånad blev jag allt.
jag kom även på att vi borde ha fest där. vi bestämmer vilka som får komma och inte. Vi bjuder runt 100 pers eller nåt. Tema: FINURLIGT. det blir som en hemmafest fast med egen dj och bar. NICE.

puss och kram. typ inte.


here, there & everywhere

vill tacka hanna lite för att hon räddade mig från att ha en tråkig kväll med harpan på datan som enda vän. istället åkte jag till café string & träffade hanna och david. hann väl sitta där ett tag innan jag fick följa med hanzy till ciao ciao för att äta pizza. världens godaste pizzor? sen tänkte vi överraska ida & åkte till stereo lounge! och hon blev jävligt glad; vad gör ni här?
nåja.. tänkte överlåta till hanna att skriva om det roliga vi var med om idag, eller..om peking & funghi? höjhöjhöjö!

nej, nu DRAR JAG! till dalarna. kommer hem någon gång om ni har tur!
kommer nog få blogg abstinens.. och msn? och musik. borde lägg in fler låtar på empetren kom jag just på. FAN VILKEN BRA IDÈ. nobelsprisidé!


jag hatar min studentmössa.

fan också. fan fan fan fan fan fan.

Jag kommer springa ut ur skolan med en jäkla mössa på huvudet och på den jäkla mössan står det:  IDA 2007.
VAD I HELVETE TÄNKTE JAG PÅ NÄR JAG BESTÄMDE ATT DET SKULLE STÅ SÅ PÅ MÖSSAN? jag har verkligen hakat upp mig på det här. jag går inte i nån jävla spec-klass. ne fyfan

undra om man kan säga att dem stavat fel eller nåt? hm.. äsch



Förresten, Min syster och hennes pojkvän har köpt en segelbåt. jag ser framemot sommaren! :D



"-andreas du har telefon"
"-Säg att jag sitter och bajsar och att jag ringer sen!"
"-han duschar så han ringer dig sen "



I try to be like Grace Kelly

gk

why do all good things come to an end

det var trevligt igår. Vi gick igenom allt som hänt dem senaste veckorna. vi var tvungna att prata igenom kryssningen igen, man kan ha glömt nåt viktigt. och självklart lördagen. Eftersom inget spec hände så kunde vi inte säga så mycket om den härliga partynatten(haha).
det blir nog en lugn helg i i helgen (kan bero på att ingen av oss har pengar och det finns inget annat att göra än att gå ut). Vi får ta igen det nästa helg helt enkelt.

Kan man inte vrida tillbaka tiden lite? jag skulle behöva det nu..



Cissi, glöm inte att du och jag ska till uf-mässan imorn.


sov eller bli full

yep så va after work biran på stero lounge slut! & JÄVLAR vilket ställe; dom har NINTENDO! så från halv fem till nio satt jag där & spelade jag. fan, jag var ett proffs när jag steg ut genom dörren! dom andra fick också spela lite. (ännu ett tecken på min generositet)
har just läst igenom världens mest geniala plan skriver och planerad in i minsta detalj av ingen mindre än min vän Lisa. den är så genialisk att hon borde få nobelpriset. själva planen får ni tyvärr inte ta del av då den är hemlighetsstämplad men det finns ett stycke som ni kan få läsa;
7. Cissi får inte ha sin ”hjälp mig hem” bricka runt halsen där hennes tält adress står.
HUR FAN HADE KVINNAN TÄNKT ATT JAG SKULLE HITTA HEM DÅ?





godnatt


haard work work

Nu har jag faktiskt en anledning till att jag inte bloggat på länge. Jag har i ca ett års tid beklagat mig över min kära dator som själv bestämmer när den vill va på eller avstängd, men igår var det kris. MSN FUNKADE INTE! Virusskyddet hade raderat en smittad fil som tydligen behövdes för att starta msn, panik! Efter ett antal återupplivningsförsök var jag tvungen att inse att det inte fanns något mer jag kunde göra. Ominstalleringen var ett faktum. Fan, så jävla jobbigt bara. Är fortfarande inte klar.

 

Rätt kul egentligen hur man kan va så beroende av ett jäkla chattprogram, men ibland(jo det finns faktiskt tillfällen!) kan det faktiskt va bättre med msn än IRL(för att ta till en förkortning som dog ut någonstans kring cekelskiftet). Herre gud, IRL?! såhär töntig har jag inte känt mig sedan påminnandet av en numera känd Hanna-fras(känd från Tallinn) så nog sagt om det.

 

Kanske skulle klaga lite mer på det helvetiska vädret? Eller näe, vädret är ett uttjatat ämne. Då är det bättre att inte säga nått mer alls.

 

 

 

 

Gathering på idas prao idag efter jobbet. Stereo Lounge. Joina?


we might die from medication, but we sure killed all the pain

antingen bög eller upptagen sen femhundraelva år tillbaks i tiden. med en sjukt snygg fotomodellstjej. är det så livet ska vara? kanske, för det är så det är. syftar inte på någon speciellt nu, utan det är ju så det alltid varit och kommer att vara. vad bitter jag låter. så är det inte. tänkte bara dela med mig av fakta, snäll som jag är. jag bryr mig inte så mycket o han är bög eller upptagen sen femhundraelva år tillbaka, eller kanske både och, men min deprimerade vän ida kanske gör. Så om någon är intresserad av en liten tjej med häftigt humor; hör av er.




When everything is lonely,
I can be my own best friend.

tisdag

idag har jag hunnit med jäkligt mycket faktiskt. vaknade vid liv redan klockan 8. tack mamma och pappa, det var snällt av er. Kul att ni aldrig kan hålla käften innan ni går till jobbet. Efter detta uppvaknade så satte jag mig vid datan ovanligt nog. Kikade lite va och så upptäckte jag att det är lite nya band som ska spela på hultan. Kul tyckte jag och klickade fram den stora nyheten. Jag blev besviken. inget jävla snook här inte. fyfan säger jag bara. men okej, juvelen ska dit.

efter detta så hände det inget alls.. jag chillade lite och sen åkte jag till gullmars där jag mötte Cissi och Cattis. tog den lilla blå bussen till skolan för att hämta Cissis marknadsföringsbok som Emma hade hemma hos sig. Smart cissi! Vi tog en liten runda i skolan för att visa Cattis var vi håller hus hela dagarna. jag tror hon älskade vår skola och hon kommer nu göra allt för att ändra sitt gymnasieval? hon såg hela 6 personer som gått i hökarängen. det var ju rätt häftigt. Efter lite snack med Karin gås-te och lite hejhej med s3a-killarna så tog vi bussen tillbaka igen. Åkte till söder för att dela ut flyers från Stereo. det var svinigt kallt ut. fyfan, det här ska johan få för.
Cissi och cattis åkte hem och jag åkte till Stereo. Johan tyckte jag var duktig så jag fick äta mackor och dricka te. det var mys! när jag sitter där och trodde att man inte kan ha det bättre så kommer Johan med en påse. och vad ligger inte i den där påsen, JOOO! ett nintendo! hur kul var inte det? (dem ska alltså ha ett nintendo på cafét) jag blev helt lyrisk så jag satt där i fotöljen och spelade nintendo (super mario självfallet). efter detta så damsög jag och den diskade jag. slur för idag, tack för idag.


såhär kul har man på Stereo Lounge. Dendu!

Imrogon får jag besök av mina damer. det ser jag fan framemot. Emma ska också komma! har inte träffat henne sen kryssningen så nu är det fan dags! PUSS.


Matta fact I be keepin' it cool

ibland undrar jag vad som händer i världen. eller inte. jamenar det känns som om första sidan i tidningarna de senaste dagarna handlat om att britney rakat av sig håret. eller..tidningar..det är väl aftonbladet & expressen som skrivit om det som om det vore en ny tsunamivåg över något asiatiskt land. men det är det inte. det är en vanlig 24(?)årig tjej som rakat av håret på skallen. måste vara en väldigt fridfull & lugn värld vi lever i eftersom det händer så lite i världen. OCH... skulle jag gå å raka av mig håret nu skulle nog ingen bry sig. så mycket. ingen tidning varje fall. eller aftonbladet/expressen. så själva nyheten om att någon människa rakar av sig håret verkar inte vara så rolig att skriva om. måste ha något med att det är britney. .

godnatt. nu ska jag kolla på casino royal & hoppas fan att den är bra annars vill jag verkligen veta vart världen är på väg när vi inte längre kan lita på våra bond-filmer.



fast C.R blir ju min första.


ha

ha

haa.
haha


hej jag är störd.

just precis nu känner jag att min lördagskväll var jävligt dålig. Fyfan. kan ingen säga åt mig att sluta dricka? jag kommer ju förfan inte ens ihåg att cissi och adela gick före mig? jag var skittrött på det där jävla stället när jag gick och hade sagt bara nån kvart innan att jag inte ville gå hem? så jävla dum.


jag får sån ångest. herrejeus. VARFÖR. fan den där jäkla hultsfredbiljetten. det är tur att jag ska jobba på lördag från 22-03. pengar!

(jag är dummare än jag tror, det blir bara värre och värre. vafan)

he looked at me in just the right way

jag är seg och trött i hela kroppen. så där som det alltid är efter en utekväll. men det är det värt. oftast. idag är det. jag hade kul igår!
idag har jag bara varit på notholmen & fikat. himla trevligt, om ni har vägarna förbi tyresö slott kan ni ju alltid svänga in där & fika.
har kollat lite på happy feet idag också. den är faktist väldigt söt. har inte sett klart den än dock.
har inga roliga tankar alls just nu så det här blir ett kort & tråkit inlägg. over&out.



tiger lou - gone drifting

en kväll på claras

en kväll på claras kunde väl inte vara  helt fel? neeej men det var det ju inte heller. Vi åkte dit tidigt för att slippa stå i kö och allt annat skit. Det kändes som om alla jäkla treor i hela jäkla skolan var där (okej nu överdrev jag men nästan). Jag blev besviken först när inte bäckman och dem kom in(?) men sen när jag såg tjulle och co så blev allt bättre igen. Klassen var samlad och kvällen kunde starta. herregud vad jag överdriver hela tiden. klassen var fan inte alls samlad. inte ens hälften var ju där. Men Lina var där. Lina med sitt fina hår. vår virrevirrelito var där också, när virre är där så är allt bra. ingen kan slå virre. vilken kille!
Men jaa. jag är så grym så jag hängde med Jonte, John och Robban hela kvällen. eller så kanske det är för att dem är så grymma? jag vet inte men så var det iaf. Jonte fyllde år också. jag bjöd honom på en öl, hur schysst var inte det? jag och robban skulle ha firat igår, firade vi? NEJ. sämst ju! fast alltså, inte tillsammans.. utan ja! äsch. tillslut blev jag less och gick hem. undra om jag sa hejdå? nee skit i det. Lisa sa jag iaf hejdå till. Min lilla Lisa. hon är söt.

jag måste även tillägga att jag gjorde av med ca 400 jävla kronor igår. har jag råd med Hultsfred biljetten nu? nej skulle inte tro det va.

men det är ju kul att alla våra killkompisar umgås med 89:or och 90:or. KUL killar, KUUUL. så roligt för då kan dem inte gå ut. HAHAHA. det är rätt skoj faktiskt. Våra andrahandskompisar. Jag har fortf inte kommit på vilka som är våra förstahands. är det dem vi var ute med igår? eller? jag vet inte. jag vet ingenting. jag är jäkligt trött. och ont i huvet har jag också. tack gode gud att jag ska till Stereo imorn och inte till skolan. TACK GUD.


dagens låt: Billie the vision & the dancers - nightmares

olp - made of steel

Busy week (för att ta det på engelska). En massa födelsedagar samt det första steget mot att ta körkort har uppehållit mig denna vecka. Och hela dagarna är jag på prao. Men det är chill, dricker mest en massa te hela dagarna. Fifflar lite med bilder på en data, printrar lite papper, så jag överlever nog.

Ja tänkte på en grej. En övervägande majoritet i Stockholm, Sverige klagar på vädret, klimatet och att det aldrig blir sommar och blablabla. Så därför tycker jag att vi alla borde bidra lite mer till den s.k. växthuseffekten. Eftersom vi(jag?) inte har råd att resa utomlands hela tiden så tänkte jag att; om inte vi kan komma till värmen, låt värmen komma till oss!
Och jaja det blir en massa negativa konsekvenser men vafan, dom kommer antagligen inte förens vi alla sedan länge är döda och begravda.

helt ok

en bild från familjesemestern i somras då ägget just fått punktering nånstans längs E4an. Men känn värmen!

where the action is 27 aug 2005

Moneybrother live. vilket minne, vilket drag det var. Sommar. Vi hade precis börjat skolan och vi hade firat Antes 17årsdag dagen innan. Den sommaren var en bra sommar. 27 aug var en jäkla bra dag. Vi missade början av Håkan pga av världens segaste och längsta kö. Lars lillebror var med också, Axel. Det kan ha varit första gången jag träffade Aston. Mia var med också, otippat att mia var med men det var hon. det var då jag köpte min Håkan tröja och Mia köpte The hellacopters "rock n roll is dead".
the ark också. fan vad bra dem var. det hade precis blivit mörkt ute. Där stod vi, mitt i folkvimlet och sjöng med. när The hellacopters spelade "no song unheard" så satt vi utanför pressbyrån. Vi missade den låten, vi hörde men vi såg inte. men det gjorde inte så mycket.. jag både såg och hörde den ett år efter.

snart blir det hultsfred.



var det bättre förr?

___________________________________________________________________________________

Lite update:

Jonte fyller 19 år idag! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!
jonte

oliver.

ollisolli


har just nu fint besök - oliver (& gabriella) iofs sover oliver...och gabriella är & hälsar på susanne just nu. men ändå.

imorgon är det lördag. då ska jag gå ut å slösa på de pengar jag egentligen inte har. för jag har inga. egentligen.

föresten, tänkte klaga lite på bussar bara heltsåhär. eller mer kombinationen jag+bussar. vi är inte vänner. antingen missar jag dom. eller så låter dom mig få vänta (i 10000 år) på dom. Eller så åker jag för långt eftersom jag alltid börjar filosofera på mina bussresor. Eller så tar jag helt enkelt fel buss. Vad det än är så är det faktist bussarnas fel. även om det kan låta som mitt egna så är det inte så. BUSSFANSKAP!


KEEP IT REAAAAAAAAAAAAAAL!

its pop its art

It's Pop It's Art: In Deep - Last Night a DJ Saved My Life by Richard Hogg for Airside

jag har inte så särskilt mycket att göra just nu. har just fått massage. snart slutar jag för dagen. skriver mer sen. ciao

jag dansar aldrig nykter

jesus så kul man kan ha. Cissi springer omkring här med massa sjalar och dansar till "jag dansar aldrig nykter". Får ni bilden i huvet? ja precis så.

Idag har jag varit sjuk. en trevlig sjukdag. Vart lite i skolan och chillat, ätit lunch, pratat med Johanna om världens problem och jag blev också inputtad i väggen av Ante. Efter ett tag tröttnade jag så jag slog en pling till Cissi. Tog en sväng om på stan. Vi köpte likadana klänningar som Cattis förövrigt tyckte var väldigt korta. ja VADÅ vi är slampor. och nu sitter jag här. Cissi städar (helt seriöst borde hon ge bort lite kläder till behövande i afrika) och vi har fan bakad kladdkaka. jävlar vilken kladdkaka också. 

17-22 imorgon på Stereo Lounge. kom och besök mig för jag antar att jag kommer ha fett tråkigt.

Cissi hälsar:
Kladdkaka kan vara gott om man har ett recept.
Mister cp öga. (han har ögoninflammation)

"YOU ROCK DUDE"


14 februari

okej, dagen vi alla väntat på är kommen; Alla hjärtans dag! eller.. jag har nog inte väntat så mycket? har nog inte lagt så många tankar alls på denna dag. nåja, i alla hjärtans dag present skulle jag bli väldigt
glad över att få en yacht eftersom det står högst upp på min önskelista. men eftersom jag inte ens är i närheten av 100 000 och den en yacht kostar kanske 100 gånger så mycket..eller nä 1000 gånger så mycket så är och förblir min dröm inget mer än en dröm. MEN VAD ÄR VÄL EN BAL PÅ SLOTTET?
Så istället unnade jag mig ett nagellack. glad alla hjärtans dag cissi. Tack.

Och för er vilsna själar därute(inklusive mig själv till alldeles nyss) tänkte jag nu ha en lite lektion i varför vi firar alla hjärtans.. redan på 400-talet firade men denna dag ett helgon vid namn valentinus. allt tjafs med kärlek och romantik uppkom på medeltiden. såja, lektionen slut.


Alla pars dag.

jag har verkligen inget att göra innan jag åker till min praktik. jag trodde det skulle bli skönt att börja 15 varje dag men jag vet inte om jag tycker det längre. orka komma hem typ 21? nej det orkar jag inte. men det är rätt mys där. Det är skön stämning och skön musik.
Cecilia Perbo kommer ju bli glad när jag berättat vad jag gjort iaf. lite pluspoäng i kanten.

Jag vill ha helg nu. jag vill gå ut. jag vill festa. jag fick inte nog förra veckan så nu måste jag festa lite mer.
Ante sa att ingen ler eller ser glad ut på bilderna från kryssningen och jag vet fan inte varför alla ser ut så? kanske för att alla var jävligt fulla, eller bara bakis? eller så fattades nåt..


Alla hjärtans dag. den får jag fira ensam. inte för att förra året var så jävla rolig, även fast jag hade pojkvän. äsch, överskattat skit. (jag är bitter som fan)


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG.

5Xmoneybrother

moneybrother  - its been hurting all the way with you joanna
moneybrother - im not ready for ut Jo
moneybrother - eventually it'll break your heart
moneybrother - tåget som går in till stan
moneybrother  - feelings getting stronger in the dark

dom står och drömmer
och det gör jag med
det är det enda vi har gemensamt
dom vill ha allt som natten kan ge

something corporate - konstantine


And Konstantine is walking down the stairs
Doesn't she look good standing in her underwear?
And I was thinking, what I was thinking
We've been drinking and it doesn't get me anywhere

My Konstantine came walking down the stairs
And all that I could do was touch her long, blonde hair
And I've been thinkin’, It hurts me thinking
That these nights when we were drinking
No they never got us anywhere, No

i am a rock

vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. har väl bara fruktansvärt tråkigt får för att ha något att göra så blir det att skriva blogg.
om 2 dagar är det alla hjärtans dag. kommersiell skitdag eller en fin kärleksdag, vad du än vill så är den där. Jag bryr mig inte så mycket. punkt. helt enkelt. så onsdagen kommer spenderas som en vanlig dag. kanske lagar jag till någon lite mer speciell mat hemma? jag gillar att laga mat, så det är bara kul. det är ändå jag som står för 80 % av matlagandet.  skit samma. jag skrev att jag hade tråkigt. hade ni väntat er ett roligt inlägg då eller? alla hjärtans dag.. då firar storasyster & joel 7 år. trevligt.
ibland anser folk att jag är konstig. varför? för att jag inte någonsin tycks hitta någon att gilla. tycka om. bli kär i. men vafan..det är ju inte mitt fel? & jag vet inte vad felet är så jag har inget att skylla på. jag är helt enkelt bara jävligt ointresserad av att ha ett förhållande. mina vänner klagar ibland och säger att de vill ha en pojkvän. vafan, det är ju hur skönt som helst att vara singel? och när jag säger så svarar dom att man inte vet för man har aldrig haft ett förhållande så man har inget att jämföra med. nej för jag är ju som sagt inte intresserad att ha något att jämföra med. jag är så jävla nöjd som det är. faktist. jag håller starkt på luftavstånd, som Allan Svensson skulle sagt. okej det här inlägget blev helt åt helvete och konstigare än en tallinn-kryssning med 20 fulla tyresö ungdomar.

I touch no one and no one touches me
I am a rock
I am an island
And a rock feels no pain
And an island never cries

jag är kär..

i Justin Timberlake. Han är så grym. ge mig Justin.


Justin Timberlake

jag längtar. jag väntar

saltsjöbadenstadensollenkrokadjuröårstaviken








kungsträdgården

"JAG ÄR SNYGGAST PÅ BÅTEN"

hej (hej hallåååå dagboken..eller bloggen? eller kanske läsarna?)

fancyhanzy & eda har redan gett sina versioner av resan. så jag tänkte inte skriva om den. så mycket. problemet med tre bloggerskor i en blogg kan väl vara att upprepningar kan förekomma. men dom har faktist glömt några saker. till exempel den sköndansande 60+aren. "1,2,3,4" skrek han i takt till sina oerhört orginella och välvalda dans(?)steg. alla ungdomar flockades kring honom som om han varit en flaska tequila. Sen har de ju glömt berätta om Kacki - mannen,myten,legenden, des reiseleiter eller helt enkelt; kung i baren. tequila shots för 1500 är inte fyskam.  fan, kommer inte på så värst mycket. kan bero på att jag har lite minnesluckor. men det har jag alltid så det är inte enbart alkoholens fel...Föresten, angående rubriken..det var inte jag som myntade uttrycket. men vem det var säger jag inte "det som händer på båten..."

sen har helgen bara varit. typ. yey.

Föresten, idag slog vi rekord i besökare på bloggen. vi är oerhört stolta! känns som ens barn som vuxit upp och gjort något bra, något man blir stolt över! helt enkelt en oövervinnerlig lyckokänsla befinner sig just nu i min arma kropp.
& ja, arma kropp.. jag matar den för mycket med alkohol tycker den. men djävulen på min axel säger en helt annan sak.

godnatt!


bilder från kryssningen.




behövs det någon beskrivning? nej för ni ser vad vi gör.

E3a åker till Tallinn

Nån måste ju ta tag i det här och skriva lite om den här jäkla klassresan, för det vet jag att det är det ni, kära läsarkrets, går och trånar efter. Tyvärr kommer jag inte ta upp de allra smaskigaste detaljerna efter som att någon myntade det originella uttrycket ”det som händer på båten stannar på båten”. Men några händelser kan jag väl i alla fall ta upp. 

På onsdagens lektion i organisation och ledarskap kommer rektor Bohman på besök och vill ta ett allvarligt snack med klassen och den s.k. klassresan han fått kännedom om. Han hade inga bra argument alls att komma med som skulle kunna hindra oss från att åka. Det enda han egentligen sa var att om någon skulle få IG p.g.a. resan skulle han bli sur. Vilket hot! Vad rektor Bohman inte vet (än i alla fall) är att hans lilla predikan inte riktigt fick den tänka effekten. Istället inspirerade det två av E3c’s elever till att följa med på resan. Way to go Anders! 

Hur som helst, alla hinner med färjan och klassen hänger på låsen till tax freen. Till allas belåtenhet hade de estländska kassörskerna aldrig lärt sig vad som menas med orden 20-års gräns. Alla bunkrar så mycket och så snabbt som möjligt och en halvtimme senare var grisfesten igång, med Kacki i spetsen. Alla hytter är försedda med tv-apparater och en av kanalerna visar dansbandsgolvet. Några springer dit och hoppar omkring likt 11-åringar i bakgrunden av en tv-intervju på Drottninggatan, som tyvärr inte kan ha uppmärksammats av fler än några tragiska ryssar i Tango Bar.
Snart dyker några Can Can-dansare upp i rutan. Cabaré tänker jag och springer dit med Emma och Victor. Efter de glada dansarna har gjort sorti kommer konferenciern ut och vill ha frivilliga på scen. Jag lyckas med lite våld få med mig Emma ut på scenen. Vi är snart mitt inne i en hetsig estnisk paket-lek som påminner lite om hela havet stormar, fast tvärtom. Tyvärr åker jag ut först men får i alla fall den äran att erhålla en Toblerone. Min lycka är total. Kvällen fortsätter med karaoke och Emma chockar med att själv riva av de första raderna i Shoop Shoop Song (made famous by Cher).
Snart tar E3a över dansbandsgolvet med ”ringen” (och visar noll sympati för alla de 60+arna, som köpt biljetter enbart för lite foxtrot fram åt natten). Virre imponerar på alla med att göra masken, vilket move! Bäckman vill va lika cool som virrelito, men hans försök liknar mer ett magplask i en pool utan vatten. Heja. 

På torsdagen väcks jag och emma kl halv 9 av en liten gnällig röst som skriker efter mat, och nej det är inte grannens fyraåring, det är Ida. Klockan 10 står vi på Estnisk mark. Det är 17 minus och vi vill bara ha mat. Hittar ett tomt ställe i ett köpcentrum men som tydligen ”..is not a bedroom, sorry”. Aja, pizzorna satt fint i alla fall. Tallinn är fan ingen rolig stad, så det finns inte så mycket att säga om det.
Torsdagskvällen är seg. Men efter Victors stora erkännande i jag-har-aldrig verkar folk va igång igen. Alla skrattar åt Bäckmans ragg från dagen innan och sen lite repris från gårdagen. Och så Linköping! vilken söt en, han var en av oss :) Men av någon anledning var denna kväll mycket kortare än kvällen innan.    


Det var en kul klassresa men några saker jag tror de flesta av oss är överrens om är att:
Vi gillar Linköping.
Vi (med undantag för Tjulle) gillar inte Sollentuna.
Aldrig mer Tallinn.

jag är uttråkad och så har jag ont i halsen.

ingen fest på Söder igår. ja och cissi var allt för otaggade för att göra nånting festligt. Vi begav oss hem till Jonte istället. hur bra som helst? lite glass och chirre. Cissi kastar sig över påsen och hamnar.. ja på golvet! det var humor!
Idag är det söndag och jag är trött. väldigt trött.. och hungrig. Ingen skola imorgon heller, det är verkligen helt underbart. kan det bli bättre?

efter två dagar på en jäkla kryssning har jag både blåmärken och rivmärken. hur lyckas jag med det? men ja om du ska dricka så sätt dig under trappan. eller typ ta hissen en trappa ner för att det är AS jobbigt att gå.


jag gillar justin timberlake. han är het.
http://www.youtube.com/watch?v=OMndH4egfSk

"what are you gonna do to entertain me?"

kryssning och typ nåt.

ja men ingen har ju skrivit om kryssningen? vafan. Kryssningen var jäkligt rolig. Mer än så orkar jag fan inte säga! vi hade as mys tillsammans och alkohol kan man leva på? typ..

jag bjussar på en bild.
i vår hytt. Alla är inte med på bilden, men dem flesta.


Igår kände jag att fest i kungsängen lockade. Eller det kanske var Jonte som lockade? hur som helst så åkte jag dit och betalade HUNDRA jävla riksdaler för att säga Grattis till nån jag inte känner och även skratta lite åt danskungen(många sånna på en vecka). men tack jonte och john för att ni bjöd mig. tequilan satt fint i magen? hahaa.
ikväll blir det fest på söder. jag ska va nykter. så jävla illa.

får jag chans på dig?

Cissi, min vän! jag gillar dig. skarpt. Bli kille så blir vi ett par? eller?

kokbok

130392-133

den här bilden sätts in för att sammanfatta fredagen. jamenar 1 bild säger mer än 1000 ord.

imorgon är det alltså äntligen kryssningsdags! e3a på tallinn kryssning. illa eller illa? jag gissar på illa. men riktigt kul. mina förhoppningar & förväntningar är stora. får inte glömma dom 3 P:na eller hur vare?

TJAHEJ!

jag gillar bilder.



1. Cissi, Emma och Jag på tynningö. lägg märke till min as snygga tröja!
2. Cissi, jag och Lisa på Antes land sommaren 05. jesus så snygga.
3. Oliver (satan vad långt hår), Lisa och Cissi.
4. Mias snygga röv!
5. alkohol och vänner hos mig.
6. Emma shottar hej vilt.
7. Pappa Jonte skäller på Ida
8. snygga lisa innan utgång.
9. såhär hoppas vi att virre ska se ut imorn kväll :D hahaaaaa!
10. Mia, lisa och bäckman i sommras. på årets fest, eller vad sa vi?
11. IDAG på idrotten.
(mias judolektion)

is she more beautiful, is she more beautiful

is she more beautiful than me?

ångest(ett ständigt återkommande tema i den här bloggen)

och jag skulle ju inte ens festa i helgen.. skulle ju bara ta det lugnt och ladda inför tallinn. Men jag kände att jag på senare tid spenderat alldeles för lite tid med en viss person (eller kände och kände, hon sa det till mig.) Kvällen blev konstig, men det känns bra att höra att jag egentligen inte behöver ha sånhär ångest. Tack A.
Förvånansvärt nog ryckte jag upp mig riktigt bra under dagen och kunde avnjuta portersteken hos farmor. Sådana tillställningar blir sällan sena och jag han hem lagom till en viss signaturmelodi, tyvärr kan jag inte få denna melodi att försvinna ur min hjärna, gaah!
Någon söndagsångest tycks i alla fall inte infinna sig idag, veckan ska bli riktigt intressant :)




You gotta maaake your own kind of music, siiing your own special song

jag och min ångest.


jag tror att ångesten har lagt sig. studenten talar jag om. den är nästan som bortblåst.. tack.

igår bar det av till Årsta för lite kebab på Palmyra. jag och jonte är små så vi delade på en. fyfan vad mycket mat, vi åt inte ens upp halva. kan bero på att vi inte var hungriga? men man måste ju äta om man ska dricka alkoholen, det är nåt jag lärt mig. Iaf så åkte vi till centralen och mötte cissi och sen till kängen (kungsängen). ja vad ska man säga? Killen bodde i vääääärsta fina huset. Johan hette han också, ska förövrigt åka till norge. tyvärr! hahaha. humor på rätt låg nivå. om du kastade ner nåt i hålet så fick man aldrig upp det igen. värt att veta. Killen, som hette nåt, kände danne i snook. det var as coolt tyckte cissi (jag med faktiskt). Hon blev helt lyrisk. jävlar vilket bra raggningsknep. justin timberlake. jag och jonte skulle gå iväg och köpa lite mer utblandningsskit och även möta nyårsIda. när vi kommer tillbaka itter cissi i soffan med alla killar och är skit full. det är ju tur att det finns folk som tar hand om henne!
 jag trodde jag skulle bryta alla mina ben i min arma kropp påväg dit. herregud orka ta den jobbigaste vägen? puckon.
jag är stolt över Jonte. inte ett enda ragg på hela kvällen! hur fan lyckas han? kul att alla andra fick nåt, verkligen. fint killar. det tycker jag om!

iaf så var kvällen rätt så skoj. det slutar oftast med att cissi åker hem och jag stannar kvar i kängen(det ska uttalas på ett spec sätt också) och väntar på att Jonte ska vilka åka hem! men det funkar.

det var mysigt att åka hem idag. Bobbie var himla snäll som kom och hämtade upp mig, även fast han inte ville. men det är bara för att jag är så sjukt jävla söt. typ. solen sken iaf och det kändes nästan som vår. Jonte spydde. KUL! hahahahaha. och han ska dricka ikväll igen. lycka till.

studenten var det ja.. kul! KUUUL.

kul att det är måndag snart. kul att det snart är onsdag. kul att vi i klassen kommer ha fett kul. kul att jag blir lycklig bara jag tänker på alla roliga saker jag har framför mig. så jävla underbart!


JUSTE. vi åkte lite bil med Bob ju. han skulle parkera och bilen bredvid hade registrerinsnummer: FAG 111


glömda av världen de själva glömt bort

eternal sunshine of a spotless mind. se filmen.


högt lågt överallt, ja sa?

lagom. det jävla ordet finns tydligen inte med i mitt vokabulär? inte är det gäller att dricka. allt eller inget. jag brukar då köra på allt. & lite till. resultatet: fett full. mig i ett nötskal en vanlig fredag/lördag är alltså inte lagom.
men varför ska man vara lagom?
märkte just att flera blåmärken prydde min kropp.

resultaten av min olagomhet är att frågan  vad fan hände igår? dyker upp varje lördag/söndag.
det skulle ju vara skönt att kunna få sova bort en sån här dag. men icke! det går helt enkelt inet att sova. jag vaknade klockan tio. jag kom hem sju. summanavkardemumman; sovit högst tre timmar. & jag är knappt trött. fast skulle jag lägga mig i en säng nu...

men jag lär ju mig aldrig av mina misstag
vilket ämne det jag har en brist av
varför går jag alltid över gränsen
min hjärna den står där brevid när det händer

på något underligt sätt är jag inte bakis idag. vilket jag är ruggigt tacksam för. lite bakis kanske. men inte så där sjuktinihelvetesäckelbakis. ni vet.

peace.

föresten


ibland vill man bara tacka någon för att de gjort bra musik.
Lyssna på jamie t så förstår ni vad jag menar.
jamie t.
jamie.
t.


Harry Potter and the Deathly Hallows

eh, kan ju finnas en stor fet jävla risk att man blir stämplad som tönt nu. men det skiter väl jag rätt så jävla fullständigt i. vafall så kommer den sista harry p boken ut i år. & femte (blir det väl?) filmen kommer även ut. längtar som satan. sjätte boken slutade så hemskt. för er som itne vill veta, läs inte. men snape dödade dumbledore. & allting blev ju helt kaos. så jag längtar efter boken för att få en fortsättning! kommer antagligen bli tvungen att köpa även denna på engelska eftersom de oftast släpper först den engelska sen den svenska typ 1 månad efter. det suger. men de engelska är även bättre, så det är strunt samma. Men iallafall.. jk har ju sagt att hon ska döda 2 personer i sista boken. undra om harry dör. föresten, har hört att sirius (som dog i femte boken?) ska dyka upp i sista. & dumbledore också? helt förvirrande. ge mig boken nu! & filmen. filmerna brukar iofs suga. det har dom gjort hittils. den sista var lite mer OK än dom andra dock. men dom missar ju så jävla många detaljer att det blir helt jävla frusterande i mitt huvud.


hm, ska ta & vårda mitt språk någon dag.
& imorgon ska vi bowla. skolan tvingar oss till att göra något sportigt. så bowling. & läsa på gymmet.



Jamie T - if you've got the money
Arctic monkeys - dancing shoes
ORUP - JAG ÄR EN JÄVEL PÅ KÄRLEK

olika låtar. men den sista är en klassiker. herrejävlar.
vårda mitt språk vare ja.