LW.

image575

Här är han. min gud. Lars Winnerbäck.

fredag.

Idag är det lördag och imorgon kommer dem hem igen. Jag hatar peace & love. jag hatar det verkligen. varför har jag blivit medlem för? varför? varför? och varför i helvete ska dem jävlas med mig? varför skickar dem ett sms där det står att lars winnerbäck ska spela kl.22.00 ikväll på scen karneval. fan vad jag hatar allt som har med peace & love att göra. jävla skit festival.

men jag hade iaf lite tur, när jag fick smset igår så var jag faktiskt påväg till soft med Felix. Jag har nu umgåtts helt själv med alla killarna (jag vet inte vad jag ska kalla dem för riktigt). forna s3a + alla andra? det var trevligt iaf. Ännu trevligare var att Carro, Steffi, denise och jossan var där. inte varje dag man träffar dem.

kvällen började förövrigt i Årsta på Palmyra. jävligt god kebab som vanligt. men dem där killarna är alldeles för klena. inte robban, men dem andra. jävla nördar. hoppas ni hade kul igår!?




Justin Timberlake - LoveStoned
Frida - Dunka mig gul och blå
John Mayer - no such things

lata dagar.


När mina söta tjejer har åkt bort till borlänge och till bosnien så är det jävligt tur att man har fler vänner.. typ Simon, Jocke och Max.
Igår efter shopping och mat och vin hos syster så verkade sköndal väldigt bra. det regnade och jag var trött som bara den men jag kämpade mig ända bort till den sköna dalen. När jag kommer fram och ser herrarna så vet jag att det kommer bli en härlig kväll. 4 liter vin och lite sprit är bra grejer. Hemma hos max var det röj. Elin kom också. himla skön tjej det där. (helt plötsligt så får jag ett mms av Cissi. jävla skitar ni är! sluta hör av er vafan!) jag satt där och deppade över att jag är hemma i stockholm och dem uppe i borlänge. det suger som fan och jag blir lika arg varje gång jag tänker på det. iaf så har jag tappat bort min jacka också. antingen ligger den någonstans hemma hos Max eller någonstans hemma hos Jocke. men vafan! skit i det. den hittar jag nog snart.
Simon tycker jag är svåroad och Jocke tycker jag är känlsokall. härligt killar att ni umgås med mig ändå..

Förresten så hatar jag att det regnar. min bruna färg kommer snart att försvinna om det inte blir lite soligt snart. Jävla fittväder!

 
 


lite by the way.. studentkorten har kommit. HERREGUD! fyfan. jag ser verkligen sliten ut.

destination: borlänge!

shletaata!
det är vi tre (på bilden ovan) som åker imorgon. 13.44. fy i helvete vad jag längtar!! vi kommer ha så sjukt kul! grisa dagarna & nätterna långa. dansa galet till salem, snook, timbuktu...(medmera) sova i tält blir även det en mysig erfarenhet. jädrar vad trevlig det kommer bli!!!! är lite oroad för hur jag ska packa, men sånt löser sig ju alltid. nej ni små barn utan tickets till en av årets trevligaste händelser jag hoppas ni får det kul under ons-lör. för det kommer vi ha! SOM FAN. WÖWÖWÖWÖWÖWÖOWOWOWOOWHOHOOW! typ.



HEJ DÅ!

morgonstundharguldimun

fast jag vet inte hur mycket morgon det kallas att vakna halv tolv? lite. varje fall det var inet det jag ville skriva. jag vaknade & gjorde lite ditten & datten innan jag satte mig vid datan & loggade in på aftonbladet.se (/alex och sen vanliga) och där ser jag en bild på min exklasskamrat jennifer! här är den:
 kvinnan i mitten är jennifer.
hon sitter å väntar på allsång på skansen tjoho! ni får gå in på aftonbladet.se om ni vill läsa artikeln era lata jävlar som vill att jag ska länka (IDAIDAIDA)


hejhå idag har jag saker att göra innan imorn. tex köpa huvudvärkstabletter. satan vad kul. jag har förbrukat 1 rör sen barcelona. mitt huvud sugersugersuger.

2 ½ år sedan.

image570
image571

den där kvällen i början av ettan var en fin kväll. kolla bara så pigga alla är! jag träffade faktiskt Oliver och Tom för första gången den kvällen. shit!

sekten

sekten
fin bild.

HANNA, CISSI OCH LISA!

OM LISA, HANNA ELLER CISSI RINGER MIG NÅGONGÅNG UNDER ONSDAG-SÖNDAG ÄR JAG INTE KOMPIS MED ER LÄNGRE. OCH OM NI NU RINGER SÅ SVARAR JAG INTE! KOM IHÅG DET.


99 KRONOR!

Så efter 3 dagars midsommarältande kanske, men bara kanske, vi kan lägga det hela bakom oss. Låt oss alla börja tänka framåt. Skriva packlistor och riktigt tänka över vad det är som behöver inhandlas. Om bara 37 timmar så åker vi på festival. Då lämnar vi Stockholmskaoset för lite mer organiserat kaos i Borlänge. Jag ska leka avrättning med Alice Cooper. Jag ska dansa som en rymdblomma med Tomas Di Leva. Jag ska bli mentalt störd av Slagsmålsklubben. Jag kommer ha så jävla kul. Imorgon ska vi shoppa loss riktigt ordentligt, en sällskapsresa med destination överskottsbolaget står nämligen på schemat. Överskottsbolaget alltså, vilket ställe! Har just surfat runt på hemsidan och upptäckt att den här kedjan har ju allt! Men imorgon är det framförallt ett tält som står på inköpslistan.

Nu ska morfar sova så nu måste jag hitta på andra sätt att fördriva kvällen på. Kubb någon?
130392-568

helgen är förbi

nu har vi pratat igenom midsommar. väldigt mycket. alla detaljer är nu framme på bordet. alla vet allt. i princip? inte riktigt.. vi letar fortfarande. jag hade hoppats på lite mer information i wennbergs blogg men fan heller! ingenting. lite besviken är jag faktiskt!

en liten kommentar om midsommar kanske behövs ändå? det var jätte trevligt och jäkligt kul!

Igår kom Lisa, Hanna och Cissi hit. det behövdes (med tanke på det jag skrivit ovan). popcorn, vattenmelon och singoalakakor ute på altanen under filtarna. Mys hade vi, det kan jag lova. jag och hanna bestämde för att ses i tyresö idag och det gjorde vi. Sprang ärenden och kollade kläder. Dem har inte så mycket att erbjuda i tyresö centrum så vi tänkte att mat hemma hos Hanna skulle ju sitta jäkligt bra. Där står vi och väntar på bussen och vem kommer om inte Virre! virre som vi faktiskt tänkt att vålgästa, han kom precis i rättan tid! vi drog oss iaf hem till Virre. åt lite pannkakor, kollade på OC och sjunde himlen (förjävligt program, men som vi sagt tidigare finns det aldrig någonting annat att kolla på när det sänds). det blev lite chill i virres säng innan det var dags att åka hem! jag kommer sakna honom när han åker till sunny beach på onsdag. herregud! (gör inget du kommer ångra nu, haha!)


frågan är vad jag ska göra från onsdag till söndag? Alla som vill hänga kan ju slå en singnal? hahahahaha..

älskling jag är hemma nuuuu



borta bra hemma bäst men på onsdag drar vi enda bort till dalarna. exotiskt.
bilden är för att visa att jag nog är moster till världens koolaste ändå?

så sant som det var sagt

"wennberg kickar fetfest på värmdö på fredag. kom och njut, har du tur får du dig ett skjut!"  så sant, så sant..


image539




bild 2: vem håller i cigaretten?


Markoolio - Ingen sommar utan reggae

midsommardagen

det regnar och det regnar. jag har sovit nu och vaknar upp till mera regn och åter regn. det passar. faktiskt.





Shout out louds - Tonight I have to leave it
Don't come up to me and say you like it
It's better if you say you hate it, that's the truth exactly
When we go out dancing I don't want to be bothered
I just want to be bothered with real love

So I heard it's no good to run
but it feels so much better now that it's done
and tonight I have to leave it

So I've heard you know how to write it
does it mean you're good at putting things on paper?
Rumours say that you're very sorry
Oh no you're not sorry, no you're not

So I heard it's no good to run
but it feels so much better now that it's done
and tonight I have to leave it

Why don't you give love?
Why don't you give love?

Tonight I have to leave it

midsommar.

GLAD MIDSOMMAR!
HA EN AS MYSIG DAG! SNART BÄR DET AV MOT TYRESÖ STRAND OCH SEN VÄRMDÖ. TJOHO!




"jag kan känna mig bekväm i dina ögon när du ler"

Lars Winnerbäck. han gör mig hel! jag kände att det var något som fattades. dem gångerna jag sett honom live har jag varit lycklig. riktigt lycklig.

Vilka minnen..


GUD! jag behöver dig!

nej nu börjar jag få ångest. Jag har ingen biljett till peace & love. fan fan fan fan fan fan. skit också. jag vill ju!

men ni jävlar som har biljett kan ju kolla in demobandet
Restrained.

I've found a reason for staying home tonight i'm making out tonight - with my computer

snart ska jag åka till åland och mitt landställe för att fira en lugn & förhoppningsvis trevlig midsommar. även om det skulle vara kul att vara hemma för att supa skallen i bitar hänkar jag på familjen till landet istället. känner att det kommer bli ett bra alternativ det. men hoppas ni får ett fett najz midsommeeekekrekre. kräks


saten i gaten vad jag skulle önska mig en vecka framåt nu! då är det Salem om en timma ungefär. på p&l. stöööööööööört kulkulkulkul! jag har redan gjort en packlista (som med säkerthet kommer göras om).


palllaldlsadölsadka. ville egentligen bara önska alla en trevlig fylla imorn!

uppladdning till p&l
TTA - a new chance
Shout out louds - tonight ihave to leave it
snook - 7 timmar
salem al fakir - this is who i am
tingsek - nothing nobody right&wrong
timo räisänen - fear no darkness..
timbuktu - kejsaren är naken
veronica maggio - kan inte säga nej
sahara hotnight - cheek to cheek

justin timberlake - lovestoned
justice - we are your friends
håkan hellström - en vän med en bil
john mayer - your body is a wonderland

oj vad mycket låtar.. & ingen kommer ju ladda hem.. men uppladdningslåtarna till P&L kan ni väl ändå lyssna på (hanna & lisa) hOhO.


HEJHÅÅÅ hörs ses eller nåt på söndag


vilken jäkla dag!

Efter middagen igår så kände jag att ett besök hemms hos Lisa i Solna kändes bra. jag åkte dit och vi kollade på Eurotrip (jäkligt skön film det där alltså) och sen tänkte vi att vi skulle sova. Men icke! vi låg och snackade skit om alla vi känner ända till halv 6 (?). det var mys.
vaknade alldeles för tidiigt imorse och när Lisa väl vaknade tog vi oss in till stan, vi gick. fan motion! gick bort till stadshuset där våra kära kompanjoner satt och kollade på en springade unge vid namn Oliver.

denna kväll har även den spenderats hos Lisa. Tacos till middag och sen kände vi att alkohole behövdes. alla hemligheter vi har kommer fram då. härligt. det blev campari som smakade skit och sen lite 3.5or från konsum. fan vad bra det kändes. Sen fick vi besök av två herrar. Tom och Virre. Stackars Virre som trodde han skulle till trinntorp i tyresö. ojoj, lite fel.

imorgon. ja då blir det skinnarviksberget. joina oss!




kvällens:
Enrique Iglesias - Do You Know? (The Ping Pong Song)

Save me Mr Bandicoot

Så har jag än en gång förlorat mot grupptryckets mörka krafter. Än en gång brast min stålfasad och än en gång lät jag världen se vilken svag människa jag egentligen är. Igår blev mitt medlemskap på facebook ett faktum. Utifrån ser denna community ut som vilken tråkig företagssida som helst, men inifrån, INIFRÅN, är det en värld av glada och vackra människor. Bilder på folk tagna ur den bästa vinkeln och det bästa ljuset för att alla andra ska tänka "Vilket kul liv den här människan har. Min tillvaro är inte alls lika rolig. Mitt liv är ingenting i jämförelse. Jag ska ta livet av mig själv." Jo, det är faktiskt den här typen av tankegångar som råder bland medlemmarna i facebook. Vad som sen känns lite skrämmande är att jag efter lite googlande finner att siten har över 25 miljoner medlemmar. 25 miljoner människor som önskar livet ur varandra kan lätt utvecklas till ett samhällsproblem. Kanske något för FN att lägga på dagordningen?

image533

Det är f.ö. en solig dag idag. Snart ska jag in mot stan. En skärrad Cissi ringde mig igår och berättade att tågbiljetterna hem från Borlänge den 1/7 börjar ta slut vilket kan bli lite problematiskt. Strandsatt mitt ute i Dalarnas mörka skogar känns inte så lockande. Så idag ska vi helt sonika in och muta sj-anställda på centralen för att kanske få boka de där eftertraktade platserna i resturangvagnen. Men först ska jag ladda upp lite bilder på mig tagna ur den bästa vinkeln och det bästa ljuset.

I know we're cool



hej & hå mina barn & övriga sektmedlemmar.
idag såg jag howlin pelle (på kortet ovan). det var förövrigt tredje gången i mitt 19 åriga liv jag såg honom. nästan så man kan säga att man känner honom alltså!
han såg inte riktigt lika läskig ut som på bilden. han såg lite gladare ut.

föresten! hör & häpna! jag tror faktist jag är på bättingstigen nu. det känns. bra. jaa.

sen hade jag inget mer att skriva.

gwen stefani - cool

slut lixom.

Igår blev det en promenad med Felix i soliga Gubbängen och gulliga Tallkrogen. Efter promenaden blev det självklart lite chill i lusthuset, inget thé den här gången dock. men mysigt det hade vi!

Ikväll är det derby och jag vill gå! jag kan men ändå inte. Min kära mamma har bokat in mig på nån jäklans middag med min syster och sysling.. herregud! fotboll som är så viktigt. förengågnsskull när jag vill se så kan jag inte. nä nu blir jag arg.

(och jag kommer förövrigt inte kunna åka till peace & love, eftersom biljetterna är jätteslut. nu blev jag ännu argare.)

snart är det midsommar. skoj.

Hos Fellan hade vi skoj.

dags för bilder från myskvällen hemma hos Felix.




sen har jag en specialbild också. dem tre annorna/threetimesanna/bloggerskorna/otto dahl lenkan..


BLÖ

tjoho tjoho. kvällen hos Felix var hus mysig som helst! jag har massa fina bilder, men just nu orkar jag inte lägga upp dem. dem kommer dem kommer.


Idag skulle vi ju köpa p&l biljetterna. jag har tappat bort mina presentkort från ticknet(?) så jag kunde inte köpa och nu  berättade Cissi att biljetterna är slut. jaja lyckat. får se om jag kommer komma till Borlänge i slutet av juni? hm..
Efter ett litet ångestfyllt besök i tyresö c så åkte vi hem till Hanna för att spela lite labyrinten och äta goood mat. det va najs!

ha en skön kväll allesammans, Puss!!

Åh doktor! kan du ge mig någonting så jag blir sjuk, helt ur balans?

efter diverse egenprövade hemmakurer har jag nu insett att inget av dem kommer fungera & göra mig frisk. så nu har jag tagit mig i kragen & ringt doktorn. fick ställa klockan på åtta så jag kunde gå upp och ringa. jösssses. nåväl nu har jag en tid klockan ett! hoppas, hoppas, hoppas hon har någon dunder medicin som gör mig friskare än någonsin. det skulle behövas för nu är jag ruskigt trött på den här jävla skiten att gå runt & vara sjuk på självaste sommaren! Så nästa gång vi ses kära vänner är jag förhoppningsvis FRISK!!!!!!! (yey)

over n out

kristian anttila - paul weller



YES.
tack doktorn för dina fina råd: ta alvedon & nässpray. nämen wow. &  det betalade jag 140:- för.
nu har vi åtminstone våra p&l bilj. bara att ida också måste köpa dom nu (hoppas du hittade dina tjohoblöldad)
fick ett migränanfall förut.. fan vad jag hatar migrän! höll på att svimma när jag skulle hem. inte kul alltså.

Vi skrattade och drack vin direkt ur flaskan, som sig bör

trevlig kväll igår med lite fest i flex lusthus som senare förvandlades till spökhus? värri skäääri. vi satt & sjöng till fina låtar (gyllene tider & tomas ledin!) & drack & hade väl bara allmänt trevligt.
jag är dock besviken över några saker:
vi gick aldrig & spelade handboll
vi gick aldrig & plundra tälten
jag kunde inte sno adams jävla keps
ja, men utöver dem tre sakerna var allt på topp! eller nej, jag är besviken på lisa & abdullis som gick hem innan jag ens hunnit dricka upp min vinflarra!! alltså väldigt tidigt gick dom. min beprövning att bli friskare av alkohol funkade sådär. igår kväll kände jag mig frisk! inga symptom på sjukdom så långt ögat kunde nå, men idag när jag vaknade kände jag att jag nog fortfarande är sjuk. jävlaböghorigt. ska nog uppsöka läkare! har varit lite halvsjuk sen innan vi tog studenten & det är banne mig mer än 2 veckor sen.

tjoho, vi måste nog köpa våra P&L biljöttz snart. imorn. då ligger vi inte bakis eller nåt får man hoppas. eller inte hoppas. beror på hur man ser på saken. äh palla nu ska jag se på nån dålig film så som sig bör när man är sjuk.


mohair - brown eyes blue
justice - D.A.N.C.E.


ett år

"På fredag går dom ut. jag är ganska avundsjuk? jag vill också känna den där känslan, lyckan! men ja.. ett år kvar"

ja nu har det gått ett år.. fan vad konstigt? jag ska aldrig radera Pa. herregud, det står så mycket fint där i bloggen. så vackert.


closing walls and ticking clocks

har nu legat inne i en mindre livstid känns det som. jag måste ut! varför får jag bara inte bli frisk? vavava? nej ni idag ska jag trotsa allt & gå ut. ska åka till eken för att kolla när min lillasyster spelar, precis som lovat! så om nån är där som läst det här kan den ju ringa... jag kommer stå med en människa som är mindre än en meter (EJ ida). oliver alltså.


ääh. ska ta en alvedon för att snabba på min förbättring. eller mildra min huvudvärk bara. tjo.ho......



Am I a part of the cure
Or am I part of the disease,

det är blå himmel idag!

nämen? vi har två datorer hemma. En där uppe i gästrummet och så har vi mammas jobbdata. Nu har internet börja fucka ur igen, det känns lite småjobbigt faktiskt. Meeeeen nu har lilla mamma avslöjat alla sina 25 lösenord för att komma in på hennes jobbdata. Livet känns tryggt igen..

I onsdags var det en fin dag. Simon tog studenten och självklart var det mottagning som vankades. Jag drog dit med lite blommor och tre härliga grabbar. Där satt vi i några timmar, drack och åt. det var trevligt ska jag säga. När simon tröttnade på oss och hellre ville va med sin klass så drog vi hem till Viktor och kollade på film. Vi hann inte se så mycket innan Max kom på den briljanta idén att "vi drar uuuut, nu!" jag och jocke ville ju inte dirket vara tråkiga så vi hängde gärna på. Där satt vi på Harrys, lyssnade på musik, drack öl och Jocke blev bästis med dj'n. det avr en trevlig kväll,lite otippad men himla trevlig.

Igår hade jag och Hanna lite balkongmys på hennes balkong. Lisa bangade, Adela bangade, felix bangade och det jävla vädret verkade banga också. Men jag och Hanna trotsade allt. Vi satt på balkongen under fyra filtar. Mysigt var det! te och popcorn, kunde det blir bättre? där satt vi och planerade diverse kommande fester och kryssningar...
Förresten, Alla som vill följa med till Tallinn är hjärligt välkomna! vi tänkte ta med så mycket folk det bara går så vi har i princip hela båten för oss själva. det kan väl bli kul hörrni?

Igår städade jag hela huset och lilla mamma är så nöjd så nöjd. Idag ska jag söka jobb. Tjoho! jag kommer få alla jag söker, jag lovar.

Puss och hej

We live in a free world

Jag hoppas att jag i och med den här bilden kan få folk att förstå att "te på min balkong" inte bara betyder att jag är för lat för att åka till mina vänner. Mysfaktorn på denna svävande altan är nämligen ganska så hög! Så detta är en uppmaning till er att komma och joina.


130392-512

music baby

Humor

Sunes jul är så sjukt jävla rolig!


livet är bra härligt ibland va?

jag har precis ätit upp min havregrynsgröt. tack vare Carl Bergdahl så har jag blivit nyttig.. eller nåt sånt? iaf så har jag varit duktig och sökt jobb idag. två killar har tillomed ringt och sagt att jag ska komma på intervju. eh? inte för att jag vill jobba, men jag måste väl! herregud. livet som vuxen suger rätt så hårt.

vårt lilla änghäng igår var riktigt mysigt. härligt att Mr Wennberg joinade också! sen blev det även lite thé hos felix i hans lilla lusthus.

Imrogon blir det mycket att göra. jag ska fan pallra mig till kyrkan imorgon och se Cattis sluta nian. det är stort! det var iaf det när jag slutade så det borde vara lika stor för henne som för mig. eftersom jag inte har en egen lillasyster borde jag få låna Cissis ibland? sen efter allt sånt där så ska jag träffa lilla Lisa och sen efter Lisa så ska jag ända hem till Simon i sköndal på hans mottagning. Killen har ÄNTLIGEN tagit studenten. typ 10 år efter oss andra.



några bilder kanske? först några fina från nationaldagen i kungsan sen bilder från ängen igår.







Hoffmaestro & The Chraa - highway man

du måste vara blind

okej, nu ska jag ge ett litet livs tecken här i bloggen tänkte jag. har legat utslagen & nära döden sen hemkomsten från barca men nu börjar det ordna upp sig. skönt. ingen borde få vara sjuk på sommarn. nejnej. 
Och du sa
du måste vara sjuk
sjuk sjuk sjuk

huuuh..nu vill ja bara bli frisk.

brände mig sjukt mycket i spanien. har nog (inte som jag minns) bränt mig så mycket förut. & solstinget jag fick på köpet måste även det vara det värsta som hänt NÅGON!!! det var en lång natt jag led igenom, ska jag säga er mina vänner. & nu flagnar har. fruktansvärt mycket. seriöst ser jag ut att ha någon hudsjukdom där huden går av & bara är allmänt skit äcklig. faaaan vad het jag alltid ska vara då! att jag alltid lyckas..det är väl ändå ett under? vaa...!
Du måste vara blind
blind blind blind



snart festival dårå. bara att vi måste fixa biljetter & allt annat som hörtill innan. men det är detaljer bara.

Nattblogg

Nattbloggning brukar inte vara min grej, men nu är jag faktiskt inte så värst trött så jag kände att det var dax. Mina dagar består egentligen inte av så mycket. Som idag tillexempel. Jag blir väckt efter 11 timmars djup sömn (ja jag är störd som alltid räknar sömntimmar..) av Elin som kommer förbi. Plättar på balkongen. Sen, stirrar på vattnet från en klippa vid öringesjön. Går hem, ser en film, övningskör lite, åker till gubbängen, helt random, och där sitter ett gäng bekantingar på en filt. Jag ser den feta godispåsen detta "änghäng" ser ut att kretsa kring och beslutar mig för att stanna. Ungefär så ser mitt liv ut för tillfället. Ni förstår, jag är för cool för att jobba. 2cool4work, 2cool4school, 2COOL4YOU! (Flippar totalt här)

Lite sommarpics



1. Anna + Cissi= sant
2. Felix har jättekul!(?)
3. Lenkan känner sig som hemma på svettiga skolgårdar.
4. På Elins mottagning.
5. När Elin mår som allra bäst. (Varför denna "hollywoodstyle"? Jag vet inte.)
6. Kände att Toves lilla skolavslutning skulle "internetförevigas" också. Plus att farmor nog gärna vill ta del av de där 15 min i rampljuset hon för längesedan blev lovad.

hejdå

jag rensar min gardero och inser att jag borde ha gjort det för länge sen.. jag hittar kläder jag använt en gång och vet exkat när den enda gången var. mina kläder som jag har haft undr gymnasietiden ska nu bort. hejdå hejdå. snyft snyft. nu är det lixom över, tillomed kläderna ska slängas.


ja jag vet, jag är sentimental. överdrivet sentimental.

regn

det är storm i stockholm. herregud! det ösregnar. jag älskar att sitta inne och kolla på regnet, men inte ensam. Jag är fett avundsjuk på Lisa just nu. jävla sms. jag väntar tålmodigt... någon?

image488

Barca!

Nu har vi kommit hem!
Barcelona är verkligen en stad jag kommer besöka igen. Väldigt fin stad med massor att upptäcka. vi hann inte med så mycket pga av sjukdom, men det tar vi igen nästa gång. Vi var faktiskt på Starbucks! och Dunkin Donuts! dendu.
det var liv och rörelse hela tiden förutom imorse kl 7, dem enda som var ute var dem som var påväg hem. Klubbarna stänger tydligen sent. himla bra!

Vi såg faktiskt lite av matchen igår också. men att se den live på Camp nou skulle ju vart grymt!


Summa summarum: Det var en trevlig helg i Barca och Amerikanare är sköna. Åk dit!



Cissi får fan ta och krya på sig nu. jag tycker faktiskt synd om henne..



(jag lägger inte upp några bilder på oss eftersom vi ser så jäkla slitna ut, herregud)


rosé+fanta, en hit.

Mina kollegor är som nämnt just nu och lever livet i Barcelona och jag råkade lova där vid något svagt ögonblick att jag skulle uppdatera bloggen iaf ett par gånger. Att spendera tid vid datorn känns dock inte så värst lockande dagar som dessa, så vi får se hur det går med det där.

Nu har jag tyvärr inte fått spendera de två senaste dagarna glassandes på stranden direkt utan på svettiga skolgårdar. Igår besökte jag Värmdö gymnasium. Elin tog studenten och hon bjöd verkligen på en heldag! Det är allmänt känt att tillställningar hos Lönnroos är något alldeles speciellt. När detta släkte av glada människor samlas blir det aldrig en liten lugn middag. Det blir fest, vare sig det var planerat eller inte. Detta är inget tillfälle att konversera, det går nästan inte att prata över huvud taget för folk sjunger, dansar och håller skämtsamma tal hela tiden, hur najs som helst. Efter denna glada tillställning gled vi in mot stan och värmdös slutskiva. Det var riktigt kul, trots en frånvarande lenkan, höhö..


130392-487

Imorse blev det till att gå upp tidigt. Tove gick ut 9an och "it was a cry-inferno" [brittisk accent] utanför KSAB. Herre gud, inte ens på studenten grät folk så där mycket. Till och med jag fällde en tår (inte för att det säger så mycket men). Nu ska jag ut i solen, lyssna lite på håkan och chilla galet..

balbilder



haha.. ja fina. Speciellt Calle! så söt.

bilder från värsta festen



hahahaa.. jag hittade dem här fina bilderna på Cissis data. Gud så söta killar! helt otroligt.

Nu ska vi till till kungsan och möta Hanna och Anna :)

mjölk

hej hååååå!
varför ska man alltid lyckas bli sjuk när man inte har tid med såna dumheter? känner mig inte så väldigt sjuk, & det är jag väl inte heller.. lite feber har ju faktist aldrig dödat mig. måste in till stan å göra tråkiga saker som att köpa huvudvärkstabletter. sen ska jag vila för att orka med kungsan idag!! jag vill & måste dit. jo jo!
nä nu ska jag vila lite..sova bort febern, tack.



overrrrrrrrrrr nnnnd out

ÖÖÖH?

jag upptäcker väldigt ofta roliga saker på min mobil. jag tar tydligen kort på folk.. jämnt? nu hittade jag bilder från skivan i söndags. jag har absolut inget minne av att jag tagit dem. fint. jävligt fint. vår trogna läsare Marcus finns med på bilderna. var glad för det du!

tjoho. idag ska vi betala biljetterna till peace & love. det kommer bli så sjukt kul! och imorgon åker jag och Cissi till Barcelona.


GODMORGON! och typ ha en trevlig nationaldag.


me n my boys will be right there


HEJ. tänkte bara tipsa om att hoffmaestro spelar i kungsan imorn. det kan väl ändå inte missas? nixnix.
har varit på mottagning idag..jag vill ha tillbaks min studentdag! den var så rolig.
nu ska jag vila lite igen (är lite sjuk - FAN VAD KUL! helt perfekt tajming...inte!)

arbetslös

Igår var första dagen som arbetslös. det kändes riktigt bra faktiskt! Började dagen med lite chill hos Cissi, sen åkte jag hem för äta lite middag och sånt viktigt. Hanna kom över och sen åkte vi in mot staden för att möta upp Felix+ vänner. Vi tänkte först ha lite mysigt i kungsan. Kommer vi in? nejnej. där var det fan 20! vi blev lite ledsna så vi åkte till Skinnarviksberget istället. Efter mycket om och men kommer även Felix och Calle dit. där satt vi och hade parmys!

Idag har vi badat hos Calle. himla skönt och jag har äntligen fått lite färg! Imorgon bär det av till BK. det där kommer bli så bra? haha..


image476

Är det såhär mysigt man har när man är arbetslös? ;)

sommar och sol

Sista skivan igår. Nu är studenttider slut för min del. konstigt.. väldigt konstigt känns allting. rätt bra, men konstigt.


(Alla är precis likadana som dem var för två år sen! jag fattar inte hur ni orkar? sluta bry er så blir allt så himla mycket bättre. idioter. tyresö är sig likt.)


Blir livet bara sämre nu? var gymnasietiden den bästa tiden i livet? vad händer nu?




Dagens.
Moneybrother - I may not always love you

Peters sång till E3a

"Bästa klassen" 
melodi: Värsta schlagern
text: Peter Hallström


Det börjar bra, nästan LITE LOJT
  - Ja, ja, men kanske lite väl bekant
  Ni VÄNTAR på studenten, min klass
  Men den kommer inte riktigt än
  För vi har en halv dag kvar att köra
  - En repetition som man brukar göra
  Vi bygger upp till studenten
  och SNART kommer den äntligen
  Spänningen stiger inför TREANS poäng
  En riktigt festlig student:
  
  Och det är TALLINN och LUCIA
  Ni är TRÖTTA och ni LÄNGTAR
   EFTER miljoner gamla LÄXOR
  Som SAGT allt och
  ingenting
  Och ni är stjärnor och ni VINNER
  Ni är min klass som försvinner
  Och titeln ska sitta som ett slag i magen
  NI är BÄSTA KLASSEN
  Nu blir det svårt att
  komma på
  - Nåt nytt att säga, men så vaddå
  Det här är ändå bara transport
  som KLASSEN snart glömmer bort
  För det som belönas med MVG
  Är en riktigt festlig
  STUDENT:
  "Och det är TALLINN ..."
  
  Om man inte vill sabba sina chanser att vinna
  Kan man sno nåt från PETER och se risken
  försvinna
  Så allihopa håll
  i hatten nu!
  Här kommer AVSKEDET till slut.
  
  "Och det är TALLINN och LUCIA..."


j a ni

full e jag också
ida med
vi har åkt taxi fan vad kul
ätit på max oxckså
för det sa noorlinäningarna at det vi kunde
hejdp



fy satan vad varmt det är idag hurni

Studenten

130392-475

Nu har jag verkligen fått er att riktigt sukta efter det där inlägget rubricerat Studenten, då med alias H som författare. Dagen som sådan var något i hästväg. Ojojoj, här fanns ingen tid för vare sig återhämtning eller eftertanke. Här skedde allt på impuls! Skolan har aldrig varit så rolig. Hela klassen marscherar från Tjulle's våning i ringen till skolan under diverse glädjerop, sånger och ramsor. Till favoriterna hör "E3a och skalliga Peter!" eller "Ge mig ett E! Ge mig ett tre! Ge mig ett A! Vad blir det? E3AAA!! WOOOOOOH!!". I skolan fick vi i Aulan ta del av Peters fin fina sång tillägnat klassen, "och det är Taaallinn och luciiiaa..!" vilket drag (text kommer). Och under lärarnas framträdande av Sommartider gick det inte att sitta ner så vi ställde oss helt enkelt upp på stolarna, yey. Utspring, och det har ni ju redan läst en del om. Ett potpurri av känslor där folk skrattade och folk grät om vartannat. Och så flaket. Jag vet inte om chauffören var blind, eller helt sonika inte tagit körkort över huvud taget för plötsligt var vi ute på motorvägen. Jag kan egentligen inte så mycket "trafikkunkap" men att man inte får köra studentflak på motorvägen är något jag är ganska så säker på. Men en lite tripp förbi Älta var i och för sig inte helt fel det heller.  Rätt som det var var jag hemma. Jag var lerig upp till knäna, håret hade förfallit och sminket satt inte på samma plats som det gjorde när jag lämnade mitt hem samma morgon. 10 min senare börjar gästerna strömma in. Frågan "vad ska du göra nu då?" langar folk iväg ungefär var 10e sekund och jag växlar mellan att svara "jag ska bli astronaut" och "jag har alltid haft en dröm om att bestiga mont everest". Snart kastas jag och Elin in i en skåpbil och körs iväg till Tyresös andra stolthet; Energikällan (för er som inte kommer ihåg så är kommunens främsta stolthet alby friluftsgård). Här festade jag sedan hela natten. Enda till klockan 4 faktiskt då jag, bokstavligt talat, fick släpa hem lenkan. Och anna, det var eej okej. Det borde va du som släpar hem mig på min student, inte tvärt om! Jag ska ge igen på din födelsedag..

Nu sitter jag här, helt totalt slutkörd. Redan klockan 9 i morse var jag nämligen på Maximteatern vid Karlaplan för ljusrep. Sedan var det träning hela dagen och föreställning klockan 16 och 19, så nu är jag ganska så trött på både umbrella, ice box och lovestoned. Och om det nu var någon enstaka en som jättegärna hade velat se mig och nea shejka till justin och co. Idag så ville ni egentligen inte alls det. (konstig mening) Då hade ni nämligen vart tvungna att punga upp 160 spänn och så mycket var det nog ingen annan än min mamma som var bered att betala. Men lite coolt att jag nu i efterhand fått höra att finalnummret framfördes av några killar(locking, heter stilen, randiga kläder, lustiga mössor) som tydligen vart med i Talang (tv 4 fredags nöje som jag inte riktigt haft koll på under våren).

 

Nu har jag inga fler måsten. Jag ska inte göra någonting mer. Någonsin! Och det känns underbart. Imorgon ska jag bara sola hela dagen och tänka på något skojigt. Som t.ex. det där molnet som flyger förbi, den där gräsklipparen långt borta som aldrig vill sluta gå, eller hur den där cykelsemestern på Gotland egentligen ska genomföras.


wohow. bilder!




Här är dagen i bilder. Njut!

med sylt kanske?

tårtor och åter tårtor. eller bitar menar jag ju!


image438


Hanna: 2
Lisa: 3
Ida: 3 (+)
Cissi: 1

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!!!!

VI har tagit studenten! helt sjukt! & FY FAN VAD VI ÄR BRA!
jag grät, skratta, skrek..ja alla känslor som finns uttrycktes igår. det kändes så overkligt att det var jag som tog studenten? det känns tråkigt nu men livet går vidare! & på torsdag går det enda ner till spanien & barcelona! världens bästa studentpresent!!! så tack gabriella, mamma, joel, cattis & oliver!
image472
på flaket precis innan vi åker iväg....roligaste på hela dagen igår!

CIAO!


1 juni

för vi har tagit studenten!!!

det är helt sjukt. jag kan fortfarande inte fatta att vi gått ut skolan.
Jag stog där innanför entrén till skolan och när jag insåg att vår klass skulle springa ut nästa sekund så kollade jag på Cissi och såg att hon grät. jag grät också. hanna grät. lisa grät. Vi grät. Alla andra kollade konstigt på oss och frågade "vafan gråter ni för?". Men det är ju sorgligt. som fan. Idag är jag glad. idag är jag lycklig som fan! om FEM jävla dagar åker jag och Cissi till Barcelona. det är också jäkligt sjukt. Sjukt att vi fick det i studentpresent. Jag grät då också. jag grät när jag hittade familjen utanför skolan. jag grät hela jävla dagen. men FYFAN VAD JAG ÄR GLAD NU.

så mycket känslor.. e3a 4-life var det va?


image437