ja, skorna var också på rea.

Idag har jag syndat. nej. fyndat. Hux flux stöter jag på en nyklippt Elin som surrar på om någon hyperrea i närheten. Tydligen hade hon redan köpt en tröja för 25 pix men inte haft tid att titta mer då den amerikanska stjärnfrisören väntade. Men nu var det klart och vi styrde kosan tillbaka mot rean. "Här är det" säger Elin och tydligen är det Monki som har den här hyperrean. Jag måste medge att det var helt outstanding, 75 % på, tjaa.., allt? Så med lite drygt 200 riksdaler spenderade och 5 plagg rikare pumpade shoppingadrenalinet så att jag var tvungen att springa in på butiken bredvid och tjacka mig ett par skor(känslan går att jämföra vid när man på grönan precis har åkt Extreme och utan att riktigt tänka sig för i nått slags glädjerus springer vidare till Fritt fall). Jag kallar dom diskodojjorna, av endast den simpla andledningen att dom glittrar. Glittrande gympadojjor är ju precis vad alla vill ha, eller hur! Vi firade med fika på String, ultimat.

Imorgon blir det quality time med Rebecka. Jonte påstår att jag är en dålig storasyster som ständigt försummar min yngsta syster(som då enligt ovanstående är världens coolaste 10 åring) . När jag var liten önskade jag ibland att jag hade ett äldre syskon(helst en storebror då jag trodde att speciellt en bror skulle innebära en rad förmåner) Man vill ju att sina barn ska ha det bättre än vad man själv hade det och jag tror samma sak gäller för sladdissyskon. De ska ha det bättre än vad man själv hade det plus att man vill ju gärna se sig själv som världens bästa storasyster. Nu vet jag inte om ett biobesök automatiskt gör att jag i framtiden kommer kunna titulera mig själv som världens bästa storasyster men en nominering tycker jag faktiskt att jag är värd.


en jävla måndag

Nu bor jag hemma hos mig själv. Cissi har åkt iväg till Åland och jag har glömt mitt smink hemma hos henne, det kändes rätt förjävligt att köpa nytt idag. Jaja det var ju slut så jag hade behövt köpa nytt även fast jag inte hade glömt det, men jag hatar att köpa smink. så jävla drygt!

Idag blev det lite lunch på djurgården och sen bestämde jag och Pappa vilken båt vi ska köpa.. eh? när vi blir miljonärer kanske. men fin var den iaf.


jag vill hellre ha en grymt mysig höst än den här skitsommaren. vafan!


anna och ida

ida sitter just nu och raggar på anna från ikea. men det ser inte ut att gå nå vidade.

ida: ska vi gå på dejt?

anna: det är omöjligt att lämna min server

ida: är du kär?
anna: jag känner mig aldrig på något sätt. jag bara är


ja ni. sånt är livet! hoppas ida kan glömma anna.




jag är fortfarande väldigt uttråkad.


:D!.,;:

hej hå. sitter här och känner mig ensam och extremt uttråkad. väldigt tråkigt att ida inte bor hos mig nu. trist som satan och ensamt. även om vi satt vid varsin data i olika rum så var det mer sällskap än det här.
fick en riktigt bra och rolig överaskning idag: oliver ska bli storebror!! och jag moster igen. känns väldigt kul!

nu längtar jag till landet bara.

bilder




eftersom min pappa har kameran hela tiden så kan jag inte ta några bilder. Mina kära vänner försöker vara lika grym fotograf som jag är, men ingen av dem lyckas. Det här är Adelas bilder och det här är dem enda som ä värda att visas. Inte för att det var fler än 20 bilder tagna under hela kvällen...
Alla grannarna är iaf med på en bild, KUL! och även nyårs-Ida, henne gillar vi!


and now the day is not at all as magic as the night

jag hade kul igår och hoppas alla andra också hade det! fast det var inte lika roligt att städa idag. & mina snälla vänner ida & lisa satt vid datan medans jag slet med dammsugarn och allt. tack söta ni. tack.




imorgon tänkte jag lämna landet för att åka till åland och mitt kära landställe. där tänkte jag påbörja harry potter som legat på mitt skrivbord i hela åtta dagar för mycket nu.

don't come up to me and say you like it
it's better if you say you hate it that's the truth exactly

nu ska jag kolla på nån jävla film med mina snälla vänner. tack&hej!

FEEEEEEEEEEEEEEST!

hejhejhej.
nu är det söndag och vi har precis varit på donken. Jag, lisa och cissi. vilket gäng. fyfan jag blir så stolt.
ja så vad hände igår egentligen? väldigt mycket fylla och annat skoj. inget gick sönder förutom Cissis säng, ett glas, hennes kamera och min fot. den gick nästan sönder. det ligger blod lite överallt, as mysigt.

Vi trodde att ingen jävel skulle komma, men vafan tillomed grannarna kom över! vilka jävla killar. 25+ och hänger med folk som är 6 jävla år yngre.
Till slut kom även dem vi väntat och tjatat på hela kvällen.. forna s3a! går det att slå dem? nejnej.
det jobbiga är att vi inte kan berätta nåt som hände eftersom ingen av oss tre riktigt vet, som vanligt alltså. vi vet aldrig va som händer. men mycket skvaller blev det under kvällens gång. myckert konstiga saker fick man allt höra. Killar är härliga varelser. jag gillar dem faktiskt (hahaha!)
Cissi litervodka och min 70is är jätteslut. verkligen slut.
Vi har inga tjejkompisar och det vet alla som känner oss. Vi har en jäkla massa killkompisar men fan inga tjejer. Men det jag skulle komma till var att det var BARA 3 killar mer än tjejer igår. jag tycker vi lyckades jäkligt bra med att ta hit tjejer. allt för alla killars skull!

det blev väldigt sorgligt när Jonna och Jennie skulle gå. även fast jag inte umgås med dem speciellt mycket så kändes det så jäkla konstigt att dem ska flytta.. till ett annat land och bo där i minst ett år.

summa summarum: kvällen var riktigt rolig och det blev bättre än förväntat.

(det kanske kommer bilder sen, det vet man lixom inte riktigt.)

födelsedagsmiddag

precis hemkommen från Hanna. Det var en väldigt god middag med en geggig efterrätt! Kul att få träffa Lina igen och äntligen få träffa Elin som jag hört så mycket om.
det blev mycket prat om framtiden. just nu känns allt så vuxet, plugg och riktiga jobb. Läskigt att många flyttar härifrån också. modigt.

tack för middagen Hanna!


"Det är så kallt och skönt här"

hej allesammans!
igår var det lilllördag och vad gör man på såna dagar? jo man super. Kvällen började hemma hos Madde, som vi egentligen inte känner men Jonte bjöd dit oss. vi satt där och spelade fia med hutt. det var skitdrygt eftersom vi aldrig fick dricka. sämst spel vafan. iaf så skulle vi ju ut och hanna har ju redan berättat om den spöklika staden. jag fattar inte varför dem ska hålla på och ha stängt på en ondag. jävla onödigt faktiskt, så vi åkte ju hem till Cissi. där blev det livat. hoppning i sängar, deeptalk, champange och hångel.
jag vakande kl 5 imorse av att Cissi kommer in i vardagsrummet, full. Jag skulle iaf försöka få i henne Ipren. det gick väl sådär. gurkan hjälpte till.

idag har jag och cissi solat och badat på långholmen. det var varmt, välidgt varmt. nu är vi hemma hos mig och ska kolla på film. kulkul. tjena tjena. imorgon ska vi hem till Hanna på middag. Grattis typ. 


"-Ricki vart är du? -Hääär! -Men varför ligger du under sängen? -det är så kallt och skönt här"


 Varför har dem börjat med SOMMARMUST?

Australien, det är ju ändå dit alla åker.

Stockholm, staden som sover. Borde inte en huvudstad vara fylld av liv och rörelse då det både är lilllörda och löningsdag? Eller är det kanske bara jag som befinner på fel plats vid rätt(?) tillfälle? Igår kväll såg Stockholm i alla fall ut som en spökstad och det var därför det inte tog oss många sekunder att bestämma oss för att åka hem till Cissi istället för att börja leta efter de försvunna invånarna i den lilla staden.

När jag kom hem i morse, runt låt säga halv 12, var jag lite trött. Och vilken lycka att då finna rummet städat och med nya lakan i sängen. (och nej, jag har ingen städerska som med jämna mellanrum sanerar mitt rum, det var något jag själv gjort dagen innan) Nu sov jag som ett litet barn i flera timmar. När jag vaknar upp påminner min mor mig om mitt misärliknande liv. Det lät nästan som om hon tänkte kasta ut mig. Det var någonting om att jag inte hade nått jobb och att hon vägrade se mig ligga på soffan hela hösten. Plötsligt känns det mer lockande än nånsin att åka till andra sidan jorden och jobba som hotellstäderska(eller liknande). Någon som känner för att åka med? Nehe, okej.




got time to wander to waste and to whine,
but when it comes to you it seems like I just can't find the time


the party

på lördag.
nu champagnegnengengne

livet är som en chokladask, ibland smakar det bajs men det finns tillfällen då man får den godaste karamellen. just nu äter jag melon, det är gott. inte som den godaste karamellen, men helt klart gott.

jag har förstått att denna blogg typ går ut på att tipsa om låtar, så här får ni en av dom bästa:
is your love in vain -bob dylan ..bara oasis som spöar den låten

nu sitter vi hemma hos BBC och mår gött, hoppas att alla ni som vi pöss och hångel

oh yeah!

Hemma igen. Ett år äldre, tre nyanser brunare och tio gånger visare. Eller nått. Nä så mycket klokare av denna lilla familjesemester kan jag inte påstå att jag blivit. Faktiskt så visar tester att IQ-nivån sjunker om man utsätts för mycket sol, bad och slappande som t.ex. under en solsemester. Och solsemester var det. Två veckor i streck har jag faktiskt inte gjort någonting annat än att ligga på diverse steniga stränder i Kroatien. Eller jo, viss tid spenderades även på en neångrön luftmadrass i vattnet som uppnådde en cirka 27 grader. 40 grader i solen och inte ett moln på två veckor (ryktet sa att you peps at home inte hade lika tur med vädret, muahaha). Men visst hade jag hemlängtan. Redan efter en vecka var jag riktigt partysugen men ack så strandsatt i en solig skitort som bara tycktes rymma barn och 60+are. Och så när jag väl fått med mig hela gänget till den närliggande partyorten kände jag mig mest ensam och äcklades över alla dom som tyvärr dragit nitlotten att födas till män och som tydligen aldrig sett en tjej i shorts förut. Jag var även tvungen att spendera min födelsedag i detta soliga land och påmindes om för ett år sedan, min 18årsdag som tack vare mina kära vänner verkligen blev en dag att minnas(eller inte! höhö). Men visst, 19årsdagen blev en trevlig dag, med sång både på morgonen och på resturangen lite senare. Och så blev jag uppskickad i en såndär fallskärm efter en båt också, vilket var väldigt kul, och väldigt turistigt. Ja, alltihopa blev trots allt ganska så likt en charterresa, men även fast applåderna till piloten uteblev känns det ändå som jag gjort den här chartergrejen nu. Kanske ska satsa på att vara lite wild'n'crazy nästa gång, en tågluff t.ex. låter väldigt kul.


olivertrolliver



min fina fina oliver fyller två år idag. tiden går snabbt ibland!
så dagens låt måste självklart vara olivers egna låt framförd av hoffmaestro.

070724

Tisdag 17:40
Billie the vision and the dancers - a man from argentina




eftersom vi pratade om den där kvällen (bilden till vänster) i lördags så kände jag att en bild var på dess rätta plats.  bilden till höger är bara fin. så jävla fin.

damn my situation and the games i have to play

det känns som om den här bloggen är på väg ner. som fan. inläggen är banne mig sämre än någonsin. snart kanske den dör, den här blogen. stackars er som läser. ett tidsfördriv mindre liksom. om vi inte tar oss i kragen snart så är det nog vad som kommer ske. våra inlägg är för tillfället mer innehållslösa än förut. som en paris hilton låt.
hemskt är det.
inspirationen infinner sig helt enkelt inte.


me and you what's going on?
all we seem to know is how to show the feelings that are wrong


HAVET OCH SKOGEN OCH ALLA BLOMMORNA

Igår var det en solig dag. som vanligt vaknade jag upp ensam (eller, utan Cissi) i Kungsängen. jag var ej bakis som alla andra gånger, nejnej. jag var pigg som fan. faktiskt det är sant. jag åkte hem iaf och sen träffade jag dem där fula. inga namn ska nämnas för då blir dem så stolta. typ att man inte behöver fixa håret.
jag mötte iaf Cissi sen för vi hade annat för oss. vi skulle göra Tyresö osäkert. jävlar, visst fan var det osäkert. rosa champange och grejer. ja det blev livat iaf. det finns att läsa på
Thomas blogg. tjoho. Cissi är en fin kvinna hon. det är hon. jag ska flytta in hos henne imorgon(?).
det blev allsång igår också. dem där grabbarna vet hur man tar ton.

Idag fyller syster år. imorgon är det hannas tur och på onsdag, hm tror vi, kommer hon hem. yey!


 

Rubrik

Nytt inlägg

& så var jag hemma. sånt kan vara bra att veta.





http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/sandningsarkiv.asp?programID=2071
lyssna på när filip och fredrik är där. det är banne mig humor.


godmorgon underbara dag!

in  i mitt värld ett t
ag, sa sud drag? Alla ska få badaa i d e vien


PÅUSSO KRAMN

jag tänket stanna här

omm du vill va med är det bara att räkna till tre så kommer jag o tyähmtar dig,,,e


hzhahahahaha

/ OLIVER FINNMAN

hej hej hallå bloggen.

fan vad bra uppdaterad bloggen blir nu. ni, våra trogna läsare, borde vara glada.

ciao.


the tough alliance - a new chance

everyday is a new chance
a new romance

0707211426

image644



The Tough Alliance - looking for gold

helg

Igår tog jag och Cissi en promenad på djurgården. det var härligt. jag har redan tänkt ut mitt framtida liv och jag vet exakt hur allt ska vara, problemet är bara hur jag ska få alla pengar som behövs. jag får antingen gifta mig rikt eller blir rik själv. det sistnämnda kommer ju aldrig hända så jag får helt enkelt ta och hitta en snygg och rik kille snart. måste ju börja tidigt.

image643



förresten så har jag hört rykten om en viss bok. ni kallar mig whitetrash och vad fan är ni då? ni behöver ju tillomed en bok. illa.



"ikväll ska jag supa mig full för kärlekens skull"

ÄLSKLING, JAG ÄR HEMMA NU!

nu är jag hemma så nu kan ni sluta sakna mig! tjoho!

jag har ingenting att göra och jag har i princip inga pengar, det tyder alltså på att jag borde skaffa mig ett jobb. herregud! jag måste verkligen. jag är så lat så jag tillomed skrämmer mig själv. jesus.

Elin, min kära syster, fyller 25 på söndag. jag måste firra present. jag har kommit på en jävligt bra och fan vad glad hon kommer bli. hon är fan en tant.


ne nu ska jag träffa Cissi. tjena lena.


I've been waiting for days

jag fick precis en lyckoattack. tta till wow. lycka! jag ska ju dit. nu måste jag dit.


Its magic
God knows its magic

vädret ja

vädret är ju alldeles underbart. jag vill inte ens ta cykeln in till stan som planerat för om det börjar regna så är det otroligt jobbigt. ja.
jag blir arg.

nu ska jag gå till bussen istället. om jag nu inte ändrar mig i sista sekund och tar det vågade alternativet cykel.

tja

we've been drinking and it doesn't get me anywhere

nu sitter jag här. underligt nog väldigt pigg. underligt eftersom jag för någon timma sen var väldigt trött. men inte längre.
därför skriver jag lite här.

förresten, någon som sett båten patricia nyligen? dom har pyntat den med diverse juldekorationer, mest massa tomtar och snögubbar. jag blir förvirrad. mest som jag såg för en vecka sedan några som gick in där med bastakjolar och såna där blom-halsband. vad är temat? hawaii goes jul. det är konstigt. en annan sak med patricia är att det alltid verkar vara mycket folk där. 4 på morgonen sitter folk där uppe på uteplatsen och dricker och det är fortfarande kö in till båten.


you say the present's just a pleasant
Interruption to the past

something corporate - konstantine.  jag undrar om det här inte är den finaste låten som gjorts? ibland tänker jag att så är fallet. nu tänker jag att den nog är det. ja. This is because I can spell confusion with a 'K'

får väl läsa en bok så kanske jag somnar snart. inte för att det är tråkigt att läsa utan för att det nog gör mig tröttare än det här som istället gjorde mig pigg. tjafs!


/ er idol karin aka cissela


ja exakt! typ.

nä fan det är söndag ju! alltså börjar alla jobba imorgon, dem som har jobb vill säga. Jag har inget jobb så då tvingar Mamma med mig till landet för att måla huset. vad i helvete? jaja, det blir nog bra, ska ju bara vara där i 4 dagar eller nåt.
Igår var det ju fint väder, men jag låg inne hela dagen. som jag sagt förut var jag inte på topp. Och jag har även kommit på varför man ska ta kort under dem kvällar man är onykter! självklart för att kunna se vad klockan var. hur smart är inte det?

eftersom Lenkan har lagt upp bilder från när vi var hos Otto ska jag fan också göra det. det är i princip samma bilder, men det skiter jag i.


bilder hemma hos robban aka hästen

jag och cissi är hemma hos Robban. dem ligger på golvet och jag sitter här och kollar på bilder. Cissi sa att jag skulle lägga upp en as fin bild på Frey. han är vacker..

image629


bild 1: dem sover på tynningö
bild2: texas fest. se så söt bäckman är med sitt långa hår
bild 3: LAN gänget. (jag och cissi ska bli lanhoror. robban har lovat)
bild 4: oliver skrattar år Lisa
bild 5: ÖH?



jag vill bara ge en order åt alla att börja spela http://www.gamesforthebrain.com/game/rotate2/ / CISSLA

bakis

jag mår dåligt. hur fan kan jag göra det? så jävla orutti!! sämst ida, sämst! jag skickade en bild till cissi förut för att hon skulle förstå hur jag mådde. jag tror hon fattade. herregud!
fast jag börjar faktiskt må bättre nu känner jag.. kl 22. BRA BRA. pucko. hungrig som ett jävla as är jag också. det finns ingen mat..

förresten så hittade Cissi en bild idag på schulmans blogg. fan det bäst jag sett på år och dag. vi är förövrigt bekanta med
killen till höger.


jag har varit nykter för länge nu. hejdå

If only I could If I could bring you to my hood

det är fint väder här. in my hood. & jag sitter inne. det ger mig dåligt samvete. man ska ju ut nu när solen äntligen är här. men det är för varmt på uteplatsen & jag orkar inte röra mig hemifrån.

väldigt mysigt att åka hem idag då vi fick se en finfin soluppgång över stockholm.

I might waste my time, I might skate on thin ice

tta - babylon
tta - my hood

vilken kväll hörrni

jag och lisa hade planer igår. riktigt stora planer tillomed, men som vanligt sket sig allting.
Vi började här hemma hos mig. champange för att fira. det fanns fan mycket att fira om man tänker efter, men den viktigaste grejen att fira var väl att Adela hade kommit in på högskolan. Så vår Adela ska alltså plugga Internationell Ekonomi i 4 år nu. herregud jag fattar inte att hon orkar men fan vad grym hon är.
i alla fall så åkte vi till hirschenkeller och mötte Tom och dem andra killarna. härligt härligt. Det kom fram en kille och började ragga på cissi, rätt så kul faktiskt. största tönten typ, men vadå! får man gratis dricka så är det ju helt ok liksom. Han visste vilka alla var i sköndal och han hatade dem också, ännu roligare.
Sen skulle vi till Emil. Emils båt. där var dem andra. det var himla mysigt och nu hatar jag Emil. varför har inte min pappa en båt för? VAVA? jaja men där satt vi iaf, jag var för full för att ens minnas vad fan vi gjorde men jag tror att vi inte var där så länge? eller var vi det? sen skulle vi hem till Calle. jag och lisa hade ju planer som sagt och en sak som tillhörde planen var att vi skulle ha högklackat (det var väl det enda i planen som inte sket sig egentligen) men det här med högklackat är fan inte okej på kullersten. och det är fan inte okej om man ska GÅ från Emil till Calle. det är inte långt, men ändå. Martin var snäll och bar mig. tacktack. Sen när vi väl kommer till Calle så springer det omkring en galen kille utan tröja (jag tror att jag kommer ihåg vad han heter. Andreas typ?) och så förstörde jag Toms frisyr, inte för att han har nåt hår men han tyckte det.
sen tröttnade jag och åkte hem. tjoho!


jag skulle egentligen seglat just nu, men vafan. jag orkar verkligen inte sätta mig på en buss ända ut til Bullandö. bajs.


såhär fula bilder blir det när min pappa ska ta med sig kamerahelvetet till öland. förrsten så lekte vi charader (bild 3) gissa vilka dem är :D

jag städar

jag städar idag. Jag städar mitt eget rum och när jag städar så gör jag det fullt ut. jag städar allt, verkligen allt. jag sorterar allt som finns i lådor och garderober.
Jag öppnade precis en låda i mitt rum och där i ligger alla skolkataloger från 6års fram till sista året på gymnasiet.
Alla porträttbilder ligger även där. man kan ta upp alla bilderna och jämföra. Men det som var roligat att hitta var alla block. längst bak i alla block är det kladd. Där jag och alla som någonsin suttit bredvid mig i klassrummet har kladdat. det står allt möjligt konstigt. Alla mina betyg ligger i den där lådan... det mesta utav gymnasiests värde ligger i lådan. Dikterna. S1a.
Det första jag läste av
Wennberg ligger i den där lådan. och den bästa dikten någonsin skriven av Poyan ligger också i den där lådan.

Jag tog även fram studentkatalogen. Dem bästa bilderna i hela katalogen finns längts fram, från själva studentadagen. Alla är lyckliga. jag blir så glad när jag ser dem där bilderna. Känner känslan inom mig som jag kände då. 2 månader har gått. två långa månader.


Måndag 23:32

Egentligen blir jag inte förvånad, men ändå så blir jag lika arg och irriterad varje gång.
Borde vi inte lära oss någonting? Vi kommer alltid fram till samma sak. vi har pratat om det hundratals gånger nu. alldeles för många gånger kanske, men dem rör våra liv. eller dem berör? det är alltid dem vi pratar om. varför? vaaarför berör dem oss så mycket?
Antingen så finns det något bra att säga, men oftast (tragiskt nog) så är det något dåligt. Vi förstår inte dem och dem förstår inte oss. så jävla illa faktiskt. livet blir så komplicerat när man inte förstår varandra. jävla killar.

image619

Bo Kaspers Orkester - svårt att säga nej

Hejdå!

10.00 går planet, vilket enligt min far betyder att ägget(familjen wallbergs kombi som på många sätt liknar ett ägg) avgår från Agatgången 24 07.00 imorgon bitti. Slut destinationen är Kroatien och där ska jag spendera de närmaste 2 veckorna. Min familj, eller mina föräldrar har en princip som de håller stenhårt på. De åker aldrig charter. Jag och mina systrar kan verkligen inte förstå oss på detta starka hat de båda delar gentemot charterresor . Det är faktiskt rätt så mycket vi wallberg-kids gått miste om under vår uppväxt. Gemenskapen som uppstår mellan medresenärerna. Den där hurtiga inställningen från reseledarna. Apollos klubbkvällar på hotellet. Eller bara att få applådera åt piloten efter en landning. Det var den där gången, Samos -01, och sen aldrig mer. I och för sig tillför detta mer variation åt våra resor. Vi stannar sällan på samma ställe under hela semestern. Som nu t.ex. ska vi åka runt till, var det till tre eller fyra platser. Hur som helst ser jag fram emot resan. Inte för att jag direkt har några problem att fly ifrån, men här händer det ju inte så mycket. Det är mest regn tycker jag.

130392-618

Vi ses om två veckor!

söndag



image616


Moneybrother - Golden lonley

Kreta?

det skulle ju vara bra att göra som Dahl och Lenkan, men nu har jag inte riktigt pengarna för en tänka-över-mina-synder-resa till Kreta så landet fick fungera som tänka-över-mina-synder-place. Igår efter lite frukost så satte vi oss i bilen för en färd upp mot norra skogarna (det låter så mycket bättre än norrland, det ligger ju i norrland men norrland låter ju som typ umeå eller nåt). det regnade och regnade ännu mer när vi kom fram till valbo (min kära syster har snott dvd som ska vara på landt så vi var tvungan att köpa en ny). äntligen framme så satte jag mig och kollade på Sandor/Ida. så himla bra film det där alltså. varför är boken alltid bättre? jaja. det forsatte regna och jag sov bort hela lördagskvällen. jag var trött, himla trött.
så när åker vi till mitt land? efter Tallinn får det bli va? (jag vet, vi kommer aldrig komma till Tallinn, om vi ens kommer till mitt land är ju det stort)


070707070707

Denna sifferkombination står för dagens datum, men även det klockslag som inföll tidigt i morse. 7 minuter och 7 sekunder över 7 den 7 juli 2007. Numerologerna hade varnat, ovanliga saker skulle inträffa denna dag. Alla förlovade par i hela världen gick och trånade efter en plats i kyrkan just idag. (T.ex. Eva Longoria och den där basketkillen)Tydligen skulle någon till och med gifta sig klockan 7 på morgonen(det blir en lång bröllopsfest. Antagligen har halva sällskapet somnat innan 7-våningstårtan rullats in) Men egentligen, varför den här uppståndelsen? Antagligen blir det samma rusch nästa år den 8 augusti. Och året där på, och året därpå. Faktiskt varje år till och med 2012. Jaa, där hade jag allt tänkt till.


Nu är huset invaderat igen. Folk över allt, precis som vanligt.

SSS. vad fan stog det för?

jag är uppe med tuppen. jag fick inte sova längre, men det gör mig inte så mycket. jag ska ju till landet idag. Just nu finns det lixom ingen mening med att åka dit med tanke på att den där jävla grillfesten tydligen var inställd, tack för informationen! pucko.

Eftersom Anna Ottosson (jag får inte kalla henne för otto längre) gärna vill veta vad som hände igår kommer här en summering(?) av gårdagskvällen. allt började hemma hos Cissi i finnboda. där satt jag och myste i soffan med hennes syster, drack lite och sen gick vi till bussen. mötte upp både hanna och felix i slussen för att åka till det härliga stället Nivå 22. fan vilket place det är alltså! vi stog fan i kö och sen när vi väl kom in stog vi i kö till baren för att sedan stå i "kö" till ett bord. När det äntligen var några som gick så slänge vi oss bokstavligt talat på bordet. Sen kom även Robban, David, Victor, Emma och Benjamin. Hanna och Cissi drog till Le Home sen och jag hem till gustav (kan tyvärr inte stava hans efternamn men om jag säger albino vet alla vem jag menar). när jag väl kommer dit så ska dem till The Bank (tillomed Lisa som ligger och sover i Halmstad vet om det). vafan! jag som inte ville gå ut. herregudars. det hela slutade iaf med att jag, markus och bäckman åkte hem till jocke. jag förstår nu varör alla vill hänga hos familjen sjöholm. Äntligen har jag fått varit där på besök.
( vad Annorna gjorde har jag absolut ingen aning om, men med tanke på att dem inte ville betala inträde så kanske dem inte kom så långt? men hoppas det här räcker ändå Anna (otto) )




snart ska jag till landet och chilla tills imorn. tjoho! ha så kul och sup alldeles för mycket.

WoW kommer bli grymt. fyfan!

cause i'm a hiphopper yes i am

jag skriva att jag är stolt över min lillasyster som kom in på sitt förstahandsval på gymnasiet! djurgymnasiet inr. djurvård!! 26 som kommer in bara. yep, man får skryta när man är stolt! jag blev så glad för hennes skull & hon verkar också ha blivit riktigt glad. fick ett sms av henne igår där hon skrev "Jaaaaa :D JAG KOM IN...JAG KOM IN! Jippie".. sen fortsatte det lite mer men jag kan bara tänka mig hur glad hon var! så grattis.

fasen, jag vill nog också börja gymnasiet nu? men icke sa nicke.

här sitter jag & lyssnar på låtarnas låt thomas russiak - hiphopper. YE!
ikväll blir det lite utgång ME AND MY CREW!

fan vad fula ni är hejdå


"Dancing on a Friday night"

Igår var det torsdag. Torsdagar har alltid varit bra dagar. dagen innan helg. Igår var jag ambitös, jag sökte jobb. Det är ju lite synd att alla chefer har semester, men så kan det gå ibland.
jag och cissi har lyckats ganska bra med att ha nåt att göra hela tiden, man får ju lixom hitta på nåt nytt hela tiden och med tanke på att ingen av oss har någon fantasi har det gått över förväntan. Igår tog vi med oss Robban för att kolla på Hostel part II. den var.. inte bra, men inte dålig? den var mest äcklig. Vi hade iaf mysigt tillsammans. Vi försökte även komma på vart vi ska ikväll men jaa.. som sagt, fantasin är ju inte på topp.
Efter bion så åkte jag en sväng till sköndal. Max och Simon sitter just nu på planet ner till Spanien där dem ska vara i 10 dagar. jag är så jävla avundsjuk. jag vill också åka dit. Visserligen har jag precis varit i spanien, men jag vill åka dit igen o igen o igen.. paris skulle inte heller sitta fel. Jag älskar Paris.
Ikväll blir det utgång. det känns som om det var längesen. och juste, jag har ett nytt smeknamn, fan det värsta jag hört. jag hatar det. Tack, verkligen.

image601


nu ska jag fortsätta att vara ambitös, städa rummet! tjoho!


Tough Alliance - Holiday

bright eyes - lover i dont have to love.

I want a boy who's so drunk he doesn't talk.

nu ska jag på bio.

Mitt motto här i livet.

"Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins"


Hurrudu där borta, i sån där neååånväst.

Nu är jag trött på att dra skämt som ingen förstår. Länge trodde jag att filmen jag nu ska länka till redan visats på samtliga dataskärmar i detta mellanmjölksland men har på senare tid förstått att så inte är fallet. Men nu gör jag er alla en tjänst. Nu kan ni också skratta åt "mitt hus e så stort så pappa bara sprutar, han sprutar ner ett hus, med cristal!". För det ska vi också göra så det gäller att ni är med. Nu ska de sista dropparna från studenten förbrukas. Våra avklarade prestationer ska firas och våra sorger ska dränkas. Kanske inte i cristal men de blir fan så fancy ändå.

http://www.bubblare.se/movie/stureplanseliten/

RÖSTA mina söta små vänner!

http://www.svenskafans.com/fotboll/
sen röstar ni såklart på joel riddez!! tack på förhand! & ni som inte röstar får fan en smäll.


bo kaspers orkester - ett fullkomligt kaos

det ska va på vissa vis

onsdag 19:00

Jag åkte hem till Cissi imorse fö att jag inte hade så mycket annat för mig. Vi tog oss därifrån till moderna museet för att träffa Robban och Adam. Himla mysiga killar det där och så hade dem himla fina kläder också! det blev lite glass i solen på gräset. efter mycket snack om ingenting så beslutade vi oss för att gå in på museet. jag och cissi gick in för att sedan vända sekunden efter. vi ahde fan inte lust med att stå i kö. sånt är för gamlingar.
vi såg en buss mot fredhäll. vi satte oss på den, det skulle vi fan inte ha gjort. jag förväntade mig så mycket mer av fredhäll.. ne dit åker vi aldrig igen. vi åkte hela vägen tillbaka, köpte lite jordgubbar och vindruvor. satte oss mittemot kulturhuset. studerade fjortisar och diskuerade diverse viktiga saker. på fredag blir det party.
nu ska vi hem till Otto och umgås med
annorna + hanna. myyyyys!



det har faktiskt varit en händelesrik dag. undra hur detta kommer sluta?


21:22

nej men vafan..har jag ens nåt att skriva om? nä det har jag inte. jag har inte gjort ett piss idag förutom att ta en jäkla spruta. mot ja.. fästingar? vaccin. fyfan så överskattat.
Här sitter jag i sommarvärmen och tänker på min klass. kära e3a. jag hörde caramia på tv och då tänker jag på er. jag saknar er. och jag kommer sakna er ännu mer i augusti när jag inser att alla andra ska till skolan utom vi. vi ska gå till jobbet. jag har fan inte ens ett jobb, men det ska jag väl lyckas få innan den här sommaren är slut. Måste den här sommaren ens ta slut? kan vi inte fortsätta bara..? fortsätta som om ingenting hade hänt.
jag ska fan ta mitt pick och pack och dra till landet på lördag. jag kanske kan stilla mina tankar med grillat kött och härliga människor med mysig dialekt.

allt bara flyger förbi och här sitter jag. jag vet inte vad hur eller när jag ska göra någonting. jag är så förvirrad att jag knappt vet vart alla saker är i köket. herregud. och imorgon måste jag ställa klockan för att passa en tid. ne..



image596


GRATTTIS!


idag fyller min finfina storasyster år! så grattis till henne :)    bilden ovan är från ett reklamjobb till nollnitton..




jag måste få skriva av mig lite om min avsky till ordet tisha. sen när skulle alla jävlar börja använda det ordet? & vad är det för fel på ordet t-shirt? eller vad fan som helst utom tisha. det låter ej okej. EJ OKEJ!!!!!! hör ni det? fan.
varför har jag fastnat på
slagsmålsklubben - smart drag mr christer? kan någon berätta det för mig? nähäpp...

En clown som spyr

För första gången på en månad ställde jag igår kväll väckarklockan. Tiden jag skulle passa var 09.15 på Tyresö Trafikskola, för första dagen på teoriutbildningens intensivkurs. Att läsa tråkiga läroböcker är nämligen något jag har lagt bakom mig, det var ju lixom inte min grej så därför ska jag nu undvika det hela så mycket som möjligt. Kursen är bara 3 timmar per dag i 3 dagar så jag överlever nog. En gång sa en person till mig "jag har aldrig i hela mitt liv gjort något jag inte hade lust med". Nu vet inte jag hur lyckad utåt sett den här personen var men det lät så enkelt. Kanske är hans liv enklare och kanske lite roligare än mitt. Jag ska överväga att göra ett tillägg i min samling livsmotton och ta till mig detta budskap.

När jag satt där på lektionen i trafikkunskap så kom jag och tänka på en sak. Vilka i trafiken är argast, mest lättirriterade och aggressiva? Jo, cyklisterna. De visar noll hänsyn för oss fotgängare, speciellt när man som bortkommen förortsbo står där, t.ex. vid medborgarplatsen och ska försöka lokalisera vart det egentligen är du får gå. Du råkar kliva lite snett och plötsligt har du vänsterfoten på cykelbanan. Vips så kommer det en argsint estettant på rostig militärcykel flygande och du tvingas kasta dig, likt en fotbollsmålvakt, åt sidan för att lyckas undkomma med livet i behåll. Antagligen ropar den arga estettanten även något hatiskt åt dig där hon svischar vidare på den 0-växlade hojen. Kvar ligger du med blåmärken och bulor och undrar vad fan det var som hände.

130392-595









There's nothing you can say. Nothing you can do. There's nothing in between. You know the truth
Nothing left to face. There's nothing left to lose. Nothing takes your place...

There's nothing left to prove. There's nothing I wont do. There's nothing like the pain I feel for you
Nothing left to hide. Nothing left to fear. I am always here...


our lady peace - not enough

Det finns ingenting, det finns ingenting vi inte kan,

glömde skriva att jag hittade en kvinna i en kundvagn jag kunde köra/springa runt med. det var trevligt. synd bara att jag råkade välta henne och kundvagnen.

"DRA ÅT HELVETE!!!! lilla bocken bruse får inte vinna.." top 10 roligaste jag hört! åtminstone top 100!

tiden går snabbt när man har roligt

Ett år sen. för ett år sedan stog jag rätt långt fram på ullevi och väntade på Robbie Williams. jag och cissi hade ju lyckats komma långt fram. vi var så nöjda och vi var så sjukt glad. Vädret var perfekt och vårt sista sommarlov hade just börjat. det är sånt här jag får ångest av. det är sånna här minnen som gör att jag vill att tiden ska stanna.

image594



Idag har jag äntligen träffat Cissi. förengånsskull var det fint väder i den här jäkla staden. vi åt jordgubbar på(?) fåfängan, jaja på det där berget iaf. himla mysigt och fin utsikt!
När fan åker vi till Tallinn? det är den stora frågan just nu. Någon får ta tag i det här eller så kan ju alla skriva kommentarer här när ni kan åka? 25 Juli var ju ett himla fint datum, men ja som sagt alla måste ju kunna då!


på lördag bär det av mot skogarna i norr för lite grillpartaj. tjoho!


Peace and love people!

- Det ligger hippies överallt här, säger den ~25 åriga borlängebon till sin kompis i telefonen. Klockan är 15.16 söndagen den 1 juli. Det borlängebon just har passerat är mig, Lisa, Cissi och Frida som halvsover på en gräsmatta någonstans utanför kupolen, stadens stolthet. Igår va sista festivaldagen och snart ska jag och C bege oss mot tåget. Vilken weekend. På onsdagen for vi. Glada och nöjda satt vi på 13.44-tåget från Stockholm. Vi anade föga att kaoset skulle börja redan innan vi hunnit sätta foten på perrongen i Borlänge. Vagnen är full av festivalfirare då tåget rullar in i staden, alla ska dom av här. Folk fixar med packningen och några börjar kliva av men något går snett. Någon är inte tillräckligt kvick med bagaget och plötsligt händer det som absolut inte får hända. Helt plötsligt börjar tåget rulla igen. Men vi skulle ju av!!! Panik. Kaos. Festivalfirare som skriker, gråter. Någon börjar slå den jäveln som stoppat upp kön. En snilleblixt och en hand på nödbromsen. Tåget saktar in och folk slänger sig på dörrarna och kastar sig ut på spåret. We made it!, hörs ett tjut. Glada i hågen tar vi alla vårt pick och pack börjar sakta lunka tillbaka mot staden. Vi vänder oss om för att en sista gång vinka av våra övriga medresenärer, på väg mot Falun, då vi ser hur dörren längst fram i tåget öppnas. Det är lokföraren och han ser inte  glad ut. Han börjar springa. Vi börjar springa. En än gång kaos. Han lyckas få tag i nån långsam stackare där längst bak i ledet och vi andra med lite mer spänst i vaderna kan traska vidare mot Peace and Love. 

Så till själva festivalen. Ledorden var musik, lera och fylla, och ramsan(?) "HÄRJA HÄRJA, HETSA HETSA" hördes ljuda konstant från våran del av campingen. Vi sov 3 pers i ett 4 manna tält, trots att det klart och tydligt gick att läsa "Hanna Lisa Cissi + gäst" på tältet. Men skönt va nog det, vi låg ju så gott som på varann som det var. Konserter är som ju alla vet kul. Förälskelserna växlade mellan leedsingers i Mando Diao, Snook och The Sounds. Mellan spelningarna hängde vi med diverse speciella människor från hela Sverige. Oftast hamnade vi hos ett av granngängen: Köping. Cissi fick ragg. Jag fick mat. Och Lisa hon var mest bara full.

Mot slutet levde vi alla som råttor på en soptipp. Mat och burkar så långt ögat skådade. Det kändes lite som om det var mr Bam som bestämt det regerande mottot på P&L; "If you don't like it, destroy it, if you can't use it, burn it". Här var vi alla outlaws. Ville man ha en stol så gick man till grannen och tog en stol, kände man för att rasera den där fula metal-snubbens tält så var det bara att skrida till verket. Ingen brydde sig och jag måste säga att det kändes väldigt befriande. Kanske just för att jag från början inte var en av de stolta stolsägarna.

I stort hade jag, trots lite humörssvängningar, riktigt kul. Jag rekommenderar alla att någon gång åka på festival. Om inte för musiken, så för att vid hemkomsten riktigt uppskatta den där känslan av rena lakan och ett hus som inte luktar svett, jäsande öl och ruttna langos.
 



1. Tänk så grönt gräset var första dagen.
2. Chillidill vid tältet.
3. Jimmy och Frillan.
4. The Sounds.
5. Tält och åter tält.
6. Rekar campingen.
7. Karin i egen hög person. Lisa är snäll.
8. Snook..
9. .. som fick besök av timbuk.
10. L och H ser på Mando.
11. Köping-Tim på besök.
12. Hilda!
13. Peace.
14. En dag var det en älg som strippade.
15. Gitarrmys. Skrammelorkester.
16. Cissi hade ständiga problem med stolarna.
17. Bara på festival är det ok att aldrig ta  av sig solbrillorna.

hääärja hääärja! heeetsa heeetsa! (spetas spetsa svetsa svetsa lalala)

hanzy har sammanfattat allt så fint här ovan så jag orkar inte tillägga nåt annat än att det var underbara 4 dagar. fast jag var rätt sliten idag efter 4 dagars festande med rejäla fyllor.  kan även tillägga att lisa är största kleptot på fyllan. hon snodde åt sig 3 stolar och en stereo (fast den slängde hon å tog bara de 8 batterierna). själv hittade jag dem finaste glasögonen någonsin. utan glas å allt! vilket band som var bäst vet jag inte riktigt. men snook var sjukt bra på scenen med energi som hette duga. sen är dom stört snygga också. jag ska nog gifta mig med oscar. timbuktu var också helt galen på scen och gästade både snook & the ark! sen att snook gästade timbuktu utan tröjor gjorde fan inte festivalen sämre. såg alice cooper hänga sig själv på scenen samt trycka ner en docka i en kundvagn för att sen ta fram ett svärd (?) och stå å sticka det ut å in ur dockan. ola salo bjusssade som vanligt på fet fest. winnerbäck var lysande och jag blev så lycklig att jag höll på att dö (eller var det alkoholen?) när han sjöng du hade tid. salem..sötast på scen! the sounds maja var koolkooolkoool! sen orkar jag inte skriva mer om alla vi såg.
jag är bara deprimerad över att ha missar tingsek, sahara hotnights, timo räisänen, mando diao och alla andra band jag lyckades missa. men mest av allt är jag ledsen över att efter en timmas kö till tough alliance bli nekad till att komma in där eftersom det var fullt. det var nog det enda dåliga med festivalen; att dom gav TTA minsta scenen INOMHUS era jävlar. jag var så sjukt arg. stå ensam i en kö i 1 timma till några av dem jag verkligen ville se för att sen bli nekad.. nej fy fan!!!!!!

fan! nu är jag ju ren & utvilad igen. ta mig till en ny festival! WAY OUT WEST, nästa? skulle vara stööört skoj!