2 more days to halloween

image881

lill fredag

Seg dag. verkligen! jag har iaf haft en trevlig kväll med släkten.
imorgon går jag hela 2 timmar tidigare från jobbet eftersom jag ska till tandläkaren. Hur grymt är inte de? jag behöver liksom inte bråttas för att få bästa lunchen eller sista rasten. jag skiter i det imorgon. jag blir lycklig bara jag tänker på det.

snart är det helg hörrni. Lill-lördag imorgon. tjoho!

(Och för er som vill veta (Robban) så kommer Cissi hem på Lördag, kan även vara Fredag.. men om man vill träffa henne får det nog bli på lördag. skit samma jag har ingen aning)


Dagens tips:
Se filmen Superbad. Jag skrattade mig igenom hela filmen, sen kan ni ju ha i åtanke at jag har kass humor.

hejsan

sitter pa ett internetcafe. nordigt varre!
och sydafrika ar helt underbart! langtar inte hem alls.
finns en massa saker att se och gora har nere! man har ingen tid till att ligga pa stranden.
idag var vi pa robben island. guiden som berattar om allt ar en gammal fange vilket gor det lite mer speciellt. det var spannande att hora om fangelsets historia och lite om mandelas vistelse.
imorn ar det townships som star pa schemat!! koolt varre. he he.

har sett en stor orm ocksa. black mamba. jag har ormfobi, men den var borta inom loppet av en sekund! riktigt stor och ful var den varje fall. har sett massa stora valar simma runt vid en strand ocksa. det var lite koolt.


jaja, jag ville bara att ni skulle veta att jag lever!!!! hoppas ni gor det dar hemma ocksa!

071029

Dagens låt: Alabama 3 - Woke up this morning 


image877image879image880


come lets pray for the weekend babe

Många nederlag i helgen. Högskoleprovet gick som väntat dåligt. Sämre resultat än sist så nu är det bevisat; att jobba gör en dummare. Men men, det gjorde inte så mycket. Senare skulle jag och Dahl fira att vi faktiskt genomfört det hela vilket ledde till en helkväll på soft.
Ett litet tips från singeldjungeln här: Om ni någon gång får syn på en människa av det motsatta könet (eller vad ni nu än attraheras av) som är stört cool, har världens utstrålning och attityd och dessutom dansar helt sjukt bra. Du är helt enkelt totalt såld på dennas uppenbarelse och just nu ser du personen som din största idol. Vad du än gör. Säg det inte direkt till personen. Håll det för dig själv, eller, om du absolut måste säga det till någon, säg det bara till din närmaste kompis. Men inte till honom. Denna otroligt coola personen vet antagligen redan om hur otroligt cool han är och är antagligen för cool för att ens ta de haglande lovorden som komplimanger. Det blir bara pinsamt.


17.12

Det blev inte som det var tänkt igår.
Planen var att vi skulle hem till Kalle och föra, för att sen gå ut. Men icke! vi satt där och lekte en egen version av  Så ska det låta och drack.
Eftersom dem tre herrarna var så otroligt sega så åkte Jag och Emma hem till henne för lite efterfest istället.

Jag trodde det var sommar för några sekunder när jag vaknade imorse. Det är alltid sommar i Tyresö.

FÖRRESTEN, vem är det som försöker adressändra mig? jävla svaabare!!


IFK Göteborg vann allsvenskan. Pappa är glad.

Fredag

Jag hade riktigt skoj igår, det hade jag. Trevlig pubkväll och ännu trevligare utgång med alla roliga männsikor från jobbet, mina bästa killkompisar och alla andra killkompisar (självklart var ju min lover Lisa med också).
Tänk om alla fredagar skulle vara så roliga som igår.


Jag och Calle önskade rise up, men inte fick vi se Joel dansa för det. uuusch.

puss och kram.


Kent - Mannen i den vita hatten

Men huvudsaken är väl ändå att man tränar

Idag har jag träningsvärk i armen. "Vad nu?" Tänker ni. "Har Hanna gjort armhävningar?" Nej så är inte fallet. Träningsvärken beror på att jag för några veckor sedan blev degraderad till posten. Mina skills i att guida förvirrade människor genom adressändringens hårda terräng dög tydligen inte längre. Istället menar man att jag mest duger till att vika papper och lägga i kuvert och på sin höjd klistra fast ett frimärke. När man gör just detta 8 timmar i sträck blir det lätt enformigt. Du rör dig ju i stort sätt inte alls mer än att låta armarna röra sig i samma banor timme efter timme. Fingrarna ömmar och nacken knakar när du vrider på huvet. Så jag gick helt sonika till teamledaren Johan och sa med tryck i rösten "Johan! Hör upp. Jag kräver kompensation för de arbetsskador jag har drabbats av!" och förklarade hur jag ansåg att några timmars massage, och då på arbetstid skulle, vara en rimlig ersättning för de smärtor man har utsatt mig för. Johan fnös och informerade mig om företagets nya policy. Det enda som jag kunde få i kompensation, om jag hade tur d.v.s, var 40 minuters betald stavgång. Det här duger inte. Jag ska gå med i facket.


trevlig kväll

Idag har vi haft lite möte med chefredaktören på tidningen King. Himla trevlig karl det där. Jävligt snygg jacka hade han också.
jag vill också jobba på en tidning, nu jobbar jag bara som kundtjänst för en jäkla massa tidningar. det räcker inte rikigt. Jag skiter i vad jag gör på tidningen, bara jag får vara där. det är nåt speciellt med redaktioner. eller hur?

nästa helg är det halloween och ingen maskerad blir det. det är förjävligt. Vi som haft värsta planerna, tänkt och tänkt på utklädnader. Det kommer sluta med att vi går ut istället och gör det vi gör varje jäkla helg.


nej jag har faktiskt ingenting att säga. hejs

2 mån till Julafton

Min lönespec låg i brevlådan när jag kom hem. Just nu känns det grymt att jag snart (efter 24.00 ikväll) har mer än 11 tusen på mitt stackars konto, som vanligtvis brukar eka tomt.

Jag är rätt trött på jobbet och det gör ju inte saken bättre att dem som går i skolan har höstlov nästa vecka.
Jag skulle behöva en veckas lov nu.

Om du inte är medlem på
Clubstockholm så bli det nu. Där finns lite fina bilder från 80's i fredags.



Nu blir det lite mer James Morrison, Middag och slutligen Greys Anotomi.


VOTE

Igår när jag var ute och körde var jag nära att ta livet av en mopedist. Och då menar jag riktigt nära! Jag skrek, pappa skrek och jag är säker på att den lilla mopedisten också skrek. Det hela var mycket obehagligt och bidrog till återkommande mardrömmar under natten då jag åkandes på en motorcykel körde slalom mellan en hord av mopedister. Det hela slutade med en otäck olycka där jag totalkvaddade min motorcykel, som till råga på allt inte ens var min utan lenkans pappas.

23 Oktober 2007

Tisdag tisdag tisdag..
Vaknade upp med träningsvärk i underarmarna (jag vet inte vad musklerna heter) och det kändes ju grymt skönt! Inte att ha träningsvärk utan att bara ha de i dem där i muskelerna jag inte vet vad dem heter. Men när jag väl kommer till jobbet börjar jag känna av lite mer muskler jag inte visste att jag hade och när dagen är slut har jag ont nästan överallt. Men ska man träna så ska man fan känna av det också.

Dagen har varit bra iaf. Lisa har medlyssnat med mig och tagit sina första samtal på PD. Hon är så duktig så! 
Imorgon är det fruktonsdag, Torsdag är det löning, Fredag är det pubkväll. Veckan ser lovande ut!


juste, såg ni Mitt i Nyllet igår? om inte så se det
här. tryck på Webb-tv och sen väljer du det programet som är sänt den 29 Oktober. (ja det är fel datum). Och om du inte vet vem Söder är så berhöver du inte se det.

so who's to worry if our hearts get torn when that hurt gets thrown don't you know this life goes on



har kollat på greys nu eftersom jag missar lite nu när jag är borta.
och det är så bra.
åhhåhå.

david gray - this years love.

ses om 2 veckor söta ni!

james morrison - the pieces don't fit anymore

image876


but sister its the opposite of halleluja!

130392-874130392-873130392-872

helgen innan löning kan ju vara lite tråkig; många har inga pengar osv.. och om det då inte finns nåt partaj att gå på kan man ju få det jäkligt trist om man inte tänker till lite! och det gjorde vi (läs emma?)
så vi hade en champagne-lördag igår. jag lisa emma.
väldigt trevligt! champagne, vin och lite vattenpipa. vattenpipan var ju ett jäkla projekt att sätta ihop! men självklart lyckades vi. så läste vi om 101 saker att göra innan vi dör! Tex så ska vi, när vi är i hollywoood, rita över Arnolds stjärna med vårt egna namn (man fick ta valfri stjärna, men arnold har jag ju aldrig gillat såå..)

130392-871 En himla fin vänskap. Från olivers sida mest, dock.

Jens Lekman - the opposite of halleluja

Of all the churning random hearts


Jag tror jag kan komma att trivas väldigt bra på vårt boende på safarin. det verkar väldigt härligt där.
Helst av allt på safarin vill jag se en myrkotte:
 dom är ju hur söta som helst!

The Shins - sea legs
magisk låt.


21okt

Jag har inte tagit det såhär lungt på flera månder och det känns så grymt skönt.
Idag har jag och Jonte åkt hela vägen hem till Lisa och sen hela vägen tillbaka till Årsta, ätit middag, ätit godis och kollat på 28 dagar senare. mellan middagen och filmen så sov jag lite också. det tar på krafterna att göra ingenting.

Jag har precis kollat på en massa gamla bilder. Bilder är bra men samtidigt så ångestframkallande. Jag hatar mig själv för att jag är så dum och kollar på dem. Hur dum får man vara?

image870
Sommar i Italien 07

sommar sommar sommar

130392-869 
Jag har lite sommarlängtan för tillfället. det råder man bot genom lite vattenpipa, vin och vänner tror jag. så därför ska jag snart åka iväg.

måndagmåndagmåndag längtar jag ännu mer till! det är visst 30 grader i Hoedspruit. tråkigt va? ^^

Lucky Star

Nu blir jag tvungen att säga emot Ida. Alla utgångar är absolut inte likadana. Det spelar visst roll vart man går och igår hittade i alla fall jag och cissi vårt nya favorit ställe. 80's @ Marie Laveau was tha shit. Jag hade stört roligt. Stämningen här är helt annorlunda än på berzellii och klaras. Här slipper man dom där fulfulla fjortistjejer som ägnar kvällen åt att jaga mingelfotografer, ni vet dom där som hånglar upp första bästa tjejkompis bara för att få ta del av det eftertraktade utrymmet på credd.se. Och man slipper se de finniga backslickpojkarna, dom där som skulle göra vad som helst för en minut i den där alltid så överskattade vipen och då kaaanske få bli liiite nedsprutad av cham.. eller egentligen, vad som helst går bra. Bara man sen kan gå ut på dansgolvet med en nu helt genomskinlig vit skjorta och stelbent hoppa upp och ner "to the sound of Pakito". Allt sånt slipper man här och egentligen, bara det är värt 100 spänn i inträde. En miss var ju att jag aldrig insåg att det var en drinkbiljett jag vunnit, och då för den slående likhet av madonna jag kvällen till ära lyckats uppnå. Jag trodde det var någon som delade ut flyers.. läste ju aldrig ens på lappen.. DAMN. Det var först idag när Lisa berättade om att hon vunnit en drinkbiljett för bra klädsel jag insåg mitt misstag. Men men, kul att vi vann! Vi hade ju trots allt gått in för temat och det ordentligt.



På bilden i mitten ser ni två av våra kära arbetskamrater. Härligt med nya ansikten i bloggen för en gång skull va!

jävlaonödigt

jag känner mig hyfsat utvilad nu faktiskt. Jävligt skönt att komma hem tidigt och väldigt oskönt att jag gick från mariatorget till slussen i mina jävla klackar, det gjorde ont i fötterna.
Igår var ingen bra dag, jag var hur otaggad som helst och jävligt trött. Alla utgångar är ändå likadana. spelar liksom ingen roll vart man går. det är alltid samma sak. Tragiskt nog börjar jag tröttna.

Nu ska jag sluta vara bitter. nästa vecka blir en bra vecka, det VET jag. jag längtar nästan..


puss och kram nu åker jag till årsta.

människor ramlar runt på stan människor ramlar på precis som du å jag!



den här låten gör mig glad. har även läst att han är full i videon.
han ser jävligt bra ut varje fall.

nu ska jag in till stan å göra den osäker!!

do you wanna be an indian?

chraa chraa indian!


trött

imorgon är det fredag och det enda jag längtar efter är att få sova. jag är så jävla trött.
Jag borde städa och jag göra en väldans massa saker, men jag orkar verkligen inte jag är helt enkelt för trött.
Eftersom jag har varit såhär trött ända sen jag började jobba så har jag kommit på att jag kanske borde göra något åt saken. Håll i er nu alla läsare.. JAG ska börja träna. Jag tror nämligen att det är lösningen på alla mina problem.

Lisa kommer döda mig imorgon om jag inte har kommit på den perfekta outfiten tills imorgonkväll. men då får hon väl göra det då för nu är jag för trött för att ens orka bry mig. Jag har dem kläderna jag känner för och så får det vara med det.

snälla rara Gud (om du nu finns vill säga) gör så att nästa vecka går jättesupermega snabbt. Jag vill ha lön och en helg där jag kan spendera dem på (fast egentligen ska jag spara dem).


hoppas ni får ett redigt ligg imorgon. det är ju faktiskt fredag. hejs.

071018

allt är skit idag. det är jävla dålig dag idag. allt känns bara sämst..
en halvtimme kvar till min sista rast, det är iaf lite uppiggande.

allt känns väldigt deprimerande.



Cissi! jag har äntligen hittat en Rocky tidning till dig :)

hey you

jag har sveriges tråkigaste garderob. jag lovar. fula, värdelös kläder. och inte har jag råd med nya heller eftersom jag sparar till våran resa i vår.

börjar dessutom bli förkyld/sjuk IGEN! mitt imunförsvar är alltså även det värdelöst.

men hairspray var en mysig o rolig film.


*S.A.K = stackars mig.

*summan av kardemumman.

en dag som denna kommer aldrig igen

Det känns som om det har hänt nåt ovanligt idag, men hur mycket jag än tänker så kan jag inte komma på vad det är som gör så att det känns så annorlunda.
Imorgon är det i alla fall onsdag. Det finns inget bra med den dagen.. eller jo juste! jag och Cissi ska ju faktiskt på förhandsvisning av filmen Hairspray. Den har fått väldigt bra kritik så nu hoppas jag verkligen att den är så grym som dem där filmkritikerna säger.

Jag kom och tänka på en sak idag. Hur blir det med våran klassreunion? det skulle ju vara kul att träffa klassen nu. Vissa har man ju inte sett sen 1 Juni och det mina kära vänner är väldigt lång tid.

det känns som om jag jobbat i en evighet nu och det känns som en evig evighet kvar till 30 Mars.

(eftersom alla andra bloggerskor i detta land just nu kör på videobloggning så tänkte jag och cissi också börja med det. fast bara fyllevideor. det blir väl kul?)


Hångel

o lé o lé olé

Igår var han där igen! Den där kinesen som stirrar. och ler. Nu börjar jag seriöst bli rädd för honom. Han går av och på vid min busshållplats och jämt så stirrar han och ler. Igår åkte vi samma buss från centralen. Han sätter sig en 2-3 säten snett framför mig och hela tiden så vänder han sig om, stirrar, och ler. Där sitter jag stel som en pinne, livrädd för att han ska gå fram till mig och, vad vet jag, säga något?! Så när den leende kinesen går av sitter jag kvar. Jag vägrar gå av på samma hållplats som honom. Den leende kinesen ser ledsen och förvirrad ut när han ser att jag sitter kvar på bussen. Nu är det jag som ler. I såna här situationer är det skönt att bo mitt emellan 2 hållplatser. Dessutom bidrar det till en mer omväxlande vardag. Jag har två vägar att välja mellan! Mitt liv är ett äventyr! I alla fall, jag har aldrig tidigare varit rädd i mitt område. Jag gillar inte det här.

jag hade hoppats på något, hoppats på nååååågooooot!


6

det är kul att kolla på astrid lindgren filmer nu när man blivit lite äldre. man ser dom på ett helt annat sätt. jag upptäckte tex att kato är saruman! han är bra på att spela elak helt enkelt?

jag är jävla hungri. sen mår jag jävligt illa också, har gjort hela dagen, så jag kan inte äta. det suger.

det suger även att ha dålig syn. man blir ju ruinerad! hejdå 4000, fick jag säga idag. eller nej.. 4500, köpte linser också. varför kostar det så mycket att ha dålig syn? jag har ju inte valt det själv.

om 1 vecka är jag på väg ner till sydafrika! resan dit kommer ju vara mindre rolig. den kommer ta typ 1 dygn med mellanlandning och så. det är rätt tråkigt att flyga kan jag tycka. men faaan vad jag längtar tills vi kommer ner nu!!

jag och emma kanske får ta å bli kulturella den här veckan.

oliver ska få en lillasyster (nästan helt säkert!)




against the baseball bat no on has a chance / C

christian bale

 
såg the prestige idag. den är helt okej. dom trollar lite, bråkar lite,sen händer massa konstigheter. jaja, se den. men jag blev mest av allt inspirerad att se en annan film när jag kollat klart på the prestige så nu har jag laddat hem mio min mio! den är ju faktist jäkla bra (vad jag minns!) och chrisitan bale va ju söt redan då som mio's kompis jum-jum.
 


MADONNA!

Eftersom lisa blir så ledsen när jag är otaggad så tänkte jag nu tagga till lite. Fredag kommer bli skoj och jag ska väl kunna hitta nåt som påminner lite om Madonna på 80talet (eller så kanske jag kör hela vägen ut, man vinner ju faktiskt sprit!). Allt för dig nu, Lisa!

jag är så trött så jag nästan dör. det är helt sjukt faktiskt. jag ska nog gå och lägga om en halvtimme eller så.
och så råkade jag lova att jag ska vara med på innebandyn nästan vecka, jag tror inte jag kan komma undan med fler ursäkter så jag får väl helt enkelt visa mina skills i innebandy. jesus, dem kommer aldrig vilja spela mot mig efter det.

Puss!

bilder



Ja cissi fastnar på bild helt enkelt.
Som sagt var det en rätt ok kväll, det var skoj att dansa lite iaf.

Imorgon är det måndag igen. Det är alltid måndag? konstigt..
Ha en bra dag.


Dagens:
Hoffmaestro - Seize the day

0416

Nu är jag hemma. rätt okej kväll, men ändå rätt tråkig om jag ska vara ärlig. känns som om jag slösat bort pengar på ingenting, men jaja så kan det bli ibland. Träffade iaf Martin från jobbet, det skulle ju kännas väldigt konstigt att inte träffa NÅGON från jobbet på en hel helg.. haha (kom just på att jag träffade viktor igår, så det har fan varit jobbfolk hela helgen lång)

jag tänkte på olika ärr jag hade på kroppen  idag och kom på att vissa är riktigt gamla och sen när Cissi kom hit pratade vi om Emmas vänskapsring.. och det ena ledde till det andra. Jag fick lite smått ångest, som vanligt.



Hoffmaestro - Highway man

My shoes!



dem var grymma igår.

Can't you feel it honestly?

fjärde gången jag såg dom igår.
och hoffmaestro är fortfarande helt jävla suveräna!
längtar till deras cd the storm kommer ut i november.
alla står och dansar galet till alla låtar och till im not leaving now (första gången jag hörde den live btw) gungar man lite sådär gulligt i takt till musiken. & melos röst är ju..så jävla bra!

vad händer ikväll?

Bevara oss från gatuvåldet

Nu sitter jag här redo för en ny fredagkväll. Det ska bli riktigt kul att se Hoffmaestro, det är faktiskt tredje gången nu.

Efter jobbet åkte Jag och Hanna till Kungsträdgården för att vara med på manifestationen mot våldet som härjar i staden. Det var riktigt fint, speciellt när Shirley Clamp kom upp på scenen och sjöng. Tjejerna brevid oss stod och grät. allt var sorgligt. Kul iaf att 10.000 pers var där. vilken grej den där Anton har lyckats med, Himla söt kille det där.
Så slåss inte ikväll. lova? (eftersom jag vet att vissa av mina kära vänner kan få för sig att slåss)



Trevlig kväll! Puss

We dont need to behave ourselves, let us not behave

sonny j - cant stop moving


yes så var det fredag igen då.


They say I look like Elvis Presley. The king is alive!


underbart! nu ska jag sluta tjata på folk om att se heroes..jag börjar mitt skins-tjatande istället..
SE SKINS! jäklar vad underhållande det är.

get up and dance

Vi försöker just nu bestämma oss för ett resmål. Undra hur detta ska gå!? just nu vet jag inte riktigt vart jag vill.
usa skulle ju va koolt, men även en massa annat. får se hur allt artar sig. jag hoppas iaf att vi sitter på ett plan i Mars påväg till vartvinuska.

Det är redan torsdag och jobbet går ju bättre än nånsin, vi har inget att göra så vi tar rast hela tiden. det är faktiskt rätt så mysigt på jobbet.


image856
Justice - D.A.N.C.E   ...lyssna

daft punk is playing in my house!

jag kom på att jag är jävla romantisk av mig.
jag har ju gett ida ett blandband (cd) en gång. 3 kanske 4 år sen.
många bra låtar som betydde nåt. 
eller?
där ser ni hur romantisk jag kan vara, ni som säger motsatsen.
hur romantisk som helst!

some indulgence

Favorisering i sin renaste form. Lisa, Theo och 2 andra nötter har fått någon slags befodran. De duktigaste medarbetarna på svaab har nu blivigt utvalda och beordrade att extraknäcka lite på "andra sidan", dvs PD(läs Idas avdelning), runt jul. De har fått utökade arbetsuppgifter, kanske även utökat med cash, vem vet. Inte dom, inte jag. Hur som helst känner jag mig nu lite bitter. Jag vill också! Men det blir bara att hålla masken och fortsätta smöra, fast egentligen drömmer jag om att sjukanmäla mig. Det skulle vara drömmen att för en dag bara få ligga kvar i sängen och för en gång skull få gå upp efter det att solen gått upp. Att få slippa stå upp hela vägen till centralen för att väl på plats tvingas springa till Vällingbytuben, bara för att där återigen få stå en bit till. Och jag behöver inte små 40-åriga kineser som småleende sitter och stirrar på mig hela vägen hem! Att få slippa det bara en dag skulle vara som h e a v e n   o n   e a r t h.

En annan tråkig sak idag var att det inte blev nått snökaos. Jag gillar kaos. Jag gillar att se på när en hel stan kämpar mot naturens krafter och på alla sätt, som stockholms kollektivtrafik erbjuder, försöker ta sig hem. När du själv inte har bråttom är det riktigt underhållande.

En sak är kul idag och det är att lille David blivigt stor. Han kan nu själv gå in i vilken ica-boutique som helst och köpa 3,5or till orminges alla förortskisar om han vill. Grattis till dig! Till hans ära bjuder jag på en av de 1000 låtar han skickat till mig under de senaste åren.
Enjoy.

en tråkgi dag

tjoho. fyufan vad tråkigt jag har. det finns typ ingenting att göra på jobbet. telefonerna ringer inte, mailen på HJ är för svåra och fellan har gjort alla kuponger och reklamationer. jesus.

nästan vecka ska lilla lisa lära sig poem. duktig hon är.


Imorgon är det helg. ska bli så skönt. mysmys!


klart jag måste blogga om det

det snöar ute! eller mer snöregnar.
jag längtar efter jul..måste nog kolla på love actually nu. en av världens bästa filmer, speciellt vid julen.

ska dra ut visdomständerna 23 november. då ska jag få nåt som jag blir lite "rolig" av, som tandis sa. måste ha med mig nån också eftersom jag kommer vara "flummig" & "groggy".

mat.

Absinthe Makes the Heart Grow Fonder

det är ungefär 1+ grad ute nu.
kallt!

if you see Her, say hello.

ibland kommer såna där dagar när allt känns sjukt tråkigt.
man väntar på att nåt ska hända.
man känner sig otålig över att det inte händer.
fast man vet inte vad man väntar på. man vill bara att nåt ska hända.
men man gör knappast mycket själv för att det ska hända. man väntar bara. värdelöst är det, banne mig.
man väntar på att helgen ska komma & hoppas på att något bra ska hända och kan förändra ens rastlösthet.
vad som helst kan hända. ingen vet hur imorgon ser ut.
fast jag kan lova er att jag imorgon halv tolv är hos tandläkarn (om inget oväntat sker innan dess)
& töntigt nog har jag tandläkarskräck. så det är synd om mig. kommer ligga och gråta, kallsvettas & ligga stel som en pinne i den där förbannade stolen.
bajs.


John Mayer - waiting on the world to change
that jealousy, that bitterness, that ridicule

grått och tråkigt

image855


Lars Winnerbäck - Jag har väntat på ett regn

BURN ME UP

Igår kände jag att jag bodde i händelsernas centrum. Jag sitter på bussen från centralen och det första som syns när bussen svänger runt hörnet är en helt avspärrad tvärgata, fylld av diverse utryckningsfordon. Det framgår tydligt att här är det något som har hänt. Som de normala människor vi är sitter vi samtliga resenärer som klistrade mot rutorna för att försöka få syn på nån skadad människa. En kapad arm eller ett srubbsår spelar ingen roll. Vad som helst duger! men som vanligt syns ingen till, trots hysterin som tycks råda. Resan fortsätter och snart är vi ute på centralbron. DÄR. Mitt på bron står en personbil. Och den brinner! Ingen gör något! Ingen brandbil eller liknande syns till. Det känns lite som Harlem eller nått annat getto, det har jag sett på film. Där brinner bilarna jämt och ingen bryr sig. Snart nådde vi Tyresö och lugnet la sig i den lilla bussen. De inskränkta förortsborna var glada över att va hemma till sina villor och volvos igen.

we're gonna have a party in here


på fredag är det hoffmaestro som gäller.  på kulturhuset.  kom med!! kostar bara 20:- om jag inte minns fel.
och det kommer bli fett.
som alltid när dom spelar.
ni har ju säkert ändå inget roligare för er på fredag, eller hur? nä precis.
hoffmaestro. kulturhuset. nu på fredag.

if you got some smoke to spare me and my girls will be right there


(sonny j - cant stop moving)


9 oktober 2007

En lika slapp dag idag också. Jag och cissi tog en liten runda på götgatan efter jobbet, snygg var hon i sin nya färg! och dem på jobbet har sagt att mitt är fint, men jag tror dem ljuger. dem jävlarna.
 I helgen måste vi iaf prova på hur det är att festa som brunetter. det kanske är annorlunda?


Det är så jävla hemskt och sjukt. jag kan fan inte förstå. Hur fan kan man vara så jävla pantad? fan vad arg jag blir.
 


image854

times they are chaning

130392-853
jag har föresten inte bara klippt mig.
jag har färgat håret.
fan vad ovant det känns.
jag har varit blonding HELA jääävla livet. en gång i 7an gjorde jag en lite omvandling och färgade underhåret lila. såg förjävligt ut (såhär i efterhand, då vare aaas koooooolt..)
jag är alltså brunett nu. ovant som satan så jag vet inte än om jag gillar det eller inte.
jag ser även vindögd ut på bilden ser jag! whey!

brunhårig

jaha och så fanns det inga fler blondiner på den här bloggen. Jag och Cissi har färgat håret. förstår ni andra hur stort det här är? Cissi av alla har liksom blivit brunett. den blondaste av oss alla nästan..

förövrigt så har det varit världens slappaste dag idag. helt sjukt. jävligt tråkigt också. jag ser nästan framemot när jag får svara i telefon igen (jag borde inte alls säga så).
fast det är bara tre dagar kvar på utbildningen nu, sen får jag sitta på 2 jävla system istället. jaja, det blir nog bra.





herregud. hur ska jag kunna ha den här fula färgen? förjävligt. hemskt. tragsikt.

You're so self-satisfied I don't need you



freddan kunde göra bra låtar. sen passade han i kjol, högklackat & smink. It's strange but it's true
i want to break free.. bohemian rhapsody..dont stop me now... lyssna på dom låtarna!


föresten.. jag har klippt mig!


Psyko

Idag mår jag dåligt. Psykiskt dåligt. Jag har så dåligt samvete för att jag är så självisk och inte skriver upp mig på samma raster som Lisa. Jag är en ond figur och jag sliter för att ingen ska märka, men ibland blir det för mycket och den lilla röda djävulen på min axel tar över och låter alla veta vilken elak människa jag är. Och var är den där Joel när man behöver honom. Jag måste ju byta lunch med honom, med någon! för att må bättre. Jag vet inte om det är för att det är måndag. Att det kanske är därför jag idag känner mig så förvirrad, nervös och fylld av dåligt samvete, men det finns inte plats för bortförklaringar. Nått måste göras. Kanske blir det presenter till de drabbade men jag vet att materiella ting inte kan reparera skadorna jag åstadkommit.

midsommar

image852

Här sitter vi tillsammans och firar midsommar.




David Gray - Sail away with me honey

cause we'll never be wrong togheter


jag har skaffat mig ett husdjur; Karin.
på facebook.
nu är jag besatt i att få karin klappad, matad och att hon ska vinna race.
jävla facebook.
men karin är varje fall fruktansvärt söt. kolla bara:


blont blir..?

det kommer ske en förändring, en rätt stor förändring och jag pratar inte om mig själv. OJOJ. spännande.

19:10 söndag

tragiskt..helt sjukt! 

sweet child o'mine

130392-850 
ollietrollie

god morgon!

jag kan verkligen inte sova när jag druckit.
jag har läst att det är för att kroppen har alkoholabstinens.

förövrigt drack jag kanske lite för mycket igår? det var dom där shottarna absint tror jag.
lisa drog nog med mig hem vid halv ett. tror jag.
stora minnesluckor har jag.
minnesluckor är en slags hjärnskada. 

en kropp med alkoholabstinens och hjärnskada. det låter väl härligt? 


TACK LISA! utan dig hade jag kanske somnat på en busshållplats? eller gått ner och festat med grannarna...


lördagkväll

klockan är nu 21:10 och det är Lördag. Jag är trött och otaggad.
Tanken var att jag skulle gå ut med dem andra, men nu orkar jag faktiskt inte. Det känns onödigt jobbigt att åka till hem till Hanna och det känns ännu mer onödigt att åka in till stan (nykter) för att möta dem där istället.  

jag saknar den gamla goda tiden. det känns som om det är flera år sedan.. men nä det är faktiskt bara två. tänk så bra allting var då. allt var grymt.
Sourz, vilka tider!

image849


(på måndag blir det mer utbildning. jag kommer längre och längre på PD. vilket skämt)

i can be your hero babeeee!

                              
mmm men börja kolla på heroes nu då ni som inte gör det även fast jag sagt till 100tusentals gånger (IDA!)

he doesnt look a thing like jesus


nya albumet är bra. tack för det!

So fuck forever
If you don't mind
I'm stuck forever
In your mind, your mind, your mind,
Do you mind?

föresten! det är bara två veckor kvar tills jag åker iväg till sydafrika! väldigt härligt.

föresten2! jag rensar garderoben nu. kommer säkert bli typ 50 kg kläder jag inte vill ha längre.

I will keep calling you to see

Ooo, bra dag idag kidz! Veckan är över och dagen bestod bara av bra saker. Det började redan runt lunch-tiden då jag blev medbjuden på älgjakt.
Gubbe ~70: Hej jag vill ha tillfällig eftersändning av posten, jag ska på älgjakt en vecka här snart! Ska du med?
Jag: Ja jo men visst, det låter ju spännande.
Gubbe: Ja men det är klart du ska med, har du bössa?
Jag: Nää...
Gubbe: Ja men det ska vi väl kunna orda! Du får låna en av mig. Frugan ska ju också med och hon lagar så god mat förstår du.
Jag: Jasså du.
Gubbe: Jajja! Och du får eget rum i stugan där uppe också, det är fina grejer det. 
Och i den andan fortsatte dagen.

Efter jobbet drog jag till elgiganten och införskaffade mig en ny mobil. Inte alls den jag planerat att köpa men det här var nog ett bättre val. F.ö. har jag många synpunkter på den här såkallade mobilmarknaden. Jag tror inte tillverkarna insett hur stor roll utseendet spelar i valet av ny telefon. Ingen bryr sig om du har 1000 olika funktioner!(för helt ärligt, vem försöker du lura? aldrig att du får användning av alla de där 1000 funktionerna) det enda som syns är ju ändå bara utsidan. Är det så svårt att kombinera de personliga egenskaperna teknisk färdighet och öga för design hos dagens mobilarkitekter? Tydligen. Hur som helst, idag var jag tvugen att förtränga mitt begär efter fashionabla girl-gadgets och välja funktionen framför utseendet. För visst kommer jag i framtiden ha större glädje av en walkmanmodell, än en fjollig gul tjejmobil.



Imorgon ska avståndet mellan oss åter igen vidgas till 50 mil. Kanske dröjer det ett år till innan vi ses igen, vem vet.


full glad och kool


är vi på bilden. och i verkligheten inom en snar framtid!

en vacker dag..

jag ska köpa mig en digital systemkamera. det ska jag. en dag ska jag det. helst snart.

en himmelsk drog



jag gillar satsumas.
så ni vet.
fast namnet på frukten är ju fan inte vackert.

Kanelbullensdag!

Vilken bulldag det har varit idag! en såndär mysig härlig dag.
Malin sa redan vid första rasten att det behövdes införskaffas bullar och sen bara nån timme efter så får vi ett mail om att bullarna kommer in till fikahörnan vid 14 tien. vi blev lyriska ska jag allt tala om.

Jag och Hanna bestämde på bussen att på Lördag blir det utgång och då lär Lenkan bli glad också, hon och hennes fylleslag? Hanna berättade om skogsvandringen dem har planerat för lördag dag. Det låter ju as mys hörrni..

3 veckor kvar till den riktiga löningen. tjo! grymt.

(fick även reda på att Poyan var bartender på KK i fredags när vi var där. jobbigt att jag inte kommer ihåg honom. jävligt jobbigt)

"se upp för stupet! vilket stuuuuuuuuuuuuuuup?"



Det här satt vi och skrattade åt på rasten.. humor!

i don't ever want to hate you so don't show me your bed

pipers ringde igår på kvällen och ville att jag skulle jobba idag och resten av veckan så det var bara att sätta sig på tåget tidigt imorse och bege mig hem till sthlm igen.
tåg är ett skönt sätt att färdas på kan jag tycka ibland. imorse tyckte jag det.
nåååja. nu är jag hemma igen.
& snart helg.
typ ensam hemma.. vad gör man av såna sällsynta tillfällen? förslag?


arctic monkeys feat dizzee rascal - temptation greets you like your naughty friend.

"välkommen till Privata Affärer, det är Ida"

den där börje brus.. han rniger hit mest hela tiden! andra gången nu faktiskt.
jävla fel på den där prenumerationen.


jahaja. men hur har ni det idag? är det bra eller? själv sitter jag här och svarar i telefon.

tjohej.

Nej jag känner ingenting aldrig igen

Världen är så sämst! Jag blir så ledsen när små rödklädda munkar blir dödade för att dom värnar om demokratin och jag blir arg på kina som skiter i allt! Kina, som fortfarande är ett dålig diktaturland, har veto i FN. Några få länder har veto, typ USA och Ryssland. Varför just dom kan man ju undra. Jo för att dom har kärnvapen och skulle antagligen behandla oss andra som kokta ägg i en mikrovågsugn om dom inte fick sin vilja igenom. Inser ni vad hopplöst det är! Ingen mening att bry sig ju när det enda som väntar är en ägg-behandling. Och hur sjuk är inte världen som publicerar bilder på döda människor hela tiden. Det borde räcka med att säga vilka som dött, bara sjuka människor kan vilja se det! Men tydligen är alla sjuka utom jag. Nä idag är jag väldigt irriterad på världen så om munkarna i Burma läser det här så ska ni veta att ni alla är välkomna hem till mig. Vi kan sitta och filosofera över en kopp te, tända lite rökelser och göra vad nu munkar än gör.

precis just sådär



jag tycker synd om mig. jag gör verkligen det.

Dancing at discos Eating cheese on toast Yeah you make me merry make me very very happy

så..första oktober idag. "tiden går fort", yeye vi vet.
sitter just nu i örebro och lyssnar på sån där musik som får en att önska att man kunde sjunga, skriva låttexter samt spela ett flertal olika instrument.
vädret är sämst. grått. regnigt. trist.

nåja, första oktober alltså. Grattis Ragnar och Ragna. ni har visst namnsdag idag.
Kina, Nigeria, Cypern och Tuvalu har nationaldag idag. grattis på er också.
och för X antal år sen (331 f.kr) besegrade Alexander den store  perserkungen Dareios III i slaget vid Gaugamela.
1913 var det en tågolycka vid getå 1 oktober.
sen kan vi även gratta Sir Robert Smirke som föddes denna dag. på 1700-talet,

eller så skiter vi i alla gratulationer och tråkiga saker som hände den här dagen och lyssnar på
kate nash.
måste även lyssna igen daugava. har inte hunnit höra alla låtar så nu ska jag göra däää.

hejs.