Flicking through a little book of sex tips

nu är det valborg och jag är bakis. imorse när jag åkte hem från ida mådde jag så sjukt illa trodde att nattens mat skulle komma upp när som helst. trevligt!
har försökt bli lite mindre bakis och det har väl gått så där.. får helt enkelt ta mig en återställare hos ida och hoppas på det bästa! efter ölspel och lite vattenpipa kommer jag förhoppningsvis vara på topp igen! tjoho..

herregud jag är helt skakig.gå iväg dumma bakfylla! ÄSH! förra året klarade jag att dricka hela valborgshelgen..tor-sön var en dimma..




arctic monkeys - fluorescent adolescent


mycket på en och samma dag

vilken helg hörrni!
igår kände vi allihopa för att kolla på fotboll. Hammarby - BP och vilken match det var. VILKEN SPÄNNING! eller så var det inte så? 4-0. Jag säger bara 4-0. Men huvudsaken var ju att Hammarby vann och att
Petter Andersson gjorde dem två första målen.
Efter denna match åkte jag hem till Syster Elin. Hon+ pojkvän tvingade upp mig på hammarbybacken. När vi väl kom upp och ser utsikten så var det ju självklart värt det. man ser över nästan hela stan.. och vi började självklart prata om tiderna när vi var små. jaaa, men iaf! ner för back(jäveln) igen och så bjöds det på mat. TACK.
MEEEN. trodde ni att min dag var slut här? icke. Efter all mat/godis/filmtittande så ringer jonte och tycker att jag ska komma dit och visst tänker jag. Sagt och gjort. jag åker hem till Jonte och jag väntar mig värsta partyt men fan heller. John och Jonte spelar tvspel, Robban och Cissi är fulla och Bobbie springer(?) omkring och skryter om sina 786.75 kr han precis har vunnit.
vi tar oss några glas iaf och röker lite vattenpipa.Helt plötsligt blev klockan två och jag och cissi ville åka hem.
När vi kommer till Gullmarsplan inser vi att sl.se har ljugit. Tunnelbanan går ju fan inte alls? det kunde ju vi ha räknat ut med tanke på att det var söndag, men vaaadå?
vi tar nattbussen hem till mig och här slutar min otroliga SÖNDAG.

"SLICKA MIN VAGINA!"

Idag är det valborg. Solen skiner på höns och kaniner! TJOHO!!



Piggelin

Holy gosh vilken häktisk helg. Mina ben viker sig under mig och ögonlocken håller på att förlorar matchen mot naturlagen; dragningskraften.
Först vill jag än en gång gratulera Anna Lenksjö till studenten. I fredags bjöd strandvägen 83 A in på en hejdundrande buffé och ett tårtkalas som hette duga. Dock failade vi samtliga blivande studenter totalt då det vankades allsång (den här s.k. studentsången, har den ens en melodi?) Present toppen bestod av smycken och porslin och sånt känns ju alltid rätt!(?) Efter att ha suttit uppe halva natten för att plugga på ett fuckinpsykoprov var jag alldeles för trött för att joina de nyblivna studenterna ut i stockholms nattliv, så jag tog helt sonika min cykel och rullade hem. Hejpa.


130392-284


Så, 45 timmar senare sitter jag nu här och jag har hunnit med så stört mycket att mitt huvud är helt överfullt av intryck. En viss tendens av illamående tycks heller inte vilja gå ur. Och någon nämnde att det tydligen är valborg imorn också.

VÄÄÄNTAT SÅÅÅ LÄNGE PÅ JUST DEN HÄR DAAAAAAN!

ja men fy fan, idag ska vi leka fotbollshuliganer!

kenta - just idag.



en lördag.

snart ska jag bege mig mot st. eriksplan men först måste jag skriva ett litet inlägg.
jag kollade på Jönssonligan imorse. Harry! vilken jävla kille alltså. "slå er ned, känn er nedslagna" hahaaaa..

Imorgon är det en tråkig söndag men på måndag blir det festligt, hoppas jag. vet aldrig vad livet har att erbjuda. får helt enkelt se vart vi hamnar. det kanske blir en favorit i repris (alltså tyresö).

hejsvejs. jag ska gå om 6 min. OJOJ. jag kanske borde byta kläder..?

And it's all in my head

jag är lite trött. måste sova för ikväll ska jag JOBBA! (ni läste rätt!) hihi. ida ringde och fråga och jag är inte så dum att jag säger nej. min plånbok vill ha pengar. speciellt som jag var i stan idag....
nej sova vare!

cus i'm Mrs. Brightside!! jääääh.



föresten så är dagens, helgens och hela nästa veckas låt e3as egna reeeeeemix.
HEEYMACARENAYMCACALLONME.  låter så bra så braaa!

TÅRTA med sylt

hörrni tjejer, ska vi börja med tårttävlingen igen eller? och om man vinner så får man nåt, för annars är det ju ingen mening med det hela? så mycket besvär för ingenting annars ju.. Hm. tänk på saken iaf.

"Hon är så söt när hon sover"

när jag var påväg hem från Cissi ikväll så kände jag att det luktade sommar. så jävla underbart! den doften var det länge sen jag kände.
På måndag är det Valborg. Det känns så konstigt? alla andra valborg har varit himla speciella "ååh vad vi ska göra på valborg?" inget sånt det här året, helt plötsligt var det valborg. Det kanske känns annorlunda för att vi har så mycket annat att se framemot. Alla skivor, mösspåtagningen, studenten.
Två år sedan hade vi mysigt hemma hos Becca och sen gick vi ner till fornudden. gick den långa vägen hem till Oliver. Jag skrapade upp hela ansiktet i asfalten. ja så kan det går när man går första året på gymnasiet. det var tider som känns alldeles för långt borta. Just nu vill jag ha det som var då. Det kanske blir så på måndag? vi får väl se helt enkelt.


snart är det e3a's skiva och vi ser verkligen framemot den. Hoppas det blir sjukt kul och att alla 300 pers kommer! men höga förväntningar på en kväll brukar inte sluta så bra.. kanske ska lugna mig lite?



kvällens låt:
Bo kaspers orkester - hon är så söt


Jag bet min tunga när du log

egentligen ingenting att skriva fast kanske mycket ändå. men inget jag orkar, för jag vet inte hur jag skulle skriva det. för egentligen är det mycket i mitt huvud men det är för mycket och jag förstår det inte, så därför kan jag inte skriva..komplicerat? 
 4 dagars ledighet är jag värd.
har varit med ida idag, köpte en studentklänning till henne (GUD VAD SNÄLL JAG ÄR!) sen köpte vi mat, godis och brownies. tjocka blev vi, sen var vi tvugna att skriva idrotten så nu är jag ensam.

upplever någon slags deja vu för tillfället. 2 år sen, borde man inte lärt sig? nänä. hej. svårt va? 
 & det är lika jävla onödigt som man kan tänka sig, men jag rår inte för det. det är så det är. det är ju inte direkt så att jag vill det. TJAFS, som johan carlsson skulle sagt.

allt jag ville säga
glömde jag i kväll
allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv
alltid för mig själv
kent - 10 minuter (för mig själv)

wennbergs poesi

"men vad är det egentligen som gör sommarlovet bra? är det brudarna i korta kjolar och brunbrända ben eller kanske dom tuffa turkarna i sina nercabbade mercor? eller är det känslan av att kunna spela fotboll inpå småtimmarna för att sedan gå hem och återigen se solen klättra sin stilla gång? solens strålar väcker tonårsparet som tillbringat natten tillsammans på gräsmattan, som sedan tittar på varandra med trötta ögon och ler. han behöver inte säga något, huvudsaken är att han ler. där, precis som här, spelar det egentligen ingen roll vad han säger, för hon vet fortfarande att han kunde sina grejer..."


träffade
Martin påväg till skolan imorse och han tyckte att jag skulle läsa hans senaste inlägg. sagt och gjort! Vilket jävla inlägg. det var fint ska jag säga..

5 ½ vecka kvar..

Igår var jag på skiva med Carro på Berzelii bar. Det var Emelies och lenas skiva (infokomp gymnasiet). Det var kul att träffa gammalt folk och höra lite härligt skvaller om allt och alla. Kl 2 var jag trött och begav mig hem. Började ju faktiskt 9 idag!
klassen var samlad för att prata ihop oss om mösspåtagningen som är på onsdag 2 maj. Rektor Boman kom på besök också och pratade om allt skoj nu som händer dem sista veckorna. jag fick ont i magen och har nu världens ångest.
Mösspåtagning, kaveln, balen, studentdagen. det kommer bli så sjukt jävla kul allting! Jag och Mia är även med i "balgruppen" eller vad fan man ska kalla det för. Så om ni vill sitta brevid nån speciell på balen kan ni ju alltid muta mig eller Mia.

efter en seg dag i skolan åkte jag hem till Jonte. Sov i hans säng i nån timme, kollade på fotboll och sen åkte jag hem. Kul sällskap, verkligen! haha
träffade även Frey och Nicklas i gullmars. dem försökte få med mig på skiva, men icke! inte idag igen. jag måste fan prioritera.

Imorgon och på lördag ska jag jobba. I helgen kommer studiebidraget!

Johanna ska fixa mitt hår innan balen. så nu var det kirrat också! tackar.


dagens sollåt:

fibes, oh fibes - can't be so

peace and love 28-30 juni

Kollade Hultsfreds nya bandsläpp när jag kom hem idag. Inte mycket att hurra över. Tur då att Peace & Love har riktigt bra artister. Det kommer ju bli så jäkla kul!


Babyshambles
Backyard Babies
Billie the Vision and the Dancers
Bo Kaspers Orkester
Magnus Tingsek
Mando Diao
Marit Bergman
Melody Club
Sahara Hotnights
Salem Al Fakir
Snook
The Ark
The Sounds
Timbuktu & Damn!
Timo Räisänen
Veronica Maggio


Droppen

Få saker kan göra mig så arg som SL och dess pack till chaufförer. Och det faktum att hela dagen har vart dålig gjorde inte mitt humör bättre. Dagen började med att jag på väg till bussen höll på att trampa på en död fågel. Sen fick jag G på naturprovet(fast egentligen, vem försöker jag lura? ingen chans att jag hade fått vg). Sen hällde mina illasinnade klasskamrater grillkrydda på mina raggmunkar, så dom typ inte gick att äta. Sen gick jag omkring hungrig i Farsta Centrum, nån timme sådär, jag har haft bättre stunder. Men sen, SEN! Droppen. På väg hem från danscenter.....


Till: SL

Ämne: Klagomål


Tunnelbanan mot gullmarsplan, gröna linjen, är något sen. När vi når perrongen blinkar det för att visa att buss 875 ska avgå om en minut. Vi är ca 7 personer som då springer upp för rulltrappan och ser där bussen stå inne. Alla springer de fortaste dom kan. När personen först i detta kutande led just når främre dörren på bussen kör den(?!) Ingen fattar någonting. Va i hela..!! Varför valde denna busschaufför att handla på det här viset? Det kan ju inte ha varit så att han ville straffa oss sent anlända kollektivtrafikanter då det är ytterst få som faktiskt bor på gullmarsplan. Vår sena ankomst berodde därigenom uteslutande på sl:s egna förseningar(då gällande tunnelbanan). Nej denna busschaufför var bara ondsint och njöt antagligen av scenariot. Förstår inte ni att vi är era kunder? Inser ni inte att om vi blir dåligt bemötta av era chaufförer istället väljer andra sätt att transportera oss på. Personligen tänker jag definitivt ta bilen nästa vecka och i och med det bidra lite extra till den globala uppvärmningen, men hellre det än att bli bortgjord på det här sättet.

Avslutar med en bild (från helgen som gått) som ett sista försök att muntra upp mig själv denna värdelösa måndag.

130392-283

hångel kan leda till mammaledighet?

det har varit fult väder idag.
jag vill bara sova bort alla dåliga dagar, jag hatar dem här dagarna. Här sitter jag och tycker att livet är jobbigt.
jag vill ha helg hela tiden. jag vill ha lördag jämnt! jag vill vara rik så jag kan göra vad jag vill när jag vill.

jag gillar verkligen "ångra inga hångel - eller hånglen som aldrig hände" typ det bästa jag hört. för varför ska man ångra? visst visst, vissa hångel kanske är jävligt onödiga men vadå? ett hångel lixom.

Läste en tjejs blogg igår. Hon är 15 år och mamma. Jag fattar inte hur hon orkar med allt? Jag träffade även en gammal kompis till mig och Cissi i lördags. Hon stod där med sin barnvagn och såg hur glad ut som helst. det är verkligen kul när det går bra för dem unga mammorna. Själv skulle jag aldrig klara av att bli mamma. jag är alldeles för omogen. jag skulle få panik om jag upptäckte att jag var gravid.


nu ska jag försöka vara vuxen och skriva ett jävla cv. 



Imogen heap - goodnight & go
Imogen heap - speeding cars

Sorry sunshine it doesn't exist It wasn't in the top 100 list

förra inlägget kändes meningslöst, jag vill inte att någon ska ha läst hela texten och slösat några sekunder på sitt dyrbara liv. därför var jag så jävla snäll att jag tog bort den. jag är en snäll människa.


det enda som var värt att skrivas är att håkan hellström ska hålla konsert 8 september. då någon gång ska han även börja spela in sitt nya album. tur att det inte är långt till 8 september...
Håkan Hellström under Arvikafestivalen 2005


vi är inte sånna som i slutet får varann



Hångel, strul.. snälla kom på ett nytt ord!

Ångra inga hångel - eller hånglen som aldrig hände.

Det blir ju ännu roligare när det finns på bild också. haha!


last night they had to carry me home.

all things considered
I feel quite alright today
I don't remember where I was
I don't remember who I was with
I shouldn't have had that last dance
I shouldn't have had that last drink
and I'm sorry for whatever I did to make you leave
'cause last night they had to carry me home
whoever you thought you met
I sure as hell wasn't me
I may not remember things
but I do remember that much

oj vad den tiger lou låten påminde mig om vad jag känt idag? sen har vi ju även klassikern; timbuktu - the botten is nådd.

föresten hade jag stört kul igår, ju mer vi kom på vad som hände ju mer undrar jag hur full jag egentligen var? eller vi.....




TJAAAAAAAAAAA

ja just!




070422

jag är så jävla onöjd. som vanligt.

UPDATE
Jag skojade!igår var jag onöjd och idag är jag nöjd. jag kommer inte riktigt ihåg kvällen men kul hade vi nog? haha. Cissi tappade plånboken INNAN vi gick in på april. FULL. JA. sen tappade hon även sina armband som på ett mystiskt sätt senare kom fram. Även tröjan tappades! Vi beställde shot också, ingen kommer ihåg dt egentligen. det avr kul! hahaa.. ringde lite roliga samtal på donken. så typiskt tjejer. men sjukt kul det med. Vi är nog jävligt efterhängsna. galna helt enkelt. Adela och Hanna missade en rolig kväll! SYND tjejer. Men kul att vi ska ha skiva på April. Det kommer bli så bra så bra. 300 pers där och då kan man lixom inte känna sig ensam för då finns det alltid nån man känner. ja det tyckte inte jag igår. som sagt var jag onöjd.
jag och lisa var lugna igår? vi kommer tyvärtr inte ihåg om vi gjorde nåt med någon. Inget sexuellt. jag menar att ja inte fan vet jag vad jag menar. jag bråkade med Lisa på bussen påväg hem! det var också sjukt kul!
Vi kom in gratis på mera iaf (jaja LE HOME) för en jävla kille stog och skrek att alla skulle va nyktra. tack, det var snällt av dig kille. Och lisa och cissi tappade sina tröjor.
jävligt fina bilder hittade vi nu på cissis mobil! herregud! inne på toaletten på April! HAHAHHAHAHAHAHA!!

"det går aaaaaldrig nån förbi här. sätt er var ni vill"  percis då kommer fem killar och en tjej! humor! ida springer därifrån mde byxorna nere

lisa hade jackan ut och in när vi gick hem och just nu luktar hon sprit. fyllo!

jag har en visselpipa! dendu. en souvenir!!!!!!!!!!!!!!

tappade ett glas på hemvägen också kom jag på.

och det tar skiiiiit lång tid att gå till Pizzaplacet från cissi. helt sjukt långt bort. det tog säkert 5 min att gå. upp för en lång lång backe. men pizzan var god och gubben som gjorde den var en härlig sak. KULKUL!
nu ska vi kolla på film va.

Bilderna här ovanför är feting fina och jaa.. hej!

helt sjjukt som om jag vore en mördare typ

va?
heheh
hihih
heheh
hahahhaha
sluta!!!!!!!!!!!!!!!!!! / lisa pratar med sig själv.



nu; SING STAR!
lisa förlorar hon är sämst.. :S

LOLLIPOP!

vilken dag, som vanligt(?) haha.
Det är sol igen och idag har jag faktiskt vart i Farsta(sämsta stället i stan, dem borde anställa nya inköpare), jag har städat och sytt om en klänning. jag har fan hunnit med mycket idag.
igår tog vi det lungt hemma hos Cissi. Spelade lite Buzz och körde lite singstar! Emma är fan grym på singstar,hon vann varje gång.
Och idag ska vi hem till Cissi på middag och förkrök iaf för mig cissi och lisa, dem andra är så tråkiga så dem ska sitta hemma medans vi drar på årets första skiva.

jag ska nog börja tänka på vad jag ska ha på mig ikväll sen ska jag bege mig.





Jag bjussar på finfina bilder från förra helgen.

jag ska gå å tänka på en korv med bröd så kanske de inte e så pinsamt

tiden går så jäkla fort! vad är det här? snart är vår skiva, vår bal och vårt utspring... känslan om tyresö gymnasium första gången man satte sin fot där var tydligen "kommer aldrig hitta bland ABC 123 å alla läskiga picasso tavlor" märkte jag efter att ha läst en gammal msn-konversation med ida... vad i helvete.


jag har även varit "sören kärleksoperatören som serverar tårtor med sylt" och min kärlekssvar har varit ruggigt bra:

-va är det för skillnad på kär och förälskad? äppelpaj

-Äre? jaaha om man är kär knullar man äppelpajer å om man är förälskad?

-neeej dt gör man ju inte jag har aldrig knullat med en äppelpaj?!
-jag trodde de nemen då har du aldrig vart kär



 

Förälskad = drömmarnas värld, besvikelsernas lek.. Kär = Blommornas doft, vargens skutt, livets topp


det regnar..

...och vad är bättre än pannkakor och The Holiday då? perfekt för detta skitvädret.

dagens jävla låtar:
Imogen heap - speeding cars
Nikola Sarcevic - Lock-sport-knock

And so you're back, from outer space!

Oh no not I, I will survive
Oh, as long as I know how
to love, I know I'll stay alive
& Ive got all my life to live
& Ive got all my love to give
I'll survive, I will survive
Hey, Hey!!!



FAN VAD BRA DET HÄR KOMMER BLI! det här, det tror jag på ! tjoho vad bra.. hahahah.. både musikvideo och kidnappning är ju klockrent, men vilket ska man göra? det får bli till att rösta i klassen. tjoho! är jävligt taggad nu inför alla skivor och som ida skrev blir första på lördag; fryshuset fotbolls skiva! sen kommer jag väl befinna mig på skivor vareviga dag känns det som! ROOOLIGT!! amatörernasafton kan väl också bli jävligt kul? men när fan är det? någon som vet?

dagens musik:
los del rio - macarena
paradisio - bailando

rednex - cotton-eye joe

bra musik!




nu ska jag göra nåt. hejhejhå

ångra inget

Kan någon köpa en studentklänning till mig eller kanske ett nytt liv? fast en tidsmaskin skulle ju vara lite bättre. Skruva tillbaka tiden en sisådär tre år, eller varför inte sex år när vi ändå håller på. Men jag ska lyssna på Hanna "ångra ingenting du gjort". javisst! den ska jag börja köra med, undra om mamma håller med? Och om du nu lyckas med studentklänningen eller tidsmaskinen så kan du ju lika gärna fixa en pojkvän också. Men det blir nog lite svårare.. fast om jag har en tidsmaskin så kan jag ju ta nån från den forna tiden?

Ja och på lördag ska vi på första skivan! det kommer bli naaaaajs!

vad är meningen med livet? jag hoppades på att Johan skulle kunna svara på det, men icke! (han fick förövrigt 2.0 på högskoleprovet. vilken kille)

jag ger upp snart.

"strulsäkraste skivan" ja jag ska fan röja. fatta vilken ångest dagen efter.. Nej juste! ångra inget!



(jag vill se ut som henne)


dagens/kvällens låtar:
Regina Spektor - Braille
Roxette - fading like a flower
Jason Mraz - I'm yours
Moneyrbrother - Midnatt till sju

love strikes

Att bygga sin hydda i singeldjungeln är inte lätt. Denna fras borde enligt min åsikt bli en fras att ta med. Nu är det dock inte jag personligen som ställs inför ännu ett "dejtingdilemma" men jag lider med denne. Med risk för att nu låta som en viss känd-från-tv-karaktär men Varför är killar så jobbiga? Fick det nyss svart på vitt att tydligen så, och jag citerar, "e man ju bara intresserad om tjejen är svårfångad". Palla säger jag och det är allt jag säger.

070417

Ett helt år har passerat.. Tiden läker alla sår.


Gästblogg

H's kommentar: Min egen resumé av denna kväll skulle bli, visst, lite små trevlig sådär med alldeles för "average", så därför överlåter jag ordet till en som var där, men som har en mycket intressantare historia att förtälja...

Plats: Berzelii Bar (Berga NBG aka Bondeskolans skiva)

Händelse: Möte med skidstjärnor

Tidpunkt: 15 April, långt efter att Bolibompa slutat

 

Så var det dags för böndernas studentskiva på Berzelii Bar i Stockholm, och de närvarande vännerna var Hanna Wallbärs, Unn Björklund, Elin Lönnroos, och Anna x2.

Det skulle snart visa sig att de tre Annorna var de enda som var gjorda av något starkare virke, då de andra tunnisarna tog sorti waay to early.

Hur som helst, efter lite flängande här och där, ett par shots och klunkar, var man ju i rätt fin form. Helt plötsligt står då en blond lite halvlånghårig och lockig snubbe, och absolut nivetvad-bar, och på något sätt som jag inte riktigt minns får jag reda på att denne man heter Jens Byggmark. Följande dialog tar plats;

 

Jag: - Är du DEN Jens Byggmark?!?

 

Jens Byggmark: - Mummel? (och här kan man fråga sig varför jag inte hör vad han säger; är jag för full, är ljudnivån för hög, är Jens för full, eller har han en inbiten fans/stalker-rädsla?)

 

Jag: - Nääääeeej?! Men guuuuud !?

 

Jens Byggmark: (Ingen aning om vad han sa, jag var troligen för uppfylld av tanken på att den här verkligen var DEN Jens Byggmark)

 

Här har jag så att säga ett mörkt parti i mitt minne, men jag vet att jag befann mig på skivan, och att Dahl och Otto var där med mig, men de som känner mig vet att mitt minne inte är det bästa.

Helt plötsligt kommer Dahl invirvlande lite halvt förvirrad sådär, ett tillstånd man ofta kan se henne i, och meddelar att vi "ska åka nu, hihihi".

Jag skuttar bort till garderoben, hämtar mina grejer, och vi är på väg någonstans. Jag är vid den här tidpunkten inte säker på vilka "vi" är, men har i efterhand förstått att det troligtvis var jag, Otto, Dahl, Jens Byggmark och hans vän Andre Myhrer (!!!!!!!!!!!!!), båda kända skidåkare (!!!!!!!!!). Vi knatar och knatar, jag vet inte vart, men tillslut hoppar vi in i en minibuss-taxi, som ska ta oss till Cafét (som vi som känner till stället brukar säga, så för att ni andra ska förstå så kan jag tala om att dess riktiga namn är Café Opera). Vi åker en bit och hoppar av på en bro någonstans (jag ser vatten och en häststaty), troligtvis vid Cafét. Lite förvirrad ställer jag den ödesdigra, och kanske lite dumma frågan ?Men vem ska betala taxin då??, helt befogat enligt mig. Jag blir därför väldigt förvirrad när alla tittar på mig som om jag är en idiot. Jag kanske är en bonde med bortsupen hjärna, men en idiot är jag inte. Då upptäcker jag det, på våran fina vita (finns det vita taxis?) taxibils sida står det klart och tydligt;

"Swedish Ski Team" (!!!!!!!!!!) Haha haha haha haha. Vilket uppköp! Istället för en sunkig taxi, har jag blivit körd av en cool landslagsbil! Jehuu!

Här skiljdes stjärnornas och Annornas vägar, de styrde kosan mot Cafét, och vi mot Sergels torg. Men en del av oss kunde inte riktigt släppa kändisarna (stalker-varning?), och spenderade därför hela vår buss-väntetid på att försöka få tag på stackarna, av en okänd anledning. Efter ett antal samtal till 118118 samt Cafét, och efter diverse lovord från radarparet själva om att de absolut skulle höra av sig nästa gång de besökte huvudstaden(!), lugnade hon ner sig och, thank god, släppte det.



This were Anna Lenksjo (Maja Creamnose Autumnleaf) for Finurligt, over and out.

130392-269

studentskiva

130392-268

Cissi ringde imorse när jag satt på bussen och berättade att vi inte hade några lektioner. det kändes riktigt pissigt, men när jag väl kom till skolan så hade dem bestämt att vi skulle göra klart "affischen" till studentskivan och se hur snygg den blev! Har ni lust att komma så säg till, för våran skiva kommer troligtvis bli den roligaste i hela jävla skolan.. och det ryktas att den kommer vara den strulsäkraste skivan? vem som står för det har jag ingen aning om..

jävligt rätt.


VÄNTA LITE!




bilderna visar lite olika, ni får se själva.. orkar helt enkelt inte skriva! men dom är himla snygga, visst?
föresten har vi fått fans på grund av vår talang att sjunga karaoke! folk dansade, skrek och ville ha autografer! men är man bäst så är man, det är vårt motto.


ROLIG KVÄLL!!

lazy sundays turn to mondays too soon!

Idag är det fan söndag hörrni! hur sämst är inte det? men jag gråter inte för det. jag är så lycklis såå.
gårdagen bjöd på mycket trevligt. halvnakna män, fina kläder och vin i fruängen. Det slår aldrig fel.
Efter Stereo Lounge igår så åkte jag hela vägen til fruängen och joinade alla mina tjejer och hur bra var inte det? tur där att jag inte åkte hem för vi hade skoj. vi sjön karaoke och tjattrade om allt möjligt skoj innan vi drog oss in till stan för att ha ännu trevligare inne på Soft bar. det var drag på soft! haha, stående skämt det där. träffade på både nuvaranade klasskamrat och gammal "klasskamrat". Efter soft bar gick vi till donken och åt mat. det satt så jäkla bra just då. Och träffade på han Notice också, största tönten jag är som vet vad han heter men sån är jag. Jag vet vad alla heter men jag känner ingen! hahahha. skön!




för den som vill se snygga killkläder..
www.freddieg.se 

om bara 2,3 år är 1an i Vårberg min!

Idag har mamma hjälpt mig att ordna upp mitt liv. Fick i morse nån slags breakdown och jag visste varken ut eller in. Men nu har jag sökt till två olika högskolor, utifall att jag i sommar av outgrundlig anledning plötsligt återfår studiemotivationen och bestämmer mig för att direkt plugga vidare. Sedan gick jag med i stockholms stads bostadsförmedling samt stiftelsen stockholms studentbostäder. Detta, mina vänner, betyder om allt går vägen att jag om 21 år kan va stolt bosatt i en 4a i Björkhagen eller om 13,5 år i en 3a i Enskede Gård. Men om bara 1 år har jag chans på en 6 rummare i rågsved, om 1,2 år en 1a i Tensta och om bara 3 månader, hör och häpna, kan 3an i Tyresö/Bollmora vara min! Så ni ser, möjligheterna är obegränsade. Imorgon ska vi även förbi trafikskolan och på nått sätt anmäla mig för körlektioner.

You will never get tired of the songs at night

fibes, oh fibes! låtarna är perfekta till en dag som denna: sol, värme och allt är allmänt bra. Man ska snart iväg för att äta jävligt god mat, dricka jävligt god dricka och sjunga och ha sig. har vandrat runt på söder i tre timmar idag. mysigt? JA!

fibes, oh fibes - cant be so
fibes oh fibes - this citys got no boulevards
fibes, oh fibes - still fresh


perfekt...!


Sunny day

Så, efter att ha stekt hela dagen på balkongen tycker jag mig nu har uppnått den där första vårbrännan. Jag är så nöjd! Gick och la mig tidigt igår bara för att kunna ta del av de bästa soltimmarna på dagen. Åt lite glass, lyssnade på musik(spara som) och bara myste.

Ska strax ta bussen mot fruängen. Japp, det är där vi ska fira adelis! Äta lite mat, ge lite presenter(och hörde jag något om karaoke?). Blir antagligen lika trevligt som det alltid är med dom här tjejerna. Tyvärr ska jag heller inte med ut efter av respekt för min kära vän bonden(aka lenkan). Imorgon ska jag nämligen på första studentskivan. Det är berga naturbruksgymnasium som bjuder in för skiva på berzelli. Jag ska med stort intresse iaktta när dessa människor visar hur man festar "bonde-style". Haha, sorry A :)


lycka

Igår hänkade jag och cissi på dem härlig killarna + Emma. Dem spelade biljard och vi kollade på. det är inte riktigt vår grej, tror jag? jag försökte en gång men det gick verkligen skitdåligt. Vi åkte hem tidigt också som resulterade i en tidig morgon.
Jag och Mamma åkte in till stan för att lämna tilbaka den vita klänningen och köpa en balklänning. JA! jag har nu en svart klänning till balen och även skor till. jag kommer ramla omkring (jag får hålla i mig i Robban) hela kvällen, för jag kommer aldrig lära mig att gå i dem! haha. yeye.

Tjejorna ska fira Adela ikväll och jag vill också göra det men jag kan faktiskt inte säga nej till att tjäna stålar. jag behöver dem som attans. Vi ska ju hämta ut biljetterna på Måndag så dem behövs kan jag säga.

Vilken härlig dag det är också. Snart är sommaren här.
PUSS OCH HEJS

salem al fakir, snook, the ark, Babyshambles, Timbuktu och självklart SMK. LYCKA?


SEX SÄLJER.




lycka!! JAAAAAAAAAAAAA: JAJAJAJAJAJAJAJAAAAAAA!!! glädjetjut. JA JAJAAA!! :D:D:D


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. YES.

okej.. SNOOK kommer till peace & love.. och vilka ska dit? VI! jag! lisa! hanna! ida!!

allting, allt är (nästan) perfekt.


(ha det skitfett)



så jävla vackert..



JA det är några fel på den. VI VET. men den är ju inte klar, fattar ni väl. det är bara en prototyp. så det så. mmm.

jäkla fint skolfoto förövrigt!

klänningar..

en solig dag i stan med Lisa, Hanna och Lina. Lite mys på dramatentrappan och även kollat efter klänningar. Klänningsköp är fan inte lätt, speciellt inte när det gäller student och bal. herrejesus.
Imorgon blir det en heldag med Mamma på stan för att hitta min balklänning. får se hur det går. jag har ångest!

En lung helg tänkte jag ha. jag måste helt enkelt spara på både energi och pengar tills 13 Maj. Det är en viktig dag som jag sent ska glömma. ÖH. hela klassen kommer ha glömt allt dagen efter så vafan.

hej och hå jag måste söka jobb och det är NU. NU. NU.



Dagens:
Night at the roxbury - what is love
Rihanna - Pon de replay

ett resultat av glada låtar:

jag är helt sjukt pigg, glad och sugen på att dra några bira! det hela är resultaten av att jag hela kvällen lyssnar på låtar som gör en glad.  Så vad ska jag ta mig till med all denna glädje? kvart i tolv en torsdag.... känns som det enda jag bör göra är gå och lägga mig.. men jag kommer definitivt inte kunna somna så det är lönlöst. och jag måste vänta enda till lördag på att festa.. hoppas jag är på sånt här humör då får då vet man aaaaldrig vad som kan hända... spännande.
stöööört skönt att det är fredag! inte för att veckan som varit har varit jobbig men ja fredagar är alltid fredagar. Sen har ju smhi och alla jävla vädergubbar lovat oss 21 grader varmt! så det kanske blir den bästa helgen sen tidernas begynnelse, vem fan vet?
föresten om 10 minuter är det 13 April (fredagen den 13 förövrigt) och alltså 1 månad till vår skiva! på april! och snart är kontaktannonserna klara.
jaa, alltså egentligen har jag verkligen inget vettigt att skriva men min pigghet gör att jag måste göra av med energin på något. så jag testade med att blogga. funkade sådär. är fortfarande pigg. som fan.

pigg.
pigg.
pigg.

ÄÄHH.. alltså min fantasi tar slut här.
och jag är fortfarande pigg.
inte så energitagande det här alltså!

:);):D:P:O:(:|:@:$

ja. kul. liv. hä.hä.hä.hä


slut för idag.
 


lisa gillar att spela yatzy på blip. jag har aldrig testat. dags nu, kanske?


överraskning!

Överraskningen är då min comeback på finurligt. Jag vill ta tag i det här. Fiffla lite med designen, ny poll? Det enda som egentligen håller mig tillbaka är denna ständiga fejd mellan mig och datorn. En fejd jag nu anser mig vunnit då den stackars burken kom tillbaka från servicen med utbytt hårddisk. Muahaha.. Så förhoppningsvis kommer jag snart att ha återupptagit min position i bloggvärlden.

Direkt from the Wallberg resident: Ibland är min mamma rolig alt. lite konstig. Det är måndag, runt middagstid. Där sitter jag och syrran vid köksbordet bredvid varann och under tystnad idisslar middagen(kanske är det fiskpinnar) då Marie, 42, plötsligt utbrister "Va fåniga ni ser ut! Som schackpjäser." Vad denna roliga alt. lite konstiga kvinnan menade med detta kan man bara spekulera i. Meningarna går isär.

Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt

aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
för lång eller kort eller smal eller bred
jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
(har veronica maggio skrivit en låt om mig?)
men inte nånstans har det funnits nån man
som lyckats få mig att mjukna

501549

nedräkning till studenten. jag är rädd.

god morgon..

igår kom jag hem, åt mat sen gick jag och la mig. så jag har sovit från sju igår kväll till nu. eller jag vaknade halv tre inatt och märkte att jag hade alla kläder på mig och smink och sånt skit så jag gick och fixade mig.. men annars.. fan, nu har jag sovit så länge att jag blir trött pga det!

idag fyller adela år!! image254grattis, grattis,graaaattis!!!!!!! image255
















image256
















hemma efter en jobbig skoldag, vad gör sig inte bättre då än att man fått
modette i brevlådan? kul! nu ska jag läsa den och hoppas den är lika bra som den ser ut att vara!

SALEM AL FAKIR

jag älskar Salem Al Fakir. Sitter här hemma och lyssnar live från chinateatern. jag vill också vara där, men jag tröstar mig med att jag får se honom i sommar istället.

SALEM
Vilken hjälte!


tre. igen

föresten.. glömde skriva en sak när jag ändå var inne på att göra massa sk tre-listor.
igår såg vi 1,2,3 kändisar. japp.
1. namn?
2. namn?
3. namn?
sen kände vi oss lite extra koola när en av dem (#3) satt på samma biorad som oss vanliga. fan vad ballt det var! sen åt jag lite pez, drack lite loka och tänkte inte mer på det.

1. vi har en plan. den är grym!
2. vädret ska bli lite dåligt nu..always look on the bright side of life sjunger dem i monte python på vilket sätt ska jag göra det nu?
3. har några dexter avsnitt att njuta av. och dagarna blir bara färre och färre fram till 23 april. då jävlar..! då ere heroes igen. mamammimimia.

1. börjar skolan tidigare imorn.
2. får lååång håltimma.
3. slutar tjugo i sex.

ångest igen

imorgon är en sorgsen dag, av många anledningar. Sista lovet är slut, jag ska till skolan redan 8:15, jag har prov, vi har idrott utomhus (jag ska slå andreas för att han har bestämt att vi ska springa i skogen), det ska bara vara +7 imorn, jag och lisa har bild, alla andra har lov, adelas sista dag som 18 åring (19,vad är det för jävla ålder?).

helt enkelt så har jag lite smått ångest inför morgondagen. jag gillar inte skolan så värst mycket. Det hände nåt där veckan innan praktiken, sen dess har jag inte varit mig själv riktigt? frågan är bara vad som hände. för själv har jag fan ingen aning. 

lite sådär by the way.... det är 700 kr billigare att åka till Peace and Love i Borlänge än att åka till Hulstfred.
http://festivalinfo.se/?uid=115 




Lite nostalgi.
första bilden är tagen hos Ante den 27 september 05. den andra bilden är tagen på sköndalskolans skolgård precis innan vi slutade ettan(några dagar innan vi åkte till tynningö). tredje bilden är tagen på Ullevi den 2 juli 06, det är mina och cissis händer. den fjärde bilden är tagen den 4 juni 06 efter festen i enskede. Femte bilden är tagen den 9 april 05 hemma hos Max i hans badkar. Sjätte bilden är tagen hemma hos Ante kanske samtidigt som den först bilden? och den sista bilden är så söt, den är tagen på vägen utanför Kumla skola. vi var påväg hem från fest hos andersson och eklund sprang framför oss och tände ljus. så sött!

VILKA TIDER, VA?

123

1. såg 300 igår. bra film! tyckte jag. vad tyckte ni, hanz & virrelito? kanske tillochmed värd en fyra, skulle jag kunna säga.
2. känns förjääävligt att lovet är slut och att den sista dagen bjöd på dåligt väder. så ska det bara inte vara!!!
3. örebro's första allsvenskan match idag då, mot gefle (VARFÖR STAVNINGEN??) 0-0. skrek mig hes i slutet av matchen.

1. suburban kids with bibical names - funeral face
2. nouvelle vague - too drunk too fuck
3. klaxons - golden skans

1. 13 maj
2. 1 juni
3. 13 july

myshelg

nu är jag hemma igen. det har varit en mysig helg på landet faktiskt. kusiner, systrar, moster, mormor och sånt, det är ju alltid skoj! jag har även träffat maria+pojkvän. hur längesen var inte det lixom? förresten så hade jag feber igår också. det var rätt skoj.
idag så satte jag mig på bussen hem och det tog fan hundra evigheter att komma till Stockholm. ne men iaf 2 tim och 15 min. det var alldeles för lång tid.

Snart får jag besök också, av dem där jäkla killarna. jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dom för. Jonte och dem funkar lixom inte längre, det låter så töntig så jag får hitta på nåt nytt. Och cissi och hanna kan ju ha så himla kul på bion med virre. Hanna påminnde mig förresten om att vi har haft vår sista inomhusidrottslektion (jag sörjer) och imorgon är vårt sista lov slut.

Det är 35 dagar kvar till skivan och FEMTIOFYRA jävla dagar kvar tills studenten. jag blir rädd, som fan!


HEJ VÄRLDEN.

tjabba

tips från coachen: ta av er skidkläderna. för fan!
har inte så mycket mer att skriva än det tror jag. nä det har jag ej!
tänkte bara att det var dålig uppdatering så nåt måste jag skriva. så det blev ett tips. från coachen. vem nu det är. jag vet! men det förblir min hemlighet. och coachens.

Skepp ohoj!



Såhär kul kan man ha när man firar Cissis 19 årsdag! Det roligaste på hela kvällen var att jag och Cissi gick hem kl 23 och att dem andra var fulla som fan. det är fan fest!
nu ska jag åka till landet så sakna mig inte allt för mycket och sup inte Cissi under bordet ikväll (eller så bara gör ni det ändå).

Puss och hej.

med en enkel tulipan på bemärkelsedaaaaaan..

jag har den äran, jag ha den äran att gratulera: mig själv!

ja, på grund av att jag stressat hela dagen igår (gick upp halv sju med oliver, åkte tåg, in till stan direkt, hem käka snabbt, sen kom alla finfina vänner och presentöppning) mådde jag dåligt och var på väg hem redan vid elva tiden. suck! hade jag stannat, mina kära vänner, lovar jag er att ni haft roligt (självgod). men, TACKTACKTAACK(18 gånger) för alla (18) presenter! SYND ATT JAG INTE FICK DEN 19:e. den var ju så bra! ni vet precis vad jag vill ha. hahah.. hohoho............;)
nåja, nästa lördag får det bli världens jävla suparmarathon då, för att kompensera igår. så det så, ÄR NI MED PÅ DET? eller, det är ingen fråga föresten.

nu ska jag ut och ta en promenix in till söder denna fina dag, 5 april! ett datum att lägga på minnet.


dagens låt: ja mååå hon leva. (släktingar, vänner som artister.)


föresten, många inomparantesord det blev.


jag mår förövrigt inte illa längre, om någon undra.

tjarå!

Cissela, karin, keso.. ja vad du vill!

130392-238
(hon den där glada tjejen i mitten, det är hon som fyller år IDAG)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

MÖÖÖ!



igår var en konstig kväll. Vi skulle fira cissi men hon gick hem pga illamående (inte druckit för mycket utan hon var sjuk). "efterfest" (bilden till vänster) i en skola, ja varför inte? nej fyfan vad tråkigt det var. ni kära läsare som inte joinade igår missade inget spec iaf. Morre och Adela räknade matte också (bilden till höger). Dansa till håkan hellström och babyshambles brukar vi inte göra när vi går ut men igår, då gjorde vi fan det och det gör mig lite glad. Hot Company var kanske inte så jättemycket att hurra över men det var trevligt och cidern kostade 20 riksdaler.
"hoppas du får se oss strula snart" typ det roligaste jag hört på flera år. HAHAHA!

ikväll

vet ni kära läsare. idag ska vi ut och roa oss. Lite presenttöppning hemma hos Cissi och sen ska vi UT. Ni är väldigt välkomna att joina om ni vill. hejdå

JO!!!!!!!!!!

Ladda ner "nanann aanann ana låten" ! den får er på humör! jag lovar.




Ini Kamozi - hot steppa



snart ut för att göra stan säker. mamamamimimihahahahihihi


Kalle och Emma

130392-235
jag tror jag aldrig sett en sån fin bild.

DAGENS OUTFIT!

image233
dagens outfit:
mysdress från hm
skinnjacka från england
skor från dinsko
mössa och halsduk okänt
image234

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart

och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig
en låt som handlar lite om det ida har sån ångest över kanske? minnen, andra tider och en längtan tillbaks.
men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv

så sant som det är sjunget. nya dagar, nya tidsfördriv. så är det och kommer allid vara om ingen nu kan uppfinna en tidsmaskin, men det tror jag är nästintill omöjligt, varje fall dem år jag kommer vandra på denna jord. men man ska aldrig säga aldrig!



sitter nu i sveriges motsvarighet till någon annan universitets- dövstad i något annat land i världen. har för tillfället ingenting att göra då gabriella är på praktik, joel fotboll och oliver på dagis. tjoho! imorgon ska jag ta mitt pick&pack å dra hem igen eftersom vi ska ut och supa skallen av oss igen. typ. JAG FYLLER JU FAKTIST ÅR PÅ TORSDAG. alltså. 19. den siffran ger mig enbart åldersnoja. hemskt!
för att den där nostalgikänslan och längtan till en annan (bättre?) tid sitter jag nu och lyssnar på lars winnerbäck. så här följer några låtar:
kom änglar (me lisa ekdahl)
att fånga en fjäril
prinsessor
du hade tid
nästan perfekt



ut i solen och njut! eller..oj, kollade just ut.det är fett med moln. satan i gatan! tänkte bara, jag har sett folk som varit i princip nakna nu i vårsolen. visst det är varmt och ibland blir man tvunegn att ta av sig till enbart tshirt men enbart shorts, kjol eller klänning och ett linne ser ju bara kallt ut! jag fryser med er. äh, tjaaaarå!

är det bara jag eller ser vi små ut här?



(sista bilden är snyggast. kolla in våra skor! och kolla in Cissis flaska)

nu har jag skrivit minst hundra inlägg om mina jävla minnen som vägrar lämna min hjärna. jag tror att jag inte riktigt vill lämna skolan än.

She don't lie, she don't lie, she don't lie; Cocaine

det läskiga är att jag känner nästan likdant som jag gjorde för ett år sedan. annorlunda men nästan samma. man glömmer så lätt vad som händer och hur man mådde då.
jag tänker så mycket att jag börjar komma ihåg små detaljer, då är det fan illa.


ett år sedan:
Håkan Hellström -  jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig
Lars Winnerbäck - Kom

dagens låt:
Eric Clapton - Cocaine


You can't lie to a liar, because of all the lies

svt 1 visade just en inspelning från robbie williams sommarturné (från leeds) vad ska jag säga? herregudars vad grym han vaaaaaaaar! och behöver jag säga: jag vill dit igen? njah.

idag var jag med ida & vi träffade en kär gammal vän; karlpedal. vi va och fika lite. han drack bryggkaffe. den där karl, alltså. tror han gått & blivit vuxen.. eller han kallade sig färgstark, om jag inte minns helt fel? hm.

sova. örebro tidigt imorn. godnatt.



when im alone im too loud
So put your hands across the water
Mushroom
Monsoon
Come soon