everybody dance now.

jag och ida håller för fullt upp med att laga all god jävla mat vi ska äta om några timmar. och så lyssnar vi på skivornas skivor; dom jag gjorde förra året till nyårsafton!

man blir hungri av att laga mat. jag är hungri. kom hit nu alla och ääät!!!!!

GOTT NYTT ÅR ALLA!

tjalalabblablblaaa

och allt jag kan tänka just nu är; alla som inte dansar är våldtäktsmän.. om och om igen.
jävla låt.
bla.

Nu kan du få mig så lätt


Soap - This is how we party

Idag är det sista söndagen 2007, alltså en rätt meningslös dag.
Jag råkade säga till Cissi att jag inte ville ha nåt nytt år. Men det vill jag verkligen nu eftersom min filosofi är att allt glöms när ett nytt år träder i kraft.
jag gör en del misstag och dem gör jag rätt så ofta faktiskt. Frågan är hur det egentligen går till!?

Nyårslöfte ska jag komma på också. Jag ska ha ett riktigt bra det här året. Inget töntigt som att börja träna, för det kommer ju ändå inte funka.
Spara pengar skulle ju vara bra. Jag som fått en spargris och allt!


image961
ska vi bestämma att det här var den bästa dagen 2007?


Idag fyller Felix 20 gamla år. GRATTIS!

crazy little thing called looove


den här boken vill jag ha. jag har velat läsa den ett tag nu. jag undrar vad det står för tips i den egentligen om hur vi guzzar ska bli uppraggade. det där om "negs" skulle ju jag säga att man ska undvika. men Neil Strauss kanske vet bättre än mig. får ta och läsa boken och se. ÄR DET NÅGON SOM HAR BOKEN OCH VILL GE DEN TILL MIG? jag behöver den.

Elvis - crazy little thing called love.

the trip!

image960

Den 20 Februari åker Cissi och Lisa iväg på sin jorden runt resa. Den 4 April åker jag och Emma till Australien där vi möter upp Cissi och Lisa.
Vi bilar lite i Australien för att sedan ta oss vidare till Thailand. Vi kommer hem igen den 6 Juni.
TJOHO!

Puss!

From all the drugs the one i like more is music

nu vill jag inte vara med och bloggstrejka längre. med lika lite fantasi som förut är jag tillbaka. bakaenkakacissiärtillbaka.
anledningar;
jag flyttar ner till örebro 7 januari och blogga kommer väl vara en av de få saker jag kommer göra.
jag och lisa drar till london-los angeles-fiji-nya zeeland-australien-bankok den 20 februari. jag ska blogga från min underbara resa.
jag tycker det är underbart roligt att läsa alla gamla inlägg och minnas vad man gjorde då.
jag har saknat att blogga. det är ett underbart sätt att få säga just ingenting till folk. löv it.

igår firades både sista fredagen på året, 90s 1 års dag samt fler saker på just klubben 90s. helt klart bästa musiken någonsin. samt att man fick battla sanna bråååding i singstar. och vi som va först in fick gratis champange. champagne. hatar stavningen på det ordet.
strunt samma. det var en ruggigt trevlig kväll som innehöll en stor mängd alkohol och dansade. blahaha.
sen när jag åkte hem inträffade det tråkigaste i hela världen; bussdörren gick inte upp så jag kunde inte gå av i henkan så jag fick åka motorvägen i 20 minuter eller nåt sånt till VÄRMDÖ MARKNAD. skit. morsan fick snällt agera taxichaffis. kom hem en timma senare pga det. polisen stannde när jag satt där och väntade på mamma och frågade om allt var bra. visst hurni sa jag. trevliga poliser varje fall.



"hurru tjejen, vad heter du då?"

idag tycker jag ni ska lyssna på cansei de ser sexy för dom gör underbar musik.  tycker jag.

End of an era

ja nu är året snart slut som sagt.

Hanna la ner bloggandet för någon vecka sen. Jag och Cissi känner att hennes fotspår är nog värda att gå.

Som Hanna även skrivit så vet man aldrig om det dyker upp nåt nytt. det kanske händer nåt oerhört spännande nästa år?

men för nu så säger vi tack till alla ehm.. 5 läsare.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR


Jag är 40 år från döden

nästan varje dag loggas det in på blogg.se för att ett blogginlägg ska publiceras. nu är det slut på dom dumheterna. nu läggs skiten ner. jag skriver pga uttråkning. kanske kan jag göra nåt mer kreativt nu? jag tvivlar.
varje fall.. snart dyker det nog upp mer spännande grejer från oss. vem vet? vi är ju väldigt spännande så det är ju inga konstigheter.
jag avslutar med att tipsa om den enda blogg värd att läsa, silverfiskens;
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.394
och silverfiskens gamla inlägg läses här: http://saintkildaroad.blogspot.com/  dom är guld värda.




Det sas på radion "Tidvis uppehåll i Svealand" Hon tänkte uppehåll är bra men inte nog Jag skulle hellre se en riktigt bra förklaring

året är snart slut..

Jag och Cissi har diskuterat nyårsafton lite. Vi kom inte fram till någonting vettigt alls, bara att vi ville umgås med vissa männsikor.
på tal om nyårasfton. Lisa frågade precis vilken dag man firar just den speciella dagen.. hm?

image959

dagens fråga

vilken kvinnlig författare är den allra bästa?

vinnaren får ett fint pris.

sjuksjuksjuksjuk

jag ställde klockan på 06:00 imorse för att gå till jobbet om jag nu helt plötsligt blivit frisk under natten. Jag vaknade upp och kände mig sjukare än någonsin. Herregud! snoret rinner, mitt huvud dunkar, halsen gör ont, det låter förjävligt när jag hostar och så har jag sådär mysigt ont i lungorna.
Vem tusan vill vara sjuk just nu? det är ju pubkväll på fredag och nästa vecka fyller jag år. tjaffs.

Jag vet inte vad jag ska göra för att bli frisk. jag kan inga huskurer och läkare har jag inte tid med. Jag får försöka med lussebullar och julmusik.



Petter och Säkert! - Logiskt

jag befaller:

se love actually ikväll 20.00 kanal 5


Shall I play for you, pa-romp-pa-pom-pom, on my drum



anna&anna är söta som få
ida är ful som få
våra drinkar ser läskiga ut som få
hanna är sexig som få
väntar på bussen som få
nånting som få
finfina bilder från onsdagen på ellelle!!
image957
idag har jag köpt och slagit in några julklappar! och ändå har man många kvar att köpa.. en dag i stan dagar som dessa tar musten ur vemsomhelst. jag är fruktansvärt trött.

alla låtar med ord som christmas, jul, santa claus, tomten, etcetc lyssnas det på här hemma! paromppapompom-låten är självklart en favvis! (little drummer boy)

53 veckor och 2 dagar kvar

Idag är det söndag på riktigt och jag mår sådär härligt man bara gör när man är sjuk och borde stannat hemma, men det var så tråkigt så man gick ut istället med alla mysiga vänner man inte umgåtts med på säkert 2 månader(?).

Tanken var ju att jag skulle vara hemma och bli frisk eftersom det är så jävla kasst att vara hemma från jobbet eftersom lönen minskar och minskar för varje timme. Men jag kände att jag ville åka hem till Jonte. När jag upptäckte Hanna sittandes vid matbordet kändes det som om jag inte kunde motstå en utgång.
Jag skäms lite över mig själv faktiskt. Jag gillar inte Kitten och jag säger det till alla jag träffar, men ändå så hamnar jag där (på nåt mystiskt sätt).
Jag hade iaf rätt trevligt trots allt. Men det bästa på hela kvällen var efterfesten hemma hos Simon. Herregud. Dem där killarna är lite smått galna.

Min nya idol är Simons pappa.

Puss och kram. jag älskar alla idag.


(en ny blogg hittades igår. helt sonika. ni kan ju iaf
kolla in en kunglig blogg.)

någon att stå stilla med

var som skriver på bröllop idag. det var fint. det är nog alla bröllop. fast det var inte lika fint som mitt ska vara (som i love actually..)
jag tycker det är så fint med bröllop. att hitta någon man vill dela sitt liv med. leva med. stå still med.
och ordet "ja" är nog det finaste i hela vigseln. konstigt.

"du är min grund och jag är ett hus. om du försvinner rasar jag ner totalt"
ack så fint mina vänner.


inte visste ni att jag var så sucker för kärlek va? ni kanske trodde att jag bara var cynisk. det är jag. men inte för äkta kärlek för det är vackert.


sen så gillar jag ju bröllop för tårtan också! mycket god.

lördag 00:08

Det är helg igen och jag har inte ens tänkt på att det är fredag idag. Totalt "glömt" fredagen. Det kändes som om det var fredag i onsdags, så egentligen är det söndag idag. Juste det känns som en söndag. Hur illa är inte det!?

Imorgon ska det inhandlas julklappar. Jag orkar egentligen inte, men jag måste ju.
Förövrigt så håller jag på att bli sjuk. fyfan. nä usch vilken deprimerande fredag. Jävla Idol har vi kollat på också.
Jag gillar inte Idol. Jag är väl en av få som ogillar det. jaja marie vann. kul för henne. hon måste ju vinna nåt, eftersom hon inte vann Big Brother.

jag känner mig ensam.


Guns n' roses - Patience

im just a girl, guess im some kind of freak

bara två veckors (och en dag) slitande på dagis kvar! sen lite välbehövlig paus. längtar efter julen. måste börja inhandla juleklapper. kommer dock vara tvungen att snåla i år och det känns så jävla tråkigt. jag brukar vara duktig annars att göra av med en eller fler riksdaler såhär års. i år blir det nog bara en eller tre.
fråndetenatilldetandra helgen kommer bli en sån där slapphelg. bröööllop skulle jag på också! det var jäkla länge sen jag var på det sist. senast var jag typ 2 äpplen hög och hade en röd långklänning på mig.
tjusigt.


Imorgon är det fredag igen

Igår hade jag trevligt på ellelle, som en vanlig utgång fast nu var alla där. Alla koola i tyresö/gubbängen/sköndal var där och det vill man ju fan inte missa.
Det var i alla fall himla kul att träffa folk som man inte sett sen den 1 Juni. Det har ju faktiskt gått ett halvår nu.. tiden går så snabbt så jag hinner inte med riktigt.
Förövrigt så gillar jag att det var en röd matta vid ingången till Berzelii igår. det är snyggt med röda mattor. allt ser så mycket häftigare ut då (där hade dem tänkt till).

Tandläkaren idag också. herrejesus, hon tyckte att jag ska börja borsta tänderna med eltandborste. Jag hatar eltandborstar, det känns läskigt. hela huvudet skakar ju.

det blev inget sturecompagniet för mig och lisa ikväll. Känns hur jobbigt som helst när jag bara sovit i 3 timmar. uschuschusch.




Dagens låt:
Danny - If only you
   (nej jag är inget fan av Danny, men imorse när jag pratade med en kund så hördes denna i bakgrunden och sen dess har jag haft den på hjärnan. Den påminner om sommaren faktiskt)

fake tales of san francisco

idag har jag varit en ytterst bra syster! när jag slutade för dagen (kl5) tog jag mig enda till sthlms stadsbiblitoket sal 3 för att låna en bok till syrran, sen efter det tog jag mig till medisbibblan för att låna ännu en.
är inte det helt otroligt snällt gjort av mig?
och att jag blev lovad en extra julklapp har inget med saken att göra!!
nu ska jag lägga mig och läsa kritisk utredningsmetodik begrepp, principer och felkällor!

1 December

image950



Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around

"BRYGGERIET I GÖTEBORG"

Nu har upphetsningen över Göteborg svalnat en aning och jag har försökt minnas det mesta.
Vi hade så skoj, vi hade gaaaalet kul! Lite shopping, mys hos både min och lisas syster  och självklart den mest klockrena utgången i manna minne. Vi slog på stort, det gjorde vi verkligen.

image949




Vi är fina. Speciellt på dem två sista.

På Onsdag ska vi till Ellelle, på Torsdag ska jag och Lisa + alla PD tjejer till Sturecompagniet och sen är det helg igen. det gillas!

Pussas!

fly me to the moon!

lipa

  1. gråta
  2. (mellansverige) räcka ut tunga

äh

Idag är det drygt 3 veckor sedan jag sist skrev i finurligt. Jag räknar med att min personliga skara anhängare gett upp hoppet om mig och idag nördar omkring på andra amatörbloggar. Eller så har de lixom jag gått vidare och helt lämnat bloggvärlden. "Gått vidare till vadå" kan ni få gå omkring och undra bäst ni vill. Jag har aldrig varit personlig i min blogg och tänker inte börja nu heller. Det var inte det mina anhängare ville ha och då jag endast skriver för mina läsare känns det inte alls relevant.

När jag för drygt ett år sedan för första gången satt och filade på layouten hade jag stora förhoppningar för bloggen. Vi skulle ligga högt på bloggtoppen och alltid finnas med på blogg.se's mest-aktiva-lista. Finurligt skulle växa och efter ett par månader ha ett besökarsnitt på över 500 besökare om dagen. Till slut skulle vi sälja annonsplatser, bli rika, älskade och vip på stureplan. Det blev inte riktigt som jag tänkt. Ett år senare och vi har samma gamla besökare som vi alltid haft, dvs våra närmaste vänner samt några få sidekickers bestående av någon moster, en och annan internet-stalker och syrrans mest irriterande killkompis. Ingen av här ovan nämnda vill köpa annonsplatser och inte ens våra stalkers har någon som helst anknytning stureplansgruppen.

Jag tror inte jag har skrivigt mina sista ord i en blogg. Jag kommer tillbaka när ni minst anar det. Hur och när har jag ingen aning om men erkänn att ni kommer vänta med spänning.

Hur som helst, nu har i alla fall jag sagt mitt i den här bloggen. Tack och hej! Det var kul så länge de varade.




156 Don't you just love goodbyes?
156 Don't you just love goodbyes?
156 Don't you just love goodbyes?
156 Don't you just love goodbyes?
156 Don't you just love goodbyes?