badbussen.

slut. det är de enda jag tänker på. Att allt är slut imorgon. efter 12 långa år i skolan så är allt slut. Jag ska ställa om mitt liv och leva nåt liv jag inte vet hur man lever? allt känns så konstigt och jag vet inte hur jag ska reagera på olika saker. Ingen (förutom mina kära tjejkompisar) förstår hur jag känner. Alla tror att jag är skitglad och att morgondagen kommer bli den bästa i mitt liv hittils! hur fan kan den bli det när jag lämnar allting efter 12 år? Skolan kommer jag nog inte sakna så mycket, mest personerna i skolan. Min klass som är så speciell. Vi är så olika allihopa men trivs så sjukt bra med varandra.. Fan vad jag kommer sakna er.


Till något roligare.. Balen! den var riktigt trevlig, middagen var god med väldigt konstiga tal. Fyverkerierna blev av också, tack vare Hanna! Det var en lyckad kväll men vart var Tacktalet till balkommitén? VA? nej juste, ingen tackade oss för att ha slitit med bordsplaceringen i 7 timmar.
Alla var så fina, det var kul att se alla så uppklädda.

Det bästa av allt var att vi åkte en abbonerad sl-buss hemifrån Becca! BADBUSS.






om några timmar bär det av mot rotvik hem till Mikkis. klassen ska fixa flaket.


Utspring kl 14:00. Kom och se oss.


Studentbalen av H

Jag tyckte balen va najs. Helt klart godkänd, trots att vår servitör serverade vårat bord typ hälften så mycket vin som bordet bredvid fick. Och när jag sa till fick jag bara ett tråkigt skämt tillbaks och en snäsig kommentar om att det var minsan bordet bredvid som fått för mycket. Men men, jag är ändå inte så fond of rödvin. Förhoppningsvis lär jag mig med åren. Jag är även väldigt glad över att mitt förslag om fyrverkerier gick igenom. Det är allt nått visst med sån där typ av pyroteknik, så att säga. Varje gång man ser ett sånt där färgglatt stjärnregn infinner sig alltid samma känsla och det blev ju inte direkt sämre av att man befann sig på en slottsgård omringad av underbara människor i vackra kläder. Blir lyrisk bara jag tänker på det.

Lite pics på mina följeslagare. Gillar att vi står uppställda liksom på ett lagfoto på första bilden, känns så avslappnat lixom.



it's prom night

har just kommit hem efter en trevlig (& jäklig mättande) lunch med..ehh klassen? vi var ju varje fall 9 pers... av 26. om medelandet om lunch inte gick fram till alla så sorry, men ni som visste.. era jäklar!


oj oj. halv tre har klockan hunnit bli! jag måste fixa mig!! det är ju baaaal ikväll!
vi kommer ju även ha det finaste ekipaget!! tjusigt värre..


JÄJÄ!

bilder från kaveln

jag har ju glömt att lägga upp dem få bilderna som togs på Kaveln!  här är dem iaf.


töntigt

En låt först

sen börjar vi:

Nu är jag alltså mitt inne i den veckan jag väntat på enda sedan jag för första gången satte min fot i en skola. Jag var 7 år och skulle börja ettan i Stimmet. Då var den ljuva dagistiden slut och jag minns att jag tänkte att nu börjar helvetet (kanske inte just den exakta frasen, men innebörden var densamma). Redan då hatade jag läxor och min ständiga panik över att göra fel gjorde att mamma tvingades rätta varje läxa innan den lämnades in. Jag var livrädd för att någon i klassen skulle få reda på att jag fortfarande kollade på bollibompa, "hallå, man vill ju inte verka omogen lixom". Dessa känslor skulle jag tvingas tampas med i, vad som kändes som, all framtid. Enda tills den dagen då jag gick ut gymnasiet. 12 år var lika med en livstid. Men nu har dom 12 åren gått. Paniken över att göra fel försvann någon gång på högstadiet och i slutet av gymnasiet struntade jag helt enkelt i att göra läxorna men även om jag nu faktiskt slutat kolla på bollibompa så känner jag mig inte direkt mer mogen för det. Faktum är att känslan från ettan är tillbaks. "Jag är omogen, tänk om folk får veta?!" Jag var inte redo att bli stor då och jag är inte redo att bli stor nu. Jag måste ha ett 8 veckors långt bekymmerslöst sommarlov varje år, jag klarar det inte annars!! Jag vill inte bli vuxen :( Det jobbiga är nog inte att aldrig mer få gå till skolan. Den kan jag lixom ta. Det jobbiga är att alla verkar har en plan utom jag. Jag vet inte vad jag ska göra(nu när plugget äntligen är slut. usch, dålig låt.) men det vet tydligen de flesta jag har pratat med. Många, för många, ska åka bort. Resa iväg, och då menar jag över en längre tid. I nyktert tillstånd säger jag bara "töntigt". I lite mer onyktert tillstånd blir det istället till ett snyftade "lämna mig inte", och det kanske är då sanningen kommer fram.

Studenten är om tre dagar. Imorgon är det bal. Jag har nu börjat vänja mig vid tanken över att komma som balens mest omatchade par. Grönt och rosa kanske blir en överraskande bra kombo. Dock kommer vi även va balens mest ohyfsade par eftersom vi båda missade själva vetten och etiketten i denna vett och etiketts dag. Nån sa: vi har en halvtimmes rast. Vi sa: vi går och äter. Så ser ni ett omatchat par som äter som grisar så är det antagligen jag och bäckman. Heeeyaa! Vi var ju då några stycken sk matfantaster som missade denna mycket viktiga lektion men hoppas iaf att frey och mia hinner lära sina dejter lite hyfs innan middagen, skulle tro att det blir bäst så.

slut


sista sista sista..

kul att vår kära mentor läser bloggen. härligt, peter!

våra sista lektioner idag. det kändes lite konsigt, eller jag har nog inte riktigt fattat än? imorgon blir det ju vett och etikett, på onsdag är vi lediga och sen på kvällen är det den omtalade balen, torsdag fotografering och på fredag kommer jag gråta floder. jag ska verkligen ha vattenfast mascara. fan vad jag kommer sakna alla. det är ju de som är det jobbigaste.


jag har fan sökt jobb idag. lyckat. verkligen.



Vi hade mysigt innan skivan i söndags hemma hos Cissi.

sista skivan..

igår var då alltså sista skivan, som hölls på hard rock. jag hade väldigt kul, vet inte om det berodde på alkoholmägden eller något annat? men det spelar mindre roll..jag hade ju kul! matchade även bussen vilket aldrig händer annars! naaaajz!
 duktig som jag är var jag i skolan idag! det är kul när halva klassen ser ut att ha uppstått från dem döda. sött! & jävla lallare som inte orkar gå upp för att pallra sig till skolan. SISTA SKOLDAGEN!! vad tänkte ni där? SLÖA! & ni ska veta att vi hade en fantastisk dag vi tappra själar som var i skolan (som i en dvala, men ändå). vi lekte lekar på båda lektionerna vi hade. tjoho!
imorgon ska vi lära oss lite vett & etikett inför balen. tjafs! ska jag alltså pallra mig till skolan 8.15 för att lära mig sånt & dans? jag säger då det.

konversation mellan alkis & virrelito på donken vid 03.00 snåret?
A  -ta din jävla mittbena å dra åt helvete!
V  -det är sidbena!
A  -börja böla då!
tycker att det är fruktansvärt roligt! MOAHAHAHA! (undra om jag använde moahaha:et på rätt ställe nu?)


pees!

skiva.. IGEN! hahahah

Nu sitter jag här hemma hos Cissi igen och väntar på att våra kära vänner ska komma hit innan vi ska på Nv3a's skiva. det kommer nog bli en kul kväll på Hard rock café.
det här sista skivan så nu slipper ni läsa om alla jävla skivor som är precis likdana! :D



Cissis syster skickar bilder från våran skiva och jag kommer på mig själv tänka att snart slutar vi. det känns..


THE END OF AN ERA

På tisdag är den en stor dag. det är inte bara dagen för skåpstädning och vett & etikett utan också dagen då Jag, Cissi och Fellan ska från skolan ända hem. Vi har pratat om det här ända sen i ettan, så nu är det fan dags. (om jag känner mig och Cissi rätt så kommer vi orka gå till flaten högst och ta bussen drifrån, men vadå?)

Världens lataste helg. Igår var jag på stan hela dagen för att leta efter skor till studente. Hittade jag några? neeej!
jag jobbade på Stereo Lounge inatt också. det var riktigt kul! Synd att det var sista kvällen igår. "end of an era"


som Cissi precis skrivit är det ju sista skivan ikväll (om man inte räknar med slutskivan på fredag förstås). jag får väl vara nykter igen, som på den andra NV skivan. Sånt är livet.




det var typ jättevarmt inatt när jag åkte hem. mys.


does it mean you're good at putting things on paper?

sitter nu & väntar på sveriges segaste familj - MIN!
herre.. segare får man leta efter, jag lovar..  vi ska åka till söder för att käka lite lunch, såhär på morsans dag. veri niiz.. om vi nu kommer iväg...

OJ NU E DOM KLARA!!!



sista skivan ikväll som hålls av nv3..ehh..b?..a? nån av naturklasserna!! sitter & taggar till nu med lite sOfT mUziiC.. tjoho.
tough alliance - 25 years and runnin'
shout out louds - tonight i have to leave it
hoffmaestro/chraa - chraa indian 
timbuktu -nu

ehhh.. 2 av låtarna varje fall som får mig på bra humör idag!


väldigt fint väder ute är det också för er som kan bara legat & gjort nåt annat (varit bakis?) idag. HOPPAS DET ÄR SÅ FINT PÅ FREDAG!!!!! FÖFAN.

CHRAANEVAL, festival, STHLMchilling.

1.
Var där eller var rektangulär!!!!

15.00 införlivas dagen D (läs chraanevalen) med palmer, hängmattor och annat soft. Mosebacke är platsen och de coola softa är folket. Biljetter är dyra men upplevelserna totala! Kolla in
www.chraaneval.se.
(Observera att 22.00 blir det åldersgräns!!! - icke att förnimma i dessa dyra sammanhang)

2.
Cissi bäddar sängen! Duktiga duktiga flicka!

3.
Rösta fram allsvenskans bästa spelare (läs Riddez) på http://www.expressen.se/sport/fotboll.

4.
Registrera er för guds skull på www.travelfilm.se . Kommer hända mycket inom snar framtid. Help us grow LIKSOM!! I´ll be there - don´t be square!

5.
Främst för de kvinnliga läsarna av denna blogg kanske... (möjligtvis mycket modeintresserade manliga)!
STREET har vintagemarknad hela helgen med det bästa från butikerna samt modevisningar där stylister väljer ut och tolkar de plagg de faller för!

6.
Gabriella - Cissis syrra som skrivit detta (var tydligen grymt viktigt att jag skulle underteckna inlägget)!

7.
Ha en supernajs sommar. Och liv. Och framgång! Lev väl!!! GRATTIS till studenten! Er klass (med reservation för att andra läser och blir jävligt "snea") E3A vekar grymt najs! Cissi gråter varje kväll en skvätt för att hon måste lämna er...!

Hasta la vista peeps!


känslan.

jag saknar söta sms! såna där som man blir helt lycklig av bara genom att läsa.

jag vill vara kär...

image411
(igår när jag och Cissi satt på skinnarviksberget)


balla

image410

sista fredagen?

i onsdags var det skiva, ovanligt? men nu var det iaf E3b's skiva som vi alla sett framemot. En av skolans bästa hade det ju ryktats om? eller jag trodde så. Vi drack som vanligt hemma hos Cissi innan vi drog oss mot skivan. Som även den var på April! Skivan var inte tråkig men heller inte lika bra som våran.. (den är ju stört svår att slå nu). Jag hade kul i början men sen orkade jag fan inte dansa längre. Tur att man då känner så många så man kan springa omkring lite hur som helst. Jag hittade iaf Bäckman och Daniel vid baren där dom stog och pimplade vin. Himla gott var det, och när man spyr efter en flaska rosévin så blir spyan rosa. det kan bäckman garantera.

Jag och lisa hade seriösa samtal också som slutade med: "Killar är fan dumma i huvudet!".

ja efter mycket dans, två öl, fotandes av snygga personer, seriösa samtal och myckeet annat var det dags för mig att gå hem. Jag GICK från April till slussen alldels själv. förresten så bor vi i en jävligt fin stad. Bussen hem var ju himla mysig också, fick lite sällskap av Fellan, victor och bäckman. det var ljust ute och fåglarna kvittrade.






Idag har vi i balgruppen gjort bordplaceringen. Det tog fan hela dagen, men nu är allt klart och vi har fixat det rätt så bra åt alla. Alla som har önskat att sitta med någon gör det.. så var glada nu folk!


tjingtjing

JEZUZ! det är 1 vecka kvar. från 8 lördagar till endast 7 dagar på något som kändes som 6 sekunder! jepp.. en vecka tills jag tar studenten.
idag var sista skoldagen. INGET MER PLUGG NU (på ett tag..tills man ska plugga vidare.men det är lååångt bort!) Känns konstigt. & otroligt jävla skönt.

i torsdags på e3bs skiva tappade jag rösten. saknar den än. någon som hört, sett eller på annat sätt kan hjälpa mig tillbaks med den? jag har åtminstone återfunnit lite av den. men låter fortfarande förjävligt.. stackars mina vänner & mig själv som måste stå ut med att höra min röst ( som knappt är hörbar )

& så var det 18 grader igår när jag och ida satt och kalasa på skinnarviksberget. 22.30 var klockan. & det var 18 grader.

tjingtjing

we're gonna hunt you down and smoke you out

Efter att tillslut lyckats dra min silverfärgade superhoj upp för alptoppens branta backe föll jag ihop på soffan och till OC(avsnitt 2 år 3?) som börjar kl 14.00 somnade jag. Och sen sov jag. Och sov. Och sov. Och sov. Långt borta hör jag familjens surrande (egentligen är dom jättenära, typ 2 meter) men jag låg verkligen som i dvala. När jag äntligen vaknar ur mitt komaliknande tillstånd är klockan 20.16. Men tro inte att jag är piggare för det inte. Anledningen till min kroniska trötthet beror på ett flertal olika faktorer. Igår var jag tillexempel på skiva efter att ha spenderat en cirkus 10 timmar (10 timmar!!!) i skolan. Skivan igår anordnades av klass E3c. Vid kvart i 12 tiden gjorde jag, dahl m.fl. entré på April, en numera legendarisk lokal. Vi tänkte att då är festen igång. Så fel vi hade. Restaurangen var knappt fylld till hälften och dansgolvet såg skrämmande oanvänt ut. Men efter några timmars(?) ältande med de få E3a:are som vågat sig dit om hur mycket bättre vår skiva var, blev det faktiskt bättre. Ja, den sista 1,5 timmen hade jag faktiskt riktigt kul.

Efter en nattsömn på 4 timmar tog jag min cykel och gled ner för backen. Med gröna pilotisar och S club 7 i öronen var jag på väg mot en heldag i Alby. Anledningen var Kaveln och jag skulle av tradition springa 3benslöpet, i år med Lisa som parter. Egentligen var jag faktiskt en av dom i klassen som röstade nej till kaveln. En liten negativ jävel i mig tänkte att; palla. Men nu när vi ändå skulle tvingas ner till Tyresös stolthet Alby friluftsgård så är det väl lika bra att engagera sig lite och ta på sig en gren(läs EN gren). Det blev inte riktigt som jag tänk mig. Jag vet inte hur det gick till men plötsligt är jag mitt inne i en ryckig shottis tillsammans med Mia, tjoho! Men vet ni klassen, det kunde jag ta. Det var okej. Det som hände senare var däremot Inte okej. Där kommer jag och Lisa löpandes över kullen, förenade med ett hopprep runt smalbenen och förväntar oss att där vid mållinjen mötas av någon övertaggad klasskamrat redo för frisbeekastning! Det är ca 20 meter kvar att springa då vi båda inser att där står ingen övertaggad klasskamrat. Där står ingen kamrat alls faktiskt. Vafan!?! Förvirringen är total. "Vad ska vi göra?!" skriker vi. "Följ pilen!" skriker folk. "Vilken piiil?!" skriker vi. "Däääär!" skriker folk och peker mot skogen. Plötsligt är jag och lisa i en skog. Vi har ingen aning om vart vi ska eller vad som väntar men vi hänger på några 2or och snart kastar vi frisbee som om vi inte gjort annat! Eller vi suger faktiskt. Lisa ger upp efter typ 4 kast så jag tar över och efter 4 lika misslyckade kast träffar jag och vi kan löpa vidare mot kanoterna där tack och lov det finns E3a:are på plats. Så, efter att egentligen inte velat va med på Kaveln över huvud taget genomförde jag 3 grenar och det, klassen, är ej okej.

Så, ni förstår att jag är trött. Att jag dessutom har dragit på mig årets förkylning gör ju inte saken bättre.
Good night.


this is how it feels to be special

tjoooo. kaveln idag gick ju bara så underbart bra som vi hade tänkt oss.
VARJE år skickar vi upp vaigur för att orientera & varje år har det skitet sig just där... så,någon mer än jag som ser ett samband? & någon annan än jag som ser sambandet? & någon annan än mig som tänker SKICKA INTE UT VAIGUR I SKOGEN MED EN KARTA MÄRKT MED MASSA X DIT HAN SKA GÅ. nä fy fasen! vilken besvikelse att vi inte vann.. som vi kämpa!!  vi kände iofs att vår enda chans att få springa ut bättre än 5:a var om s3a vann då vi skulle få springa ut som 4:e istället.. men inte.. framtiden såg ljus ut i uppförsbacken, men jag såg aldrig någon s3aare springa ner? jag sitter här och undrar om dem är kvar där eller vad hände? hmm.




"Jag hade ett viktigt telefonsamtal i bilen"
"pappa, du har ingen mobil"
"Max! det kan vara viktigt ändå"
ALLAN SVENSSON, vilken hjälte!




E3B's SKIVA!! hoppas den blir rolig. hihi. nu ska jag fixa mig. eller sova? gud så skönt det skulle va.

i feel sane i feel sane have i lost it?

sommar.

image401
Fin sommarbild som togs i Fredags.
Jag vill skruva tillbaka tiden och leva om hela förra sommaren. jag saknar allt och efter den 1 juni kommer jag sakna ännu mer.

Jag hatar att minnen jagar mig.



Kvällens låtar:
Håkan Hellström - Hurricane Gilbert
Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
The Ark - Tell me this night is over
The Shins - Kissing the lipless
Hoffmaestro - I'm not leaving now

Det finns ingenting, det finns ingenting vi inte kan,

min inspiration till det här. inlägget finns väl inte riktigt så det blir mest massa blajj.
idag var jag i skolan från 08.15-17.15. jag blev trött. så nu sitter jag här, tröttare än någonsin med en kopp te.
känns fruktansvärt skönt att skolmåste minskar. nu har jag historian, marknadsföringsredovisning & simningen kvar. sen är det finito! 

Efter psykolgiprovet imorse hade jag en jäkla skrivakramp. inte konstigt med tanke på att jag skrev 4½ sida.. tror inte ens att det räcker till mvg men vg är ju också bra.. jag är ju ändå inget mvgbarn! även om det skulle se fint ut på betyget med ett mvg i psykologi... & livskunskap!! blööj. mitt te är slut.

KAVELN IMORGON!! fasen vad underbart! så bra att vi har 2 st som ställer upp i alla grenar, bra killar! vi andra kommer & hejar (om det är sol..)
måste ju ladda inför e3bz zkiva imorgon! den kommer bli fet.
som mister.

ciao

en himla fin låt

Bäckmans favorit:
Il Divo & Celine Dion - I believe in you

tänkte bara..

..beklaga mig lite. 4 dagar i skolan den här veckan (PÅ ONSDAG ERE JU KAVELN!!!!) & 5 saker att göra. hur tänkte jag när jag skjöt upp allting i sista stund? att jag inom några dagra skulle få en så sjukt snabbtänkade hjärna att jag lika gärna kunde skita i att börja med mina saker? eller att det skulle bli lättare att göra det sen? jag vet inte. & det är alltid likadant. så nu sitter jag här med mitt berg högt som högdalstoppen av saker att göra. min hjärna försöker sortera sakerna: natur..svenska..psykolgi..markndaföring..historia..blev det rätt nu? jag blev så trött av att tänka på alla läxor att jag nog måste sova nu? för det är jag banne mig värd efter denna helg av stenkastning & grodräddning.

hemma bäst

en lugn helg på jontas land. mysigt, skönt, frisk luft, "vi gör allting tillsammans", havet & stenkastning. så var det! men hemma är ändå bäst, för vad är bättre än att se stockholm igen efter att ha varit ute på landet? just precis; inget!
 är inne på näst sista veckan i skolan nu. nervös, jag? näe vadå? nästa måndag sätts mina betyg, & fredagen samma vecka tar jag studenten...allt är frid & fröjd. folk man aldrig mer kommer träffa... ehh.. TG's cafe.. hmm.. alla fina saker man kommer sakna helt enkelt.

efter att ha haft en sjukt lugn helg börjar uttråkningen sätta fart. & festa får jag banne mig inte förrän onsdag. vad är det för skit? eller får & får.. jag ska helt enkelt inte.  så. onsdag.. känns för långt bort.

måste plugga natur, psykologi & allt annat böjrt nu.


godnatt eller fan

the tough alliance - looking for gold

12 dagar kvar och jag dör snart




såhär lungt och skönt hade vi det i helgen. Jag har tillomed badat, det var svinkallt. Cissi har plockat grodor och hanna har cyklat och kastat sten.. rätt så händelserik helg faktiskt.




make it happen!

hejhejhallå

jag hade kul igår! det är väl oftast rätt trevligt på skivor eftersom man känner (typ) alla! väldigt trevligt :) Umbra var ett konstigt ställe?



idag drar vi finurligtbloggerskor till jontes land. så nu får ni inte läsa våra kloka tankar & funderingar på hela helgen. stackare!! hejdå!

en jävla torsdag

jag är nu hemkommen från Nv3b´s skiva på Café Umbra. det var helt okej! kul att träffa alla mina söta killar igen, även fast det bara  var några dagar sen. Lite för lite folk från E3a för att skivan skulle bli den bästa..? haha!
nu har jag hört mycket bra om vår skiva i söndags, jag är så sjukt stolt över min klass. jag blir så lycklig varje gång jag hör nån säga att vår skiva "var så jäääkla rolig". har även hört att folk ångrar sig att dem inte kom.
det är helt enkelt omöjligt att slå vår skiva, den är bäst och kommer så förbli.

jag kan inte sova för jag har så sjukt jävla ont i magen. VAFAN! nykter, trött och magont är inte bra när man går på skiva. ej okej.


"antingen är jag nykter eller så är den här skivan jävligt tråkig" Bra sagt där Virre.


puss  och godnatt!

Jag har snygga vänner

Så sitter man där på torsdagskvällen och tänker "hm, jag ska nog gå in och kolla in lite mode på steetstyle". Knappar in adressen, gäspar lite lätt, tänker på dagen som gått. Jag väntar mig inte att på översta bilden se min gode vän och nationaldagsfirare Linnéa så och posa som bäst. Vilken babe ;)

streetsmart

http://stockholmstreetstyle.feber.se/feber/art/19699/linnea/ 

nunna, någon?

man får inte bli nunna förens man är 25. suger inte det?

två bevis på två dagar.. hahahahahaha

s3a 15 maj





Jag har nu överlevt tre dagar i skolan varav 2 bakis. fyfan.. jag fattar inte hur jag ska klara den här månaden. Imorgon blir det nyktert på nv3b´s skiva.
här är iaf lite bilder från s3a´s skiva, som var riktig rolig.


Godnatt.

null

måste uppdatera detta, tråkigt annars.

hanna: 1
ida: 2
lisa: 2
cissi: 0















övriga kommentarer
: hade tänkt stanna på 0 i minst 50 år till. orsakerna är inte många men förståliga!

ja, vad gör man

image379
låten: the hives - love in plaster












tyvärr s3a vår skiva var bättre. men er var bra! hade en mycket trevlig kväll igår!!

bäst!

för 48 timmar sen stod jag utanför April. förväntningarna låg väl på en stabil nivå, man vet ju aldrig hur det blir så jag hade försökt intala mig själv att det blir det man gör det till (stämmer banne mig inte).  mat, lambo, tal & diverse andra sånger blev det och middagen var perfekt! väldigt trevlig. vid 10 började även andra människor droppa in. snart var lokalen fylld av roliga, festsugna människor! det dansades, miglades och dracks till klockan 3. men det var en toppen kväll. sjukt bra skiva! & ni kanske tror att vi (hanzy, eda e karin) skriver att den var så bra bara för att det var vår egna men ICKE! som bevis på det ska jag nu hänvisa er till mr wennbergs & annornas blogg.
 igår kände jag som hanna: jag var värd en dag hemma från skolan! trött som sjutton låg jag med ida & lisa i min säng och kollade på sex and the city.. kände mig inte på topp!
men idag är partyhumöret där det ska vara & jag känner mig redo att göra stan osäker!
Så, S3fuckingA's skiva ikväll. kan dem komma upp i e3as nivå? upp till bevis. nä nu ska jag plugga & fixa mig! CIAO!!!!!


H om skivan

Idag tog jag ledigt. Talade kl åttanollnoll imorse in ett kort; "Hanna Wallberg. E3a. Sjuk." på tgs telefonsvarare. Jag kände att jag behövde det. Tid för återhämtning. Det var jag fan värd efter att igår varit med och arrangerar tidernas fest.

Under veckan som gått har folk försökt intala mig att inte ha för höga förväntningar, inte se fram emot det hela så fasans mycket för "det blir aldrig som man tänkt sig", och nej det har dom kanske rätt i. Det var nog både en och två saker jag absolut inte räknat med skulle inträffa, men tillställningen blev ändå bättre än förväntat (jag vet inte om killarna i häktet håller med mig om det men..). Vart man än gick såg man folk man kände. Jag hängde med ingen och alla på samma gång, en känsla som kanske inte inträffar igen förens på min 40 årsfest. Mellan kl 19-03 snurrade jag omkring i min discokuleoutfit i något slags lyckorus som inte inträder allt för ofta. Märk att det inte är några små ord jag använder här gott folk! Jag har inte så mycket mer att säga. Stackars er som inte var där. Synd för er som redan haft er skiva eftersom den inte var lika bra som våran, och lycka till ni som inte haft eran än, att toppa E3a's kommer att bli riktigt svårt, om än omöjligt.

Studentskiva på April!



Här är några av bilderna jag tog under kvällens gång. Jag hade sjukt kul hela kvällen! jag är så jävla nöjd med hela skivan och allt gick precis som vi ville.

Vår reklam för skivan var ju rikrigt bra. Det var över 300 pers, alla var snygg och nu såhär i efterhand kanske det var den strulsäkratse också? själv fick jag fan ingenting, men tydligen alla andra. kul för er! vissa fick ju tillomed en förfrågan, synd att det var fel kille bara.
vi dansade och hade hur kul som helst. Abris strippade också, jag blev så lycklig när jag upptäckte att man bra kunde dra isär alla knapparna på skjortan, humor!

Peter och Ingrids tal var fina, maten var god, drickan var ännu godare, alla var så jävla fulla och jag bara älskar 13 maj 2007.

fan vad jag kommer sakna e3a.

strulsäkraste skivan?

tabellen i tårttävlingen måste ändras från igår kvälls vilda festande!

hanna: 1
lisa: 1
ida: 1
cissi: 0

söndag 13.5.07

dagen är kommen. nu är det bara 8 timmar och 5 minuter kvar. behöver knappast skriva något mer?





dagens låt: lambo

helgtyp

i fredags blev jag kidnappad, inga skor och ingen mobil. Middag hemma hos Jonte och sen tillbaka hem till mig själv med alla killar. sen åkte vi in till stan för att gå på nåns skiva på chaplins. dålig musik men jonte ställde upp för laget och sjöng OH BOY! fan vad bra han var, helt otroligt.

idag har jag varit på dop. Wilma Karla Linnea! den du, jonte! varit hemma hos tre mostrar på samma dag. jag lyckas med allt. känner mig rättt grym nu faktiskt.


eurovision song contest är skit. jag har inte ängnat det en minut. skit är vad det är! just nu har Sverige 34 sketna poäng (det tog ungefär 10 sek att kolla).

Imorgon är det skiva ockås. tjofadderittan lambo.


och äppelcidervinäger är bra för det mesta

Idag var jag på spa. Hos villa lenksjö. Vi genomgick diverse väl beprövade spametoder för ett vackrare yttre, som till exempel sockerskrubb, avokado/bananhårinpackning, såpafotbad, vaxning och pedikyr. En äcklig hälsodrink rörde vi även ihop (se recept längre ner). Detta var totalt sett ingen kort procedur och ett antal intressanta samtalsämnen kom upp. Bland annat en stor(om inte den största) juridiska frågan i vårt samhälle. Vad säger egentligen lagen om langning? Vad är okej och vad klassas som brott? Det är faktiskt inte så självklart som det vid första tanken verkar. Till exempel: Om du ber din dotter hålla i vinflaskan medan du letar efter bilnycklarna, är det då langning? Eller blir det inte langning förens dottern själv öppnat flaskan? eller måste hon ha druckit av denna druvsaft innan det räknas som brott? Om hon nu fått flaskan, men bara för att spara till sin 20årsdag, är det då langning? Och kan en 17 åring egentligen äga någonting, räknas inte alla hennes saker som målsmännens ägodelar? I så fall har ju faktiskt inte pappan langat utan bara gett sig själv en liten vinare på dotterns födelsedag. Och hur lång tid tar det innan ett sådant här brott preskriberas? Handlar det om månader? år? Tänk om dottern, som på sin 17årsdag äntligen fick det där årgångsvinet som pappa köpte samma dag som hon föddes på sin affärsresa till Frankfurt, 5 år senare tänker öppna denna dyrgrip och blir då upptäckt av någon avdankad FBI agent med för mycket fritid. Det finns klara bevis på att den här gamla buteljen har gått från far till dotter, från myndig till minderårig, från brottsling till oskyldig. Har han då rätten på sin sida och kan gripa den misstänkte? Ni ser. Det är inte så lätt. Nån som känner sig manad att reda ut det hela?

130392-338

Recept på äcklig hälsodrink:
2 dl fryst mango
2 dl naturell yougurt
1 dl mjölk

Fryst mango finns att köpa på påse, finns i alla välsorterare mataffärer. Leta i frysdisken.
Mixa mango och yougurt i en mixer. Häll upp i glas och tillsätt sedan mjölken. Färdig att servera.

Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar

öjtaöjtfrrrr. tårttävlingen är igång även om det inte pratas så mycket om den alltid. men abdoolla bad mig om en tabell så..här är den:
ida: 1
lisa: 0
hanna: 0
cissi: 0


(VISST VISAR TABELLEN RÄTT? ANNARS..säg till!)

kidnappad

jag har blivit kidnappad så nu sitter jag här hemma hos Jonte. Jag kan inte komma hem heller för jag har inga skor. och studentmössan har jag med mig också.. herregud!

KLASSEN: SKIVAN ÄR BETALD SÅ NI VET. JAG OCH PALLE HAR KÖPT KUNGAKRONOR SOM VI ALLA SKA HA PÅ OSS. SJUKT SNYGGT! VI BETALADE DEM MED PENGARNA VI TJÄNAT.. DET BLEV TYP 3.50 VAR OM NU NÅN ORKAR BRY SIG OM DET?


Jonte är snygg. /jonte

zzz.

trevlig kväll igår. men musiken sög dock. så när DJ:n gick iväg ett par minuter var jag & virrelito snabba på att ställa oss i DJbåset för att försöka byta låt. men den som har sett dem där jävla mackapärerna man joksar musiken med förstår nog vår förvirring när vi ställde oss där. 1000 olika knappar att trycka på. & när man tryckte på play hände ingenting! skit. sen kom djn & vi tänkte att det är nog bäst att gå då? han kanske inte vill ha konkurrens där uppe liks.
jag måste banne mig lära mig byta låt så där. as bra när det spelas dålig musik! då slår man ner djn å byter låt.
men efter att jag önskat låtar tre gånger börjades det spelas bättre musik (tjohohejhå)


AAHHHHHHHH fredag imorgon! sen lördag. sen är dagen kommen. den vi planerat (in i minsta detalj) i flera månader.
kommer bli fett. synd för er som inte har biljett!

måste nog sova.


idag är det en vacker torsdag

här sitter jag och lyssnar på roxette när jag egentligen borde sitta på bussen på väg till skolan, men jag kände att jag VERKLIGEN inte orkade. mitt huvud gör ont. varför? jag var inte alls så speciellt full igår, men skoj det hade jag. Kalle är största tönten och han kommer få höra det här länge: man går inte hem kl 1 från sin egen skiva. det är fan illa. haha!
Så när Emma, Kalle och Vivvi hade gått entrade vi dansgolvet. önskade låtar gjorde vi också och om man önskar låtar kan man ju fan inte gå hem innan man hört dem, alltså stannade vi kvar lite till..
jag längtar tills på söndag!!!

min kära pappa har köpt en ny kamera så då blir det bra bilder istället för dem dåliga som kommer nu. Min mobilkamera är ju inte mycket att hurra över när det är mörkt.



woooowoow! jag och virre.
Vivvi och kalle
Emma gör sin snyggaste pose
emma och cissi
kung-virre

Jag hittade bilden som togs på oss igår också. jävligt snygg om jag får säga det själv!

(se hur fin bloggen har blivit. vilken jävla hjälte du är Hanna! hur snyggt som helst!)



UPDATE!
jag tog mig till skolan, det tog emot men jag åkte dit! När jag sitter där på psykologin så fattas några. men Cissi kommer strax in genom dörren men mjukisbyxor och ser allmänt sliten ut. sen kommer Emma in med ruffsigt hår och samma kläder som igår och sist men inte minst kommer Mia in i samma outfit som Cissi. Vilka tjejer!
Efter psykologin så har vi lunch. rykten spreds i klassrummet om att det skulle serveras PANNKAKA, hur bra som helst tyckte ju jag! jag kommer in i matsalen, lassar upp pannkakorna på tallriken och så plötsligt hör jag hur Cissi skriker till. HON HAR SETT LASAGNEN! herrejesus. det blir ju till att ta lasagne Också! där sitter jag med ett berg av mat. det kändes så rätt. Äntligen har skolan insett att dem behöver ha riktigt bra mat, speciellt i Maj.
sen hade vi svenska, jag och emma satt och chillade lite. efter svenskan skulle vi gå ner till biblioteket och mysa i sofforna med Mia men helt plötsligt kommer han som jag inte kommer ihåg vad han heter och berättar att man får gratis pizza utanför bygg! kunde dagen bli bättre eller? vi springer dit tillsammans med en massa killar och får en varsin pizza.
jag och mia går ner till cafeterian och chillar lite med wennberg (deras reklam för skivan är sjukt bra). sen efter två timmars väntande så blir klockan kvart över tre. Drar oss mot bomans rum och så har vi lite balgruppsmöte!
Balen kommer bli bra, hoppas jag iaf! men skolan är ju så jävla fattig. får se om alla våra planer kommer funka.

Söndag kommer bli en bra dag. imorgon ska jag och cissi lämna pengarna till April. ÅÅÅH! det närmar sig med STORMSTEG!


come as you are

Snart ska vi iväg på skivor. ska bli himla skoj faktiskt. Nu kommer emma och virre hit också! tjoho partey!!!

imorn kommer vi vara pigga. och jag tror att jag börjar redan 8:15, kan ju bara bli hur bra som helst? eller?
MUU. hejdå!

Jag luktar curry, och det känns så jävla bra !

Travelfilm!

bli medlem på den roliga sidan www.travelfilm.se ! där kan man läsa om andras och skriva om sina egna resor eller om bara nåt helt annat! en community alltså med inriktning på resor. kommer även vara massa tävlingar där man kan vinna resor etc..! nåja bli medlem!

hihi. skivor ikväll. jähjäh (taggad!)


så jävla..

man gör ett arbete i flera timmar & vad händer? nej jag vet inte heller. dokumentet sparades helt enkelt inte & jag sitter å sliter av mig håret. allt är borta. fuckfuckfuck. känner seriöst för att göra någon illa. eller nåt. nä. kanske ska jag gråta istället? eller? arbete ska vara inlämnat senast 23.59 & vi har ingenting just nu. hoppas att cecilia perbo är snäll och förstående.
panik.
jävla
hor
skit.


såja

hej

igår var då hippieskivan. jag mötte upp virre & adela för att vi sen skulle bege oss mot västra skogen & hem till lisa för lite förning. tiden gick hos lisa och snart var vi alla lite glada i hatten så vi drog in mot staden.
mycket folk var det & många hade klätt ut sig till hippies. men det fanns även två som verkar hamnat fel för en av dem hade en hjälm på huvudet och den andra fotbollskläder? min förvirring blev stor då det slogs upp ett tält precis utanför toaletterna. det var ett litet (tvåmanna?) tält. inte kunde man hitta bortsprugna människor i tältet varje fall.
äsh orkar inte det var helt enkelt en jäkligt nice kväll!! fick till & med 2½ timmars sömn inatt! vaknade och kände att jag inte ville röra mig för jag var väl lite halv bakis..
Nä nu längtar jag till imorgon!! Carros och sen Karls skiva. NAAJZ.



fina bilder va?


det var ett tag sen så varför inte visa dem här fula bilderna igen?

Jag satt här hemma och hade lite tråkigt. Helt plötsligt fick jag för mig att kolla på bilderna från nyårsafton och det visade sig vara riktigt underhållande. Nu några månader senare så ser man alla fula små detaljer. herregud..





bild 1: den här bilden säger mer än 1000 väl valda ord.
bild 2: Kolla adelas mun! hur många snus har hon där inne egentligen?
bild 3: den bilden är bara sjukt rolig, fortfarande! "benjamin"
bild 4: David håller i Cissis ben? eller nåt..
bild 5: den har jag inte riktigt lagt märke till förut. Tom är ju där! och först fattade jag inte vem som stod där bakom men det måste ju vara han som även är med på bild 3? han heter förövrigt Joel.
bild 6: tydligen något intressant i tyskens glas?
bild 7: jag vet inte. helt enkelt, jag vet inte
bild 8: så jävla fina!
bild 9: Hahahahahahahahahha..

tja

snart så ska jag få klä mig som en hippie. underbart! sen ska jag iväg till lisa och filosofera.
föresten är det inte helt underbart att jag imorgon bitti, 8.15, ska simma? kunde ju inte kommit lägligare.. sen kommer dagen fortsätta bättre & jag kommer vara fånge i skolan till 17.40! jag har sådan tur att det är otroligt. 8.15-17.40 dagen efter en skiva.. JAG KOMMER DÖ & ja, jag menar det.  sen när jag äntligen kommer hem (runt halv sju) så måste jag sätta mig och skriva på ett svenska arbete. åh....... jag längtar så till imorgon.
men jag ska fan inte klaga!

föresten så ska lars lärarkandidat, italinska-ingrid & mentor-peter komma på vår skiva. kungligt besök!


föresten ska jag inte klaga på att jag behöver vara i skolan länge imorn, idag slutade jag elva men kom inte hem förrän fyra eftersom jag satt i skolan. så mycket gillar jag tyresö gymnasium!!

PEACE!



FÖRESTEN e3a:are! vi har gjort bordplaceringarna till skivan. de ni!


one night in bangkok

kan aldrig vara som en natt i stockholm. (Ojojoj vad jag fick till det där) Igår var det jag och Linnea(med vänner) som gjorde stan osäker. Testade la camera, de där stället det alltid låter så mycket om när man går förbi. Vi fick en fråga i dörren som jag inte riktigt kan tolka: Kommer det fler kompisar till er hit sen?(?!) Hurså, var min spontana reaktion men egentligen, i vilket  syfte ställdes denna fråga? Om svaret hade varit Ja, hade han då sagt "Åh nej vi vill inte ha fler som ni här. Faktiskt så är ni inte heller välkomna här era fula jävlar." eller hade det blivigt "Va trevligt! Hälsa att dom kan gå förbi hela kön, det enda vi vill är att ha hit fler som ni". Nu var ju tyvärr svaret nej. Truppen var redan samlad och inga fler ville göra oss sällis, så vi får aldrig veta.

Lite senare var jag med om en mycket irriterande incident och hör och häpna, det handlar om sl. Nattbuss 890 Tyresö Kyrka avgår 03.15 från segels torg. Det är ganska fullt och jag tvingas sitta bredvid en små fet medelålders man från mellanöstern. Till min stora förtret var han dessutom extremt pratglad. Jag ansträngde mig verkligen för att se så ointresserad ut som möjligt genom att väldigt övertydligt sätta in hörlurarna i öronen och höja volymen på mp3n. Men han var helt enkelt för inne i sin historia om sin restaurang för att sluta. Idag hade man tydligen dröjt honom kvar alldeles för länge. "du veet, folk ska bjuda på shots...". När han började fråga mig om namn och hemort sa jag att jag verkligen inte kände för att prata. Men tro inte att han ger sig för det! Nej nej, helt plötsligt knackar han mig på axeln och trevlig som jag är tar jag ur ena hörluren och tittar frågande på den mustaschprydde mannen. "HAHA, pungpinan, HAHA, vilket namn va, HAHA". Jo visst, jag drog oxå på smilbanden första gången jag tvingades åka tidernas djungelbuss 890, men nu var det några år sedan och jag hade absolut ingen ork kvar till att dela den stolte restaurangägarens glädje och spela road av den rött lysande displayen i taket så jag ignorerade honom total. Tack och lov började han istället terrorisera personen i sätet framför. Men det här handlade ju inte så mycket om sl, tänker du. Men lugn!! Jag har inte kommit dit än. Bussen snurrar som vanligt runt några varv i det sött tegelfärgade området Skarpnäck. Plötsligt stannar vi. Och där står vi. Helt stilla. Väldigt länge. Folk börjar titta på varandra. Varför åker vi inte? Då, det förödande meddelandet. Bussen har fått punka!! Helvete! Jag är alldeles ensam(bortsett från mustaschmannen) och strandsatt mitt ute i nowhere. Folk börjar ringa efter taxi och jag får en skräckbild i huvet där det bara är jag chauffören och mustaschmannen kvar i bussen. Jag tvingar mig ut och går längre fram i bussen där de lite tryggare typ av människor sitter. Och där blir vi sittandes enda tills nästa nattbuss kommer. På vägen hem från busshållplatsen är det ljust, solen håller på att gå upp och fåglarna kvittrar. Halv 5 visar klockan när jag kliver in i hallen och än en gång känner jag hur mycket jag hatar sl.



F.ö. fick jag svar på mitt senaste klagobrev idag:

Tack för ditt e-postmeddelande.

Jag förstår att du hör av dig med anledning av det du beskriver. Naturligtvis
borde föraren sett till att ni kom med bussen.
Dina synpunkter har jag rapporterat till våra ansvariga för kännedom och åtgärd.

Vänliga hälsningar
Gustaf
SL Kundtjänst AB


hur man plankar

hej hurni

1 vecka kvar, kul va? om 1 jävla vecka sitter/står/vadfanjagnukantänkasgöra jag på vår studentskiva. säkert en aning salongsberusad? hejaaaa!
& imorgon hippieparty på april. satan i gatan vad hett det kommer bli! själv har jag grävt fram en ful jävla klänning som är grå med svarta fläckar. rosa tights som går till knäna ska även bäras upp! sen typ 11 miljoner halsband & armband. hårband får vi inte glömma! kommer säkert upp bilder här på bloggen (om jag inte glömmer, tappar eller har sönder kameran..) jösses.. jag hoppas på att många tar det här med utklädnad seriöst nu? underbart.

PEACE!


lazy sundays turn to mondays too soon

idag har jag och Cissi pluggat i tre timmar. vi är inte klara än med vår kampanj men snart så.
Juste nu sitter Cissi och provar alla sina smycken. Hippie-tema imorgon på malins skiva. Jag ska inte dit så jag får se framemot Kalles skiva på onsdag istället, dem har ju faktiskt ett tema där också.. BLACK AND WHITE. undra vad jag ska ha på mig? blir ju så vårt med det temat. haha!

en vecka kvar till E3a´s skiva nu. kommer ju bli hur kul som helst! vi har ingen toastmaster men jag röstar på Mia. hon är grym på att prata inför massa folk!

förresten, jag ska nog vara med i "snygg naken". Jag gillar programledaren så himla mycket. ÄCKEL.


Tack och hej, orörda grej.


hammarby - skövde

halvlek nu. spännande, spännande!!!



SMGULD!


MARIT BERGMAN & SALEM AL FAKIR - 52 WEEKS

den går på repeat. snart sönderspelad?


& grattis till virrelito som blir hela 19 år idag!


E3A

jag träffade Palle inne i Gallerian idag. så nu är hela middagen betalad! Han hälsade också att..

ALLA MÅSTE TA MED SINA BILJETTER+PENGAR IMORGON. DET ÄR VIKTIGT ATT ALLA TAR MED SÅ VI KAN SE HUR MYCKET VI SÅLT OCH OM DET FINNS NÅGRA SOM HAR BILJETTER SOM DEM INTE BEHÖVER.

och ni kära klasskamrater som läser det här måste sprida det vidare. puss på er

Is it any wonder I don't know what's right?

enligt mitt horoskop ska tydligen imorgon och lördag vara mina bästa datum. undra vad som menas. nu är jag såklart väldigt nyfiken på vad som hända skall imorgon/lördag. bästa stället för mig var dansgolv står det. Alltså ska jag ut i helgen, antagligen lördag. alltså kommer hammarby vinna handbollen, för annars ska jag ju ta en lugn helg.


tre gånger i rad är för mycket, då kan man verka desperat. alltså måste man sitta och vänta, sånt kan ta död på vem som helst! jag lovar!


föresten orkade jag inte gå till skolan idag.

mösspåtagningen



Först lite bilder från ängen innanvi gick till skolan och sen två bilder från Tanto i eftermiddags!

mössor

Så hade även tyresö gymnasium sin mösspåtagning, typ sådär en 5 dagar senare än alla andra stockholms skolor. Men men, det var skoj! Och vi kom på en förvånansvärt bra placering trots(tack vare?) det något För våghalsiga stunttricket på scenen. 4 av 12! Måste varit vår originella utklädnad alternativt vår skönsång vi inledningsvis bjöd på.

heja!

Sedan gick vi alla omkring i våra små sjömanshattar, väldigt gulligt. Lisa och Adela fick till och med ett "grattis till studenten" och en tant verkade väldigt angelägen att få komma på Cissis mottagning och sånt är ju alltid uppskattat. De e ingen jävel som vill komma på Min mottagning. Alla dom som ska föreställa mina närmaste vänner har i sin tur närmre vänner som de absolut måste tillägna ett besök just den 1 juni. Tydligen tänker de alla ge sig på någon slags studentmottagningspendling och det lär ju gå bra. Nä ni fastar säkert på första anhalten pga nån febril faster som absolut måste berätta om sin skoltid, alla de 16 åren. Eller kanske blir ni kvar tack vare kusin Malcolm och hans dyrkan av den ryska tangon, och alla vet ju att it takes two to tango. Eller var kanske den där välkomstbålen lite väl spetsad av någon skadeglad lillebror och ni har somnat i någon tvättstuga redan innan buffén har serverats. Men visst, ha så kul. Ha så jävla kul! För det kommer i alla fall jag se till att ha, med eller utan spetsad bål :)

jag kan få dig när du vill

jag börjar äntligen förstå. allt föll plötsligt på plats..


en månad kvar av skola. efter 12 jävla år sitter jag här...
Jag har ingen lust att någongång i höst komma på hur mycket jag saknar skolan. Hoppas den saknaden aldrig infinner sig.


Kent är nostalgi. längesen jag lyssnade på dem.

kent - rosor & palmblad (och ja, jag skär mig som fan i armarna nu)

Maj maj måne

På ett sätt var det mysigt att i morse vandra hem i ett, vad det kändes som, öde sverige. Jag var hungrig, jättetrött och Kent kändes plötsligt som det rätta alternativet, men trots allt detta var det rätt så mysigt. Fick lite panik imorse när jag vaknade, vet inte riktigt varför, eller jo, men jag är för konstig för att folk ska förstå mig. Töntigt.

Kul med mösspåtagning imorn! Håll i er TG, det kommer bli någonting i hästväg. Och kul att jag inte alls har hunnit med det jag planerade. Inte har jag pluggat någonting och det ser fortfarande ut som om Al Quida har härjat i mitt rum. Äckligt är det. Kläder överallt. Och dammigt.



Min sista gnista hopp var att synas, att bli sedd

1 maj

oj bara en månad kvar tills vi tar studenten. imorn är det mösspåtagning också (varför är det typ bara tyresö som har imorgon? dumt..)

razorlight - america


1 maj, bara en månad kvar nu.

Valborg var det ja.. det började bättre än det slutade kan jag ju iaf säga.
Middagen var himla god. Vi satt hemma hos mig länge innan vi bestämde oss för vad vi skulle göra. Vi tog oss till Jonte efter mycket om och men. Killar är så jävla sega. missar tunnelbanan och grejer, vafan!
sen blev kvällen bara sämre.. orka skylla allt på mig. Alla som känner mig vet att jag är känslig, spec på fyllan! jävla pucko!
Men jag kanske leder tävlingen nu? jag har inte pratat nåt med dem andra medtävlande så jag vet inte än..men kanske?
jag åkte iaf hem och pratade med bäckman om världens probelm. eller inte. jävla fyllo. och helt plötsligt hör jag hur Simon skriker i bakgrunden.

jaja. valborg är skit. jag hade inte några förväntningar direkt, men ändå.
Så bästa valborg under gymnasietiden blir ju helt klart 2005. HAHA! vilket skämt. jag tror att jag aldrig haft en riktigt rolig valborg. Överskattat.


Nu ska jag dammsuga! puss och hej.