sköna killar.

har precis fått en länk skickad till mig av Lisa. jag trodde jag skulle dö av skratt, HAHAHA!
jag vet inte om jag ska länka den här, för säkerhetsskull så gör jag det inte.. men så mycket kan jag avslöja att det är inspelat i skolan med bara rumpor. HUMOR på hög nivå! vänta fem dagar, för då är det tydligen premiär!

och jag måste även säga att jag har läst Virres kommentar. fan så bra att någon säger emot, för serien suger pung. men kanal 5 är dumma i huvet som inte slutat sända SKITEN. (sjunde himlen)

jag har inget att skriva om. tro mig

en seg dag. jag är lika trött som Cissi (se karin). det här suger verkligen. orkar man gå till skolan för att sitta där i flera timmar och inte göra nåt vettigt i huvudtaget? Jävla rektor som säger att vi inte får åka på våran efterlängtade klassresa till Tallinn. tror han på allvar att vi bryr oss? neeeej. vafan! vi har ju redan betalat biljetterna. pucko. jävla anders!
Vi som går ekonomi borde också få åka bort. Vi kan jämföra priserna eller nåt sånt skit tråkigt.

Jag vill ha helg. NU. så skönt det skulle vara. det skulle passa alldeles utmärkt. men jaa.. imorgon är det torsdag och sen är det fredag. lite idrottsdag, jag gillar verkligen inte idrottsdagar. så tråkiga. SEN är det helg.



sommar. lite tynningö och hultan, samma vecka också? men hellre hultan. Vi får helt enkelt ta och åka till mitt land en vecka. det blir hur bra som heslt. tjejerna och virre. det blir skit bra :D

but shes not nice, shes pretty fucking far from nice

jag är även fruktansvärt trött.
men.
får.
inte.
somna.
då kommer jag aldrig somna inatt.
jävla ondajävlacirkel.
blir ju inte bättre av att jag sitter & kollar på sjunde himlen. dåligt skådespeleri, handling, ja allt! & varför kollar jag då på det om jag ska klaga? FÖR ATT JAG INTE ORKAR BYTA KANAL, såklart. jepp! ibland är jag lite lat.

bloody mother fucking asshole

I will not pretend
I will not put on a smile
I will not say I'm all right for you
When all I wanted was to be good

..när vi bara snöar bort

Det spelar ingen roll att mitt hår har den där Ted Gärdestad-looken eller att dagen i sig va rätt så molnig, för när den här bilden togs var det sommar. (Och inte vilken sommardag som helst utan den 23e Juli, min födelsedag!) Visst, det känns lite som om jag redan tagit ut mina aggressioner gentemot snön i den här bloggen, men när jag ser den här bilden kan jag inte bli annat än hatisk mot snön och kylan. Nä, jag föredrar allt de där strumplösa månaderna.

Hanna 18 år

En fördel med snön är iofs att det går fortare att ta sig till bussen. Varje morgon surfar jag nämligen på skorna ner för backen och tjänar därigenom en 7-8 sekunder. Det är kanske känt att jag alltid inleder dagen med att kuta järnet till bussen, fråga bara mina busskompisar som vid det här laget måste tro att jag drabbas av astmaattacker varje gång jag entrar buss 875. Utan förarbytet vid petterboda hade jag vart körd.




Jag är 1985 by Bowling for SoupVilken 2004-hitlåt är du? höhö..

det här är humor

ante... sa: känn dig blockad din jobbiga fan





HAHAHAHHAHA. jag tror jag dööör!

stanna världen en stund?

idag stannade världen en stund för mig,lisa & ida. helt plötsligt tog det stopp & vi var tvugna att dra efter andan. vi kom en milimeter närmre det mysterium vi nu försöker lösa, och det var det som utlöste den plötsliga stoppningen & and-tappningen.


timo räisänen - bollen måste dö

hähäähähähähähähääh!!!

små

tynningö

Snart två år sedan.. det var väl vid den här tiden på året Emma kom på den smarta idén?

måste bara...

dolly parton - here you come again

postis per

 
HÄR HAR NI KATTEN FRASSE. det är postis pers ständige följeslagare. och en sådan vill oliver tydligen ha. oliver 1½ år. hans mamma säger det. eftersom den är slut överallt i örebro så måste jag gå runt & leta i leksaksaffärerna efter katten frasse. postis pers 'goda bästis'.  hm.
över&ut?

This town's a different town to what it was last night

Last night what we talked about
It made so much sense
But now the haze has ascended
It don't make no sense anymore

arctic monkeys säger det bäst. för det är väl ungefär så det är? eller? kvällen igår var en lyckad kväll. roligt var det när två tjejer började slå och skrika på varandra i toakön. jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig. men försökte hålla mig för skratt. gudarna ska veta vad de hade kunnat ta sig till om man skrattat åt dom. men jag stod där och smålog. i smyg. det gjorde jag. hä hä hä. hä.
gudars vad trött jag är. kan aldrig sova när jag fått alkohol i kroppen på kvällen. rent ut sagt omöjligt. några timmar har jag väl sovit men att vakna runt halv nio-nio en söndag är väl inte alltför normalt. & just nu är jag faktist jäkligt trött. huvudet är tyngre än ett ton elefanter. nåja. en rolig utekväll brukar betyda en mindre rolig dagen-efter. fast jag har ju inte varit så bakis idag. + att maxhamburgarn räddade dagen lite. i varje fall min hunger.







CIAO.

glöm inte i en annan del av köping

hej och hå farsan gå!

igår var vi ute! jag hade verkligen roligt. bästa utgången hittills (kan ju bero på att jag inte vart ute så ofta eftersom jag fyllde 18 i dec). Jag, Cissi, Lisa, Hanna och Adela begav oss till claras tillsammans med Virre och hans kompanjoner, dem gillar vi! Jonte och hans underliga gäng var självklart med också. jag saknade bobbie lite men vafan? så kan det ju gå ibland. Simon, max och john träffade vi på också. första gången jag var ute med dem och det var MYYYYS! åh jag gillar verkligen den här kvällen.. och juste killarna från S3a också. och GREKEN! och André Svenhard. hur konstigt var det inte att träffa honom igen efter typ 3 år? ojoj.. enskedekillarna var där också och så kom låten också "måndag morgon när jag vaknar.." allt var ju bra. billig alkohol också. det var fan en bra kväll. hångel också. ännu bättre. Hanna kunde få ragg om hon ville men han försvann? eller hur var det? lisas ex. hahaha. allt är så roligt och ingen kommer fatta vad jag skriver om.. men det är ändå kul.
summan av kardemumman: KUUUL KVÄLL!

imorgon blir det skola och det känns inte lika jobbigt som det brukar göra. Lite chill på morgonen med lisa och sen har vi två lektioner till och sen ska vi fika. så mysigt och jag blir så glad. 1½ vecka kvar till kryssningen.

måste även skriva att Victor är skön. jag gillar dig victor!


update:
jag och Cissi har sämst humor. jag tycker synd om Adela som var tvungen att åka nattbuss med Ica-killen "hej är det du som jobbar på Ica i ringen?" nörd. herrejesus så kul det va. ojoj! hahah..
jag tror inte Adela tyckte det var lika roligt.. han bjöd hem oss på Tacos också. tack, men nej tack!

dag vaknade jag hemma hos Cissi. jag kände att jag helst villa ligga kvar i hennes sköna säng för jag ville inte riktigt ta reda på hur bakis jag var.. men när jag väl reste mig upp så kändes allt toppen. ingen baksmälla här inte. jag har lyckats. perfekt fylla med andra ord!

emma och hanna är orutinerade.. något borde ni väl ha lärt er? det är alltid jag.. inte någon annann! eller jo ibland lisa.. men itne igår. hahaa


ibland är en dröm det finaste man har

universum är ett monster, men det har sparat dig och mig
och jag göra vad som helst för att få ditt liv att verka bättre


håkan hellström - bara dårar rusar in

jag är rätt bra

fredagen var en härlig dag. solen sken på höns och kaniner (så säger man inte? det lät himla fel, men just nu orkar jag inte komma på hur man säger egentligen). Skolan var mys. jag sket i lektionerna för att plugga till provet istället som vi skulle ha. Marknadsföring. jag äger på marknadsföring! hahaha. vilket skämt. men iaf, provet gjordes på en halvtimme och sen åkte jag, Mia och Cissi in till stan för en liten fika. hur mysigt var inte det när solen sken lixom? skitsamma.

kvällen blev ju himla mysig iaf. jag fick min 17 års present av min kära syster + hennes pojkvän. BARA 1½ år försent, men vadå? Körde lite laserdome (jag förlorade, inte så konsigt) åt lite pizza och kollade på Bilar. fan den sämsta filmen som någonsin gjorts. herregud vilket slöseri på pengar. se den inte.
när jag satt där i deras vardagsrum och chillade så kom jag att tänka på Robbie Williams konserten. Sommar i Göteborg med massor av människor. staden var full. vackra minnnen, hur jag och cissi sitter på ullevis "golv" och målar nagellack under våra ballerina. ojoj, så fint! det var varmt.. ååååh.

ikväll blir det till att prova Clubb Clara, inget Tonys place ikväll alltså. det blir nog bra det med. lite handboll i eftermiddag också, kanske? om jag orkar ta mig till eriksdalshallen? hm.



varför inte en fin liten vinterbild som jag själv har tagit?


130392-115

Joshua Radin - winter

Fredag; den längsta dagen på väldigt länge. Morgonen var hysterisk med sjuka syskon sovandes på köksgolvet(!) och en klocka som gick mycket snabbare än vad jag hade tänkt. Jag roffade åt mig några skitfula kläder och tog som vanligt löpningen till bussen. Någonstans mellan  första och andra lektionen märker jag att geishakulorna(mina nycklar för er oventande) inte ligger på bänken. Fan. Springer ut i korridoren och får tag på smil-Johan som låser upp dörren till klassrummet vi lämnat 15 min tidigare. Jag tittar in och 25 ettor, mitt i ett religionsprov, stirrar på mig. Herre.. I ungefär samma anda fortsätter min skoldag.
Sen var jag ju då på en arbetsinterjuv. Den tänker jag inte säga något mer om eftersom att jag inte tänker ta jobbet, inte alls vad jag tänk mig.
Efter det var det direkt in till stan för lite extraknäck, ett arbete en IQ-befriad apa skulle klara av. Men det ser ut som om de är det arbete jag får nöja mig med just nu. "Gratis rabattkuponger i Forum Nacka ?" någon?

Nej jag behöver verkligen komma ut lite imorgon. Får se vad det blir för glassigt ställe(
sturecompaniet månne?)


mjuusic

för alla som gillar musik
chraa(hoffmaestro) - chraa indian, highway man
melo - organics, runaway

tingsek - world of it own, shake the disease
timbuktu - ta det lugnt

kryssning och student

rubriken säger väl allt? det var det vi pratade om idag. väldigt trevligt måste jag säga. så den 7 feb åker E3a på en härlig och efterlängtad kryssning. den 13 maj blir det skiva. PARTY.
hejdå



Update 
Bra fakta om resmålet. Fin bild på transportmedlet.

FULA

FULA

Tjuvlyssnar-Nisse, Jag, Robban, Lisa och Virrevirrelito för sisådär 2 år sedan.. HAHAHAHA!

humor a la bobbie?

sko

själv tycker jag att bilden är väldigt vacker på mig. klockan är fem på morgonen. full. har sprungit igenom en vattensprinter precis. hannas 18 årsdag btw.

ciao


www.myspace.com/salemalfakir

DAGENS LÅT


& salem ska komma till hultan, vilket gör mig glad!

hultsfred

vi ser framemot Hultan. www.rockparty.se

måndag.

måste väl skriva lite om denna fantastiska dag? skola 10-13 är rätt skönt, så det är lixom fikachillasnacka dagen. kul att så mycket hänt i helgen. största happening evaah. alla var tråkiga, förutom hanna & lisa fick jag reda på. roligt tjejer, roligt! och inte fan hade jag så mycket att bidra med eftersom jag bara varit i örebro. så roligt kanske det inte är att lyssna på mitt snack om alla fantastiska saker oliver gör? hm. jaja vi lyckades ha det väldigt trevligt! men nästa vecka blir det hanna som bjussar cake för hon är fattig. hon ska alltså baka den själv. så det är bara att tacka & ta emot. MJAUUW:W:W:W:W::W:W.
gud vad trött jag blev.
skridskor.
imorn.
jag är dålig på skridskoåkning.
det är tråkigt.
som fan.
i allaaa fulla fall.. helgen har vi planerat lite. det gick dåligt. kom inte på så mycket. hanna tänkte först dizza utgång på grund av sin magra ekonomi på grund av för många utekvällar men efter noga uträkningar så var hon back in the game! kändes skönt. hade saknat hanna ute. hon är ändå en av de roligaste människorna jag känner. hon är med på topp tre. kanske att hon är etta? jävligt rolig. hohojaja.

nej juste, trött var vad jag var. eller är. ska kanske sova. seinfeld först?

pussåååkram seees på staaan.

en jäkligt bra dag

Himla skön dag idag. Inge skola för mig, kände att det var lite väl överskattat! mycket bättre att chilla hela dagen. Iaf så åkte jag in till stan vid 3 för att möta min syster. Vi skulle till STEREO LOUNGE på Markvarsgatan 4 och hänga lite. det är klubb/café/klädesbutik. hur fint som helst är det också. Stereo lounge är även min praktikplats. jag har äntligen fixat! så jävla skönt och jag kommer fan ha den bästa av alla! så bra så bra (jag ska alltså marknadsföra Stereo Lounge och ClubStockholm). Så iaf, johan som äger stället tyckte att jag skulle ta dit mina kära vänner. jag kan gärna komma dit vareviga dag för att det är så jävla skönt ställe. jag gillar det!

the Ark ska till Hultan. gissa om jag blev glad när jag gick in på rockparty.se och såg den härliga nyheten!

Nu ska jag plugga lite internationell ekonomi. hur mysigt blir inte det?


(bara liiite PR..)
http://www.stereolounge.se/
http://www.clubstockholm.se


du är det dyraste i världen

my preciuososssdd

Finns det något som är finare än oliver? helt klart det bästa som finns. du är det finaste jag vet

everybody must get stoned

tjena. hemma igen efter en, alltid så, trevlig helg i örebro. nu skulle gabriella, joel & oliver äntligen få flytta in i sin våning. och den var ruskigt fin & väldigt stor. mysigt med tre stora, fina kakelungnar också. jäkla dröm,lyx lägenheten.. ja, medan alla andra flyttade & fixade var jag oliver & cattis ute på stan. väldigt bra att man kan slippa undan att bära och fixa.sånt är tråkigt. vi köpte en pulka till trollis som blev invigd idag med lite delade känslor från herr olivers sida. han ville mest springa efter traktorn. jag ville ju åka pulka? hm. En annan väldigt rolig grej som hände i örebro var igår vid middagsbordet. vi sitter alla och äter grekisk hämtmat när joel & gabriella berättar att de förlovat sig!! väldigt fint tyckte jag, med fina special designade ringar. one-of-a-kind, det är verkligen dom. ja men det var väl himla trevligt tyckte jag! så nu väntar jag på bröllop här.. SWEEET :)

föresten, fan vad det snöat hurrni! pulka-lektion på tisdag måntro? ciao.


DAGENS VISOR
bob dylan - tomorrow is a long time
uno svenningsson & sophie zelmani - bara om min älskade väntar
nationalteatern - bara om min älskade väntar


alla låtar är liksom samesame, men den första är såklajt på engelska & sen har då nationalteatern och dom andra fåglarna gjort covers ON sweeedish på den. molto bene.

the mo - Nostalgia Locomotive

Numera skrattar jag sällan så mycket som jag gjorde igår. Jag Elin och Carro begav oss ut på vischan, eller närmare bestämt hem till Linnéa, för att  äta och kolla på film.
(Lite update; vi fyra umgicks väldigt mycket i kunskap och framför allt i slutet på 9an, så det var lite som reunion det här)
I alla fall, middagen bestod av pizza som, och låt er imponeras nu gott folk, vi själva bakat. Den var 1 dm tjock och luktade jäst(eller var det vi?). Under middagens gång gjordes ett flertal tappra försökt till att berätta om någon intressant händelse man nyligen varit med om, något som i detta sällskap måste det vara den svåraste utmaningen man kan tänka sig. Skämten haglade och det gjordes associationer på allt som sas, herre..
Sen såg vi på match point, en thriller(?!) med Scarlett Johanson, men trots denna film var mysfaktorn hög. Linnéas "filmrum" har inte direkt några fönster, inga man lägger märke till i alla fall, så vi är lyckligt ovetandes om det snökaos som råder på andra sidan väggen. Men efter filmen inser vi ganska snabbt att vi borde bege oss om vi över huvudtaget ville ta oss härifrån. Jag(!) sopar av all snö från Elins lilla röda bil och vi är redo att åka. Tyvärr så är inte den lilla röda bilen lika redo. Vi kommer ingenstans, eller jo, bakåt. Inte alls vad vi tänkt oss. Elin får panik, flyger ut ur bilen och börjar att helt maniskt sopa framför bilen. Det ser mycket lustigt ut och än en gång skrattar vi ihjäl oss. Snart har vi alla tagit oss samman och vi inser att det bara är en sak kvar att göra; putta. Så tack vare vår extremt utvecklade muskulatur tar vi oss ur situationen och kan rulla hem.


all the drama

laguna beach season 2

tänk så kul om vi levde samma liv som dem? bo i ett stort fint hus utanför LA och ha hur mycket pengar som helst. leva det riktiga OC livet. Min dröm är att en dag flytta till USA. jag drömmer mig bort.. och kanske kollar lite på mtv under kvällens gång.

jag känner mig patetisk...

fredagen.

Igår fyllde Emma år. och när nägon fyller år är det självklart utgång som gäller. Vi förade hos Becca och sen åkte vi in till stan för att mysa tillsammans inne på Mera. kvällen var trevlig och mera var ett konstigt ställe, som alla säger. Antingen har jag varit för full alla gånger jag varit ute så jag inte lagt märke till hur dålig musiken är eller så har dem den sämsta musiken på Mera. herrejesus! den sög faktiskt.

jag bröt mitt nyårslöfte lite igår. jag ska ju ta mer kort och så hade jag kvar kameran hemma! VAFAN!

Sweet Swedish Winter

Idag var det jättekallt när jag skulle gå hem. Jag frös till is tror jag. Jag gillar inte snön och jag gillar inte den här vintern, den är så konstig. Skapar bara problem. Ända anledningen till att jag vill ha kvar snön är för att det vore stört kul med snölektion på idrotten.

130392-110

Idag fyller Emma 19!! Grattis Emma :D Tyvärr fick jag inte vara med när hon öppnade vår sensationella födelsedagspresent under lunchen i skolans café. Jag var totalt ignorerad med motiveringen "du äter så långsamt". Men besvikelsen varade bara i sisådär en 5 sekunder för varför deppa? Varför va sur? Nu kanske ni tycker jag visar på en antydan till dubbelmoral med denna melankoliska inledning, men bara för att jag inte gillar snön så är jag ju inte sur, 'aaight?! Har ni problem med den här "vara-glad-grejen" kan ni ju kolla in
den här sidan och skriva upp er på listan för vårat upcoming party i samma tema.

fyfan..

jag är så besviken på mig själv så det är inte sant. Min idé var ju att jag skulle börja plugga till historia provet redan i måndags för att jag skulle kunna åka till Tonys place och lyssna/kolla på Niklas, Lars, Aston, Anna och Josefin. Men nej! inte började jag plugga i måndags. jag började IGÅR! va i helvete! blir jag förbannad eller blir jag bara jävligt förbannad. fyfan! söder ringde nyss och frågade om jag skulle följa med.. men jag var ju tvungen att säga nej. jag fäller en tår och går tillbaka till min hostoria bok...

you feel like you wanna change your life today you feel bad cuz you didn't make it yesterday

i went to the beach
the bitch was so hot

okej. tre timmars hål varje onsdag är rätt skönt. men vad ska man ägna tiden till? idag satt vi på internet sen gick vi ner till cafeterian den resterande tiden. och det var där allt hände. begynnelsen som kommer bli det största. några vet vad jag pratar om. till er andra kan jag bara säga att jag inte kan avslöja något. inte än. inte på några månader. men det kommer bli stort. och bra. det är nu allting börjar.. THE SHOOOW CAN BEGIN!



äh, slut på hemlighetsmakeriet här. får bli historiepluggande? har läst några sidor. undra vad dom handlade om.. låg nog och tänkte på något annat medan jag läste. om vanligt. typ varför löv egentligen heter löv eller om man nu hör det där jävla trädet när det faller. jag gissar på att någon som hittade ett löv kanske ramlade på det och då lät han LÖÖÖHvvvvv så då fick det heta löv helt enkelt. ganska smart. alltså, inte bara ett löv. typ en lövhög. skitsamma. Och det där jävla trädet hörs inte. ljudvågstjossan och hela jävla skiten ska ju till för att det ska höras. innan är det bara ljudvågor (yes jag är med på fillolektionerna ibland.) men..VAD TYCKER DU? & vad tycker andra?




krydda köttbullen.


davids knä

davids ben

den här bilden var jag bara tvungen att lägga upp. Kolla davids knä! jag dööör! så himla. kul!
"-varför har du korten i jeansen? -för att det är ju hål där så om jag går ut så fryser jag!"

relax

När fjärrhandeln växte, både längs gamla handelsvägar och de nya rutter som öppnades av de geografiska upptäckterna, förändrades de ekonomiska och sociala förhållandena i Europa. Jag klarar det inte! Detta måste vara den tråkigaste bok någonsin tryckts. Vet inte riktigt hur jag tänkte i början av år 3 då jag tyckte det skulle bli riktigt spännande med historia och få läsa om allt som hände för tusentals år sedan. Ung och naiv var vad jag va. Nu är jag gammal och vis(något en numera kronisk tandvärk påminner om) och vet vad ordet spännande innebär och jag kan upplysa om att det inte har något att göra med Historia A.

Längtar stört mycket till fredag, som vanligt. Då ska jag göra bort mig(visst var det så vi sa?)



relax don't do it when you want to go to it


busschaufför!

Busschaufför ~30 med troligen, afrikanskt ursprung sitter och trummar på biljettautomaten till reggae-musik i väntan på avgångstiden när en äldre dam ~70 kliver på bussen.
Dam: Går den här till sjukhuset?
Chaufför (leende) : Vet inte.
Dam: Eh, när avgår du då?
Chaufför (ännu mera leende): Vet inte.
Dam (kommer av sig, vet inte riktigt vad hon ska säga): Jaha...
Chaufför: Det är lugnt, hoppa på. Allt fixar sig.


det är sånt här jag läser när jag egentligen borde gör nåt vettigt. men herrejesus så kul!
www.tjuvlyssnat.se

hela världen var så underbar

15.1.96
tänkte ganska mycket på dig igår. på att det var 11 år sen vi sågs senast. 11 år och 1 dag. hur kan tiden gå så fort när allt jag vill är spola tillbaks och stanna den? skulle jag få önska mig vad som helst skulle jag inte tveka en sekund på att det skulle vara att få träffa dig igen. för jag saknar dig. vissa dagar mer än andra. hoppas på att allt är en mardröm. men i 11 år nu har jag fortfarande inte vaknat från denna mardröm, så jag gissar på att det är verklighet ändå. 11 år. varför kan inte vissa sår få läka, pappa?
somebody please tell me
what am i suppose to do?
you died and i'm here
thinking that i hear your voice,
but it's somebody else
it's always somebody else
why did you die?
don't leave me please

(40 sidor historia tills på fredag. det kan bli en rolig resterande vecka. tack Johan!)


hurlängeskavifantiseraomvarandra?

Hoffmaestro - I'm not leaving now

första dagen på sista terminen!

en mysig dag idag. träffa bäckman på bussen imorse = dagen kunde inte starta bättre. lite slappt på bilden med Lisa. kul att han uppskattar våra liv? haha. eller han måste ju tycka vi är lite roliga iaf med tanke på att han gäran lyssnar?.. ja! Gunnar. vår första lektion med Gunnar. vilken man alltså! man ska vara glad om man får ha gunnar. alla borde få ha gunnar. jagskojarinte. han är skön som en häst. Mia kom försent och hemligheten dög tydligen inte? jag gillade den som fan.. iaf.
biljetterna till skivan är kirrade (som cissi så vackert berättat om). Jag älskar dem. biljetterna alltså. så underbart fula men tänk så kul vi kommer ha? oj vad vi typ längtar något enormt? jag har dem här hemma. dem är värda mycket pengar.. eller ne. just nu är dem som sagt bara fula vita papperslappar.

Emma. hon fyller år på fredag. jag har nog skrivit det 100 gånger nu men det tåls att säga flera gånger. det blir utgång iaf. hon kommer få sin prelle också. hon kommer bli FET glad. lovar.

Alla gillar Victor. så är det bara! han är skön. inte som en häst utan helt enkelt skön. virrevirrelito på peeaah (som vår vän wennberg brukar kalla de)

Lisa, jag gillar dig. du är en fin människa. det är bra att du inte äter upp brödet så jag kan få det. TACK!

en liten bild kanske?..

ida hos sig själv?
hur kan man tycka att detta är äckligt? (okej just tequila är fan inte gott, men kul!)
Petter i bakgrunden. han spottade och fräste någon minut senare. jävla tunnis!


vadihelvete.....

10-13.00 gick jag i skolan idag. Men pga att vi fixade med lite studentskivebiljetter åkte jag inte fören 14.00. Då begav vi oss in till staden. Där åt vi en macka. Och snackade. jävligt länge. om trevligt och andra saker. Det var however trevligt. Efter ett tag tar jag upp mobilen och börjar spela lite, så som jag alltid gör eftersom jag är beroende av mitt spel på mobiilöön. Varje fall.. mina vänner kollar lite konstigt på mig och undrar varför jag börjar spela på mobilen när vi är mitt inne i ett roligt/viktigt samtal. MENVADÅ! jag var ju med? även om jag spelar.. jag är förfan kvinna; jag kan göra TVÅ saker samtidigt. Minst. Men nej, det räckte inte dom skulle ta ifrån mig det käraste jag just nu äger. Eller..Ida gjorde det. Hon tar mobilen.. och..RADERAR mitt spel. HOn tar alltså bort mitt älskade spel. Hur kan någon göra något sånt? Hur kan sån ondska få finnas i denna värld? Och vad i HELVETE ska jag göra inatt? jag brukar ligga där i sängen med min mobil och spela lite. Jag får väl helt enkelt hitta på något annat att göra. Nåt vettigt? FAN TA DIG, IDA LARSSON. Ida Maria Larsson. Din JÄVEL!





snyft.


på kvällen blev det kväll jag blev inte förvånad



fan vad det regnar ute. & blåser. imorgon börjar nya schemat vilket blir fet nice eftersom det är så mycket bättre än oldienotsogoldie schemat. hm har inte så mycket att skriva. har inte ägnat helgen åt så mycket mer än flytten & paus-bion igår då. nåt jag längtar efter är nästa helg. då ska jag hjälpa till med ÄNNU en flytt.. yeeey...... då flyttar systeryster & co. men jag har erbjudit mig att vara barnvakt åt oliver istället. jag tycker det låter excelleeeent! Synd bara att jag missar flEmmas födelsedag pga att jag är i öre. men sånt är livet. hon ska få en fin sak av mig ändå. en nalle med ett hjärta där det står I LOVE YOU. och det är inte ett skämt. jag driver inte med dig.


varför ska det regna? var sugen på att gå ut & kolla in nya omgivningen. Jag är ruggigt glad över att det endast tar 2 minuter till bussen hemifrån. (det tog jag & cattis reda på i fredags när vi inte hade ett pizz attt göra.) det är fan party på det! eller 10 min. beror på vilken station man åker till

(jag måste berömma mig själv (samt mor&syster). städade gamla huset i 3 timmar idag. & det var endast nedervåningen. så jävla tråkigt. )



so naive

Första skolveckan var jättelång. Det känns som det var ungefär tre veckor sedan den där första svenskalektionen ägde rum och flera månader sen det var nyårsafton. Underligt, det brukar va tvärtom. Men tiden går långsamt när man har tråkigt. Tror jag drabbades av jullovsjetlag.

Igår skulle vi ut, igen. Denna helg var den offentliga anledningen Palle och firandet av att han blev vuxen(?). Jag hade rätt så trevligt, men de anställda på detta "inne-ställe" gillas inte. De hade ett mycket underligt listsystem, kastade ut nyktra personer och bjöd blondiner på drinkar. Vafan! Var hemma innan klockan ens hunnit bli 3, dessutom helt utan skoskav.

130392-106

gammal bild från nyårs, suddiga bilder is the shit virre (märk cissela/karin i bgn)

(vad fan hände med alla mysterium och virrevirrelito?)

Grattis Palle på 20 årsdagen!

130392-57


!

Flytten gick bra, nu står bara massa lådor överallt redo att packas upp & ställas i ordning...det jobbigaste kvar alltså.. hela dagen har gått åt att flytta & fixa så därför tog jag en liten paus ikväll & gick på bio. såg saw III. efter att ha sett de smarta filmerna saw I & Saw II kan jag väl ändå säga att jag inte direkt blev förvånad över att saw III. den var alltså en besvikelse. det jag inte blev förvånad över var att trean var dålig. jamenar inte många lyckas göra efterföljare bra. III:an var äcklig. jamenar en gubbjävel ligger i nåt jävla hål med nån jälka grej runt halsen medan han sakta håller på att bli dränkt i grisar som just malts ner och skjuts ner i hålet. rätt jävla äckligt? men han klara sig (yey!) och får leva i en sisådär fem sekunder till... för sen råkar den andra jäveln skjuta honom. vafan! alla dör. slutt! även jigsaw dör..

sista dagen.

Igår (tror jag att det var?) så satt vi i cafeterian och pratade om musik. Jag och Cissi kom på fler och fler konserter vi hade varit på. Åh jag blir så nostalgisk. fan vad underbart allt har varit. jag blir helt glad när jag tänker på alla härliga minnen.

Nu är höstterminen avslutad. och fan vi måste fixa kryssningen till Tallinn! E3a tillsammans på en båt, det kan fan inte bli bättre. förresten så går det skitdåligt med vår present till Peter som han ska få när vi tar studenten. Alla bilder är jättefula. Jag får helt enkelt börja om från början.

TJOHO! Imorgon fyller Palle 20 år. det är stort som fan! jag vet inte om jag ska följa med ut ännu, men det låter väldigt lockande. eller så sparar jag mina få kronor jag har kvar tills nästa helg då Emma fyller 19?


Skinnarviksberget (och apberget). jag åkte förbi det idag. sommar, sommar, sommar, sommar, sommar, sommar...



Arctic Monkeys - from the ritz to the rubble




JAG ÄLSKAR ITALIEN.
(bilden är tagen när dem precis vunnit fotbolls VM)
130392-104

we got koka-kola veins we dont use our braaaaains




party & party? jävla mysig kväll för länge sen, någon gång i somras......tjoooho!

imorgon

woha vilken slapp/bra dag det har varit idag! började 8.15 & slutade väl ungefär halv fyra men den har varit så chiiiill. alla lektioner vi hade idag avslutades även idag så det fanns inte mycket att göra.. ledsamt att vi j har jesper med, klassen grät & så gjorde även jespööör. men däremot var det jubel & allmänt firande från både vårt håll & säkert leslans när vi avslutade kursen i internationell ekonomi. kommer jag icke sakna! även om hon var snäll mot mig idag? NÅJA: imorgon blir feting slappt. går 1 lektion och då ska jag bara göra prov sen ska jag åka HEM (!) till finnboda. japp, imorgon flyttar jag! very nice.


jag tror fan inte det finns någon som är sämre än jag på att plugga? det går bara inte. nu sitter jag. sista provet för terminen imorgon. p.l.u.g.g.a. säger en ängeln på min axel medan djävulen säger åt mig att göra massa annat skit. jag brukar tyvärr lyssna på djävulen. skjuta upp saker. nattplugg & morgon plugg. kan jag inte få lite självdiciplin gud? så kanske jag är klassens nya vajgör snart!




The tough alliance - holiday/new school.

jag känner mig lite nere

Idag hade vi vår sista religions lektion med Jesper. det var seriöst riktigt sorgligt. han blev rörd när han läste våra utvärderingar. helt enkelt, E3A älskar Jesper.
en slapp dag idag. Vi hade betygsamtal hela dagen. jag blir lite smått irriterad på louise. varför kan jag inte bara få mitt VG? vadå G++? Som hon sa själv så syns det ju inte på mitt betyg sen. men tack ändå!


nu är det bara 4 ½ månad kvar. jag blir både stressad och ledsen. det känns bara overkligt. istället för att skriva nåt tråkigt så lägger jag upp bilder iställt. enjoy.



                           
gris-Ågren          Utsikten från Skinnarviksberget   David, Robban och Cissi





The Killers - Mr Brightside


cansei de ser sexy - music is my hot hot sex

music is my boyfriend

oldiebutgoldie

aaa

JA..vad säger man? nostalgi? längtan tillbaks? fan vad kul vi hade? alla positiva ord som skulle sägas skulle vara sanna. ÄVEN om denna kväll. jag kommer ju ändå inte ihåg när den var som värst? eller när jag var det... huuhm...

day tripper

bakgator

okej min sommarlängtan fortsätter, så då också sommrabilder.. den här är då på mig när jag skjutsar lillasyrran i skottkärran på landet X antal år sen.. sweet!

häll ut havet ända bort till horisonten

sommar..


"jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med
"

tjuvlyssnat.se

( Två tjejer ~18 sitter och pratar om "don't drink and drive"-reklamen på spårvagnen.)

Tjej 1: Alltså, hon kunde ju kanske gjort i ordning sig LITE om hon skulle vara med i tv?!

Tjej 2: Men, hon har ju förlorat sin lillebror..
Tjej 1 (är tyst en stund): Min farfar körde över min katt en gång.


(Ung, välklädd, välkammad slipskille, ~25, sitter med sin flickvän och väntar på tåg.)
Kille: De verkar inte vara så noga med städningen här i alla fall.
Tjej (lite sömnigt): Va?  (Killen pekar på en reklampelare där ett handavtryck syns tydligt i dammlagret. En lång paus uppstår medan båda tittar på handavtrycket.)
Kille: Ska vi rita en snopp!?


Jag tror jag har den sämsta humorn.. HAHAHHAHAHA så jävla kul!



what to do?

 det var vår kära mentors stora fundering idag. ska man skratta eller gråta när ens kära elever ringer 3 ggr på fyllan till en? Och spelar in röstsamtal. så...skratta eller gråta? jag tyckte minsann det såg ut som om han smålog i varje fall. I övrigt flöt dagen på som en jävla barkbåt på en strömmig å. helt snabbt. lektionerna varade i max 5 minuter. ruggigt skönt. sen åkte jag hem och sov. det förtjänade jag som klarat första skoldagen så galant! duktig du är , cissi. tack! 


komik

Så var helvetet igång igen. Men efter ett mycket lyckat boksamtal kännde jag mig lite piggare och lite gladare än jag gjort några timmar tidigare i och med nattens smärre sömnproblem. Det kanske inte blir så farligt i alla fall. Jag kanske kan glida igenom alla terminens lektioner på samma smärtfria sätt som jag gjorde på årets första.

Sedan en liten dedikation till min lillasyster(se bild). Hon är rolig. Vissa har svårt att förstå sig på den humor jag och min 15 åriga familjemedlem delar, men jag kopierar ändå in ett mail jag hittade i hennes inkorg för ett tag sedan då jag anser det vara genialiskt. Precis den typen av låg humor som jag finner allra roligast.

Från: [email protected]
Ämne: Svar från SL kundtjänst

Hej Tove

Jag har läst ditt e-brev.

Ansvariga för bussarna har fått kännedom om dina synpunkter. Jag kan ej utlova några rullande sl-kafeterior.

Vänligen
Patric
SL Kundtjänst


130392-90

jag vill nästan tillbaka.

imorgon. jag har ångest över allt jag måste göra. som vanligt skiter jag i allt som hör till skolan på lov. jag helt enkelt stänger av allt som har med skolan att göra. jag kom på IDAG att jag borde fixa praktikplats. det ska vara klart på fredag..hm! får se hur det går med den saken. jag har iaf skickat iväg tre mail nu.

kära vackra sommar.. jag längtar så mycket att det gör ont. jag vill ha dem där härliga stunderna här. Det är perfekt varmt och solen skiner. man kan gå omkring med klänning hela tiden utan att frysa en enda sekund. Det är ljust hela tiden och man behöver inte tänka på någonting.. sommaren! fan det är ett nytt år och alltså kommer en ny sommar. en sommar då man ska vara vuxen. en sommar då jag redan tagit studenten. en sommar då jag inte har ett sommarlov. en sommar då jag borde jobba så mycket som möjligt. en sommar då Vi ska åka till Hultsfred. en sommar jag längtar så jävla otroligt mycket till.



sommar sollenkroka


jag blir så glad när jag kollar på alla bilder jag tagit under året. det har hänt mycket kul. det finns så mycket att le åt. jag har tillomed varit kille för en kväll. tänk så mycket man hinner med på ett år?



Lite update: spelade spelet som Cissi länkat till. fyfan! det tog 20 min för mig att göra klart det. jag är fan korkad.

morgen morgen nicht heute sagen alle faule leute

packar som fasen just nu. mitt rum består endast av 1 säng & 1 tomt vitrinskåp just nu. tomt. (+alla småprylar & kläder på golvet men ja.) nu packar jag in alla kläder. egentligenorkarjaginte. är lite trött. och bakis? ja.....bakis..


morgen morgen nicht heute sagen alle faule leute


föresten.. har ni lika mycket som jag att göra (dvs ingenting) så:
http://www.questfortherest.com/
& man måste nog vara envis. ligger just nu på tredje nivån. jippie!


ramlar

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen



mina kära brorsbarn.

en dag som denna..
denna vackra dag började med att Ellen kommer in i mitt rum och väcker mig. gulligt av henne! för vem vill missa Disney on Ice? inte jag inte. iaf så var jag och såg det med Pappa, ellen och viktor. det var riktigt bra faktiskt. skönt att drömma sig bort i sagornas förunderliga värld. Ellen tappade även ut popcornen på barnen framför henne. jag dog av skratt.
sen bar det av mot VASA MUSEET. hur bra är inte det? Jag har lyckats igen. jag och Cissi kom ju på typ förr förra hösten att vi skulle gå på museeum och vi lyckades där i våras nångång? och nu lyckas jag igen. jag är så stolt över mig själv.. herregud så tråkigt jag har.

här ligger jag i min säng och dör. varmt som tusan. jävla duntäcke.

jag tror jag vill på på fest? jag tror att Cissi flyttar ifrån mig snart. jag tror att jag kommer bli ensam kvar i denna håla. tyvärr cissi så kommer vi inte kunna vara kompisar längre.. HAHAHAH humor! jag dör. lite internt kanske?

puss och sånt.

but shes not nice, shes pretty fucking far from nice

egentligen har jag nog inget att skriva just nu. men när har jag någonsin något att skriva om? på riktigt? det jag skriver om brukar (är alltid) tråkig, ointressant läsning. så varför började jag ens skriva det här? för att visa er läsare att jag vet att det jag skriver är rent ut sagt skit? inge aning. har väl mest så tråkigt att blogg-skrivning blev en sista utväg till att i varje fall ha något att göra. i varje fall.. jag har faktist tänkt mig på ett försök till bättre blogg-skrivning nu 2007. men det får bli mer framåt februari. har inte tid just nu. nu är det flytten som står i fokus. måste packa. har inte ens börjat. jag har ingen ork till att packa. sånt är tråkigt. packa upp är ännu värre.. Kul att jag har 1 flytt nästa helg att ta hand om & veckan efter det flyttar syster&co till större så då behövs det hjälp ännu en gång. (BORINGBORINGBOOORING läsning)
som jag skrev igår/inatt längtar jag hemskt mycket efter sommaren juts nu. Vinter är ingenting för mig egentligen. Jag är en sån som gillar snö runt julen. då SKA den vara där. men innan & efter vill jag ha bort den. fort. men eftersom det aldrig blir som jag vill så är det aldrig snö under julen & efteråt brukar det vara iskallt med massa snö. i vinter har det varit snö 1 gång. har jag inte helt fel tror jag det var i början av november? 2 månader sen alltså. jag har inte haft användning för min fula vinerjacka än (vilket jag är mycket glad över, men ändå.. det är ju vinter?) jag blir helt enkelt förvirrad av detta väder. Så, jag gillar inte vinter men om det nu ska vara vinter så kan det väl för fan vara en riktig vinter? snö. vart. är. du?
Ute är det grått. man kan inte kalla det höst, för på hösten finns ändå alla dessa löv som kan göra den gråa hösten lite mer ogrå. men nu.. nu är det bara grått. himlen är grå. marken är grå. allt är grått. är det konstigt att jag är helt sjukt orkeslös nu förtiden? skulle inte tro det, jävla väder! och nä man kan inte kalla det vinter (ja det är en årstid, men inte fan ska den årstiden se ut såhär!!!!!!) för allt är som sagt bara grått. skulle det vara lite snö ute skulle allting bli lite ljusare åtminstånde. SÅ nu har jag fått ut lite av mina aggritioner mot vädret. Ja juste, det var sommaren jag längtade efter. sommar...soommmmarr...SOOOOMMAAAAAAAAAAR... Tänk lite sommarmusik juts nu; håkan hellström-ramlar kanske?.. och värme, hav & allt annat som bara känns så där somrigt. som känns så där jävla bra. suck. sommar. sommar. sommar. värme. sommar. sommar. sommar. sommar. hur många gånger man säga/skriva det utan att tröttna? jag tröttnar nog efter 10 gånger skulle jag tro. men längtan sitter likt förbannat i sig. den tröttnat visst aldrig. jävla längtan.jävla sommar. jävla vinter. jävla skit vinter.
jävla blogg. jävla tråkiga blogg. eller blogg-skrivare. skriv nåt roligt istället. istället för om din jävla sommar-längtan. så jävla tråkigt. jag är så jävla tråkig. fyfan! "but shes not nice, shes pretty fucking far from nice" ja så skulle man väl kunna beskriva mig med några små enkla ord. och bloggen också. den är fan inte nice. den är jävliga pretty fucking far from nice. ja, eller "karin"s inlägg varjefall. hoppa över dom. jag skriver bara för att jag måste. som en drog. herregud..så hoppa över karins-inlägg tills det står att jag är back in the game, igen. eller back in the game.. mer att jag nu äntligen kunnat levera er bra läsning. det kanske aldrig sker? vad vet jag. men tillsvidare. hoppa över. bara ett tips, inget tvång. men mest för att bespara er tid.
så tack & hej för mig... cause this sucks. i suck. u suck. vintern suger mest.


kan trösta er med ett par sjukt bra låtar istället:
regina spektor - fidelity.
regina spektor - samson
the tough alliance - silly crimes
the strokes - 1251
håkan hellström - gråsparven när hon sjunger
timo räisänen - fear no darkness
marit bergman - keanu eyes
the shins - those to come
the kooks - do you love her
arctc monkeys - bigger boys & stolen sweethearts

längtanskala3:1?


nu är det bara 5 månader kvar till sommar? sthlm boogie fick min sommarlängta att växa. så just nu är den enorm. godnatt


och en tårta

Så, ensamma i bloggvärlden. Jag hoppas Ida kan ta sig igenom detta på ett någolunda smidigt sätt.

Ny design också, en ruskigt tjejig sådan. Vet inte riktigt om det funkar, men folk uppskattade tydligen inte mina "stigande bubblor" så jag fick helt enkelt anpassa mig efter önskemålen. "Rosa!" skrek folk, och rosa fick dom. Vi, lixom vår växande fanclub kommer antagligen spy rosa sockervadd nån gång i slutet av januari, men nu har jag i alla fall följt mina direktiv.

Imorrn hoppas jag på fysisk förbättring efter att ha legat i soffan och nyst i nu tre dagar. Visst, 7e himlen är ett underhållande program men; jag måste se dagens ljus! =(


besviken

Fick precis reda på en tråkig nyhet. jag är seriöst besviken och ledsen. jag vet seriöst inte hur detta ska gå? Både bäckman och wennberg har lagt ner bloggandet.. nä, fyfan! jag vill inte ens skriva om det. idioti!!

men ändå.. så gillar jag dem. jag kan KANSKE förlåta dem.. hm!

nyårsbilderna!




1. Ida och Cissis idol! även han som har sagt det där om jehovas vittnen! rolig kille! BENJAMIN!
2. Tolvslaget
3. Ida och sköna Viktor
4. Rockiga-modell-Robban och Benjamin
5. Bloggerskor!
6. Emma och Hanna dansar
7. lite gura i soffan!
8. David skatar!
9. Bäckman, lina och hanna
10. Familjen
11. Cissi och kalle
12. Kungen Victor
13. Bordet.
14. E3A!!!!
15. Linnea och Hanna
16. Cissi och Ida
17. Grabbarna lixom
18. Adela, hanna, ida och lisa

Resumé 2006. Gilla det!

1 JAN - Vi firar tolvslaget utanför Söders hus på Gudö. jag och Emma kommer hem från en pissig nyårsafton. 2006 är här

4 JAN - Cissi åker hela långa vägen till Thailand

13 JAN - Palle fyller 19 långa år! Vi hade roligt på festen i Trångsund. Speciellt jag själv inne på toan!

19 JAN - Emma fyller 18 år! Först av oss alla.

28 JAN - Vi alla är hemma hos Ante och alla förutom jag dricker sig redlösa. Kvällen slutade med en krossad glasflaska.

17 FEB - Emma.C och Jonte fyller 18. Samma dag! Det blir fest hos Jonte i Årsta med lite bråk och tårar.

23 FEB - Våga vara egen-mässan. UF! Det här var KUUL!

25 FEB - Emma.C hade fest. Det var trevligt. Bäckman var FULL och Greken var på plats.

28 FEB - Emma kirrar körkortet. Vi tog en sväng med bilen och åkte sedan hem till Robban. Cissi nästan dödar hans fågel Herman.

3 MARS - Vi var hos Lisa och spelade klädpoker med killarna från kungsängen.

5 MARS - The Darkness. Lisa tyckte att killen i garderoben var snygg. Det var han INTE.

10 MARS - Jag och Cissi åker på fest i Hanviken. Vi var där i 30 min. Tack Felix.

11 MARS - Rickard hade en rolig fest. Lite kiss och sånt också. Cissi och Lisa hittar inte dit. Lisa tror att dom är hemma hos Mia när dom är i Fornuddsparken, humor på hög nivå!

16 MARS - Oscar fyller 18 år. Vi firar honom hemma hos Oliver. Anna Dahl blir fullast och vi andra skrattar. Skola dagen efter, det kändes trevligt

17 MARS - Vaigur fyller 18 år! Fest hos Rickard igen, men nu kom poliserna! “-GRATTIS! -Tack, men jag fyller inte år”

18 MARS - Kollade melodifestivalen hemma hos Becka. FEL låt vann

31 APRIL - Modell-Robban har fest i Kunsängen. Det var kul?

1 APRIL- Robban och Robban fyller 18 år! Robban blir så jävla full att han tappar bort sig själv. Det slutar med att han Mamma och Pappa får komma och hämta honom i Trinntorp! Han hade bara på sig kalsonger, jacka och skor och jäkligt förvirrad.

5 APRIL - Cissi fyller 18 år! Hon firas och kommer sliten till skolan dagen efter? Fyfan..

8 APRIL - Mia har ferre! Vi åt en himla god tårta.

11 APRIL - Adela fyller 18 år!

17 APRIL - Jag och Ante gör slut. Jag var ledsen.. Inte han! Han skrattade mest. Känslokall

29 APRIL - Gustav hade fest på Söder. Jag, Lisa, Cissi och Frida var fullast av alla, som vanligt.

30 APRIL - Valborg. Fest hos Malin. Jag var för bakis för att kunna dricka.

15 MAJ - Bäckman fyller 18 år!

12(?) MAJ - Calle har fest i sitt stora hus. Det var lika roligt som vanligt tror jag, jag var lite för full?

19 MAJ - Nationellt prov i MatteB. Jag failar. IG i matteB.

24 MAJ - Emma tar äntligen sitt förnuft till fånga och blir tillsammans med Benjamin.

26 MAJ - Grillfest hos mig. Det regnar ute så vi får sitta inne. (Filmen från den kvällen är hur kul som helst!)

4 JUNI - Fest i Enskede. “måndag morgon, när jag vaknar, det är mycket senare än vanligt”

9 JUNI - vi slutar 2:an. Första dagen på vårt sista sommarlov. Dricka lite sprit hör till..

30 JUNI - Kalles överraskningsfest. Det var riktigt kul. Mysigt med sommar, vänner, alkohol och god mat.

2 JULI - Jag och Cissis familj åker ner till Göteborg för att se Robbie Williams på Ullevi. Det var underbart.

7 JULI - Texas fest. Det var kul. Det var sommar. Varför inte slå tre i en smäll? “-hur mår du? -han mår toppen! -vilken underbar människa!”

8 JULI - jag åker iväg till Italien i tre veckor. Alltid lika mysigt att komma hem 4 på morgonen, sova i tre timmar för att sen sätta sig i bilen och bila ner till Italien. Jag rekommenderar det.

26 JULI - jag kommer hem från Italien. Jag hinner vara hemma i några timmar sen bär det av till trollbäcken. Dricka och träffa vänner hemma hos Max. Det var mysigt i sommarvärmen.

2 AUG - ‘fest’ hos Bobbie i Kungsängen. Adela och Robban gick hem klockan ett för att BAKA KLADDKAKA! Jävla töntar.

4 AUG - Middag hos Hanna, Lasagne. Jonte, robban, bob och John kom också.

8 AUG - Dom åker till Grekland

9 AUG - Where the action is med Ante, Niklas, Lars, Aston och Sara

14 AUG - Simon fyller 18 år!

16 AUG - första utgången. Föra hos Gustav sen till The Vibe

18 AUG - skolan börjar. Första dagen på det sista året.

26 AUG - Andreas land med alla killar. Mys

29 AUG - Ante fyller 18 år!

1 SEP - Håkan Hellström på Gröna Lund. Jag, cissi och hanna. Träffade på mycket kul folk! “driver någon med mig eller?”

2 SEP - Utgång på candy. Fira ante som fyllt år. Cissi blir utkastad och jag är kastrullfull.

8 SEP - tv-spel hos Frey. Kladdkaka, chokladbollar och mat. Vi hade mys! "RIDE ME LIKE A PONY!!"

14 SEP - Insparken på Berzelii bar. Full fullare fullast. Snodda blommor och en trevlig bussfärd hemåt.

16 SEP - Malins fest. Jag var nykter men absolut inte alla andra. Jag var sjuk.

22 SEP - Sista skolfotot.

29 SEP - Lina fyller 18 år!

30 SEP - TT´s match i stranhallen. ”lett å vinne”

7 OKT - Fest hos Svante. Det var nåt ut över det vanliga? Haha..

9 OKT - Mia fyller 18 år!

14 OKT - hem till Ante på Djurö. Jag, Cissi, Emma, Benjamin, Robban, Oliver, frey och Ante. jag kom på att senast vi allihopa badade i poolen var ju på glasflaske kvällen.

20 OKT - Idén kläcks. Vi ska starta en Blogg :)

21 OKT - Vi fyra har kännt varandra i TVÅ år. Helt otroligt vad tiden går snabbt. Och Calle fyller 18 år!

1 NOV - Första snön faller sakta mot marken. Sakta var det nog inte eftersom det var snöstorm? Startar Bloggen.

10 NOV - På fest med Lisas jobbarkompis.

15 NOV - Lisa fyller 18 år!

17 NOV - Vi var hos Putte och lekte mörkerkurragömma och lyssnade på hansons!

18 NOV - Vi firade lisa hemma hos hennes mamma. Jag, Cissi och lina åkte på fest i Gula villan. Det var kul! Cissi kom även ut från toaletten tillsammans med två killar. Hon skulle bara dricka vatten..

29 NOV - Tacomiddag hemma hos mig med mina söta tjejer.

30 NOV - Jag och Cissi simmade. Enda gången under hela året jag har tränat!

1 DEC - Benjamin fyller 18 år!

5 DEC - jag har hittat min kille. Dans-robin

6 DEC - Julshowen. Den har varit bättre! 87:orna var mina idoler! Alex och alex!

11 DEC - Red Hot Chili Peppers i Globen!

17 DEC - Mia åker iväg till Mexico!

18 DEC - Jag själv fyller 18 år! På en jävla måndag..

20 DEC - Julavslutning! Utgång för att fira min födelsedag och att lisa firrat teoriprovet. Vi ringer våran mentor för att kolla läget? Varför inte? På fyllan är alla idéer bra idéer, eller hur Rockiga-modell-robban?

22DEC - Soft bar med Oliver, david, Oscar, benjamin, Emma och Hanna.

26 DEC - Starbar och 360 med Ante, niklas, frey, lisa och Cissi.. Aldig det jävla stället igen!

31 DEC - Nyårsafton. Middag hos Hanna som sedan blev till en rolig fest. Vi hade verkligen sjukt kul och sen spårade det. Men det var kul så länge det varade. Jag är så jävla nöjd.




Jag har bara en årets och det får bli...Årets Par: Emma och Benjamin

jag är glad att 2007 är här. Jag är glad över att framtiden finns! jag är glad över att i år tar vi studenten. jag är glad äver att alla vi har fyllt arton och jag är glad över alla mina vänner och det vi fått uppleva tillsammans under 2006. tack!

Nyårsafton hemma hos Hanna igår var trevligt. Jag hade verkligen riktigt kul! tack underbara Hanna för allt!
Snart kommer även bilderna.


jehovas vittnen:

"-tryck 1så skänker du 50 kr. tryck 2 så skänker du 100 kr, lägger du på så skänker du 500 kr! -VAfan han la på.."



ju mer jag tänker på det, ju roligare hade jag igår! hahahah


?

Året började ju inte direkt bra. Ledsen att det blev som det blev, och att jag är så känslig/töntig(?). Dock tycker jag slutet på förra året va riktigt kul, hoppas folk instämmer.

Men varför en lime i min t-shirt låda?


this is the year?

"cause this is the year, this is the year it all will happen
It’s finally here, I have been waiting all my life
"
 jag vet inte om jag håller med marit? känns väl inte riktigt som det just nu, men om ungefär 1 år kan jag väl säga om den meningen stämde igen med året som gått? kan ju säga att 2006 och den låtraden har noll gemensamt. inte för att 2006 var så jäkla dåligt, men jag skulle inte riktigt kalla det the year.

Nyårsafton. ska jag ens orka kommentera det? kan säga att jag hade det bra mestadels av kvällen, sen så kaosar det såklart. idag har jag varit bakis. legat i soffan & kollat på satc. kunde inte röra mig. kul!

om 12 dagar flyttar jag. ska bli så otroligt skönt.


idag känns den här låten perfekt att lyssna på;
paolo nutini - these streets
eller ja, alla paolo nutini låtar kanske? de flesta.




the botten is nådd?