What if I say I'm not like the others? I'm the voice inside your head

so, who are you?


söndagsångest

jag känner att den här hösten inte kommer bli som jag vill. den kommer fortsätta såhär ända tills jag kommer på vad jag ska göra.. hela hösten kommer se ut så som den gör nu och det känns så jävla meningslöst och tråkigt.
Jag hade kul igår och det beror nog mest på att jag träffade massa folk som såklart påminner om skolan och en bra tid.
det blir vad man gör det till. juste! alltså måste jag börja agera, NU.

från och med nu ska jag ha kul, mest hela tiden.


image846



Plain white t's - Hey there delilah

My dream is to fly Over the rainbow so high

Om någon skulle få för sig att ringa mig så täntke jag bara meddela att det är ingen idé eftersom min mobil inte riktigt funkar. eller mobilen funkar men inte abbonemanget. sånivet.


mums

Pubkvällen igår var kul! Som vanligt blev det lite väl mycket för mig, men kul hade jag. Iaf tills jag på nåt konstigt sätt fick för mig att min väska var borta. Jag hade ju hängt in den. men det kom jag inte ihåg.. herregud.


Och eftersom att det blev lite mcyket igår så har denna lördag spenderats i sängen och toaletten. känns härligt.
Jag drog hem till Syster min för att äta lite och sen mötte jag Hanna, Lisa och alla lumparkillarna på Soft (så sött så sött så sött. jag och lisa nästa dog). Där hade vi trevligt och sen gick vi till Berzelii eftersom att Tom och alla skulle dit. Och såklart vi vill träffa dem.
Vart man än vände sig så såg man antingen nån från jobbet, klassen eller tyresö. Kul att träffa alla igen :)
och jaaa vi ska ha reunion. det bestämdes nog. Palle firrar.

Imorgon kommer Mamma och Pappa hem igen. herregud.




Lisa tänk dig Joel nu. hahaha

puss och kram ät en banan //IDA

FRIDAY!

nu är klockan snart tio i två. det känns ju riktigt härligt! när klockan slår 14:45. då jävlar! då jävlar har jag rast och sen när rasten är slut är det bara 1 ½ timme kvar till helg. hur grymt är inte det?
iaf så är det ju pubkväll ikväll. jag känner redan nu att det kommer bli bra grejer. kylskåpet är fyllt med öl, cider och vin. Har även hört rykten om 2 kilo chips och 4 kilo godis.

jag tror ja har sagt upp ungefär 10000000 prenumerationer idag. ingen jävel vill ha tidningarna. snåla är dem.

Ett steg närmre!

Klockan 9.00 imorse skrev jag teoriprovet och klade det! JAG KLARADE DET!! Jag blev godkänd med ett resultat på 53 fucking poäng! WOHO! Nu ska jag fira, med köttfärslimpa! Ultimat.


en helt vanlig torsdag

Morgonen började lite underligt faktiskt. Jag skulle precis gå ut genom dörren för att skynda iväg till jobbet när jag får ett samtal, jag tror förstås att det är Mamma som ska kolla om jag verkligen har gått upp. Men icke, det är Bobbie som ringer. En packad Bobbie som enligt honom själv sitter på Arlanda tillsammans med Jonte.
Eftersom dem kvällen innan hade pratat om att dra iväg så förvånades jag inte så mycket av att dem åkte utan mest av att dem hade fått för sig det under nattens gång. Förövrigt har dem ingen packning med sig heller.
Spontantitet är väl ändå det bästa som finns?

Resten av dagen löpte på som vanligt. Kunder ringde, jag missade som vanligt min rast, chillade lite.. ja alltså precis som vanligt.
Kvällen spenderades hos syster Elin. tack för matlådan.

snart fredag. snart. (jag är tragisk. och det är alla andra också som räknar dagarna till helg)

Ännu okända nätter ruvar i väntan på att gry

i dag känner jag mig helt värdelöst trött och det gör det inte bättre av tanken på att jag imorgon slutar 17.30
jag är sjukt redo för helg!
måste nästan ge mig själv en smäll på kinden nu å då för att inte somna.
gah.

för er som bryr er så ska jag imorn till ett nytt dagis. så idag lämnade jag pipers för scheele. fast kanske bara för imorn. invecklat. för er som bryr er ska jag ge en bättre förklaring. thihi.




I AM SUCH A PYT!
you were such a pretty young thing.


ni VET att ni älskar mig/C


Flytten till Solna (eller gatan nästa?)

Idag på eftermiddagen gjorde ett telefonsamtal mig mycket förvirrad. Ni vet att mitt jobb gör mig hjärnskadad. Ni vet att varje gång det ringer är jag påväg att svara "kundtjänst Hanna" istället för mitt vanliga "aa de e Hanna". När mobilen nu på eftermiddagen ringde var jag verkligen tvungen att tänka till ordentligt innan jag svarade.

Jag: aa de Hanna.
Personen som ringer: Ja hej det är Andreas på adressändring.
Jag: öööh.. hej?
Andreas: Var det Hanna jag pratade med? Jag ser här att du har gjort en adressändring.
Jag: Va? Nej!
Jag tänker: Vem är det som driver med mig.
Andreas: Jo du har registrerat en flytt här för ca en månad sedan.
Jag: Nej! Verkligen inte!
Andreas: Joho, du har ju just flyttat till Solna?!

Det går nu upp för mig att jag vid utbildningen, när vi satt och lärde oss systemet, vid ett tillfälle la upp en adressändring på mig själv till Lisa. Men jag var nästan 100 på att jag tog bort den! På nått sätt lyckas jag förklara att jag, liksom Andreas, också jobbar på adressändring. Det går snart upp för oss att vi dessutom sitter 10 meter ifrån varandra om dagarna.

Andreas: Jahaja så då jobbar du här då. Då vet du vad som gäller.
Jag: Nej men jag har inte flyttat.
Andreas: Inte?
Jag: Nej det där måste ha råkat bli registrerat under vår utbildning. Jag har inte flyttat.

Äntligen förstår Andreas och säger att han ska gå och ta upp det hela med Daniel.
Jag: Vi ses imorgon! Hejdå.

Men strax efter jag lagt på blir jag lite rädd. Vad menade Andreas när han sa "då vet du vad som gäller"? Vad är det som gäller!?! Börjar tänka på hur samtalet skulle fortsatt om jag svarat just "nej, vad är det som gäller?" Hade Andreas då svarat "Ja men då måste du ju lämna din bostad inom 48 timmar annars kommer ärendet polisanmälas". En bild på mig själv som uteliggare dyker upp i mitt huvud och jag hoppas på att den här Daniel ska kunna rädda mig från en framtid i soppkök, härbärgen och missbruksmisär.

sorgligt

Cissi drar tydligen till örebro i helgen på obestämt tid. det låter ju lite såsådär. fast det beror ju på hur länge hon stannar. Två veckor kan jag kanske stå ut med men mer än så verkar ju faktiskt jävligt onödigt. Man lämnar mmig inte här.. det gör man inte.

Jag hade en tragisk dag på jobbet. alla kunder var dumma i huvudet och en ska tillomed polisanmäla mig, hur dum får man va? jo men det är ju jag som har gjort så att hans fula tidningar inte har kommit till honom. jävla idiot! arg blev jag och ingen visste hur vi skulle göra med gubbjäveln. fyfan..


två dagar kvar till fredag nu, det känns bra. fan.

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster

fick ett dåligt besked idag; det här blir min sista arbetsvecka på pipers.deras chefer hade hittat nån jävel som ska jobba där. jag vill ju inte sluta!! blev lite ledsen. men dom va som tur va också ledsna över att jag var tvungen att sluta.
jag ska då ta mitt pick&pack till örebro i helgen. på obestämd tid (nu blir syrran rädd?)
klippa mig ska jag ta mig tid att göra då också..
suck.
jag trivdes verkligen jätte bra på dagiset & vissa av barnen kommer jag sakna riktigt mycket, faktist.
åh. så triiiizt.

ja nu fick jag skriva av mig lite. lite sorgsen av mig är jag. huaa.


i've been talking drunken gibberish


David Gray - sail away with me
David Gray - this years love
David Gray -please forgive me
David Gray - babylon
David Gray - its not easy to be me

sån där skön musik nivet. riktigt skön, tillåmed.

tittar på F&Fs nya program och känner att jag kan fortfarande inte riktigt förstå eller tro på hypnos. jag vill testa. skratta lite bara över att höra siffran sju eller vadsomhelst.
det skulle vara spännande. jööh.

lejter

tragiskt men magiskt

Jag är trött. så jävla onödigt trött. Jag ska aldrig mer sova bort en hel söndag. nu såhär i efterhand känns det jäkligt ovärt.
Jobbet var kasst idag. jag fick sena lunchen, det ringde ingenting (alltså har man ingenting att göra) och jag orkade inte svara på mail. Måste fan komma tidigt til jobbet nån dag så jag kan få en annan plats, den jag har nu suger kuk.

jag vill att tiden ska gå snabb. hela tiden räknar man minuter, timmar, dagar, veckor, månader.. Jag vet inte ens varför jag vill att tiden ska gå snabbt. för att livet börjar 2008?

Snart är det iaf helg igen. Pubkväll och ett tomt hus. det kan bli livat.

Puss och kram

Our hopes and expectations

130392-840130392-839130392-838130392-837130392-836



ännu en ny vecka imorgon då. härligt!!
sen orkar jag ju såklart inte skriva om helgen, ni får njuta lite av snygga bilder istället. he he he

jarra

söndagen är här och helgen har varit bra.
Igår svirade jag runt med Cissi och alla andra sköna och osköna människor på soft. Kvällen kunde ju inte ha börjat bättre iaf. Förkrök på Cissis mammas 50 års fest. det var grymt faktiskt. Jag kom underfund med att Cattis har blivit stor. läskigt, men gud vad nu har hon också blivit vuxen.
iaf så drog vi ju vidare till soft sen. mötte upp Emma med alla killarna och sen kom även dem små liven som jag inte träffat på några veckor, det var himla trevligt. Äntligen fick vi träffa Benjamin från nyårsafton också, men han var inte som jag mindes honom.
summan av kardemumman: bra kväll tills dem stängde då det kaosade lite.

vem tusan har ringen? jag gav bort den till nån, så frågan är nu vem som har den?


hångel.

Förresten så tycker jag att alla killar ska sluta tror en massa saker. ni är så ovetande.

kattigt

Idag är det höstdagjämning. Det betyder att dag och natt är lika långa på hela jordklotet. Från och med nu blir natten längre än dagen.

Igår var det klubben med stans coolaste namn som fick äran att för första gången ha mig som gäst. Kitten Klub eller KK som de så finurligt kallar sig själva var precis som vilket annat 18-års hak som helst. Didjejsarna var inget att hänga i julgranen då de spelade alldeles för enformiga och okända låtar. Kvällens höjdare var däremot Poyan, vilken stekare han är! Står och skakar drinkar som han inte gjort annat. Som om det är därifrån han fått de där biffiga överarmarna. Jäklar han skulle man inte våga slåss med, eller C, du kanske tycker annorlunda? Nä nu måste jag försöka ladda om och försöka se positivt på veckan som kommer, och de senaste dagarna har det varit lättare sagt än gjort. Jag erkänner; jag har tröttnat på jobbet. Jag kan numera adressändra i sömnen. Jag låter som en maskin som rabblar tomma ord utan mening. Det första jag gör när jag loggat in på svaab är att öppna rastschemat och markera dagens raster. Sedan börjar nedräkningen. Jag räknar minuter. I två timmar sitter jag där och räknar minuter tills den befriande 15-minutersrasten kommer. Sedan börjar man om, med lunchen som det nya målet. Jag har nu insett vikten av att ha ett roligt jobb. Jag har nu insett meningen med att plugga vidare.

fyfan..

jag var precis inne på facebook och kollade in vad cissi och vaigur pratat om. jag såg nåt om skola och blev väldigt nyfiken... Jag skulle inte ha läst det känner jag nu. ilkskan bubblar inom mig. fan vad sur jag är nu.
den där jävla skolan som jag spenderat så jävla mycket tid i har NU soffor i cafeteria, det är fan den värsta nyheten på väldigt länge.
e3a hängde jämnt i cafeterian. tack för den. jävla skitskola

mamma kickar fetfest i finnboda

idag är jag inte lika sjuk tycker jag. jag friskförklara mig själv trots att jag fortf har lite tråkig feber.
men idag kickar morsan fetfest igen. trevligt. jag ska vara dj & bartender med syrran. vi kallas oss dj blomqviZt.
je.

fattaru - hörde jag skål
afasi - fredag hela månan
petter - anekdoter

det ska dom gamla tanterna och gubbarna få dansa till. slänger till lite justice och annat chilll också.
best dj eeevaah!

PUSS!!! HIHIh

fucking lördag

Helgen är här och det känns så jävla bra.
Det blev lite After Work igår, vi kände att det behövdes efter en hård vecka. Det blev först lite mat och sen Nivå. Vi fick lite sällskap av två Örebroare. En av dem blev kär i Hanna, det var skoj. 
När alla andra åkte hem så tänkte jag att jag ville träffa Emma och det gjorde jag också. väldigt underhållande att kolla på när dem spelade biljard. När jag sitter där så får jag ett härligt fyllesamtal av Jonte. Han var full. så snäll som jag är så åker jag och möter honom. gullig jag är. Sen åkte jag hem. det var jävligt skönt faktiskt.

idag har jag vandrat på söder med min familj. det var fint väder också (ni som inte vart ute idag).


(två fina bilder från lenkan förra helgen och två bilder från igår innan mat&nivå)



jag blir så trött. så trött så trött.
tack för fint sms och samtal igår. jag kommer nog behöva fler än 4 veckor. hjälp

Du sa: Jag vet vad du vill Jag sa: Jag vet vad du tror

hela veckan lång har jag haft en låt i mitt huvud. sånt är ju alltid lite jobbigt. fast den här låten var det länge sen jag lyssnade på. sen är den ju även väldigt bra.
fin och så.

Har du gjort vad du ska
Är hon bättre än jag, är du
lika lycklig som du var
det är trist att vara den som sitter kvar här ännu
Lars Winnerbäck - I Dina Ögon

nu ska jag bli frisk. elikame att jag nu ska sova.


sick

jöj jag är sjuk. så där lagom till helgen liksom. kul!

Pressdata

Veckan har gått snabbt, som vanligt nu för tiden. jag börjar bli gammal tror jag, förjävligt.
Jobbet är najs fortfarande. det är rätt så underhållande vissa stunder och ibland så jävla tråkigt så det är fan inte sant. Det är tur att dem är trevliga som jobbar där iaf.
Det enda roliga den här veckan var att det kaosade lite på Adressändring igår. det var humor. jag satt där borta på pressdatas sida och skrattade hånfullt.
Juste det var ju faktiskt fruktonsdag igår också, det är de man längtar efter. frukten.

Imorgon blir det nog slappt, inte många som ringer på fredagar. och nästa fredag är det pubkväll igen, då har vi alltså jobbat i en hel månad (säger ju att tiden går snabbt).


Vi kände oss vuxna i fredags när vi satt och snackade jobb. Det brukar vara en massa folk som vi känner eller fula lärare i skolan eller nåt annat meningslöst trams, men itne nu inte. nu jobbar vi allihopa så då finns det bara sånt i hjärnan. jag är för gammal för insparksfester och sånt.

Jag slår på stort nästa helg. glöm inte det.

pussochkram

det finns inget bättre jag menar det jag lovar

130392-831
fy satan vilken söt systerson jag har.

jag har tagit gruppfoto idag på dagis. att få 12 st 1-2½ åringar att sitta stilla brevid varandra kan vara bland det svåraste jag gjort. därför ser jag även ut som fAn på bilden. väldigt, väldigt bra att den hänger där på väggen nu & att jag samt alla andra kommer se den varje dag! blir så glad..

afasi & filthy - fredag hela månan
fasen vad skön låten är hurni. snart spelar jag sönder den och tröttnar kanske. kanske. kanske.

http://www.blocket.se/vi/13464793.htm?ca=11_s
vilka vill me? va inte så jävla tråkiga nu.

rast

jag har rast nu.

jag har fått ont i halsen. förjävligt. jag dricker te, men inte fan hjälper det. skit också


ingen rubrik

Nu har jag kommit på vad jag ska ge alla i julklapp. Varje person ska få en alldeles egen tidningsprenumeration. Frågan är då vilka tidningar jag ska ge bort? mamma, pappa och elin blir ju hyfsat lätta..(Cissi du kan ju säga till om du kommer på nån bra tidning, men bara nån som jag har på jobbet).

Både igår och idag har varit riktigt sköna dagar. Lisa klagar på att jag komemr förbi henne och säger hej till henne, men jag kan inte rå för att jag får dricka hur mycket te, kaffe och choklad jag vill. det blir mycket spring då och eftersom det inte ringer så mycket så gör det inget?


och juste! vi borde börja hacka på varandra lite mer tycker jag, kolla så fin stämning killarna har. Frans sa idag på lunchen att vi bara blir griniga på varandra och han har så rätt den där Frans. tack så mycket.

förövrigt så känner jag mig "glömd"


Hångel.

Har ni tänkt på hur mycket saker det är i ens omgivning som är så jävla ointressant

 whey! dh igen. lööveliiiEeeE.

är helt slut. barnen mördar mig på dagis! sen är det lite läskigt när dom kallar mig för mamma också. ännu värre när dom kallar mig pappa.
vafan.

nu ska jag duscha innan EEEEmma kommer och gör ett besök. fan vad trevligt

Stockholm

image830

Imogen Heap - Goodnight and go

söndag

Efter att Cissi först tjatat om sin sjukdom och nu Hanna börjat yttra sig om sin så känner även jag att snoret börjar rinna. Jag nyser också. Egentligen har jag ingen lust att bli sjuk, men på samma gång så skulle det vara så himla skönt att bara ligga hemma i alla fall en dag.

Den här helgen gick ungefär lika snabbt som alla andra helger. Det har inte hänt något speciellt och allt är så vanligt som det bara kan bli.
jag gick en promenad i lördags på Östermalm. Det är fint där, väldigt fint. Jag tänkte på hur kul det har varit genom åren och hur allt till slut blev. Jag tänkte på hur mycket ångest jag har haft över att bli vuxen, men mitt på storgatan så kom jag på att jag vill bli vuxen.

Mamma frågade vart jag var igår och jag berättade att jag var i Tyresö strand hemma hos Anna. Mamma sken som en sol och sa "tänk om vi hade köpt det där huset i strand, vad annorlunda allt hade blivit". Och det hade verkligen blivit annorlunda..

Göteborg, Köpenhamn eller Paris?

image829

James Blunt - Goodbye my lover

left the train in a hurry, met a moose named Sherry

det enda tråkiga med att jobba är att man måste gå upp så omänskligt tidigt. 06.30 måste jag gå upp imorn. tortyr!
jag måste alltså sova snart för att få mina åtta timmar sömn!

usch.

sthlm by night

Nu när jag tänker på det i efterhand känns det som att det var rätt dumt gjort. I fredags lämnade jag för en stund clubsoft och gick helt ensam ner mot Stockholms narkotikametropol. Där stannade jag en stund för att prata med 5 random spanjorer. Ett gäng roliga killar som tycktes vilja ha med mig till berzelii. Jag avböjde och vandrade ensam vidare. Var det en dum idé det här med atty prata med spanjorerna? Skulle jag inte stannat alls? Borde jag till och med ha undvikit plattan vid den här tiden på dygnet, solo som jag var? Men jag är ju i stort sätt aldrig rädd när jag är ute och går om kvällarna. Stigen jag varje natt vandrar hem på har inte ens belysning, men jag kan ju vägen så det är ingen risk att jag går in i granarna eller så. Brukar lyssna på mp3n där jag går. Sjunger med gör jag också. Mitt kvarter är ju i alla fall öde så det är ingen risk att någon hör. Borde jag va rädd? Borde jag istället för att lyssna på mp3n vara på min vakt och gå med mobilen i ena handen, med 112 inslaget, och pepparsprayen i den andra? Kanske är jag dum som helt enkelt inte är rädd, men palla lägga energi på något så onödigt som rädsla.


plattan

BSB

eftersom killarna igår är stora fan av backstreet boys så fastnade även jag lite. så fint och nostalgiskt.



love is wicked. öh

Igår var det utgång som stog på schemat. Jag och Cissi var tidigt ute, måste ju passa på när man är ledig liksom. Det blev iaf soft för hela slanten. Härligt med tyresöfolk igen! Hela kvällen var Tyresö.
När jag och Cissi tröttnade på Soft tänkte vi dra till After, men nu kommer jag faktiskt itne ihåg varför vi inte drog dit?
vi hamnade iaf på söder. Jäkligt fin lägenhet han bor i den där Jonte.
Sen när vi skulle hem så tänkte vi att mat på sleven skule sitta fint och det gjorde det ju, men det hade varit ännu bättre om vi hade fått rätt mat. han i kassan var så snäll så vi vågade inte säga nåt eftersom att jag och cissi är jäkligt snälla också.


undra sa flundra vad som händer ikväll? cissi kirrar.



Ingenting - bergochdalbana


friday night

idag är en bra dag. Det är fredag och jag har namnsdag. En kund sa tillomed grattis, himla fint av henne!

idag när jag satt på tunnelbanan på väg hem från jobbet så upptäcke jag en fin liten inristning. jag tog bild också så att alla gubbängskillar skulle få se. hahaha..




snart bär det av mot soft. SOFT som tusan.

13 september

Jag tog tvärbanan hemifrån syster ikväll. Det kom en tjej och satte sig mittemot mig och helt plötsligt börjar hon le, hon kollar ut ur fönstret och eftersom jag är så nyfiken så kollade jag också. Där utanför står det en kille och vinkar till henne med ett lika stort leende som hon.
När vi åkt i högst 1 min så piper det till i hennes väska. Hon tar upp mobilen och ler lika stor igen..
jag hatar henne.


(nu när vi har jobb allihopa så borde vi börja med brunch på söndagarna. vad säger ni om det? och juste, jag har namnsdag imorgon)

BLACK VELVET

jag gick precis in på playahead och upptäckte att dem hade gjort om dagboken där. Självklart letade jag upp dagens datum för att se vad jag skre för ett år sedan. Jag lyckas alltid med att ge mig själv ångest. smart.
Här kan ni iaf höra en bra låt. den påminner om vintern..


- I don't know. Paris? Buenos Aires? New York?

ja hanna nu vet du hur jag känner! Precis som en gwen stefani låt!
fast tvärtom.
öhhhhhh!

-I don't think I can have another day of this!
  Why don't we run away somewhere?
- Where?
- I don't know. Paris? Buenos Aires? New York?

även om det faktist är riktigt kul att jobba vill jag ha helg. nu. för sånt är ännu roligare!!


Förövrigt höll lisa på att bränna ner ett av stockholms äldsta cafén idag. med en tidning. 1910 var det visst byggt. det var kul.


- I don't know. Paris? Buenos Aires? New York?

ja hanna nu vet du hur jag känner! Precis som en gwen stefani låt!
fast tvärtom.
öhhhhhh!

-I don't think I can have another day of this!
  Why don't we run away somewhere?
- Where?
- I don't know. Paris? Buenos Aires? New York?

även om det faktist är riktigt kul att jobba vill jag ha helg. nu. för sånt är ännu roligare!!


Förövrigt höll lisa på att bränna ner ett av stockholms äldsta cafén idag. med en tidning. 1910 var det visst byggt. det var kul.


So what if the sex was great, just a temporary escape

Har denna blogg som tidigare haft sådant tydligt tema spårat ur och blivigt till en alternativ musikblogg där skribenterna bombar med sk. lyrics för att någon ska förstå vad de egentligen känner? Nä skämt å sido, jättefina texter flickor, nu förstår verkligen jag hur ni egentligen mår. Själv mår jag sådär. Snorig och jävlig går jag runt och fryser och längtar mest bort. Sitter just och överväger en 1a på hauptvägen, en 2handslya i hökis, men enligt lil' Ci skulle jag inte våga gå hem själv då kvällarna blivigt sena och eftersom jag är beroende av minst en sen kväll i veckan kanske det inte är någon bra idé att bo där. Antagligen ligger den i port 110 också och där har jag hört att det händer ruskiga saker om nätterna. Kanske då om man går Med någon, tänkte jag och började skumma bland kontaktannonserna i mitt i Tyresö. Fastnade speciellt för en av annonserna:

Ring mig! Jag vill träffa dig! Jag begravde min man i en minneslund för ett år sedan.

Jag vet inte, skulle det inte egentligen räckt med att lite kort nämna sitt nuvarande civilstånd, och då som singel alt. änka. Och när blev det egentligen fel att skriva jag gillar mysiga hemmakvällar och långa promenader. Kanske en även en 3-ord lång beskrivning av sig själv, men kanske det är att gå för långt. Igen, jag vet inte, men skulle det inte vart bättre att ta den där mansnergrävningen kanske per telefon eller kanske till och med vänta tills efter det första biobesöket. Det faktum att största delen av denna tillsynes korta kontaktannons består av en deprimerande mening om ett dött ex gör nog att de flesta väljer att ta avstånd. Skulle tro att alla som läser det här kommer göra allt för att slippa få kontakt med denna sörjande tant. Så tillsist, jag vet inte, kanske var detta att överanalysera en totalt intetsägande textrad om ingenting, men det är onsdag och jag hade inget bättre för mig.

lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Is it still me that makes you sweat?
Am I who you think about in bed?
When the lights are dim and your hands are shaking as you're sliding off your dress?
Then think of what you did
And how I hope to God he was worth it.

Yeah, we're fucked !

It's good to see you now with someone else
And it's such a miracle that you and me are still good friends
After all that we've been through
I know we're cool
I know we're cool


eller inte!..




but i'll wait for the day you will see you can't say no to me

dejten gick perfa! jag och hanna hade en otroligt fin kväll. blir nog fler dejter i framtiden, det var varje fall vad vi sa. eh eh.

idag var jag bättre på bandyn och förlorade bara med 4-7 mot august. inte utklassning varje fall.

sitter och funderar lite på varför det går så dåliga program på teven nu. det gör så jag inte har nåt att göra. sen så undrar jag varför jag inte kan bli trött! jag ska ju faktist upp tidigt som fan imorgon (redan klockan halv sju!!!!!!)


tiger lou - you cant say no to me

en vän med en bil

Igår var dagen då jag och fick den stora äran att bli transporterad, i bil, av ingen mindre än Anna Lenksjö. Det var nämligen fler än Adela som klarade uppkörningen igår så till helgen blir det mycket att fira. WOHO! När det finns något att fira ska man fira! Tror att det ska bli ett maraton av firanden. Jag ska fira från 16.30 på fredagen till 23.00 på söndagen!!! (Jo jag känner att 23 blir en lagom tid att gå och lägga sig..) Om någon känner för att delta i denna 3 dygns långa fest så vet ni vart jag finns.


10

jag känner att morgondagen kommer bli en bra dag. jag känner det.
därför borde jag sova nu annars kommer jag inte kunna njuta av den 11 september 2007. det klingar så fint, 11 september 2007.

jag ska börja planera hösten också. jag ska planera så mcyket att jag inte ens kommer hinna med allt, då kommer hösten kännas så mycket mer värd liksom. försår ni vad jag menar?

GODNATT. kram.


(hon är typ snygg. typ jätte)


Allt det där om att va på väg nånstans

klockan är kvart i tio och jag börjar bli trött.
jag som nu varit inne i svacka där jag inte kunnat somna förrän tidigast tre är redan trött. det känns skönt! jag vill somna tidigt.
anledningen till min trötthet är att jag idag jobbat.
ni läste rätt.
jag ska hela veckan ut jobba på ett dagis; Pipers.
väldigt söta barn där. även om dom vann över mig på bandyn med 10-0..inte fan visste jag att femåringar va så duktiga på bandy. får väl spela mot 1åringarna på onsdag så kanske jag vinner. imorn ska vi ut i skogen och vandra.
jesus!

imorgon ska jag på dejt. vi ska gå på bio och se ett öga rött. innan det ska vi avnjuta en romantisk middag. så trevligt.

jag är glad..

..för att Adela har tagit körkot! GRATTIS :D!!

jag vet att allt är falskt och bedrägeri men det struntar jag i för vi dansar

dagen igår började dåligt. min feber hade bestämt sig för att fortsätta bo i mig och ute regnade det som aldrig förr. mitt humör var alltså inte på topp; jag skulle ju se håkan! men vem vill det om det ösregnar och man har feber? så jag bestämde mig för att knapra alvedon och be till vädergudarna om uppehåll. och det fungerade! friskare än någonsin och utan en regndroppe intog vi; jag hanzy, tove, sara och syrrään, gröna lund.
håkan var gud.
jag är så jävla glad över att jag inte var dum och missade honom.
han sjöng det är så jag säger det  vackrare än någonsin då han reeemixade in eldkvarns kärlekens tunga i låten. sen dansade vi alla galet till kom igen lena.
en helt perfekt jävla kväll igår alltså.
särskilt som jag och hanna valde att dra oss vidare till soft. där hittade vi några exotiska mariefredare som vi lurade med till after. sen hamnade på glassig efterfest på östermalm (loftvåning pch allt) med m-fredarna.
men eftersom jag var sjuk och vi båda var rätt trötta drog vi oss hem vid halv fem. i regn som vattenfall gick vi där. vi två, 19 år.

130392-825
När jag tänkte på dig,
kände du mig?
genom antennerna
och sateliterna
För du är det finaste jag vet
när allt annat är falskt och fel
och jag bara går ner mig
för det är så jag säger det
till dig
- du är det finaste jag vet
tala till mig
tala till mig
Jag hörde trummorna på stan,
dom sa att du lämnat mig.
Jag hörde vad demonerna sa,
det är slut och ingen kan hjälpa dig.
Jag trodde jag sett det mesta,
det här var inte vad jag väntat mig.
Låt mig höra kärlekens tunga,
säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall jag glömma dig.

25oktober.

snart är helgen slut och redan klockan 08:00 imorgon kommer jag börja längta till nästa. Det blir nog roligare att gå till jobbet nu när man jobbar på riktigt, men ändå. jag kan gärna vara ledig hela hela tiden.
Igår kom jag på att jag inte har någonting att se framemot den här hösten. Just nu finns det bara EN sak och det är min första riktiga lön den 25 oktober. det är de enda jag ser framemot. gud så tragiskt. den lönen kommer ju ändå vara slut lika snabbt som den kom. fyfan..

Igår blev det middag och fotboll på Tyresö kök och bar. vilket ställe! Kul att umgås med alla och även skoj att träffa gamla klasskompisar.
Det känns konstigt att åka till tyresö nu när jag inte går i skolan där längre. Konstigt att träffa folk från skolan också, folk man inte sett på några månader. väldigt konstigt.
Och den här hösten kommer inte ens komma i närheten av 2005. fan.

image824

Kändisgolfen

Jag har helt enkelt inte haft tid förrns nu att skriva någon redogörelse för onsdagens lilla tillställning. Och nu när jag på ett par dar för första gången har lite tid över orkar jag inte göra den helomfattande skildring jag först tänkt. Ledsen. Hur som helst, i onsdags var jag på Christos Masters efterfest på sturecompaniet. Christos Masters, en golftävling, är en slämmig överklasshistoria bestående av stockholms mest mediakåta B-kändisar. Under dagen golfar de och på kvällen samlas de alla på Sturecompaniet för gratis käk och drinkar, prisutdelning och underhållning. Som på ett bananskal har jag under åren glidit fram och knutit tillräckligt med kontakter för att nu få ta del av detta lilla event. Dessa "kontakter" består i stort sätt bara av min gamle vän Linnéa Hedemark men det tycks vara allt som behövs. Som det lejon jag är gillas det att stå i centrum och när jag går ut bli behandlad som en filmstjärna. Att få skrida fram på den röda mattan omringad av kändisar och fotografer och sen vid entrén inte behöva få sitt leg granskat av någon tjock dörrvakt utan istället mötas av ett leende och få 3 peggar överlämnade till sig. (Peggar?, tänkte vi. Och vad ska vi golf-hatare med dem till? Någon timme senare förstod vi att dessa peggar var drinkbiljetter.) Sånt gillas! Och när man vid garderoben frågar vad det kostar att hänga in en jacka få det svar att ikväll är allt gratis! Att få mingla med Mtv-Shire och Runar Sögaard. Sånt gillar jag. Pommeryn flödade och priser för miljoner kronor delades ut till de kändisar som vunnit tävlingen, delmoment, kommit närmast hål, kom sist av alla osv. Det var resor till mauritius, gitarrer signerade av rockstjärnor och chash. Mycket chash. (Som om de här människorna inte var rika innan). Jag hade tänkt att göra en lista, och rangordna kändisarna utifrån star quality, men det orkas inte just nu så istället tänker jag namedroppa helt kaosat! Om namnen inte låter bekanta kan jag tipsa om google's bildsökningsfunktion.

Shire Raghe, Martin Björk, Rickard Herrey, September, Pia Johansson, Top Model-Freja, Jovan Radomir, Markoolio, Mårten Andersson, Peter Swartling, Linus Wahlgren, Olle Sarri, Jesper Salén, Runar Sörgaard, Måns Zelmerlöv, Sara Dawn Finer, Thomas Brolin, Martin Stenmark, Idol-Marcus, Tone Bekkestad, Ateens-Amit, Alice Bah, Paul Tilly, Anders Timell, Hans Fallén m.fl.

Hmm.. när jag tänker på det tycks killar va mer kåta på den här grejen än tjejer, men det är väl så i allmänhet antar jag.


Christos Neo

Raindrops Keep Falling On My Head

jag ogillar regn, jag ogillar det skarpt. Man blir bara blöt och kall. helt onödigt.
ikväll spelar som sagt Håkan Hellström på Gröna Lund. Om det inte sluta regna innan 17.00 tänker jag fanimej inte åka dit. helvetes jävla väder.
eftersom inget som jag gör verkar funka så tänker jag be till Gud nu. Högre krafter kan nog hjälpa till?

Igår jobbade vi. Jag tog mitt första riktiga samtal. det gick hur bra som helst, så nu känns det helt ok att komma till jobbet på måndag.
vi körde lite after work också, i gubbis. det var najs. sen blev det mosebacke. det var också najs.




SNÄLLA GUD! gör så att det slutar regna. Amen.


ibland är en dröm det finaste man har

universum är ett monster, men det har sparat dig och mig
och jag göra vad som helst för att få ditt liv att verka bättre

allt jag vill nu är att klockan ska bli 20.00 den 8 september.
håkan hellström.
min gud.
jag blir lycklig bara av att tänka på imorgon (idag eh eh)

ska försöka sova nu

She's got a whole lot of disco friends

nä fy fan. nu börjar vår blogg likna annornas med dessa dåliga uppdateringar. skandal!
min feber fortsätter att vägra lämna min kropp. men jag ska nog lyckas bli av med den. hursomhelst så kommer den inte finnas imorn. det finns inte. imorn är den borta om jag så ska äta en hel karta alvedon, dricka en hel burk echinagard och massa annat trams för att bli av med den.
imorgon är en fin dag.
imorgon kan vara den bästa dagen på väldigt, väldigt länge.
imorgon är håkan på grönalund.
om nu jag bara vill må lite bättre. men jag har tvingat mamma att köpa glass till mig, det kan hjälpa.
om hon nu kommer ihåg.
påminde kvinnan 2 ggr igår samt ringde idag för att jag vill verkligen ha min glass. men såklart kommer hon hem från affären utan att ha köpt glass. hon sa till och med att hon stått vid glassen vid nått erbjudande men tänkt att ingen endå vill ha glass.
så nu påminde jag henne igen när hon åkte till tanto för att säga tjena till trollet.

om hon kommer hem utan glass vet jag inte hur mycket som finns kvar av lena blomqvist sen.

jens lekman - the opposite of halleluja


jag hoppas även att jag är så pass frille imorn att jag kan följa med ut med mina vänner. dö feber dö

20:19 2007-09-05

Det har varit en solig dag idag och det gillar jag såklart. Nu börjar det änligen kännas som rutin att gå till jobbet. Ju mer jag förstår och vågar desto roligare blir det.
Idag tog jag mitt första samtal också, det gick ju såklart hur bra som helst. Blir lite stressad, men det går nog bra snart.
Förövrigt är jag sjukt sugen på att gå ut. det är ju fan lill-lördag. ge mig riktig lördag NU.

När ska jag börja tänka på konsekvenserna? När ska jag börja vara mig själv igen?




Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

And if you can't see it coming then neither will I.

om ni missat heroes glöm inte att kolla klockan 9 på 4an då.
om ni inte kollar blir jag besviken på er. så lova mig att kolla


Nu blir vi farliga...

Björn Eriksson om Leif GW Persson: Att utse honom till professor var mitt livs största misslyckande.
VA?! Folkets länk till polisväsendet! Killen på vår sida som alltid sätter skurkarna bakom lås och bom! Sveriges egna darkwingduck!!! Läser jag rätt???! Vill dom avsätta honom!?!!! Att avsätta darkwindduck är som att automatiskt göra Sverige till en anarkiststats och efter vad jag lärde mig på samhällslektionerna tror jag inte det är något att sträva efter. Leif GW Persson, eller Leffe som jag brukar säga, är folkets hjälte och ingen "B. Eriksson" ska få komma här och snacka skit om honom. Vad har "B. Eriksson" någonsin gjort för landet? Antagligen ingenting, så är det någon man borde avsätta är det honom, från vad han nu än gör.


regnet fortsätter

jag har tänkt ut den perfekta dagen på jobbet och den kom nästan idag.
det som gjorde dagen nästan perfekt var på min sista rast. sitter där i fikahörnan med en kopp te i handen och kollar ut på regnet.. spöregnet. det hade nästan varit bättre med varm choklad, men eftersom maskinen går sönder hela tiden orkar man inte. tänk om den skulle gå sönder precis när jag ska ha min choklad. ne fyfan. nu spårade jag lite..
imorgon SKA jag ta mitt första samtal. imrogon har det gått en vecka så jag ska fan göra det. jag som skulle hinna före Felix, men icke. den där Felix är för rutinerad.

nu har det iaf slutat regna. jag ska nog laga lite mat nu och sen ska jag kolla på Idol. Skratta åt dem som är så jävla kassa. fyfan vad kul.

image823




Moneybrother - It might as well be now

det är synd om mig

jag har gått å blivit sjuk. det är fruktansvärt synd om mig.
jag hatar att vara sjuk. jag har bara ont på högersida av halsen också. men den gör ont så det räcker åt alla jävla håll å kanter.
mitt huvud gör ont.
jag är yr.
jävla feber har jag också.
så är jag trött. jag vaknade för 10 minuter sen.

we..we call them wienerbröd..Wienerbradds!

oh no you dont!

sunes sommar är nog den bästa filmen någonsin gjord i sverige. scenen där rudolf ligger och ropar på gud... när håkan sitter på hyllan och ropar joddiladdilittihoooo.. eh ja allt! helt jävla bra film! underbart.

Kanye West - Can't Tell Me Nothing

Excuse me, is you sayin' somethin'? Excuse me, is you sayin' somethin'? Excuse me, is you sayin' somethin'? Excuse me, is you sayin' somethin'? Excuse me, is you sayin' somethin'? Excuse me, is you sayin' somethin'? Excuse me, is you sayin' somethin'? Excuse me, is you sayin' somethin'?












ye. så vann örebro sin första match på..ehh.. hela säsongen? nä men jag blir glad! bra ösk. äntligen.

REGN.

idag är det måndag och det har var soligt ända tills jag skulle åka hem från jobbet. Då kom molnen fram. När jag och Felix satt på tunnelbanan spöregnade det. fytusan. Okej att det regnar när jag sitter inne och inte ska behöva röra mig utomhus på ett tag, men inte när jag är på g hem. det är ej okej.
på jobbet gick det i alla fall bra. har lärt oss det sista om programmet och ska nu bara repetera lite för att på torsdag börja ta egna samtal. ring gärna och börja prenumerera på Fantomen eller nåt. säkert en skitrolig tidning.
förresten så var kaffemaskinen trasig imorse, men nu är den lagad. tack gud.

Pappa målar om vardagsrummet. det blir nog bra. han är så duktig så.

I helgen ska vi se Håkan på Gröna Lund. kommer bli grymt. lika grymt som förra året.

Film hos max kanske det blir nu? ja det lockar lite faktiskt.
Puss. nä inte ens det. Kram.


you were such a p.y.t


i d.a.n.c.e videon har dom fina tshirts på sig. såna som man aldrig hittar. kanske finns dom bara i frankrike?

idag har jag gjort mycket: kollat på film och läst en bok.. men imorn ska jag varje fall till farmor eftersom hon längtar efter sitt bästa barnbarn. sen på onsdag ska jag, höråhääpna!, till bilskolan och ta min första lektion. på torsdag ska jag kanske klippa håret. jag både vill och vill inte. mycket jobbigt.

could you let me go?

 den 24e börjar heroes igen.
och ni som inte sett säsong ett måste (MÅSTE!!!!!!) börja kolla nu när 4an börjar sända den. så jävla bra. sen ska även dexter börja sändas igen i slutet av september.
summa sumarum: september blir bra en bra månad! hereos och dexter... har ni inte sett måste ni se! så sjukt bra.

you say the present's just a pleasant
Interruption to the past


en bra början på september.

jag blir så jävla deprimerad av mig själv och mina handlingar. jag är nog den mest korkade person jag känner. det är fan pinsamt hur dum man kan vara. ren jävla idioti.

"Damn! I wish I was a lesbian
Damn! I wish I was, and that you were too"


Imorgon ska jag jobba. tjo

trailer trash

Jag är redan arbetsskadad. Jag talar nu mera konstant med den där "via-direkt"-betoningen och mina iiii:n har aldrig låtit  så stockholmska. "Ja preciiiis" hör nu mera till mitt främre uttrycksbibliotek. Men jag har även blivigt mer serviceinriktad! Nu mera hjälper jag gärna fulla 14-åringar på gullmarsplan att få i sitt sim-kort i mobilen och svarar bara trevligt med orden "ja visst kan jag hjälpa till, ett ögonblick bara, häng kvar, sådär ja, det var så lite så, trevlig kväll!".

Lite senare när jag gick hem från bussen denna fredagskväll möttes jag av en fruktansvärd varelse. På andra sidan öringevägen står en best, ett vidunder stor som en gnu och ögon som lyste i mörkret. En äcklig och farlig (eller bara ÄCKLIGT FARLIG) hund stod och blängde på mig från andra sidan gatan. Jag kunde riktigt se hur han bara längtade efter att få sätta tänderna i mig. Hundar hör inte till mina favoritdjur, då tar jag hellre en katt. Jag känner att katter ser mig som den jag är och inte som en vandrande flintastek som en hund skulle göra. Till och med den allra minsta chiwawan skulle helst av allt vilja gnaga lite på mina köttiga ben, jag vet det. Jag ser det i deras ögon.



Idag kollade jag and my homies på en film. Här är en liten trailer till den:
http://www.quieroverunfantasma.com/eng/ 

i got a loaded bodygaurd

igår var en trevlig kväll och jag var fruktansvärt trött när vi åkte hem. tror jag somnade lite ibland på tuuuben hem, så tur att jag inte åkte ensam då hade jag nog vaknat i hagsätra och sånt är ju aldrig kul.
men som vanligt vaknar jag tidigt när jag druckit och var klockan elva imorse pigg som aldrig förr. har även sluppit vara bakis idag! det gör mig glad.

ikväll blir det filmkväll. eller nåt.
hej hå


1 sep 07

den här veckan har varit riktigt bra. Jobbet är rikigt skoj och alla som jobbar där är himla sköna. gårdagskvällen började bra.. eller kväll? vi började så fort klockan slog 16:30. alla reste sig upp samtidigt och gick iväg mot fikahörnan. det känns skönt att lära känna alla så snabbt som vi har gjort nu.
eftersom det inte blev nån middag för min del så är det ju inte så konstigt att jag mått sjukt dåligt idag. dem andra är på fest och här sitter jag..

det ska alltid behöva hända nånting för att jag ska fatta. Nu har jag äntligen fattat.. september blir en fri månad.
jag ser framemot den här hösten nu, den ska bli bättre än 2005. och den hösten var en bra höst.


så glad vill jag vara. glad.


jag vill åka bort.. långt bort.

30 seconds to mars - from yesterday

Du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst

Nu faller löv, det blåser på, det börjar om
Jag säger Kom, här är världen, här är livet vi ska leva i
130392-819
så var det en ny månad igen. så gick tiden så där jäkla fort igen utan att man själv hann hänga med. när var sista sommardagen? när kom hösten? jag hänger ju inte med. tjafs.
det börjar visst bli höst men den är aldrig riktigt lika grym och svartvit som man tror
nej ibland lite halvmysig, eller? är den skit? jag har fan glömt. ett helt år sen nu. blö