got too deep, but how deep is too deep?

tänkte skriva ett riktigt värdelöst blogginlägg. inte så långt dock. håller på att somna vilkensekundsomhelst så.. snart har vi lov! vilket är bäst. och jag måste börja handla mina julklappar snart..snarrkkk....
Imorgon är det äntligen fredag! den här helgen SKA JAG GÖRA NÅT trevligt, eftersom förra helgen sögögög....
ehh, vad fan...... jag har träningsvärk sen tisdagens idrottslektion? boxerskit är fan jobbigt! My poor (brain) arms.

Ehh... eftersom alla människor är fula tänkte jag langa lite grym musik som kan göra er snygga!
arctic monkeys - mardy bum
arctic monkeys - from the ritz to the rubble
bright eyes - no lies, just love
timo räisänen - join the riot
damien rice - the blowers daughter part II
death cab... - i will follow you into the dark
snook - älskling jag är hemma nu

MJAAAAAAAA.... det var nåt jag täntke på... jag och emma har haft en ruggig tävling..och ingen av oss skulle någonsin ge upp så vi sa att nu lägger vi ner och båda är vinnare, och så blev det!! men grymma det var vi! Jäklars!



NOG FÖR IDAG, cissi är tillbaks YEAH.  älskling jag är hemma nu, hemma som en hemmafru!

Någon? kanske?

nämen gissa vad jag gjorde idag? jag försov mig. helt jävla otroligt! (eftersom jag aldrig gör det?).
mysdag i skolan. försov mig, gick direkt till biblioteket där mitt härliga gamla företa satt och jobbade flitigt med redovisningen på har på fredag. herregud, vi har sjukt fina bilder på bäckman och palle! det kan inte bli bättre..sen hade vi lite lektion med Peter och sen lite historia med Johan. Muntlig redovisning om modet på medeltiden! det gick bra för en gångskull.

tjoho! jag har haft lite middag för mina kära vänner ikväll. Tacos till middag och glass till efterrätt. Så mysigt! vi kollade på filmen från när vi var här hemma hos mig senast och filmen på Lisa när hon sjunger karoke (hur stavas det). det går inte att förstå hur kul det är utan att ha sett filmerna.

när går reprisen på OC? måste kolla upp det. jag glömde helt bort tiden.. så jag missade OC! va i helvete!



"har dom tagit mina köttbullar? mamma och pappa har köpt dem för jag ska äta middag!"


ångest. brutal ångest.

tisdag. det är fan tisdag igen
Igår sov jag till halv ett och när jag väl vaknade fanns det absolut ingen lust kvar för skolan. oj vad jag måste rycka upp mig, men det där har jag sagt i 2½ år nu. rätt så illa faktiskt.

Imorgon har jag bjudit över mina kära vänner på middag. jag kan behöva lite sällskap nu när mamma och pappa är i Nice. Vi ska äta Tacos och kolla på OC, vi måste kolla på OC. även fast inte Lina tycker vi ska kolla på tv. men va tusan, Ryan får ju se lilla ungen! viktigt avsnitt. haha, fyfan vad patetisk jag är.

Cissi kom över för att vi skulle göra klart historaredovisningen, det slutade med att vi kollade på Ugly Betty och Greys Anatomy.

fyllo-emma är tillbaka! de ska fan firas.


oj vad jag skulle vilja skriva en massa roliga saker.. men som jag sagt förut så kommer folk bli arga. arga över småsaker. vad är det för skit? nu menar jag inte vilka som har strulat med vem utan alla andra roliga saker ;D
sjukt kul att robban tycker att alla håller på med alla i Tyresö (han har rätt) men han är ju en del av det. humor!

Något som måste nämnas är att Benjamin fyller 18 på fredag. GRATTIS I FÖRSKOTT!

Jaaaa! jag ska plugga till socionom. dendu!

ROBERT FLANK

130392-30
Här har vi Robert aka Modell-robban.

Robert har jag skrivit om tidigare! han har en pappa som jag sagt jävla idiot till (helt sant) och han äter otroligt mcyket mat. han är även en trevlig kille. om du läst det senaste inlägget från Hanna så står där att dom kom in på mera gratis. Det var robbans förtjänst (han ville att jag skulle skriva det). jag ska nog inte avslöja hur dom kom in gratis, men det var faktiskt en bra idé.
Om du går in på mycandy.se och klickar på bilder och sen väljer datumet 11/11 så finns där en fin bild på Robert och hans vän Bob. (HAHA!)

kände att jag var tvungen att skriva om denna otroliga människa.
(bilden är väldigt ljus, men den funkar)

UPDATE: lika bra att länka den
söta bilden /Hanna

en måndag

En helt OK måndag, faktiskt. Kan bero på min extrema söndagsångest igår med riktiga mardrömsscenarion om hur ännu en helvetesvecka skulle ta fart. Men Lina upplyste mig snart om att vi inte alls hade så mycket som jag påstod, så det känns ju bra. Något som skulle få skolveckan ännu bättre vore om folk kunde ta tag i sig själva och pallra sig iväg till skolan. Ryck upp er människor!
För övrigt så gick dansen riktigt bra idag och det är ju alltid kul.

Jag hade en bra helg(trots skitjobbet). Spenderade av någon outgrundlig anledning i stort sett hela helgen med en viss Jonathan. Utgång i lördags och hade det riktigt trevligt på, håll i er, klubb mera. En genial plan tog oss in gratis och sånt förgyller ju alltid en kväll(nej, jag är inte snål, bara fattig).

130392-28

Inbillar ni er att ni inte har något plugg alls och verkligen behöver något att fördriva tiden med kan ni ju spela det här smått meningslösa
idolspelet.

"Ha det bäst, gå på fest"
MTV Shire

iähji.

det finns inte mycket som är tråkigare än att vara hemma & sjuk. och idag har det vart just en sådan tråkig dag för mig. och jag har inte gjort ett skit mer än lyssnat på musik. och mitt DC funkar fortf. inte så jag kan inte ladda hem. känns lite jobbigt, faktist.

det finns 1 låt som gått om&om&om&om igen idag...timo räisänen - join the riot. bra grejer!
Rockbjörnen ska röstas fram nu också.. hm... årets manliga är håkan hellström. för mig. finns ingen annan som kan komma på underbara låtnamn som jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig




undra hur länge jag kan lyssna på join the riot utan att tröttna. jag vill inte tröttna. sånt är tråkigt. så nu ska jag försöka att inte tjata ut låten. kan bli svårt!


-

tänkte skriva en rolig sak, men jag tror att det inte är så många som skulle uppskatta det. Ja listan kan iaf göras lång.. det kan bli pinsamt för rätt många inklusive mig själv.. men jag står för allt jag gjort.. nästan..

en vacker dag.. en vacker dag..

disease

Belly aches, hair falls off,
Skin gets covered with liver spots,
Blood in the mouth
And a racking cough,
Head gets filled
With feverish thoughts

ungefär så har jag känt mig sen i torsdags. jag lovar. & nu vill jag vara frisk.

SMARTDRAG

en lugn helg som började med typ mys(?) hemma hos Jonte. jag var snäll och bakade lite kladdkaka, när Jonte skulle ta ut den ur ugnen så tappar han ut allt på golvet. SMART! men feta som vi är äter vi upp den iaf. eller mest Hanna och Robban. Tyvärr så kan han nog inte kallas för modell-robban längre för modeller är inte så feta som han är, men han kan kanske bli en ny förebild för unga tjejer?
Frey och Ante kom och hämta mig. hur snällt var inte det? det är tur att Frey finns. Vi tog en liten sväng til trollbäcken också. jag är fortfarande nyfiken på vad som låg i påsen? hm.. antagliten alkohol, men vad för alkohol? mysterium igen.

Igår åkte jag in till stan med min familj! tjoho! party! min första julklapp är köpt, till mig alltså! från mamma. vi var på Urban Outfitters också. Jag älskar de affären. Så himla fina kläder, men lite väl dyrt. men det är lungt, jag ska ju firra jobb för tusan.


Ante skickade en bild på Mig, Cissi och Anna från när vi gick i 9:an. tre år sedan. tiden går snabbt när man har roligt. den kvällen hade vi roligt. Ginos, det var ett tag sen.. haha!


i veckan ska jag köpa julklappar. Jag har nästan kommit på vad jag ska ge Cissi! hm?

veckan som gått

Veckan gick lika snabbt som alla andra veckor gjort hittills i mitt liv. I tisdags var jag riktigt deprimerad ska ni veta. Det slog mig att inget i mitt liv går bra just nu(haha låter som om jag ska gå och lyssna på simple plan och skära mig i armarna, men riktigt så illa är det inte då denna insikt mer gjort mig likgiltig än självmorsbenägen) "Det är som det är och det blir som det blir" som jag nyligen kom fram till var mitt livsmotto. HAH.

Nä men inget ekonomiämne går bra, och då menar jag inte att det bara är en överhängande risk att inte klara VG, utan snarare risken för att inte kunna bli godkänd. Sen så hatar jag mitt väldigt nedvärderande underbetalda skitarbete(kan man nu ens kan kalla det arbete när man blir betald direkt i handen efter varje gång?) Jag vill inte gå dit, men jag är skuldsatt hos föräldrarna med typ två studiebidrag, så jag har inget val. Försöker leta nytt jobb men det är ju svårt.

I ons var jag och linnea förövrigt och lekte modeller, det var iaf kul och något uppiggande :)

130392-27

TORSDAGKVÄLL!

kvällen har varit bra. åkte först till skolan för att träffa Ante innan vi åkte till Trollbäcken. grymt fina klockor faktiskt. Dom kommer nog tjäna en rejäl hacka på dem (och nu är jag hetl ärlig). Tönten andreas har rakat sig och herregud så.. fint?
Du, Hon och Han var hur bra som helst. Riktigt jävla duktiga på att sjunga var tjejerna och Niklas är grym på gitarr. Får lite småångest över att jag inte kan sjunga eller göra något annat musiklaiskt. Gå på Rytmus verkar ju inte helt fel. snygg-lars går ju där! haha..

Imorgon blir det SACO mässan som sagt och efter det tänkte jag besöka Urban Outfitters. Alltid kul med lite nya klädaffärer i den här stan.


Imorgon är det helg igen! tjoho! Cissi har lyckats bli sjuk, fan vad illa!

IDAG!

 Allt jobbigt denna vecka är över! sköööööönt! rättskunskapen igår och religionen idag som förövrigt gick rakt åt helvete. Svenska nationella muntligt också. Jag och Emma var hur bra som helst, seriöst.
imorgon ska vi till saco-mässan  och chilla med gunilla! ingen skola för min del. ikväll ska vi kolla på Niklas när han plingar på gitarren. typ.

mycket bra grejer i dec:
4-5 julshowen
11 dec RHCP
18 dec JAG fyller 18!
20 dec skolavslutning
22-23 dec Moneybrother på Debaser
24 dec Julafton
31 dec Nyårs!

läs martins blogg.
www.wennbergs.blogg.se

duuuuude,

okej, det här jäkla talet om moderna människan går ju sååååååådär. har inte börjat, ÄN. men det ska vara klart Torsdag så det blir bra.
Onsdag imorgon. Jag gillar onsdagar på grund av att vi har religion. och det är första lektionen. så resten av dagen..inte lika rolig.. tänk om lisas tabletter hon fick i present skulle fungera, FASEN VAD BRA säger jag bara.

okej, ointre som fan. hade ju inget att skriva. försökte få reda på idag vad en "liten fågel" hette för något, men NÅGON vägrar säga. argghhh.


  jamie dornan. keiras ex. spelar i marie antionette. modell för dior. & fett snygg.

 Marie Antoinette lär ha levt Adelas drömlv. (bakelser,bakelser!) mitt också?

LIGHT-PORR? enligt gudrun så....


Jösses!


idagidagNU!

det mest spännande avsnittet av Greys Anatomy. Det var en bra timme helt enkelt. fast jag gillar inte när det slutar sådär. jag blir ju så sjukt nyfiken..
Åhå! jag såg reklamen för nästa OC avsnitt. tur att rachel och adam är tillsammans på riktigt, annars vet jag inte hur jag hade klarat av livet. haha...

Hm ja iaf så har jag börjat tänka på julklappsinköp. det blir svårt i år! Cissi gav mig en jättebra julklapp förra året så hur ska jag kunna ge henne nåt lika bra?! (jag fick konsertbiljett till the darkness)


Jäkla hanna. hon klagar på mig och cissi. jag ska skriva ännu mer nu och ännu längre bara för att du klagar! sådeså.


Moneybrother på debaser 22-23 dec. JA! kan december bli en bättre månad?! nej jag tror inte det..

Göteborg utvärdering

Göteborg var trevligt måste jag säga. Framför allt tycker jag det är kul att komma bort ibland. Och så gillar jag att åka tåg så det gör absolut ingenting att vi åkte InterCity som ska runda hela Sverige innan den når slut destinationen. Speciellt inte om man har skolkatalogen med sig, då har man underhållning i timmar. 

I Göteborg har vi fikat, kollat på film (det är svårt att låta bli med projektor och värsta surroundanläggningen i samma rum man bor i), vandrat i staden, testat gbgs uteliv (även om vi kanske inte var på höjdarställena, hehe) och umgåtts med diverse människor. Jag vet inte om de är de ställena vi var på eller så, men nu har det bevisats två ggr att göteborgare inte är några höjdare på att dansa direkt. Det se lixom bättre ut på candy. En sakvi kommit på är att Candy har mycket gemensamt med McDonalds. T.ex. tar de båda betalt för vattnet något som vi finner extremt upprörande.

130392-25

En sak som får mig att känna mig som en stolt stockholmare (jo jag är nästan det) är att Stockholm inte har börjat julpynta än, i alla fall inte i samma omfattning som denna stad tack och lov. I Göteborg hade de fått nån slags vi-vill-dekorera-som-de-gör-i-usa-noja. Lampor, tomtar och julgranar över allt och det är inte ens december!! Nej jag tycker snarare man ska dra ut på själva firandet av julen istället för att bygga upp förväntningarna så mycket. Ju tidigare man börjar pynta ju tidigare börjar man längta. Julafton är bara en dag. EN FJUTTIG DAG! så snälla, vänta tills advent i alla fall. 

Oj va långt det blev. Men nu vet du!

they ain't gonna change

lördag; ingen utgång, men kul hade jag. sådetså.

MEN! en sak jag inte kan förstå är varför folk verkar tycka det är så kul att hitta på saker? som absolut inte stämmer. och om mig? händer ibland. men det är rätt kul..eller inte. strunt samma.
"They don't really want to do it
But somehow they're all made to"


VAD FAN SKA JAG SNACKA OM PÅ NATIONELLA?!½)(#)Q¤(#(¤)Q!`? djjdjdjjdjdjd... tjuuads!

THEY AAAAAAAAAINT GONNA CHANGE! But that won't change the way that I feel


det är grått ute.

                          130392-24

Så trevligt hade vi de hos Lisa. Mat och alkohol! det passar oss alldeles utmärkt. Först hos Lisa och sen åkte jag, Lina och Cissi till tyresö för att gå på Oscars fest. Vi somnade nästan på bussen! haha. bra grejer. Fina bilder på David, som säkerligen inte kommer ihåg att jag tog bilder på honom.

idag är det skola. jag gillar inte skolan! så just därför sitter jag här just nu. varför har jag fått altid fått tråkiga kurser på Ind.val för? jag tror inte att personerna som fixar det där tycker om mig.. skit!

vi har för mycket i skolan. jag har verkligen ingen ork. fyfan så trist.



self deception - Postcard (marked better place)

hello ive waited here for you... everlong

fredag
var jäkligt trött. ville se sawIII på bio, men...äh det blev helt enkelt icke så! chillade hemma ett tag, idol och annat skit på teve kollades på, sen ringde någon ( vet inte riktigt vem?) och sen åkte vi sen va vi där sen åkte vi hem! trevligt var det (i) VARJE FALL.
lördag
har inte direkt hunnit hända så mycket. varit vaken i sisådär två timmar. hunnit kolla på 2 halva tråkiga filmer. nu sitter jag vid datan. som vanligt. ska hem till Lisa senare, sen ut antagligen.. uppdatering imorn!


lite fula bilder följer här nere. mest för att vi fått klagomål på att det visas för lite bilder! nu hoppas jag ingen ska klaga.. förutom på att bilderna är tråkiga? men det sades inget om att det skulle vara roliga bilder!

colour and the shape.


Yours truly / Karin


And i wonder

And i wonder

If everything could ever feel this real forever,

If everything could ever feel this real forever,

If anything could ever be this good again.

If anything could ever be this good again.

The only thing I'll ever ask of you,

The only thing I'll ever ask of you,

You gotta promise not to stop when I say when.

You gotta promise not to stop when I say when.

"this feeling isn't here to stay, cause we are getting older"

idol är skit. punkt slut! men jag måste ju kolla när markus vinner.


igår var vi hos putte. rikigt roligt! mörkerkurragömma, hansons, petter och smurfarna. det kan inte bli bättre? jag, simon och max försökte oss på lite stockholm boogie akrobater men det gick inte så bra. man måste va stark för det där.. hm! vi får helt enkelt prova en till gång. haha!
Benja kan sina moves.

rubriken säger allt..



"ooskaar, kom och hämta skatten oskar!!"



hultsfred07

Cissi påminde mig precis om att vi ska till Hultfred i sommar. jag blir så lycklig för vi kommer ha så grymt kul! om 96 dagar släpps biljetterna.. 208 dagar kvar till festivalen börjar. KUL!KUL!KUL!  sommarlov, sommarliv...

imorgon ska vi fira våran Lisa. det blir härligt!



lycka.

Göteborg med Linnea!

8.30 går tåget från centralen. Ställer nog klockan på 6... lite lagomt jobbigt sådär, men sånt e livet. Det ska verkligen bli kul tycker jag, det brukar det iaf va när vi vandrar i städer, höhö.

130392-18
Linnea och en anka

Nationella provet idag va klurigt tycker jag, blev inte alls nöjd men det löser sig. Sen passade jag och Jonte lilla Ella. Så kul att hon kan säga Hanna innan hon kan säga Jonathan, muahahha!

Trevlig helg alla glada!

lixom typ.

åh vad jag inte gillar när det regnar! eller jo nu säger jag emot mig själv. jag gillar när det regnar när jag sitter inne och kan höra regndropparna mot fönsterbläcket, men inte när man måste gå iväg till skolan i regn. jag blir ju blöt? vad är det för mening med att bli blöt? imorse hade jag precis plattat håret när Mamma kommer in och säger att det regnar ute. usch. men som tur var så åkte jag med pappa istället, hela vägen till skolan som ligger så otroligt långt bort på morgonen och sent på natten (nej jag är inte i skolan på nätterna, men jag hänger i tyresö). men det jag skulle komma fram till var att just nu vill jag ha snö. vit snö. för engångsskull så vill jag ha snö. det skulle sitta fint nu...

det är något fel på mig. jag sover när jag kommer hem. INTE BRA. jag får rycka upp mig. jag har faktiskt precis varit ute och gått. det kanske hjälper? haha...




jag ser fram emot min och Hannas idrottslektion.


på allmän begäran

3 bilder. det får räcka tills vidare. okej, lina? :O tihi.



SÅ var det dags för nationella. fem timmar fick man på sig, men jag gick väl efter en sisådär 3&½  timma. Skulle skriva ett debattinlägg.. men inte fan vet jag om det var det jag skrev? helt crazy blev det..

Har inte så mycket att skriva.. har packat väskan då jag ska tillbringa kvällen,natten och morgonen hos familjen riddez = NÄRMRE TILL SKOLAN! riktigt bra.

Angående det hanna skrev om att hon nu mer gick under namnet IG-Hanna vill jag påminna henne om MVGt i filosofi.. och! du går inte under namnet IG-hanna.. HETAhanna är det, ju?

TJAAAAAAAAAAAAAAAAA!

läskig

läskig

piano

piano

sött

eh

ONSDAG 15 NOV

GRATTIS LISA PÅ 18 ÅRSDAGEN!

Lisa och Emma


130392-10

Lite deprimerad blir man ju när man börjar överväga införskaffandet av en Virtual Boyfriend, men han kan tydligen både bjuda ut på date och ge presenter(?). Tamagotchin har vuxit upp lixom. Ska man skratta eller gråta?

130392-10
Usch nu måste jag plugga marknadsföring då jag nu mera går under namnet IG Hanna. Känns som om en uppryckning vore på sin plats.

she wants to know am I still a slut?

"I heard your voice through a photograph
I thought it up and brought up the past
Once you know you can never go back
I've got to take it on the otherside"  rhcp... 11 december! snart så ;D yEAh.


Ehm. såg just att klockan var halv elva. inte så mycket förvisso, men jag har skjutit upp pluggandet på tok förlänge nu. Måste plugga rättskunskap NUNUNU... och börja ÅTTA IMORGON. måste alltså gå hemifrån kvar över sju? Och det blir inte så mycket bättre av att jag slutar tjugo i sex, och kommer vara hemma tidigast halv sju? ahja............... Jag får se fram emot Onsdag då lisa fyller 18! Jäkla nice att vi har nationella halv nio dagen efter? i fem timmar. utan lunch? hääähäää..hää..h..ä.............



PLUGGA...!

hejsvejs!

nämen ojdå! helgen var visst slut igen? det var ju himla tråkigt, du.

Idag har jag varit på matmässan med mor, far, elin och tommy. herregud man kunde ju lungt supa sig redlös för en billig peng därinne. bra ställe! dagens tips.
jag och cissi ha förövrigt fått gratisbiljetter till båtmässan av min far. Förra gången var det rena himmelriket!
Jag har faktiskt hunnit med IKEA idag också. jag har äntligen bestämt mig för vilka färger jag ska ha i mitt rum så nu kan jag börja köpa nya saker.

jag har även kommit på att jag ska ha massa roliga/fina bilder på mina nymålade väggar. jag har hittat rätt så många nu faktiskt. mina kära vänner är så jäkla snygga ibland (mest hanna och cissi)


på onsdag fyller lisa 18. det är fan något att fira!

jag håller med cissi om mysteriet. det är rätt tråkigt faktiskt. vi får komma på nåt nytt! eller det har vi ju men vi vet inte om vi ska skriva om det. får se hur det blir med den saken! tjohej.


bl.a. farsdag

Det är farsdag idag. Jag skrev ut den där bilden och gav honom, en för mig idealisk present. I övrigt är det en lam(underligt ord egentligen) dag. Igår vart jag besatt av världens mest meningslösa spel. Jag höll på att bli hjärndöd tror jag.


                                             far

La la la la la la la la la la la la yeah, yeah, yeah

söndag dåra. tänket bara skriva lite skit innan jag går upp och fixar lite vaniljte.
men märkte att jag inte har så mycket att skriva om... ser fram emot moneybrothers album pengabrorsan. tror det kommer bli skit nice! har bara hört honom sjunga på engelska förut, så lite spännande kan det nog bli också! den nya låten hoppas jag de flesta hört? om inte gå in på;
www.moneybrother.net
Gå även in på www.myspace.com/chraa för riktigt skön musik. desperado är nog min favorit men chraa indian är ruggigt nice också!! bäst, helt enkelt. synd att man inte kan lyssna på fler låtar, alla låtar från karate boogie, och från förra skivan..


kom på att vi skriver väldigt dåligt om mysteriet. men det är så ointressant så det KAN JU VARA DÄRFÖR.

sen var det inget mer att skriva om. måndag imorgon. kan ju bli kul! men jag tvivlar..


FREDAGKVÄLL

Utvärdering Fredag kväll:
Det var en trevlig kväll, inte rolig utan trevlig! vi tänkte på det där ett tag och när Lisa sa att det hade varit roligt så kom jag på att det hade det ju inte riktigt. Det var mest trevligt :) för det var det ju! det är alltid trevligt med nytt folk, i en annan ålder än dom vi brukar umgås med.
det bästa är att Hanna har tagit över min och Lisas roll. Joel var snygg och det var ju huvudsaken, som alltid!

denna dagen efter var inte lika trevlig. jag och Hanna åkte hem till henne och sov gott i hennes underbara säng.

mando diao - sheepdog



studentens lyckliga dagar är snart här....eller hur säger man?

www.pezmp3.com

JAG HAR HITTAT DEN! den perfekta mp3n. utseende mässigt. SJUKT KOOL JU!
 faktist så är den kool som jag.
PEZ MP3 kostar cirka 100 dollar. Den fungerar som iPod Shuffle. OCH DET FINNS ENDAST 1500 exemplar på marknaden, så den säljs ju knappast i . jag blir ledsen. jag. vill. ha.


Måste börja köpa julklappar snart. mest för att jag börjar få abstinens. men jag har två klara julklappar redan. sen har jag kanske en idé om 2 till. ganska bra ;)

idag har jag inte gjort så mycket. var lite med oliver, som till min glädje kom ihåg mitt namn och faktist blev väldigt glad över att se mig! när jag klev upp imorse och han såg mig sa han "tisss" och började springa runt och skratta. gud vad jag älskar den där lille krabatan. naawww..
sen var jag och kollade på catrines match, sen hem till farmor och käka. sen hyrde vi film, ska kolla snart.



MANU CHAO - JE NE T'AIME PLUS/MINHA GALERA

friday night!

fredag,fredag,fredag. denna älskade dag. skoldagen har varit rätt chill. klassen började flippa innan sista lektionen, men heeey, så är vi på fredagar!
Just nu sitter jag och väntar på en datanisse som ska komma någon gång mella fem och tio.. efter det parteeey? försöker tagga till lite med partymusik ala håkan hellström - klubbland, ramlar, mitt gullbergs kaj paradis... 
Tänkte gå och se Borat i helgen, så nu hoppas jag att den är lika bra och rolig som det sägs? har höga förväntningar! förövrigt vet jag inte alls vad jag ska göra i helgen. vara lite med gabriella & figarolli står varje fall med på schemat, hihihihi.
NÄR FAN HADE DATASNUBBEN TÄNKT KOMMA? sjykt seg.


shoot, I'm stepping in hotter this year!

girlgadgets

Nu har data/gästrummet varit upptaget några dagar och jag har inte kunnat spenderat nätterna framför datorn som jag brukar. Istället har jag tagit med den bärbara in på rummet och märkt att det är ju ungefär höjden av bekvämlighet. Sitta i sängen med datorn i knät, hur bra som helst. Tyvärr så räcker inte min ekonomi till för sådana utsvängningar som en egen bärbardator(lixom som för alla de gadgets jag vill ha). Vill helst ha en laptop i färg, typ som dom här.


girlgadgets

tips

ett litet tips: beckmans.blogg.se  typ världens roligaste blogg? eller? typ? ja?

ointresomfan

kollade i skolkatalogen på matte-ulla just. bland det roligaste jag sett.. HAHAAHOHOHOHO!
kvinnan kollar inte in i kameran. på någon utav de två bilderna. den roligaste var lärarbilden. HUMOR!


fredag imorn. parteeey! typ.

nationella idag. sjukt stressande var det. vafan; 80 minuter och MAX 400 ord? ruggigt svårt.. hade lätt kunna skriva 4000 ord (ehm..)..

nä, nu ska jag skriva klart rättskunskapen!


om du alltid undrat hur Jesus ser ut så kolla på Farbror Barbro!

vi diskuterade julen idag i skolan, eller rättare sagt vi satt i cafeterian och pratade jultraditioner. förra året bestämde vi att vi skulle ha en julkväll hemma hos cissi, men den slutade med fest hemma hos oliver istället?! det var ingen lyckad julkväll så vi ska helt enkelt ta och försöka i år igen.
kan det bli bättre att sitta och dricka glögg, äta lussebullar och lyssna på julmusik? glöggen låter ju iaf mest lockande..

jag fick riktiga julkänslor när vi satt där i cafeterian. snö, mörkt, ljus, apelsiner, julte, lussebullar, pepparkakor, julskinkan.. ja listan kan göras lång.


Det här med mysteriet, jag känner att jag måste skriva lite om det.
jag såg mysteriet idag i cafeterian! det är ju absolut inte ofta dom ses där, men idag så var dom där. helt oförberett. jag tänkte nästan gå fram och fråga vad tusan dom gjorde där, men jag hejdade mig. nu är det ju så att dom som går Teknik i vår skola sitter alltid inne i sin verkstad eller inne i deras egna jäkla datasalar (där det alltid är tomt) och esteterna (artistia, vafan) dom hänger alltid borta vid hanna och linas skåp.. så det jag helt enkelt skulle komma till var ju att alla andra i vår underbara skola hänger i cafterian, men inte mysteriet. HUR FASIKEN GÅR DET TILL?! nu kanske ni förstår varför det här är ett mysterium? för det är det verkligen, ett viktigt sådant också. hmpf?



var precis inne på asos och hittade finfina stövlar! dendu.


appappappappapp!

  

det blir ganska mycket bloggande med 3 som ska skriva. så jag tänkte bara skriva jätte lite. egentligen tänkte jag bara sätta in bilden. En bild säger mer än 1000 ord, och ett av de är väl HUMOR (angående denna bild)

Jan Stenmark..vilken fyndig en!

låtenlåtenlåten

låten förföljer mig. 'Suddenly I see'
helt plötsligt finns den där på film och tv.



jag ska tänka vidare på mysteriet.. hm.


Vardagsmat

Försöker få lite ordning på den här bloggen, men det är inte lätt! För tydligen så ibland behöver inställningarna natten på sig för att uppdateras, ytteligare ett mysterium.

Nu är det vardag igen och bara 66 timmar kvar till helgen. Det här med att ta igen sig under lovet funkade väl sådär för mig och det känns som om de flesta delar min uppfattning. Men en sak är jag glad för; snön är borta. Snö komplicerar ju bara allting.. (se bara på kaoset i onsdags!) När vill jag ha snö kan jag åka till snön, inte bli påtvingad den. 

Men googla lite på Jan Stenmark om du blir allt för deprimerad, beprövat tips från Cissi.

jag ser ut som en människa som druckit lite för mkt alkohol

grejen är den att jag först skrev ett sjukt bra, långt, välskrivet inlägg. men sen faakka' allt upp sig & nu lackar jag satan och måste skriva om allt. för att överdriva.

lovet var härligt och jag hann verkligen göra jätte mycket! festade varje dag, chillade lite, och nu sitter jag och ljuger. men lovet var härligt. men inte fan fick jag mycket gjort. en dag var jag på ikea. jag köpte ljus. Min syster, Joel & Oliver har varit och hälsat på så i helgen har jag varit hemma och varit social med dem. det var trevligt. fast Oliver smittade mig, så nu är jag lite sjuk. inte så allvarligt. Lite feber etcetcetc.

 här är en bild på en ko, för er som inte ser. det är resultat av min googling på just ordet "ko". fanns tyvärr ingen större bild. men den är allt bra fin.

Ska klaga lite på namnet på bloggen. Finurligt..... av någon anledning ogillar jag det ordet. varför kan jag tyvärr inte svara på, THATSJUSTHOWITIS, som vi säger i farsta. (?)

Nu ska jag avsluta inlägget med att skriva Förlåt. Förlåt Hanna och Ida (för ni lär vara de ända som läser den här bloggen) för inlägget var så tråkigt att ni somnade innan ni ens hunnit läsa klart första meningen.



SMART DRAG MR.CHRISTER!


måndag, lovet är officiellt slut!

bloggen är startad och vi ska skriva vareviga dag (?) men iaf.. lovet är slut och det finns inte så mycket att säga om lovet. det var ett lov som alla andra lov och inget speciellt med det. punkt.

ja.. jag, hanna och cissi har några mysterium som måste lösas. ett som absolut inte kan avslöjas och sen några få till som är jäkligt intressanta för er läsare.

mysteriet: Mysteriet
vi har fan inte kommit så långt ännu,men borta är dom iaf. dom är aldrig i cafeterian och vi ska helt enkelt ta reda på vart dom är. Cissi såg 'dom' på bussen imorse. snacka om mysterium...